Denizcim bu harika bir haber. Butun gun aklimdaydin ama sitede problem var diye giremedim. Inan gozlerim doldu sevincten ne diyecegimi bilmiyorum. Aferin sana pes etmedin her yolu denedin ve basardin. Zaten bu yaslarda kendiliginden hamile kalinca daha saglikli oluyor. Bak defeneye, deniz ruzgara.
Canim ya coooooooooook sevindim. Allah tamammina erdirsin.
Sakin kusmak isteme inan bana cok kotu bir duygu. Saglikli bir hamileleik gecir.
Ya hala inanamiyorum ya super. Tup bebek sonrasi spontan hamile kalanlara bir yenisi daha eklendi.
erverdi benim son adet 23 şubat. internette muhtemel doğum 30 kasım gözüküyor tabii o günleri görebilirsek :dance:
Alabama canım sonucun ne güzel ikiye katlamış.yaaa geçen test günü de öyle olmuştu bugün de böyle oldu.böyle günlerde ayrı kalınca üzülüyorum.heyecanını paylaşmayınca.bugün deniz le birlikte tebrikleri almışsınız.
Deniz cim tebrikler tebrkler tebrikler...teşekkürler.diyecek söz bulamıyorum.sen anlıyorsun sanırım beni.2011 e yetişecek mi şimdi bebekler.3üncü aydayız.aralık sonu ya da ocak başı olur herhalde ikinizinde doğumu.sağlıkla alın kucaklarınıza emi.inşallah bizlerde şiş göbeklerle sizi ziyaret ederiz
.
Patikler seni de unutmadım seninkiler de cep te hee.şimdi sayımda sen varsın.şafak kaç?
Badenur sana da çok geçmiş olsun arkadaşımben nedense rahatsızlığının miyomdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.çünkü miyom hemen her 2 3 kadındanbirinde var bildiğim kadarı ilebende de yıllar önce rutin bir kontrolde görmüştü dr çok küçük olduğunu bunu dikkate bile almıyacağını not bile düşmiyeceğini söylemiştihem hiç ağrım da yoktu.çok aşırı büyüklükte olsa idi sanırım dr un ameliyat isteyebilirdi.dhea da şüphelenmişsin.madem bırakınca da geçmiş ağrın ..olabilir..dr a söylemişmiydin dhea kullandığını bu yüzden olup almadığı sözkonusu olabilir mi diye?
hülya seninde akıntın ağrın tekrarlamış galiba.galiba diyorum o kadar çok sayfa ilerlemiş ki belki 10 sayfa okudum.yanlış anlamadım umarım.ilaçlarını kullanınca geçmişti daha önce.yine içte yine geçsinbence sende herşey yolunda işliyor.preesitle devam arkadaşım yakında tebrikler sana gibi gözüküyor
şimdilik böyle arkadaşlar.hepinizi sarıyorum hoşçakaln.yarın görüşürüz.
Allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: süper bir haber bu çoooooooooooooook sevindim Deniz'ciğim Şeniz nasıl mutlu oldum ya... ben de geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim, şimdi o heycenaı ve şaşkınlığı hatırlattın bana... ne güzel ya önce alabama'dan şimdi de senden aldık güzel haberi... Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin güzelim... seneye bu zamanlarda inşallah aşağı yukarı Rüzgar kadar olacak :) canım tadını çıkar ve sakın aklına kötü bir şey getirme, bir an önce doktounu ara ve değerini söyle, kanamn olduğunu söyle, çağırırsa gidersin çağırmazsa ve gerekiyorsa telefonda sana alman gereken bir ilaç varsa söyler :) ama sana tavsiyem bir an önce doktorunu araman :)bu ayın süprizi benden. tam herşeyi bırakmışken. tam pazartesi ve salı adet 28.-29. gün adet olmuşken. adet 30. gün hafiften kendini hissettiren ve bugün 31. gün başlayan göğüs ağrısıyla önce idrarda test yapıp çook silik 2. çizgiyi gördüm ve beta hcg 583. netcem ben :uhm:
canııııııımmmmmm inşallah Allah gönlüne göre versin, yakışıklı bir oğlan ya da güzeller güzeli bir kız ama önce sağlıklı olsun :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, seneye bu zamanlarda ufaklıkların neler yaptığını anlatacaksınız inşallah :)hana blue su çok saolun kızlar inşallah allah en kısa zamanda size de nasip etsin. daha sık gelin. burda inanılmaz bir enerji var. sakın kopmayın bizden.
