sen de çok naziksin canım arkadaşım. bi gelişme olursa burdan yazacağım.
yıllık iznin var ama bir ay değil mi sizde?
Yaz ya da kış, çıkana kadar dışarı acayip ayak direrim ben de. Ancak çıktıktan sonra hiç pişman olmadım, iyi ki çıktım yahu filan oluyorum. Eskiden böyle değildi, şimdi işe gidip gelirken yolda çok vakit geçtiği için, mümkünse kimse dokunmasın, televizyon karşısında kıvrılayım, kitabımı okurken uyuyayım, bayılıyorum valla.
Bir kadın var, hergün bizim işyerinin oraya bir torba kemik döküyor. Yazık sokak itleri, martılar, kargalar yiyecek buluyor. O kışta hayvancıklar aç kalmadı.
4 haftayı aynı şirkette 5 seneyi doldurunca alabiliyorsun Yağmursesi. Benim birikmiş toplam 3,5 ay iznim var da alamadıktan sonra ne fayda.
özel sektörün bu durumuna sinir oluyorum yahu. insanlar deli gibi çalışıyor iş dinlenmeye gelince ayak direniyor. bizde herkes memur ben de birimiz özel sektör olsun diye kız kardeşimin öğretmenlik okumasını istemedim mühendislik okuyor şimdi son sınıf. ama iş bulmakta ,tatmin edici ücrette izin de zormuş. şimdi herkes bana kızıyor keşke öğretmen olsaydı diye. valla acayip vijdan azabı çekiyorum. ya iş bulamazsa diye endişe ediyorum4 haftayı aynı şirkette 5 seneyi doldurunca alabiliyorsun Yağmursesi. Benim birikmiş toplam 3,5 ay iznim var da alamadıktan sonra ne fayda.
İnşallah diyeyim Karamel'cim ama pek mümkün gözükmüyor. Bir sıpam olursa, ihtimal kısa bir aradan sonra çalışmam lazım, yerime geçici de olsa birinin gelmesi imkan dahilinde değil gibi. Olsun, gelsin de, bir müddet evden çalışarak idare etmeye çalışırım.
allah yardım etsin bu insanlara ve tüm şifa arayanlara. allah korusun ama gerçekten allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü kaderi güzel evlatlar versin hepimize. canım bende bilgi sahibi olursam karıncakararınca elimden geleni yapmak isterim hesapnumarası yollarsan haberim olsun emi.üzücü bir şey paylaşayım sizlerle sonra çıkayım.
bizim okulda öğretmen arkadaşın geçen sene 8. sınıfta büyük kızı lösemi oldu. kız tedavi gördü hadi atlattı dedik.bu yıl aynı ay içinde yani tam bir yıl sonra kızda lösemi tekrar etti. yıkıldılar resmen.türkiye de ilik bulunamadı. almanyaya götürecekler ama malum masrafı ağır. devlet bir çoğunu karşılıyor ancak gene de 100 bin üzeri masraf var. tam net bilmiyorum ama çok dedi arkadaş. bi sponsor bir firma arıyorlar. bir firma hepsini değil de 20 bin euro karşılamayı kabul etmişler. kız şimdi lise 1 de çokta başarılı anadolu lisesinde.kemoterapiden saçlarım gene dökülmeye başladı yazmış feeste.yıkıldılar resmen ya.nebilim hayat zor ve acımasız. çocuk yapmak istiyoruz ama çocukla beraber bu acılara birer aday olmuş oluyoruz. allah herkesin yardımcısı olsun.
ne demek öğretirim tabi. iki ayda okumuş bil bebeğini:)))
karamel in sıpası kesin fb li olcak onu da belirtmeden geçemeyeceğim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?