kırdınnn kalbimi gelll al gönlümü siz 6s li cinconlar olmazsa bizim için tüm bayramlar tüm eğlenceler biter naparız sonra biz sizsizzzz lülülülülülülülülülülülüGünaydın kızlar,
senle bütün ilişkimi kestim :))))))))))))) Hiç işim yokta bir fb li ile arkadaş olacağım olmaz öyle şey :1hug:
Üstüne birde fb li sıpa yolda aman allahım, hemen bir gs li sıpa yapıp dengeleri korumalıyım
Benim ki de GS'li lütfen yani. Ben GS'liyim eşim FB'li ama baskı yapmama rağmen kızım GS'li bu da olacak inşallah.
Herada'cım bu test sonucu da ayrı bir konu çok uzadı, bu Anadolu Sağlık'ta yaptırdım bu hastane böyle 3-4 haftada veriyor ben geçen sefer Amerikan da yaptırmıştım ( şu an poliçem bunu Amerikan da karşılamıyor ) 3. gün %90 hata payı ile ön sonuç veriyor sonra 3 hafta sonra %100 lük sonucu veriyordu. Bu hastanede ödediğim kadar bir para daha istediler bu işlem için vermedik bekleriz dedik, dr um da zaten tedbir için yaptık ben olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum dedi. Sonuç alma yaklaşınca ben de de bir heyecan olmuyor değil. Çarşamba günü hastaneyi aramayı düşünüyorum, size haber vereceğim. Sana bu takip konusunda hayranım herkesin ne aşamada olduğu ajanda gibi kafanda bu bana senin iş takibinde çok sıkı ve iyi olduğun izlenimini verdi, süpersin Herada'cım tek teklimeyle..
bak özletmedim :1hug: yoğun valla, birde cumartesi işe gelmekten artık sıkıldım
kırdınnn kalbimi gelll al gönlümü siz 6s li cinconlar olmazsa bizim için tüm bayramlar tüm eğlenceler biter naparız sonra biz sizsizzzz lülülülülülülülülülülülü
aslında doğru söylüyorsun gitsem iyi olacak ama 18. günüme denk geliyor . bi baksa iyi olacak.ama işte ücret ödeseydim gitmiyordum ödenmediği için gidiyorum gibi bişi oluyor ben de böyle şeyleri sevmiyorum. birazda kızgınım işte bi filmi göstermeye 200 tl para istediler. şimdi de olurmu öle şey diyo kadınSen bilirsin elbette ama yine de bir fikir almış olursun. Neticede filmi o önermişti, değerlendirmesini de yapar böylece. Hem ücret de ödemeyeceğine göre. Elbette senin kararın.
Haklısın arkadaşım, koca hafta çalış bir pazar günün var. Neyse, yetişecek senin sıpa, kurtacak seni bu dertten
bak ben hamileyim en tehlikeli dönemdeyim sakın benim üstüme gelmeyin ona göre heee en büyük fenerbahçe etrafı 6sliler sarmış ayolll keşke söylemez olaydım şimdi hiçbiri benle konuşmucakk.
aslında doğru söylüyorsun gitsem iyi olacak ama 18. günüme denk geliyor . bi baksa iyi olacak.ama işte ücret ödeseydim gitmiyordum ödenmediği için gidiyorum gibi bişi oluyor ben de böyle şeyleri sevmiyorum. birazda kızgınım işte bi filmi göstermeye 200 tl para istediler. şimdi de olurmu öle şey diyo kadın
eheheehheeeee ben tek başına hepinize yeterim uleyyynnnnnnn koş yağmur yardıma gelll
aslında doğru söylüyorsun gitsem iyi olacak ama 18. günüme denk geliyor . bi baksa iyi olacak.ama işte ücret ödeseydim gitmiyordum ödenmediği için gidiyorum gibi bişi oluyor ben de böyle şeyleri sevmiyorum. birazda kızgınım işte bi filmi göstermeye 200 tl para istediler. şimdi de olurmu öle şey diyo kadın
peki tamam :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:senağlamasenağlamaduygu sömürücüsü seni , tabi senle konuşmayacağız.
peki tamam :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
iyi tamam konuşacağız , nasılsa her çocuk önce cimbom'lu doğar, sonra başka takıma geçer:1hug::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?