38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aaa merak etmeyin bir gs lı sıpa daha yolda. bizde ana baba gs lı. bakalım sırada kim var sayımızı arttıracak zemuszemus

aaa merak etmeyin bir gs lı sıpa daha yolda. bizde ana baba gs lı. bakalım sırada kim var sayımızı arttıracak zemuszemus
deniz bulut nasılsınnnnn?
mutlu musun ruh halin nedir?
ya waters e içimden kızın olacak demiştim. senle alabanın bebeğini düşünürken hep gözümün önünde erkek canlanıyor vallahi. acaba cinsiyeti ne olacak diye düşündüğümden değil. bebek diyince hep erkek canlanıyor inan. hayırlısı olsun gerçi cinsiyeti önemli değilde.demek gs bu olmadı şimdi. sen bebeğini büyüt öğretmeni ben olayım ben onu fenerli yaparım 35 öğrencim var herkes fenerli şuanda:teytey:<(1. sınıfya hemen ikna oluveriyorlar)

Yağmursesi canım, başladın mı ilaçlara?
ah canım benim hep olumsuz şeylerden bahsediyorum diye yazmayacaktım bunu ama sordun madem anlatayım. bronşit için antibiyotik kullanıyorum iki tanede başka ilaç. kist için ilaçlara da perşembe başlıyayım dedim.toplamda birsürü ilaç oldu sabah içtim. bu arada sigara da içmemiştim sınıfa bir girdim kollarım uyuşuyor dedim sanırım nikotin yoksunluğundan sonra tansyonum bir düştü hiç bişi görmüyorum ve korkunç kalbim küt küt atıyor. beni götürdüler sağlık ocağı yakın. o arada biraz düzeldim gerçi tansyonum 9/6 idi. ama gidip edeyim derken okulun revirinde bacaklarımı yukarı dikince düzeldi baya. sanırım çok düştü. bende o ilaçları kestim doktora da sordum tabi. normalde böyle olmamalı ama antibiyotiği bitir öyle başla dedi. bende gene bekliyorum tabii.
diğer ekstra şeyleri yiyip içiyorum onlara devam:)
senin regli tarihin kaçı?( işallah gelmez de)

Yağmursesi, çok geçmiş olsun canım ya, antibiyotik bittikten sonra başlarsın, olsun. Uzun beklemeyeceksin nasıl olsa. Ekstraları yapmaya başlaman da gayet iyi hayatım, moralini de iyi görüyorum ki bu en güzeli zaten. Adetin normalde 5-6 nisan gibi olması lazım, belki biraz öne gelebilir diye düşünüyorum.

.çok teşekkür ederim canımevet evet moralim iyi gerçekten. şükür. bak deniz alabama bana teselli oldu. sonuçta aynı yaşlardayız. bu arada işallah gelmez. nedense ben senden hep normal yollardan bebek bekliyorum:))
ay bişi daha anlatacaktım. memorial e gitmiştim ya hale hanım a. o söylemişti bana kisti. rahim filmi çektirmemi istemişti. regliyi bekledim 8. gün çektirdim. çeken doktor gayet iyi sorun yok dedi ama bir de hale hanım ın görmesini istedim. aradım randevu için memorial i. 200 ücret söylendi. ama dedim ben flmi göstercem.15 günü geçince ücret alıyoruz dediler ama ben film tarihi için bekledim dedim. neyse gitmedim. iki gündür memorial dan arıyorlar beni derste olduğum için kaçırıyordum. dün tam eve geldim aradılar. siz geleli baya bir zaman olmuş sonra gelmemişsiniz dedi müşteri temsilcisi mi ne dedi kendini tanıtırken. dedim böyle böyle ay olur mu öyle şey bir yanlış anlama var illa bekliyoruz dedi. ne ilginç demi. etik bir duruş değil bu ücretsiz de yapsalar.iyi niyette olsa adı. ben bi filmi gösterecem ücret istiyorsun sonra öyle değil böyle.nebilim ya hayatta bir şeyi öğrendim. kime güvenilir çözemediğimdir.

Yağmursesi, saçmalamışlar gerçekten de sen çider üyeliği yaptırmamış mıydın, o durumda muayene bile ücretsiz diye biliyorum.

Vallahi Yağmursesi, bende muhabbet hep ters işliyor. Koştum tüpe, sonra aşılamadan medet umdum. Şimdi Allah biliyor, en ufak tedaviye bile ruhum yok. Normal yollardan deneyeceğim birkaç ay, yaz ortasına kadar. Sonrası Allah Kerim.

