38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

fb li olan çocuğu geri almam orada kalsın.

Ana,baba,annenenne,dede, amca, abla,abi, gsli bizim it (sıpa bile değil) fb li olacak valla babası seni vurur söylemedi deme
almazsan alma benim olur oda hazır çocuk gül gibi bakarım ben ona:)
yahu şaka bir tarafa da senin çocuğun kararlı biriyse zaten mümkün değil dönmüyor. ben bu 1. sınıf veletlerine böyle bir tattik yaparak onların kişiliklerini çözmeye çalışıyorum. gerçekten çok kararlı ve inatçı tipler hiç dönmüyor illa takımları onlar için önemli. beş altı tane çıkıyor bunlardan hımmm diyorum siz inatçısınız anlaşıldı.hemen dönenler çoğunlukta. en çok bunlara üzülüyorum. onlar hayatları boyunca hep iyi niyetli olup kim ne derse inanacak ve bu nedenle hayal kırıklığı yaşayacak diye üzülüyorum. bir de kaypak tipler var öğretmenini görünce fb li olan ama aile de diğer takımlı. en şanslı da sizsiniz diyorum içimden . nabza göre şerbet. bu tiplerin sırtı yere hiç gelmiyor tabii. sonra konunun devamı şöyle çocuklar ben istiyorum diye siz bildiğiniz şeyden vazgeçmeyin vs vs

doğru söylüyorsun heradacım açık açık söylemem damardan girerim fb lileri ödülendirirm ya da sürekli öper kokların ya da sınıfı sarı lacivert renkleriyle donatırım psikolojik baskı oluşur oda mecburennnn
:))) yok anacım kocaman bi sülaleyi karşıma alamam ben karışmam valla ne olursa olsun ister fb li ister gs ister başka bişi:)

Ohhhh şefim valla kaşık kaşık puding yedirdi zorla. Varya o olmasa hiç çekilmez burası.

Ulenn burayı forum değilde msn'ye çevirdik valla :) Amann boşverin hep ciddi şeyler mi olacak bugün cumartesi ot, ilaç,tedavi vs yok relax

valla iyiki hatırlattın pazara çıkıp orta boy soğan alacağım bugün soğan kürüne başlıyorum 11. gün. şu hayıtta ne iğrenç bi taraftan iğrenç bi şişe şurup içtim bitti çok şükür midem delinecek diye korkuyorum bu kadar şey ye iç iyyygggg

tamam alabama cım bilgilendireceğim.
nasıl gidiyor mutlu musun neler hissediyorsun bakem?
mutluyum canım ama böyle tuhafim nası anlatsam sanki suyun altındayım böyle balık gibi şaşkın a.s

ne demek öğretirim tabi. iki ayda okumuş bil bebeğini:)))
karamel in sıpası kesin fb li olcak onu da belirtmeden geçemeyeceğim:))))
süpersin oleyyyy

fb li olan çocuğu geri almam orada kalsın.

Ana,baba,annenenne,dede, amca, abla,abi, gsli bizim it (sıpa bile değil) fb li olacak valla babası seni vurur söylemedi deme
aman böyle ananın çocuğu zaten 6s cincondan vazgeçmez amaaannn allah korusun bırak cinconlu kalsın o kadar aradı aradı çocuğu buldu fbli oldu diye bıraktı anaaaaaa.

Valla Yağmursesi bak baştan bir velet kaybetme derim. Sen al sınıfa, sen işini bilirsin
oleyyy budurrr :dance:

vayy görüyosunuz işte fb öğretmenim ellerinden öperim. daha napsın helal valla ben benimkini sana teslim ediyorum hertürlüüü

Baksen dost bu derse :) Verdiği akıla bak
akıllı işte işe gitmiyo ama işi biliyo

Kesinlikle çok doğru tespit ve yaklaşım..Yağmur..çocukları sonun da uyarmanda onların çok ilerde deolsa aklında kalır iyi bir ders olur onlara

Kızlar sohbetiniz çok güzel çok hızlı bir göz attım ama benim kız dışarı çıkmak istiyor kolumdan çekiyor hava güzel güneşli onu dışarı çıkaracağım size katılamk isterdim ..iyi sohbetler hepinizi öptüm..

