hale hnım a gideceğim işte karamelcim. kist duruyor hissediyorum ilaçlara başlayacağım işte. senin regli tarihin ne (işallah gelemz de )?
Herkese günaydın arkadaşlar.
Günaydın kızlarr
gene hava kötü bulaşık suyu gibi yaaaaa güneş nerde
alabacım nasılssın başladımı belirtilerinn:CüvCüv:
Yağmurun sesi geçmiş olsun sen nasılsın?
Karamel cim sen nasılsın?
Haklısın, haklıyım, haklı
Beklemediğiniz günler yakın 2-4 gün arası. Herada'm öyle istediğim falan yok ya şaka yapayım dedim. Ben normalde 26 günde bir olurum 26. gün yarın ama bazen 28 e gider. Geç yumurtladığım için 28. de olabilir diye düşünüyorum.
Dün korniş kopmuş , dübeli çıkmış... Babamız evde yoktu oh dedim ben yaparım (çünkü o hepsini söker evi batırır) çıktım tepelere hop hop dübelin çıktığı yere ekopsi sıktım 50 kere kontrol ettim kurumuşmu diye. Yani umut nanay olunca hiç sakınmadım.
Ancak üşüttüm herhalde sol kasıkta kaç gündür batma var, birde dün yorulunca sezeryan kesisi olurya oradı epey battı. Histeroskopi hediyesi herhalde bunlar
Karamel arkadaşım en son çift çizgiyi gördüğün günden 14-15 gün sonra adet oldun oldun olmazsan zaten hamilesindir canım.Bunu ben de 3 ay denedim.Waterss arkadaşımızdan öğrendim ben de denedim ve ilk 2 ayda da çift çizgiden sonra 14.gün adet olmuştum.Bu ay 14,gün bekledim olmadı 14.gün bekledim olmadı ve hamileydim.Senin çift çizgiyi gördükten sonra kaç günün geçti acaba.(Ha bu arada günaydın canım.Biz de eşimle ikimiz de koyu gs'liyiz.Haberin olsun.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?