almazsan alma benim olur oda hazır çocuk gül gibi bakarım ben ona:)fb li olan çocuğu geri almam orada kalsın.
Ana,baba,annenenne,dede, amca, abla,abi, gsli bizim it (sıpa bile değil) fb li olacak valla babası seni vurur söylemedi deme
Valla Yağmursesi bak baştan bir velet kaybetme derim. Sen al sınıfa, sen işini bilirsin
mutluyum canım ama böyle tuhafim nası anlatsam sanki suyun altındayım böyle balık gibi şaşkın a.stamam alabama cım bilgilendireceğim.
nasıl gidiyor mutlu musun neler hissediyorsun bakem?
süpersin oleyyyyne demek öğretirim tabi. iki ayda okumuş bil bebeğini:)))
karamel in sıpası kesin fb li olcak onu da belirtmeden geçemeyeceğim:))))
aman böyle ananın çocuğu zaten 6s cincondan vazgeçmez amaaannn allah korusun bırak cinconlu kalsın o kadar aradı aradı çocuğu buldu fbli oldu diye bıraktı anaaaaaa.fb li olan çocuğu geri almam orada kalsın.
Ana,baba,annenenne,dede, amca, abla,abi, gsli bizim it (sıpa bile değil) fb li olacak valla babası seni vurur söylemedi deme
oleyyy budurrr :dance:Valla Yağmursesi bak baştan bir velet kaybetme derim. Sen al sınıfa, sen işini bilirsin
vayy görüyosunuz işte fb öğretmenim ellerinden öperim. daha napsın helal valla ben benimkini sana teslim ediyorum hertürlüüüalmazsan alma benim olur oda hazır çocuk gül gibi bakarım ben ona:)
yahu şaka bir tarafa da senin çocuğun kararlı biriyse zaten mümkün değil dönmüyor. ben bu 1. sınıf veletlerine böyle bir tattik yaparak onların kişiliklerini çözmeye çalışıyorum. gerçekten çok kararlı ve inatçı tipler hiç dönmüyor illa takımları onlar için önemli. beş altı tane çıkıyor bunlardan hımmm diyorum siz inatçısınız anlaşıldı.hemen dönenler çoğunlukta. en çok bunlara üzülüyorum. onlar hayatları boyunca hep iyi niyetli olup kim ne derse inanacak ve bu nedenle hayal kırıklığı yaşayacak diye üzülüyorum. bir de kaypak tipler var öğretmenini görünce fb li olan ama aile de diğer takımlı. en şanslı da sizsiniz diyorum içimden . nabza göre şerbet. bu tiplerin sırtı yere hiç gelmiyor tabii. sonra konunun devamı şöyle çocuklar ben istiyorum diye siz bildiğiniz şeyden vazgeçmeyin vs vs
akıllı işte işe gitmiyo ama işi biliyoBaksen dost bu derse :) Verdiği akıla bak
almazsan alma benim olur oda hazır çocuk gül gibi bakarım ben ona:)
yahu şaka bir tarafa da senin çocuğun kararlı biriyse zaten mümkün değil dönmüyor. ben bu 1. sınıf veletlerine böyle bir tattik yaparak onların kişiliklerini çözmeye çalışıyorum. gerçekten çok kararlı ve inatçı tipler hiç dönmüyor illa takımları onlar için önemli. beş altı tane çıkıyor bunlardan hımmm diyorum siz inatçısınız anlaşıldı.hemen dönenler çoğunlukta. en çok bunlara üzülüyorum. onlar hayatları boyunca hep iyi niyetli olup kim ne derse inanacak ve bu nedenle hayal kırıklığı yaşayacak diye üzülüyorum. bir de kaypak tipler var öğretmenini görünce fb li olan ama aile de diğer takımlı. en şanslı da sizsiniz diyorum içimden . nabza göre şerbet. bu tiplerin sırtı yere hiç gelmiyor tabii. sonra konunun devamı şöyle çocuklar ben istiyorum diye siz bildiğiniz şeyden vazgeçmeyin vs vs
Baksen dost bu derse :) Verdiği akıla bak
çok tatlılar ya daha şimdiden onları neler bekliyor insan az çok anlıyor. bir de bazen diyorum ki örneğin birine benim hiç çocuğum yok sen benim olur musun bak diğer kardeşin annende kalsın. ben sana şunu alırım bunu alırım. hatta tek yumurta ikizi olan kızlar var ikisi de benim sınıfta bu kadar benzer ikiz birbirine isimlerini bile ayırt edemiyorum. birinin yüzündeki ben hafif silik diğerinin beni net. aynısından iki tanesiniz biriniz benim olun. evinde çok mutlu aile tablosu olanlar tatmin olmuş çocuklar hiç vazgeçmiyor olmaz diyor .boşanma eşiğinde olan ya da huzursuz aileler hemen istiyor. ne kadar üzülüyorum onlara.Kesinlikle çok doğru tespit ve yaklaşım..Yağmur..çocukları sonun da uyarmanda onların çok ilerde deolsa aklında kalır iyi bir ders olur onlara
Karamel'cim, az önce aklımdan geçti, birkaç gün sayfaları okumayan arkadaşlarımız, bu sayfalara bakarak ne yapmış bunlar böyle diyecek ama haklısın, hergün kür, tedavi, ilaç, ödev günleri mi konuşucaz
ç evinde çok mutlu aile tablosu olanlar tatmin olmuş çocuklar hiç vazgeçmiyor olmaz diyor .boşanma eşiğinde olan ya da huzursuz aileler hemen istiyor. ne kadar üzülüyorum onlara.
hayırlısı olsun patikler, dualarım seninle :) inşallah yakında senden de güzel bir haber alırız arkadaşım :)
geçmezzzz bu günler geçmezzzzz şafak 11 mi offff offff allah sabır versin. şaka bi yana elbet hayırlı sonuçlarla bu zamanı hayırlısıyla atlatacaksın ama gerçekten beklemek çok zor. ben bi de naptım biliyomusun patiklercim. biz eşimle birlikte acayip fanatik iki fenerbahçeliyiz. herşeyimiz fenerbahçe. kombinelerimiz var fenerin her maçına gideriz. eşim kongre üyesi benide yapcak, feneryumlardan çıkmayız. vs vs. totem yaptım. opuya, transfere, kontrollere kan testi vermeye sonuç almaya hep fenerbahçeli eşofmanlarımla gittim. artık totemim tuttu söyleyebilirim. yani uğur yaptım. sende uğur yap. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?