38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Valla o yüzden 4 gözle bekliyorum, gelsin kurtarsın anasını iş hayatından

ay sorma . aynı dertten muzdaribim. tamam öğretmenliği seviyorum da şu koridorda çobanlık yapmayı sevmiyorum. bayan memur 20 yılını doldurursa nöbet verilmemesi gerekiyor. ama ihtiyaç halinde verilebilir yazıyor yönetmelikte. okulda 45 öğretmeniz nasılsa ihtiyaç var diye veriliyor. ben de 20 yılımı doldurdum ama gene de nöbet tutuyorum bu benim üşütmelerim hep koridordaki ceryandan kaynaklanıyor . dış kapı hep açık sınıflardaki camlar açılıyor ceryan oluyor. bi hamile olsam yırrtım süttede verilmiyor böbet zaten 2 yıl geçtikten sonra da nöbet yazılmaz ha gayret diyorum:)))

ben şu an işteyim kocamın gelmesini bekliyorum. bi malzeme gidecek faturasını kescem diye bekliyorum. sonra eve gitcem biriki saat dinleniriz. akşama arnavutköye geçicez kaynanamlara. orda takılıp sonra eve başka bi program yokk.

tamam giderim. kistim ne alemde görürüm hem. ona takıl buna takıl valla yaşlandım. onlar düşünsün dimi bana ne

Herada hatunu bana gel dedin, kendin gittin klava:

kızlar yemeğe çıkıyorum öptüm hepicğinizi, sanırım öğleden sonra kimse olmaz.

karamelciğim ben yazayım. eşim makinaya bulaşık koyuyor ben de size yazıyorum. 3 gibi alışverişe çıkacağız ama önce pazara uğrayacağız pazar da kapının önünde site içinde yani. sonra biyerde yemek yiyiyp sinema sonra da eve bu kadar(mesajlarım gitmiyor ne ilginç)

teşekkür ederim watersciğim ay ben de senin pozitifliğine hayranım. bir de herkelimeyi özenle tek tek seçerek açıklamana...ben de senden yana hep umutluyum allahın izniyle sorunsuz gelecek kızın. anadolu sağlık ta hangi doktora gidiyorsun?

Herada hatunu bana gel dedin, kendin gittin klava:

kızlar yemeğe çıkıyorum öptüm hepicğinizi, sanırım öğleden sonra kimse olmaz.

Karamel'cim, çok sevdiğim bir arkadaşımdan telefon geldi canım İhmal ettim seni, valla öğleden sonra beklicem ben.

Benim program boş. Patronum gelecekti, orman yürüyüşü yapalım demiştik, son dakikada yan çizdi. İçimden geçmiyordu gene yürüyüş filan yapmak, eşim çalışıyor, ev Hera ile bana kaldı Birikmiş dizilerim var (house, grey's anatomy ve private practice) onları seyrederim diyordum. Hiç ahım şahım bir program değil gördüğün gibi.

Yağmur'cum ben sadece amniyosentez için Anadolu Sağlık Merkezi'ne gittim benim dr um Amerikan Hastanesi'nde. Ama ASM de gittiğim dr çok iyi bir doktor Prof.Bülent Hayri Ermiş. Çapa'dan sadece Çarşamba öğleden sonraları ASM'ye geliyor, ense pilisi, 2.düzey detaylı USG ve Amniyosentez işleri için.

ayy ne tatlı adı var.Hera . ilk önce düşndüm eve temizliğe gelen bi kadın mı falan diye:))))hayal dünyam korkunç gördüğün gibi

eşim bağlama çalıyor iyice mayıştım uykum geldi gene. hava da güzel sanırım güneşli ama ayaz var mı bilmiyorum.

şimdi okuyabildim.yağmur sesi rahatsızlanmış çok geçmiş olsun
gs fb muhabbeti olmuş futbola takımlara ilgim olmadığı için bişey diyemiyeceğim.ama küçükkken hep fb liyim derdik.aileden herhalde.yoksa takımla maçlarla hiçbir ilgim yok.çok ta saçma bulurum.10 ya da 12 kişi sayısını da tam bilmem yaişte.;iki takım karşılıklı bir topun peşinde koşturur ona çelme atar.futbolcular yönetenler parayı götürür.diğerlerinin eline ne geçiyor anlamam.sanırım sadece küfür ederek deşarj oluyorlar.bir hesap matematik olduğunu kabul ederim ama hesaplar hep onlardan yana.taraftarın elinde ben hiçbirşey görmedim şimdiye kadar.millii maçlardaki gurur haricinde.bak burada bende gururlanırım.her konuda iyi olunmalı.
karamel program sormuş.bende de biraz alışveriş pazar var.biraz da ders var.anlıyacağınız benim de pek iç açıcı değilders bana göre zevkli ama.giremezsem hepinize iyi güzel bir hafta sonu diliyorum hoşçakalın kendinize iyi bakın güzeller.

TEŞEKKÜR ederim erverdicim. hayatın kendisi rutin zaten bundan ötesi can sağlığı...sana da iyi bir hafta sonu diliyorum canım.

üzücü bir şey paylaşayım sizlerle sonra çıkayım.
bizim okulda öğretmen arkadaşın geçen sene 8. sınıfta büyük kızı lösemi oldu. kız tedavi gördü hadi atlattı dedik.bu yıl aynı ay içinde yani tam bir yıl sonra kızda lösemi tekrar etti. yıkıldılar resmen.türkiye de ilik bulunamadı. almanyaya götürecekler ama malum masrafı ağır. devlet bir çoğunu karşılıyor ancak gene de 100 bin üzeri masraf var. tam net bilmiyorum ama çok dedi arkadaş. bi sponsor bir firma arıyorlar. bir firma hepsini değil de 20 bin euro karşılamayı kabul etmişler. kız şimdi lise 1 de çokta başarılı anadolu lisesinde.kemoterapiden saçlarım gene dökülmeye başladı yazmış feeste.yıkıldılar resmen ya.nebilim hayat zor ve acımasız. çocuk yapmak istiyoruz ama çocukla beraber bu acılara birer aday olmuş oluyoruz. allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…