patikler canım ben transfer günü ayaklarımı uzattım ertesi gün ayaklandım ama ağır iş yapmadım. öyle evde dolandım. zaten annem gelmişti. ama kendimi çok kısıtlamadım. üçüncü günü yemek filan yaptım sofra kurdum kaldırdım. eğilip bükülmedim yükseğe falan uzanmadım. sadece ağır hareket ettim. hergün ananas kivi yedim. beslenmeme dikkat ettim. sigarayı bırakmıştım zaten. ayrıca kim yazdı hatırlamıyorum ama gerçekten bunlarla alakası yok benim birinci denememde tek embriyo olmuştu ve kalitesizdi. bu kez üç embriyo oldu biri 8 biri 6 hücreli 3.gün transferi bunlar iyi kalite dedi doktor biride 5 hücreli bunun içinde kötü demiyorum iyi sayılır belki birgün daha kalsalar bunlarda bölünecekti dedi. yani kaliteli embriyonun tutunma şansı hertürlü fazla oluyor. ve hergün yasin okudum çok dua ettim. her konuştuğum kişiye söyledim çünkü söylemicem diyince de insan kendini kasıyo. amaaan dedim ben boşver ne gizlicem diye sıkıntıya gircen. olmaz sa olmadı dersin olur biter. birde kendimi hiç germedim çok rahattım. 13 marttan beri doğru dürüst işe gitmiyorum işi gücü bile kafama takmıyorum bu kez ondan benim pozitifliğimden tuttu diyorum ben. sen de rahat ol tutacak canım hiç merak etme.
karamel herada erverdi hülya bade yağmur kindersms hana bluesu sıra sizde kızlar size en fazla iki ay veriyorum 2011 in ilk anneleri de siz olursunuz inşşşşşşşşşşşşallah. belkide 2011 e kalmazsınız o da ayrrrrıııı :)
waters roniyam esterya kuyruğunuza takıldım denizle allahıma şükürler olsun
rüzgardenizcim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah benimde yakışıklı bi oğlum olur. :)
waters vallahi sana aboneyim bundan sonra saol hayatım bana açık çek verdiğin için. biraz toparlanayım başlarım sormaya :)
denizzz hadi beraber yola çıktık ikimiz için de hayırlısı olsun. ikimizinde allah tamamına erdirsin inşallah.
aylavyu ollll
canım hamile kalmak artık bu zamanda her yaşta zorlaştı, hele hele hamileliği devam ettirmek herkes için daha zor, bunun yaşla alakası yok inan bana, çevremde benden 20 yaş genç kadınlar maalesef düşük üstüne düşük yaşıyorlar... sen şimdi hamileliğinin sağlıklı olacağına ve devam edeceğine inan lütfen.. ben de doğurana kadar endişeyle yaşadım ama bak şimdi çok şükür kucağımda ve delikanlı oldu bile kaydirigubbakcemile3 inşallah sen ve hamile olan diğer arkadaşlarımızda sağlıklı bir hamilelik geçirip doğuracaksınız :) tadını çıkarın ve bol bol dinlenin, doğurduktan sonra dinlenmek için hiç fırsatınız olmayacak :)sağol canım inşallah devamı da sağlıkla gelsin. ben hala inanamıyorum. dün biraz göğüs ağrısı başlamasa hiçbirşey yoktu kasık ağrısı akıntı artması vs vs. bir de adet oldum sandımdı. valla bu yaşta hamile kalmak zor devam ettirip kucağına almak ayrı zor. ama başaranlar oluyor. hayırlısı
kime yazdım kime yazmadım unuttum. en başta ayrı ayrı saymadım genel teşekkür ettim. sonradan bazı yazan arkadaşlara arada geri döndüm. valla senin gibi atladıklarım varsa kusura bakmasınlar ne olur alınmasınlar da tam ne yaptığımın farkında değilim :kedi:
hülya cım bak sen fsh 17 ile kimyasalı başardın ben fsh 12 ye düşürüp hamileliği. inşallah bir sonraki ay seni de bekliyorum. sen de buğday çimi+preseed ile başaracaksın canım opuyorumnanaktan
sen de sağol tekrar inşallah sağlıklıdır ve bu sefer (zaten son sefer) devam eder. devam etmemesi yönünde de çok tecrübeli olduğumdan korkuyorum. hayırlısı neyse o olsun. darısı tüm isteyenlerea.s.
