38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Valla Waterss'çım, hiç içimden gelmedi. Bahçeye çıktım az, bugünlük çok bile. Bol sohbet ettik burada, biraz televizyon, biraz çalışmaca ve kitap. Bugünün de sonu geldi işte..

Ay sorma Herada'cım ya...daha 2.günümdeyim. nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Normalde zamanın ne çabuk geçtğinden, hiçbir şeyi yetiştirememekten yakınırım.Böyle bi durumda da zaman geçmiyor anasını satayım. 4 gün boyunca hiçbir yere çıkmayayım dedim ama, şartlar durumu değiştirdi ve yine çıkmak zorunda kaldım. Neyse eve tıkılmakta iyi birşey değil gerçi. Evde hiç ağır birşey yapmadım. Sağ olsun arkadaşım hep yanımdaydı 3 gündür. İşte böyle arkadaşım. Şu an en merak ettiğim şey belirtiler. Diğer başarısız olan denemeyle karşılaştırıyorum şu anki durumumu ama yine de bi sonuca varamıyorum. N'olcak böööle guclubacismileguclubacismilekafamçokkarıştı

Patikler'cim, beklemek zor tabii ama herşey yolunda gitti şimdiye dek. Sen elinden geleni yaptın, güzelce de dinlenmişsin zaten. Seninle heyecanla geri sayıyoruz biz de, Nisan başı şenliğimiz seninle olacak. Hayırlısıyla gelsinler. Her deneme birbirinden farklı, geçmişi unut derim. Güzel hayaller kur arkadaşım, daha önce de yazdım, şimdi umutlanmayacaksın da ne zaman umutlanacaksın?

Günaydın Kızlar...

Ben sizlere yetişemiyorum yaffffff!!!!!!! Arkadaşlar, benim sol kasığımda acaip ağrılar var. Bu ay da olmadı bu arada. adetim daha yeni bitti sayılır ama gece bile uyandığıma göre inşallah ciddi bişi değildir, korkuyorum. Preseed den diildir çünkü hepimiz kullanıyoruz onu. Üşütme falan da olmaz kendime iyi bakıyorum ne de olsa. Peki nedir ya????????

yaa Patikler bu arada ben seni atlamışım, çok özür dilerim. Ama bu furyada bence sen de pozitifi görürsün valla..çok diil bir hafta sonra bir test tamamdır olay..

günaydınnn genç hanımlar umarım iyidir herkes...
bebeksan bugün benim 12. günüm ama kaç gündür sol tarafıma sancı girip geri gidiyor. solda yumurta gelişiyor dicem ama yumurta olmuyor o tarafta.az idrarım birikse ya da az gazım olsa hemen sancı yapıyor.ben de anlıyorum kiiiii kistim aslanlar gibi duruyor.

Günaydın, iyi pazarlar.

Bebeksan, belki yumurta gelişirken hissedilen ağrılardır ama doktora görün istersen.

yaa Patikler bu arada ben seni atlamışım, çok özür dilerim. Ama bu furyada bence sen de pozitifi görürsün valla..çok diil bir hafta sonra bir test tamamdır olay..

Ne demek sonuçta hatırlamışsın ya... Evet umarım bu furyayı devam ettiririm ben de sonra da sizler inşallahsositososito

Evet dediğin gibi en azından test gününe kadar bile insan ne kadar mutluluğunu yaşarsa o kadar yanında kar kalır.

kist midir ki bu? Ben biraz doktor özürlüyüm. pek gitmem doktora. Tüp yaptırıncaya kadar hiç kadın doğumcuya gitmemiştiim. Aynen dediğin gibi yağmursesi azıcık sıkışsam ve gaz olsa sancıyor. Ama bugün mesela 7. gün bitiyor hala kırmızı ama az kanama var. kahverengine bile dönmedi yani. benim kistler sağda oluyo genelde.
Patikler teşekkürler affettiğin için. İnşalah inşallah yaa nolur sıra bize de gelsin.
Hımmm bugün tatil diye kimse girmemiş..ne güzel ben de takip edebildim böylece.:dance:

bebeksan benim çikolata kistinden kaynaklı belki senin yumurta büyüdüğü içindir. bir gitmelisin bence tüpten önce bir sorun varsa halledersin en azından

yaa haklısın aslında..geçen sene kendimi tam hazırlamıştım ki istanbuldaki doktorum bir doktora görün kist falan yoksa gelirsin demişti, içine doğmuş heralde. benim nurtopu gibi 4,5 cm lik kist vardı, tabii öteki aya kalmıştı tedavi, çok üzülmüştüm bir ay daha bekledim diye.

benden de günaydınnnnn kızlarrrr ben de haftasonu giremedim bi bakıp geliyim. maçla ilgili bişi söylemicem. ama tebrikleri kabul edebilirim. aklinialirimsmilenaniknanik

karamellll pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmmm tamam tamam kapadım gitti ben bu maç muhabbetini. hadi gelin kızllar yahu nerdesiniz?

ay karamelim küsme küsme olur öyle şeyler çalışır düzeltirsiniz. azmin elinden hiç bişi kurtulmazolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…