38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama kaç kez yazdım sana mesajından alıntı yapılınca gitmiyor bi haller oldu bugün. bir de böyle deniyeyim. şu sudan çıksan diyorum artık inan ben ve eşim bile inandık çünkü acaba tek mi çift mi bebek bunu ne zaman öğreneceğiz?

hadi bakalı birde bunu heyecanı var değil mi :) Tek mi , çift mi :)

Patikler'cim, nasılsın arkadaşım? Az kaldı, güzel haberlerin devamı gelecek, heyecanla bekliyoruz.

Evet Yağmursesi, ne demek yaşlanmış filan. Tecrübelerine güvendiğimiz bir öğretmeni olacak işte çocukların. Yaşlanmak 65'ten sonra, Allah izin verirse.

hafta içi harıl harıl yazışıyordunuz akşam ben pc başına oturuyorum 22 gibi yoksunuz bi kıskanıodum ki bugün tadını çıkardım:))) çokta keyf aldım espirilerden sohbetten. ama ben kaçayım artık eşim de çıkalım diyor. görüşürüz hanımlar...

bende gerçekten çok keyif aldım yağmurcuğum , size iyi gezmeler. Ah nerde şeker yoğun dönemdeyim. Ama birazdan yan odaya çay içmeye kaçacağım :)

Bol keyifler Yağmursesi, güzeldi sohbet.

Karamel'cim, ben de kaçayım canım, akşama tekrar girerim. Bir çay da benim için iç, açık olsun

Tamam, beni bırakın bir başıma, peki ne yapayım kader işte ((

Hoşçakalın :gitme:

Yok arkadaşım gitsen, işine gücüne bak. Şaka yaptım ben. Öpüyorum çok.

Bu güzel havada tıkılma içeri yada yat uzan dizilerini izle. Birde seni düşünmeyeyim şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabama'cım, doyasıya yaşa mutluluğunu güzel arkadaşım. Çok hak edilmiş bir mutluluk bu, ömür boyu sürecek inşallah.
inşallah tatlım bazen yahu ben gerçekten hamileyim farkındamıyım neyim diye kendimle konuşuyorum. aslında inan farkında değilim ne zaman farketcem bilmiyorum.

oh oh tam da denk getirmişim yani uğur senin uğurun olsun ama sana fb li bi uğur daha alsın feneryumdan :)
valla gülüm bana 19 nisan haftası gel dedi doktor o zaman belli olcakmış herbişi. ama bence tektir. zaten değerim kücük değil miydi anca toparlandı birden fazla olma olasılığı az gibi geliyo bana yanlış bilmiyorsam.

herkeslere iyi tatiller ben yatıyorum yattğım yerden hem buraya hem tv ye bakıyom eşim hala gelmedi onu bekliyorum birtaraftan. gelince çıkcaz bizde öpüldünüzz

oooooooooooooohhhhhhhhhh kızlar ne güzel sohbet olmuş.ben biraz market biraz ders yaptım.derse ara verdim bir bakıyiiim dedim.sanki sizi bir yuvarlak masanın etrafında toplanmış 3 kişi gibi hayal ettim.okurken öyle bir havaya girdim.sofrayı biz kurduk kuran kaldırsın misali Allah artısın taşsın dökülmesin .sofrayı kuran kaldırsın diyeceğim de sizin sofrayı karamel kaldırmış galiba.öyle öyle ..yalnız kaldım burda dediğine göre.muhabbet bol ağzınız datlı olsun güzeller...benim de kayfem bitiyor dersime döneyimhoşçakalıııınn

haaa bu arada yağmur sesi eşin bağlama çalıyormuş.ne güzell.benim eşimin de vardı y odasında duvarda asılı idi.arada bana tıngırdatıyordu.ama usul ders yok heee.dağdan kestim kereste kuş besledim kafeste misali.hehhehehehehegeçenlerde çarptı da kırıldı gevremiş artık .çok üzüldüm.

sosyal olaylara,hastalıklara çaresizliklere bende çok üzülürüm.yutkunurum boğazım düğümlenir.bazen hasta olurum.eşim de bunu bildiği için bazen değiştiriverir haberleri.ne yazıkki gözyaşımdan başka birşey elimden gelmiyor.bu insanı daha da kahrediyor.sırtını dönsen gözünü kapasan kulağını tıkasan çözlecek mi sanki.nerelerde neler neler oluyor.ancak yakınımızdakilerden haberimiz oluyor.çok acı çok.
az önce çıkıyordum bir sazdan nerelere geldim.hoşçakalın güzeller.bu sefer gittim

Biz de az önce geldik muhabbet üzelmiş , iyi yapmışsınız ama dışarıda da hava çok güzeldi. Bu arada sorumlulukların ağır Yağmur'cum sadece öğretim değil , eğitim de veriyorsun çocuklar ne kadar temiz ve saflar bir şey söyleyince hemen dökülüveriyorlar değil mi ? Çok iyi niyetliler inşallah Allah onların karşılarına bizim çocukların karşılarına da iyi insanlar çıkarır senin gibi iyi öğretmenlere düşerler. Sen de toparlan bu ay çok geçmeden sende planlı programlı olarak bebeğine kavuşacaksın inşallah. Bu hafta Deniz Bulut hepimize azmin ve araştırmanın zaferini gösterdi yeterli mantıklı, dr kontrolünde ilerleyelim hepsi olacak Allah'ın izniyle.

Herada selam canım burdasın, bayağı sohbet etmişsiniz ne güzel, sen de bu güzel hava da biraz dışarı çıksaydın.

biz de geldik eve. sinemaya gitmedik. eşim kendini yorgun hissediyormuş eve gidelim dedi geldik.güzel dileklerin için teşekkür ederim. evet artık ben de pozitifim olacak diyorum omega 3 aldım gelirken son sürat çalışıyorum deniz gibizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…