canım arkadaşım :) inan doğurduktan sonra bile bir müddet inanamıyorsun, bunu ben mi doğurdum, bu bebek benim mi diye defalarca soruyorsun :) inşallah karnında kıpırdamaya başlayınca biraz daha inanıyorsun kaydirigubbakcemile3kızlar herkese tek tek teşekkür yazamadım. sonradan yazan bazı arkadaşlara yazabildim ancak. kimse alınmaz umarım. inşallah bu sefer sağlıklıdır ve devam eder. herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. ben yine inanamıyorum ama inşallah darısı başınıza opuyorumnanaktan
ay deli misin? rahat bir hamilelik geçirmek varken niye bulansın ki miden? ben mide bulantısı çekmedim ama kokulara karşı aşırı hassasiyetim vardı, resmen bir köpek kadar iyi koku alıyordum kaydirigubbakcemile3 çok kötü bir koku karşısında (özellikle bulaşık makinesine kirli bulaşıkları koyarken) öğürme oluyordu ama hiç kusmadım... haa bu arada düşükler sebebiyle kürtaj olduğum hamileliklerimde de midem bulanmamıştı, o yüzden belirti bekleme güzelim, bende de çok belirti olmadı yani kısacası :)kızlar biliyorum mide bulantısı 4. haftada olmaz 6-7 de ancak başlar da işte hamile olduğumu anlamak için olsa diyorum. ama azıcık yani. öyle her yediğini de çıkarmak korkunç bişi tabii. hülya benim en uzun hamileliğim 9 hafta sürdü onda hiç bulantı olmamıştı. diğer kürtahlarım var ama erkendi 6-7 hafta gibi onlarda da birşey olmamıştı. inşallah hiçbirimiz öyle çok kötü kusmayız ama sabah azıcık mide ekşimesine falan hayır demem yerimseniben
waters ben de seven seas in omega 3 ünü içiyorum (bir de triomega 3 ü var) bahçeci hep bunu veriyormuş içinde cıva olmayan bir marka diye. valla gerisini doktor kontrolümde doktorum versin.
benim de son adet tarihim 25 Şubat'tı, doğum tarihi 2 Aralık görünüyordu ama sezeryan olduğum için 38. haftada 20 Kasım'da doğum yaptım :) aşağı yukarı senin ve Alabama'nın da aynı günlere denk gelecektir :) heyooooooooooo oğluşuma Kasım kardeşleri geliyor :sm_cool:erverdi benim son adet 23 şubat. internette muhtemel doğum 30 kasım gözüküyor tabii o günleri görebilirsek :dance:
7 Nisan test günü :)
benimde 26 şubat şeker ve o günleri göreceksin uleynnnnnn . sen yeter ki buna inannnnerverdi benim son adet 23 şubat. internette muhtemel doğum 30 kasım gözüküyor tabii o günleri görebilirsek :dance:
allah sana nasip etsinn hepimize nasip etsin iyi kalpli erverdi. az kaldı takvim nasıl şimdi ne zaman gidiyosun nisanda kontrole yumoşlara bakmaya ??bu arada bugün gelen misafirim bebekliydi.çok tatlı bir erkek çocuğu.ben hiç erkek çocuğu sevemez sanırdım kendimi.am bu eren bebek öyle tatlıydı ki kız gibi birşey.çenemi ısırdı durdu.kaptı yaniçenem düşmüş olabilir kusuruma bakmayın.ben onun boynunu öperken de mest oluyordu.tabii bende.çok tatlıydı çokkkk.ALLAHIM hepimize bu tatlıdan yemeyi nasip etsin inşallah
günaydın ALABAMA günaydın üzümlü kek;nasılız bugün?nasıl gidiyor?