Valla Yağmursesi, analizine bayıldım. Ne şanslılar başlarında senin gibi bir öğretmenleri var, ortaokuldakileri filan unutuyorsun ama verdiklerine beynine öyle bir kazınırsın ki çocukların. Eminim kişilik gelişiminde çok faydan dokunuyordur.

Karamel'cim, az önce aklımdan geçti, birkaç gün sayfaları okumayan arkadaşlarımız, bu sayfalara bakarak ne yapmış bunlar böyle diyecek ama haklısın, hergün kür, tedavi, ilaç, ödev günleri mi konuşucaz

Kesinlikle çok doğru tespit ve yaklaşım..Yağmur..çocukları sonun da uyarmanda onların çok ilerde deolsa aklında kalır iyi bir ders olur onlara
çok tatlılar ya daha şimdiden onları neler bekliyor insan az çok anlıyor. bir de bazen diyorum ki örneğin birine benim hiç çocuğum yok sen benim olur musun bak diğer kardeşin annende kalsın. ben sana şunu alırım bunu alırım. hatta tek yumurta ikizi olan kızlar var ikisi de benim sınıfta bu kadar benzer ikiz birbirine isimlerini bile ayırt edemiyorum. birinin yüzündeki ben hafif silik diğerinin beni net. aynısından iki tanesiniz biriniz benim olun. evinde çok mutlu aile tablosu olanlar tatmin olmuş çocuklar hiç vazgeçmiyor olmaz diyor .boşanma eşiğinde olan ya da huzursuz aileler hemen istiyor. ne kadar üzülüyorum onlara.
bazen de çocuklara diyorum ki anne babanız tartışıyor mu evde diyorum herkes yok diyor.hani öğrenmişler ya ailedeki şeyler söylenmez. ertesi gün gidiyorum çocuklar canım sıkkın eşimle tartıştık. ama biz birbirimize hiç bağırmıyoruz sadece sakin sakin tartışıyoruz( aslında öyle olmuyor) onlar da bir başlıyor benim annemle babam şöyle kavga etti. annem babamı arabadan attı. ya da annem babama vurdu. oy anam oy neler çıkıyor. ben de onların ileleriyle görüşüyorum çocuk asla duymayacak vs vs hem çok keyfli hemde zor iş vesselam.

Alabama'cım, doyasıya yaşa mutluluğunu güzel arkadaşım. Çok hak edilmiş bir mutluluk bu, ömür boyu sürecek inşallah.

öyle tabi, hergün bal börek yesen bıkarsın, hergün kür,tedavi olur mu insan bırazda sohbet etme ihtiyacı duyuyor. Ama inanıyorum ki bizim topicten kimse ne yaptınız ulennn demez, keşke bizde o anda girmiş olsaydık der.

ç evinde çok mutlu aile tablosu olanlar tatmin olmuş çocuklar hiç vazgeçmiyor olmaz diyor .boşanma eşiğinde olan ya da huzursuz aileler hemen istiyor. ne kadar üzülüyorum onlara.

fb li, mb lisin ama iyide tesbitlerin var, verdim sıpamı sana eğitime :)

teşekkürler öğretmeni :) Herşey bir şakayla başlarmış ama yıllar sonra gerçektende sen bizim sıpalara özel ders falan verirmişsin :)

Yani maaşallah bir günde bu kadar da yazılmaz ki.. Oku oku bitmedi... muhabbetiniz bol olsun:)

hayırlısı olsun patikler, dualarım seninle :) inşallah yakında senden de güzel bir haber alırız arkadaşım :)

Sağ ol canım, inşallah diyorum başka da birşey diyemiyorum :)

Evet iyi fikir canım. Valla eşim de ben de Fener'liyiz... Eşimin adı da Uğur, o bana uğur getirir inşallah ama ben yine de kendimi sağlama alıp bir uğur daha edineyim bari kaydirigubbakcemile3

ayy bunu burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama son 6 yıldır bu konuda yoğun bir programla çalışyorum. bugün ve yarın da kendime izin verdim diye mutluyum.bu sene son diyorum ama bakalım durabilecekmiyim.
bizim spalar büyüyene kadarrrr ben yaşlanmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…