Yağmursesi, saçmalamışlar gerçekten de sen çider üyeliği yaptırmamış mıydın, o durumda muayene bile ücretsiz diye biliyorum.
mesajına cevap yazdım nedense gitmiyor bu 3. deneme. ben ilk muayenemi çider aracılığı ile olmuştum.2. ise ücret ödeyecekmişim. kontrol ilk gitmenin üzerinden 15 gün içinde gidersen sayılıyormuş.ama ben muayene olmayacağım filmi göstermek istiyorum dedim reglinin 9. günü ne diye muayene olacam ki zaten.
kadın 3 nisan a randevu verdi ben izin alamıyorum dedim randevu alammak için o da hafta sonu yazdı . şimdiki kararım gitmeyeceğim. kist duruyor gidipte napcam ki aynı şeyleri duyacağım sonuçta.

Sen bilirsin elbette ama yine de bir fikir almış olursun. Neticede filmi o önermişti, değerlendirmesini de yapar böylece. Hem ücret de ödemeyeceğine göre. Elbette senin kararın.

valla ben de öyle düşünüyorum. ben kasımdan beri bu işleri takip ediyorum nedense bizim yaşlarda doğal hamileliğin tüp e göre şansı daha fazlaymış gibi geliyor. senin de şükür hiç bir sorunun yok. dene arkadaşım olacak göreceksin.

herada;valla ben de öyle düşünüyorum. ben kasımdan beri bu işleri takip ediyorum nedense bizim yaşlarda doğal hamileliğin tüp e göre şansı daha fazlaymış gibi geliyor. senin de şükür hiç bir sorunun yok. dene arkadaşım olacak göreceksin.

Yağmur'cum geçmiş olsun, şu problemleri bu ay atlat doğal takviyelerine devam ediyorsun sanırım onlara devam et bir sonraki periyotta herşey yolunda gidecek inşallah bak arkadaşlardan güzel haberler geldi, senden de gelecek ben çok umutluyum senden neden dersen geçen sene doğal hamile kalman önemli bir referans , bun ay ki sıkıntıları atlattın mı pek bir şey kalmıyor geriye ondan umutluyum. Geçmiş olsun tekrar.

Benim ki de GS'li lütfen yani. Ben GS'liyim eşim FB'li ama baskı yapmama rağmen kızım GS'li bu da olacak inşallah.

Waterss selam arkadaşım, nasılsın, az kaldı sonucu almaya, güzel haberlerin devamı senden gelecek

Herada'cım bu test sonucu da ayrı bir konu çok uzadı, bu Anadolu Sağlık'ta yaptırdım bu hastane böyle 3-4 haftada veriyor ben geçen sefer Amerikan da yaptırmıştım ( şu an poliçem bunu Amerikan da karşılamıyor ) 3. gün %90 hata payı ile ön sonuç veriyor sonra 3 hafta sonra %100 lük sonucu veriyordu. Bu hastanede ödediğim kadar bir para daha istediler bu işlem için vermedik bekleriz dedik, dr um da zaten tedbir için yaptık ben olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum dedi. Sonuç alma yaklaşınca ben de de bir heyecan olmuyor değil. Çarşamba günü hastaneyi aramayı düşünüyorum, size haber vereceğim. Sana bu takip konusunda hayranım herkesin ne aşamada olduğu ajanda gibi kafanda bu bana senin iş takibinde çok sıkı ve iyi olduğun izlenimini verdi, süpersin Herada'cım tek teklimeyle..

aynı şeyi ben yaşadım memorialde o gün gidemedim ertesi gün doktoru aradım testleri yaptırıp mı geleyim diye sormak için bana üçgün sonra döndü telime. ve gideceğim zaman 15 günü geçiyordu aradım banada muayene parası dediler bende gitmedim. hiiiiç kusura bakmasınlar ben enayi değilim. ilk gittiğimde ben oraya direk 21.gün gittim o gün amacım tüpe başlamaktı hani uzun protokol olur belki diye hesaplayıp gittim. laparoskopi dedi zart dedi test istedi o testlere 500 lira para verdim ekstradan. başlasaydın kardeşim niye başlamadın o gün tüpe. ben ozaman kesin kararlıydım zaten memorialde o gün başlayacaktım. kendileri kaybettiler. ordan amerikana gittim. ne laparoskopisi sizin sol tarafınızda yumurta yok hemen hemen tüp dedi adam. sonra da biliyosunuz acıbademmaslakta regl olur olmaz başladım. bence memorial canım cicimle milleti şaapıyo.

evet canım ilk muayeneyi ücretsiz yapanları bidahakine parçalamak için araya ıvır zıvır sokuyolar anlıyo musun? bunun başka açıklaması yok. inadına yani.
yazın güzel güzel mutlu mutlu inanarak doğal yolla hamile kalcan hatta yaza bile kalmaz herada nisan mayıs diyorum ben sana. inşallah bebeğin gelecek kendi başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…