- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Günaydın kızlar,
senle bütün ilişkimi kestim :))))))))))))) Hiç işim yokta bir fb li ile arkadaş olacağım olmaz öyle şey :1hug:
Üstüne birde fb li sıpa yolda aman allahım, hemen bir gs li sıpa yapıp dengeleri korumalıyım
deniz bulut nasılsınnnnn?aaa merak etmeyin bir gs lı sıpa daha yolda. bizde ana baba gs lı. bakalım sırada kim var sayımızı arttıracak zemuszemus
ah canım benim hep olumsuz şeylerden bahsediyorum diye yazmayacaktım bunu ama sordun madem anlatayım. bronşit için antibiyotik kullanıyorum iki tanede başka ilaç. kist için ilaçlara da perşembe başlıyayım dedim.toplamda birsürü ilaç oldu sabah içtim. bu arada sigara da içmemiştim sınıfa bir girdim kollarım uyuşuyor dedim sanırım nikotin yoksunluğundan sonra tansyonum bir düştü hiç bişi görmüyorum ve korkunç kalbim küt küt atıyor. beni götürdüler sağlık ocağı yakın. o arada biraz düzeldim gerçi tansyonum 9/6 idi. ama gidip edeyim derken okulun revirinde bacaklarımı yukarı dikince düzeldi baya. sanırım çok düştü. bende o ilaçları kestim doktora da sordum tabi. normalde böyle olmamalı ama antibiyotiği bitir öyle başla dedi. bende gene bekliyorum tabii.Yağmursesi canım, başladın mı ilaçlara?
.çok teşekkür ederim canımevet evet moralim iyi gerçekten. şükür. bak deniz alabama bana teselli oldu. sonuçta aynı yaşlardayız. bu arada işallah gelmez. nedense ben senden hep normal yollardan bebek bekliyorum:))Yağmursesi, çok geçmiş olsun canım ya, antibiyotik bittikten sonra başlarsın, olsun. Uzun beklemeyeceksin nasıl olsa. Ekstraları yapmaya başlamadan da gayet iyi hayatım, moralini de iyi görüyorum ki bu en güzeli zaten. Adetin normalde 5-6 nisan gibi olması lazım, belki biraz öne gelebilir diye düşünüyorum.
mesajına cevap yazdım nedense gitmiyor bu 3. deneme. ben ilk muayenemi çider aracılığı ile olmuştum.2. ise ücret ödeyecekmişim. kontrol ilk gitmenin üzerinden 15 gün içinde gidersen sayılıyormuş.ama ben muayene olmayacağım filmi göstermek istiyorum dedim reglinin 9. günü ne diye muayene olacam ki zaten.Yağmursesi, saçmalamışlar gerçekten de sen çider üyeliği yaptırmamış mıydın, o durumda muayene bile ücretsiz diye biliyorum.
Vallahi Yağmursesi, bende muhabbet hep ters işliyor. Koştum tüpe, sonra aşılamadan medet umdum. Şimdi Allah biliyor, en ufak tedaviye bile ruhum yok. Normal yollardan deneyeceğim birkaç ay, yaz ortasına kadar. Sonrası Allah Kerim.
ah canım benim hep olumsuz şeylerden bahsediyorum diye yazmayacaktım bunu ama sordun madem anlatayım. bronşit için antibiyotik kullanıyorum iki tanede başka ilaç. kist için ilaçlara da perşembe başlıyayım dedim.toplamda birsürü ilaç oldu sabah içtim. bu arada sigara da içmemiştim sınıfa bir girdim kollarım uyuşuyor dedim sanırım nikotin yoksunluğundan sonra tansyonum bir düştü hiç bişi görmüyorum ve korkunç kalbim küt küt atıyor. beni götürdüler sağlık ocağı yakın. o arada biraz düzeldim gerçi tansyonum 9/6 idi. ama gidip edeyim derken okulun revirinde bacaklarımı yukarı dikince düzeldi baya. sanırım çok düştü. bende o ilaçları kestim doktora da sordum tabi. normalde böyle olmamalı ama antibiyotiği bitir öyle başla dedi. bende gene bekliyorum tabii.
diğer ekstra şeyleri yiyip içiyorum onlara devam:)
senin regli tarihin kaçı?( işallah gelmez de)
aaa merak etmeyin bir gs lı sıpa daha yolda. bizde ana baba gs lı. bakalım sırada kim var sayımızı arttıracak zemuszemus
Waterss selam arkadaşım, nasılsın, az kaldı sonucu almaya, güzel haberlerin devamı senden gelecek
.çok teşekkür ederim canımevet evet moralim iyi gerçekten. şükür. bak deniz alabama bana teselli oldu. sonuçta aynı yaşlardayız. bu arada işallah gelmez. nedense ben senden hep normal yollardan bebek bekliyorum:))
ay bişi daha anlatacaktım. memorial e gitmiştim ya hale hanım a. o söylemişti bana kisti. rahim filmi çektirmemi istemişti. regliyi bekledim 8. gün çektirdim. çeken doktor gayet iyi sorun yok dedi ama bir de hale hanım ın görmesini istedim. aradım randevu için memorial i. 200 ücret söylendi. ama dedim ben flmi göstercem.15 günü geçince ücret alıyoruz dediler ama ben film tarihi için bekledim dedim. neyse gitmedim. iki gündür memorial dan arıyorlar beni derste olduğum için kaçırıyordum. dün tam eve geldim aradılar. siz geleli baya bir zaman olmuş sonra gelmemişsiniz dedi müşteri temsilcisi mi ne dedi kendini tanıtırken. dedim böyle böyle ay olur mu öyle şey bir yanlış anlama var illa bekliyoruz dedi. ne ilginç demi. etik bir duruş değil bu ücretsiz de yapsalar.iyi niyette olsa adı. ben bi filmi gösterecem ücret istiyorsun sonra öyle değil böyle.nebilim ya hayatta bir şeyi öğrendim. kime güvenilir çözemediğimdir.
evet canım ilk muayeneyi ücretsiz yapanları bidahakine parçalamak için araya ıvır zıvır sokuyolar anlıyo musun? bunun başka açıklaması yok. inadına yani.Yağmursesi, saçmalamışlar gerçekten de sen çider üyeliği yaptırmamış mıydın, o durumda muayene bile ücretsiz diye biliyorum.
Karamelllllllll, neredesin yahu, özledim valla. Naber, yoğun mu işler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?