alabama kaç kez yazdım sana mesajından alıntı yapılınca gitmiyor bi haller oldu bugün. bir de böyle deniyeyim. şu sudan çıksan diyorum artık inan ben ve eşim bile inandık çünküacaba tek mi çift mi bebek bunu ne zaman öğreneceğiz?
inşallah tatlım bazen yahu ben gerçekten hamileyim farkındamıyım neyim diye kendimle konuşuyorum. aslında inan farkında değilim ne zaman farketcem bilmiyorum.Alabama'cım, doyasıya yaşa mutluluğunu güzel arkadaşım. Çok hak edilmiş bir mutluluk bu, ömür boyu sürecek inşallah.
oh oh tam da denk getirmişim yani uğur senin uğurun olsun ama sana fb li bi uğur daha alsın feneryumdan :)Yani maaşallah bir günde bu kadar da yazılmaz ki.. Oku oku bitmedi... muhabbetiniz bol olsun:)
Sağ ol canım, inşallah diyorum başka da birşey diyemiyorum :)
Evet iyi fikir canım. Valla eşim de ben de Fener'liyiz... Eşimin adı da Uğur, o bana uğur getirir inşallah ama ben yine de kendimi sağlama alıp bir uğur daha edineyim bari kaydirigubbakcemile3
valla gülüm bana 19 nisan haftası gel dedi doktor o zaman belli olcakmış herbişi. ama bence tektir. zaten değerim kücük değil miydi anca toparlandı birden fazla olma olasılığı az gibi geliyo bana yanlış bilmiyorsam.alabama kaç kez yazdım sana mesajından alıntı yapılınca gitmiyor bi haller oldu bugün. bir de böyle deniyeyim. şu sudan çıksan diyorum artık inan ben ve eşim bile inandık çünküacaba tek mi çift mi bebek bunu ne zaman öğreneceğiz?
çok tatlılar ya daha şimdiden onları neler bekliyor insan az çok anlıyor. bir de bazen diyorum ki örneğin birine benim hiç çocuğum yok sen benim olur musun bak diğer kardeşin annende kalsın. ben sana şunu alırım bunu alırım. hatta tek yumurta ikizi olan kızlar var ikisi de benim sınıfta bu kadar benzer ikiz birbirine isimlerini bile ayırt edemiyorum. birinin yüzündeki ben hafif silik diğerinin beni net. aynısından iki tanesiniz biriniz benim olun. evinde çok mutlu aile tablosu olanlar tatmin olmuş çocuklar hiç vazgeçmiyor olmaz diyor .boşanma eşiğinde olan ya da huzursuz aileler hemen istiyor. ne kadar üzülüyorum onlara.
bazen de çocuklara diyorum ki anne babanız tartışıyor mu evde diyorum herkes yok diyor.hani öğrenmişler ya ailedeki şeyler söylenmez. ertesi gün gidiyorum çocuklar canım sıkkın eşimle tartıştık. ama biz birbirimize hiç bağırmıyoruz sadece sakin sakin tartışıyoruz( aslında öyle olmuyor) onlar da bir başlıyor benim annemle babam şöyle kavga etti. annem babamı arabadan attı. ya da annem babama vurdu. oy anam oy neler çıkıyor. ben de onların ileleriyle görüşüyorum çocuk asla duymayacak vs vs hem çok keyfli hemde zor iş vesselam.
biz de geldik eve. sinemaya gitmedik. eşim kendini yorgun hissediyormuş eve gidelim dedi geldik.güzel dileklerin için teşekkür ederim. evet artık ben de pozitifim olacak diyorum omega 3 aldım gelirken son sürat çalışıyorum deniz gibizemuszemusBiz de az önce geldik muhabbet üzelmiş , iyi yapmışsınız ama dışarıda da hava çok güzeldi. Bu arada sorumlulukların ağır Yağmur'cum sadece öğretim değil , eğitim de veriyorsun çocuklar ne kadar temiz ve saflar bir şey söyleyince hemen dökülüveriyorlar değil mi ? Çok iyi niyetliler inşallah Allah onların karşılarına bizim çocukların karşılarına da iyi insanlar çıkarır senin gibi iyi öğretmenlere düşerler. Sen de toparlan bu ay çok geçmeden sende planlı programlı olarak bebeğine kavuşacaksın inşallah. Bu hafta Deniz Bulut hepimize azmin ve araştırmanın zaferini gösterdi yeterli mantıklı, dr kontrolünde ilerleyelim hepsi olacak Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?