38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

valla kızlar ben aslında fenerli olsun diye değil de bana fenerbahçe uğur getirsin diye yapmıştım. ama elbette bizim gibi çatlak fanatiklerin olduğu evde gelen velet de kesin fenerli olacak.
bu arada yağmurcuğum ellerini sıkıyorum sınıftaki sevimli kanaryalar için hepsini kucaklıyorum.
:)) ayrıca geçmiş olsun bi sayfa öncesini şimdi okudum. rahatsızlanmışsın ama ilaçlarını kullanıyormuşsun harikasın az kaldı.

kırdınnn kalbimi gelll al gönlümü siz 6s li cinconlar olmazsa bizim için tüm bayramlar tüm eğlenceler biter naparız sonra biz sizsizzzz lülülülülülülülülülülülü

Oh maşallah maşallah gelsin Cimbomlu'lar.

Ya her yer her konu tüccar olmuş resmen. Neyse canım, seninde dediğin gibi kontrol amaçlıydı kasmaya gerek yoktu. Hayırlı haberler inşallah.

Waterss'çım, nasıl yani, işlemin sonucunu erken verebilmek için bir o kadar daha para mı istediler? Tuhaf gerçekten. Neyse, çoğu gitti azı kaldı. Heyecan olur elbette ama doktorun da söylemiş herşey güzel gidecek, eminim. Hatırlamaya gelince, gerçekten dikkate değer bir farklılık olduğunu zannetmiyorum. Hepimiz diğerimizi merak ediyoruz, birbirimiz adına heyecanlanıyoruz, bu topiğin güzelliği bu bence.

Alabama'cım, sağol canım ya, inşallah diyeyim. Memorial'a bir kere gittim, benden birşey istemediler, hatta başlarsam tedaviye diye reçetem bile yazıldı bir sonraki ay için. Birşey diyemiyorum o yüzden. Çok ilgiliydiler ancak acayip kalabalık olması duraksatıyor insanı ister istemez.

Sen iç sesini dinledin ve mutlu bir başlangıca adım attın arkadaşım, maşallah diyeyim. Rahat bir tedaviydi, bundan sonrası da kolaylıkla, sağlıkla ve keyifle geçsin canım.

bak ben hamileyim en tehlikeli dönemdeyim sakın benim üstüme gelmeyin ona göre heee en büyük fenerbahçe etrafı 6sliler sarmış ayolll keşke söylemez olaydım şimdi hiçbiri benle konuşmucakk.

kırdınnn kalbimi gelll al gönlümü siz 6s li cinconlar olmazsa bizim için tüm bayramlar tüm eğlenceler biter naparız sonra biz sizsizzzz lülülülülülülülülülülülü

seni seni 6s yazmış , gelmeyeyim oraya ısırırm valla. Bittiniz siz yarın, bittiniz. :hooray:

Sen bilirsin elbette ama yine de bir fikir almış olursun. Neticede filmi o önermişti, değerlendirmesini de yapar böylece. Hem ücret de ödemeyeceğine göre. Elbette senin kararın.
aslında doğru söylüyorsun gitsem iyi olacak ama 18. günüme denk geliyor . bi baksa iyi olacak.ama işte ücret ödeseydim gitmiyordum ödenmediği için gidiyorum gibi bişi oluyor ben de böyle şeyleri sevmiyorum. birazda kızgınım işte bi filmi göstermeye 200 tl para istediler. şimdi de olurmu öle şey diyo kadın

bak ben hamileyim en tehlikeli dönemdeyim sakın benim üstüme gelmeyin ona göre heee en büyük fenerbahçe etrafı 6sliler sarmış ayolll keşke söylemez olaydım şimdi hiçbiri benle konuşmucakk.

duygu sömürücüsü seni , tabi senle konuşmayacağız.

Sen takılma oraya bence, tedavi kararı alırsan ilerde -umarım gerek kalmaz- o zaman düşünürsün. Bir hizmet alacaksın şöyle ya da böyle, bence atlama, doktorun bundan haberi yok ki hem, o idari bir saçmalık.

madem para istemicekler tamamdır git bence boşver kızma yani kızdın ama onlar geri vitese taktılar. git bencede ne kaybedersin. kızıp gitmessen onlar karlı çıkar. gidersen -200 olurlar. nasıl bu merkezler her fırsatı değerlendiriyor sende değerlendir anacım kaçırma boşver.

Evet kızlar, evde olanlar programlarını yazsınlar bakimmm bende salak salak okuyup hayal kurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…