38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Geldim şekerler alsanaalsanasmile

Nasılsın alabama nasıl gidiyor, dikkat ediyorsun değil mi ?

Yağmur'cuğum eee senin doktor ne zaman şimdi, kistin için ?

Ne yapalım geyik hastasonuydu :) gerçek moda geçtim CADIARZU

Günaydın kızlarr
gene hava kötü bulaşık suyu gibi yaaaaa güneş nerde
alabacım nasılssın başladımı belirtilerinn:CüvCüv:
Yağmurun sesi geçmiş olsun sen nasılsın?
Karamel cim sen nasılsın?

hale hnım a gideceğim işte karamelcim. kist duruyor hissediyorum ilaçlara başlayacağım işte. senin regli tarihin ne (işallah gelemz de )?

hale hnım a gideceğim işte karamelcim. kist duruyor hissediyorum ilaçlara başlayacağım işte. senin regli tarihin ne (işallah gelemz de )?

başla artık birtanem, başlada geç gerçek bir taedaviye . Gelmeyecek olan adet tarihi size süpriz :) söylemem söylemem :1rolleyes:

Herkese günaydın arkadaşlar.

Günaydın canım arkadaşım

Allaha şükür bir sıkıntı yok, en sevdiğim havaların son günleri keyfini sürüyorum.

karamelcim valla dikkat ediyorum bi yanlışlık yapmamaya çalışıyorum kendimi yormuyorum. lütfen söyle gününü sen söylemessen ben gider bulurum ya da herada var o bize söylerrr.
heradacım günaydın nasılsın?
kirderscim valla belirti olarak sadece aralarda gelen adet olacakmışım gibi sancı gibibirşey var onun haricinde bu sabah saat 5.30 da kalktım bi su içtim. sonra midem bulandı yüz üstü yattım geçsin diye yataktan kalkana kadar kendini hissettirdi ama kusmaeylemine geçmedi çok şükür. sanki hasta gibiyim ama diilim. bu belirtimidir yoksa grip tarzı bişiyin belirtisimidir anlayamadım. ama şu an iyiyim çok şükür.
hülyacım yağmurcum size de günaydınnnn nasıl keyifler

Böyle devam et canım, varsın herşey kalsın hiç önemli değil. Birde herhangi grip ihtimaline karşı dinlen ve bol sıvı al.

Allaha şükür kendi işiniz avantajını kullan

Alabama'cım, selam canım. Kendini yormaman harika, bol bol istirahat lazım bu günlerde zaten. Bol keyifler diliyorum canım. Dikkat et, minik belirtiler de başlamış olabilir tabii.

Valla biliyorum Karamel'in reglinin gelmesini beklemediğimiz günleri de, madem böyle istiyor Karamel'im böyle olsun, bir müjdeli haber de ondan gelsin inşallah.

Beklemediğiniz günler yakın 2-4 gün arası. Herada'm öyle istediğim falan yok ya şaka yapayım dedim. Ben normalde 26 günde bir olurum 26. gün yarın ama bazen 28 e gider. Geç yumurtladığım için 28. de olabilir diye düşünüyorum.

Dün korniş kopmuş , dübeli çıkmış... Babamız evde yoktu oh dedim ben yaparım (çünkü o hepsini söker evi batırır) çıktım tepelere hop hop dübelin çıktığı yere ekopsi sıktım 50 kere kontrol ettim kurumuşmu diye. Yani umut nanay olunca hiç sakınmadım.

Ancak üşüttüm herhalde sol kasıkta kaç gündür batma var, birde dün yorulunca sezeryan kesisi olurya oradı epey battı. Histeroskopi hediyesi herhalde bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Karamel'cim, ne işin var öyle tavanlarda filan. Rahat olmak iyi tabii ama çok rahat olma e mi ) Dur bakalım, o belirtilerin ne belirtisi olduğunu kim biliyor? Test düşünmüyor musun?

Yok be canım yarın ola hayır ola :)

Ama birtanem öylede, her adet döneminin 2. yarısını o psikolojiyle geçirirsem ( k) çok yorucu olur. Ruhumuzu bitiririz.

Karamel arkadaşım en son çift çizgiyi gördüğün günden 14-15 gün sonra adet oldun oldun olmazsan zaten hamilesindir canım.Bunu ben de 3 ay denedim.Waterss arkadaşımızdan öğrendim ben de denedim ve ilk 2 ayda da çift çizgiden sonra 14.gün adet olmuştum.Bu ay 14,gün bekledim olmadı 14.gün bekledim olmadı ve hamileydim.Senin çift çizgiyi gördükten sonra kaç günün geçti acaba.(Ha bu arada günaydın canım.Biz de eşimle ikimiz de koyu gs'liyiz.Haberin olsun.)

Arkadaşlar herkese günaydın opuyorumnanaktan
herkese iyi haftalar
Herkes iyimi?

Özellikle ALABAMA geçmişolsun canım, bunlar herhalde hamilelik sürecindeki tatlı belirtiler... tekrar test yapılacak mı? kandaki değer artışı ne kadar süre kontrol ediliyor?

PATİKLER, kaç gün kaldı canım??? hadi sende ver güzel haberi sonra sıra bizlere de gelsin... kuruntu ve gerginlik yok değil mi? zemuszemus

Diğer arkadaşlarım sizler de iyisiniz umarım ???

Epey kaynatıp rahatlamışsınız, neşeniz bozulmasın...... kaydirigubbakcemile3

Elbette anlıyorum seni, hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz da ne bileyim, benim umutla bekliyorum haberini, üzülüyorum valla moralsiz yazılarını okuyunca.

Odeğilde sabah bir hopladım. Ensemde kulak arkasındaki lenflerde şişme var beze gibi. Soldakini biliyordum tamamda sağda olmuş.

Geçen kış (2008) boğazlarım şiştiğinde beze yapmıştı ultrason çektirdimdi sıkıntı yoktu. Dedim sağdaki ne iş, sonra aklıma geldi ben tüpe başlamadan önce boğazlarım çorbayı yutamayacak kadar iltihap yaptıydı bu sefer herhalde sol kanal dolu ya sağ kanal tıkandı.

Allahtan aklıma geldi ama ciddi korktum, bir ara şu sıkışık dönem geçsin. Bir daha boyun ultrasonu çektireyim.

Aklınızda olsun Anadolu yakası için Kızılay Adatepe Metin Kızılkaya (radyolog) müthiş biri, sol memede adenom varken bütün cerrahlar alalım derken o hiçbirşey yok dedi beni eve yolladı. Boynumdaki için KBB cılar biyopsi derken o yok birşey, benden iyimi bilecekler dedi. ınsanı korkuya sevketmiyor. Çok düzgün bir dr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Badenur, iyidir valla, keyif dolu geldi mesajın, sen de gayet iyisin sanırım. Sık gel topiğe, ne zaman bir muhabbet döneceği hiç belli olmuyor

Bu hesap 14, gün perşembe oluyor yani 28. gün.

Hehehe tuttum sizi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…