geçmezzzz bu günler geçmezzzzz şafak 11 mi offff offff allah sabır versin. şaka bi yana elbet hayırlı sonuçlarla bu zamanı hayırlısıyla atlatacaksın ama gerçekten beklemek çok zor. ben bi de naptım biliyomusun patiklercim. biz eşimle birlikte acayip fanatik iki fenerbahçeliyiz. herşeyimiz fenerbahçe. kombinelerimiz var fenerin her maçına gideriz. eşim kongre üyesi benide yapcak, feneryumlardan çıkmayız. vs vs. totem yaptım. opuya, transfere, kontrollere kan testi vermeye sonuç almaya hep fenerbahçeli eşofmanlarımla gittim. artık totemim tuttu söyleyebilirim. yani uğur yaptım. sende uğur yap. :))7 Nisan test günü :)
günaydın canım çok şükür iyiyim. bugün sabah kalktığımdan beri böyle kuzu gibiyim. nasıl ifade etsem bilemiyorum böyle uykulu sakin bi tuhafım yani. aklımda birtek şey var. hep onu düşünüyorum.
geçmezzzz bu günler geçmezzzzz şafak 11 mi offff offff allah sabır versin. şaka bi yana elbet hayırlı sonuçlarla bu zamanı hayırlısıyla atlatacaksın ama gerçekten beklemek çok zor. ben bi de naptım biliyomusun patiklercim. biz eşimle birlikte acayip fanatik iki fenerbahçeliyiz. herşeyimiz fenerbahçe. kombinelerimiz var fenerin her maçına gideriz. eşim kongre üyesi benide yapcak, feneryumlardan çıkmayız. vs vs. totem yaptım. opuya, transfere, kontrollere kan testi vermeye sonuç almaya hep fenerbahçeli eşofmanlarımla gittim. artık totemim tuttu söyleyebilirim. yani uğur yaptım. sende uğur yap. :))
ben de bir hamilelik geçirdim ve sat 7 marttı cidden martta var bişiler.mart kapıdan baktırır... atasözü mart başka şeylere baktırır gibi değişecekk bu durumdadelikafaduldenbenimde 26 şubat şeker ve o günleri göreceksin uleynnnnnn . sen yeter ki buna inannnn
allah sana nasip etsinn hepimize nasip etsin iyi kalpli erverdi. az kaldı takvim nasıl şimdi ne zaman gidiyosun nisanda kontrole yumoşlara bakmaya ??
Rüzgarcım demekki mart ayı gerçekten de doğurgan bir aymış. martın gelişi şubatın sonununu da etkiliyo sanırsam benimde son satım 26 şubat. umarım benimde hamileliğim kusmadan geçer. biliyo musun ikinci kan testi 157 çıkınca acayip rahatladım ve artık hiç vesvese yapmıyorum. herşeyin iyi gideceğinden eminim. aklıma kötü bişiler getirmek istemiyorum. allaha binlerce kez şükürler olsun.
aslan fenerli çok yaşa sen emi. fenerli sıpan olcak yolda. bi öğrencimin annesi hamile çocuk altıncı sınıfta erkek kardeş bekliyor. ve bir fenerli daha yolda diye seviniyor var mı böyle bişi?geçmezzzz bu günler geçmezzzzz şafak 11 mi offff offff allah sabır versin. şaka bi yana elbet hayırlı sonuçlarla bu zamanı hayırlısıyla atlatacaksın ama gerçekten beklemek çok zor. ben bi de naptım biliyomusun patiklercim. biz eşimle birlikte acayip fanatik iki fenerbahçeliyiz. herşeyimiz fenerbahçe. kombinelerimiz var fenerin her maçına gideriz. eşim kongre üyesi benide yapcak, feneryumlardan çıkmayız. vs vs. totem yaptım. opuya, transfere, kontrollere kan testi vermeye sonuç almaya hep fenerbahçeli eşofmanlarımla gittim. artık totemim tuttu söyleyebilirim. yani uğur yaptım. sende uğur yap. :))
Günaydın kızlar,
senle bütün ilişkimi kestim :))))))))))))) Hiç işim yokta bir fb li ile arkadaş olacağım olmaz öyle şey :1hug:
Üstüne birde fb li sıpa yolda aman allahım, hemen bir gs li sıpa yapıp dengeleri korumalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?