38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım ya, ne zorlu bir haber bu. Allah'ım acil şifalar nasip etsin, o anne babaya da ayakta duracak güç. Ne zordur insanın evladı için çaresiz kalması, düşmanımın başına vermesin Allah. Bir genel yardım kampanyası filan organize edilse, düşünülmüştür belki ama. Bir kampanya işe yarayabilir çünkü.

ayy ne tatlı adı var.Hera . ilk önce düşndüm eve temizliğe gelen bi kadın mı falan diye:))))hayal dünyam korkunç gördüğün gibi

Temizliğe kalan elemanının adı Hera, Herada da ona duyduğu büyük bağlılıkla rumuzunu Herada yaptı :)))))))))))))))))

Harbi Hayali Küçük Ali , eee FB li ne de olsa beklenir.

Valla ben de izlemedim Veda'yı daha o kadar istememe rağmen. Hera bizim köpek canım.

Köpek değil it o it.

Allah şifa ve sanır versin canım ya inşallah tez vakitte şifa bulur.

Öğlen bizim yan kuruluş var 500-600 mt ileride (Herada tam senin karşı dağ dağlarda) oraya kahve içeye gittik hatun hatuna sonra yürüyerek döndük, kendimizi eğlendirdik yani :uhm:

hem anne hem baba ikisi de bizim okulda öğretmen. anne raporlu baba devam ediyor. mecburen. sürekli telefonda görüşüyor. soramıyorsun da ne aşamada diye.geçen yıl bu civarda 35 bin kadar para toplandı. türkiye genelinde kampanya başlatalım dedik.öğretmen camiasından ama çok bişi çıkmıyor cidden. gözleriyle görmeyince insanlar çokta eşlik etmiyor. başka ne olabilir bilmiyorum.ama bişiler olmalı tabi. allah yardımcıları olsun çok zor okulda bir kasvet havası. nebilim çok üzücü işte

:)))))))))))) uğraşma benle. hayalimiz küçük ama gönlümüz büyük ki fb liyiz. ne olacak bu gs nin hali ya çok vahim.

ıyi yapmışsınız Karamel'im afiyet olsun. Hava da güzel gibi duruyor, ben de hep o dağlara doğru bakıyorum bugün hayırdır diyordum )

canım, hatırla geçen senelerde SGK bu tip ödeleri kabul etmiyordu bir baba karşı dava açtı ve kazandı. Şimdi Türkiyede tedavisi olmayan hastalar yurtdışına gönderiliyor. Araştırsınlar

Sana el salladım :)

Keyfim yok bahar bana iyi gelmiyor, gittim ama öylesine çok ısrar ettiler.

evet evet emsal gösteriliyor.o yüzden masrafları karşılanıyor ama diğer giderleri kendileri ödemeleri gerekiyormuş .baba öyle açıkladı geçenlerde ya sormaya cesaret edemiyor insna yaraya tuz basmamak için.gene de masraf büyükmüş işte demek istediğim

bir refakatçiyi ödüyorlar, senin bilgin olsun konu açılırsa söylersin

Selamın başımla beraber Karamel'cim. Bu bahar başka güzelim, inşallah bahar çıkmadan müjdeli haber vereceksin bizlere. ıyi yapmışsın çıkarak, moraller hep yukarıda, tamam mı )

tamam heradacım bir kampanya başlarsa burdan yazarım hesap numarasını. çok incesin cidden...
karamel neden keyfin yok hayırdır?

tamam heradacım bir kampanya başlarsa burdan yazarım hesap numarasını. çok incesin cidden...
karamel neden keyfin yok hayırdır?

kampanya için bende varım elimizden ne gelirse artık, allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Ne bileyim ben bahar ve yazı sevmiyorum. Kendimi bir yerlere tıkılmış hissediyorum. Bir pazar var dinlenecekmisin, alışveriş mi, gezecek misin yorgunluk yani

Kış öyle değil çıkmasanda oluyor :)

sen de çok naziksin canım arkadaşım. bi gelişme olursa burdan yazacağım.
yıllık iznin var ama bir ay değil mi sizde?

Yaz ya da kış, çıkana kadar dışarı acayip ayak direrim ben de. Ancak çıktıktan sonra hiç pişman olmadım, iyi ki çıktım yahu filan oluyorum. Eskiden böyle değildi, şimdi işe gidip gelirken yolda çok vakit geçtiği için, mümkünse kimse dokunmasın, televizyon karşısında kıvrılayım, kitabımı okurken uyuyayım, bayılıyorum valla.

Bir kadın var, hergün bizim işyerinin oraya bir torba kemik döküyor. Yazık sokak itleri, martılar, kargalar yiyecek buluyor. O kışta hayvancıklar aç kalmadı.

kel alaka bu ne demeyin, camdan martıları gördümde aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…