Elbette anlıyorum seni, hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz da ne bileyim, benim umutla bekliyorum haberini, üzülüyorum valla moralsiz yazılarını okuyunca.
Odeğilde sabah bir hopladım. Ensemde kulak arkasındaki lenflerde şişme var beze gibi. Soldakini biliyordum tamamda sağda olmuş.
Geçen kış (2008) boğazlarım şiştiğinde beze yapmıştı ultrason çektirdimdi sıkıntı yoktu. Dedim sağdaki ne iş, sonra aklıma geldi ben tüpe başlamadan önce boğazlarım çorbayı yutamayacak kadar iltihap yaptıydı bu sefer herhalde sol kanal dolu ya sağ kanal tıkandı.
Allahtan aklıma geldi ama ciddi korktum, bir ara şu sıkışık dönem geçsin. Bir daha boyun ultrasonu çektireyim.
Aklınızda olsun Anadolu yakası için Kızılay Adatepe Metin Kızılkaya (radyolog) müthiş biri, sol memede adenom varken bütün cerrahlar alalım derken o hiçbirşey yok dedi beni eve yolladı. Boynumdaki için KBB cılar biyopsi derken o yok birşey, benden iyimi bilecekler dedi. İnsanı korkuya sevketmiyor. Çok düzgün bir dr.
Selam Badenur, iyidir valla, keyif dolu geldi mesajın, sen de gayet iyisin sanırım. Sık gel topiğe, ne zaman bir muhabbet döneceği hiç belli olmuyor
Alabama'cım, Badenur'cum, inşallah diyeyim arkadaşlar. 2010 bu topiğin yılı olsun, anneliği tatmayan kalmasın inşallah.
Hülya'cım, çift çizgiyi aynı gün gördük ama 14. güne daha var.
badecim birdaha kan testi istemedi doktor direk 19 nisan haftası gel dedi. onun haricinde ekstra bir durum kanama ağrı sancı aşırı bişi olursa hemen ara dedi . bende kendimi arttımı artmadı mı diye artık sıkmıyorum. kendimi hamile ilan ettim sabırla ve sabırsızlıkla 19 nisanı bekliyorum 20 nisan da da gitmeyi planlıyorum allahın izniyle. nedir nediildir o gün öğrencez bakalım hayırlısıyla.
karamel geçmiş olsun şekerim.
ya aynı evham bende de var . göğsümde bir sancı hissediyorum. iki ayrı prof elle muayene etti. geçen şubatta. bu ara sürekli tansyonum düşüyor bugünde yokladı ( gidip ölçtürdüm gene 9/6)bir hep aklıma göğüs geliyor. aslında bişi olsa doktor söylerdi elle muayene ettiğinde ama evham işte.
bununla ilgili bişi anlatayım. iki sene önce. nasıl koltuk altım ağrıyor anlatamam. kesin göğüs kanseriyim diye teşhisi koydum kendime. hemen gittim doktora adam bana dedi ki hiç hayra alamet değil. hemen ultrasyon ve memografi verdi. koştum gittim tıp fakültesine.ultrasyon çekti memografi 40 tan önce önermedikleri için çekmediler.ve en ufak bir kist yağ bezesi hiç bişi çıkmadı. allahım gene ağrıyor göğsüm ve ve ve hani sütyenlerin şu telleri varya o ucundan az çıkmış ve sürekli koltuk altımı deforme etmiş. görüyor musun olanı?boşuna evham yaptım. şükür bişi de çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?