38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kardeşim askerde ben evde dinlenmecede işler kocacığıma kaldı allah yardım etsin o da çok çalışo yazık. aslında buğün birkaç saat gidecektim ama evde temizlik var ilk defa geliyo arkadaş o yüzden evde kalıyım dedim. ben oturuyorum valla napim.
heradacım daha belirti yaşamak için çok erken bulantı ne anlamadım. iki saat falan yatakta hissettim. ama beni wc ye götürmedi. bakalım yarın da olacak mı? inşallah üşütmemişimdir dün bahçede okey oynadık sıkı sıkı da giyindim ama inşallah orda üşütmemişimdir.
karemelim hadi hayırlısı olsun inşallah bize harika bir süpriz yaparsın allah yüzünü güldürsün canım.

Elbette anlıyorum seni, hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz da ne bileyim, benim umutla bekliyorum haberini, üzülüyorum valla moralsiz yazılarını okuyunca.

Canımsın benim, hadi seni bekliyorum aynı anda müjde vereceğiz.

karamel sen yinede öyle perdelere falan uzanma hayatım tamam sen rahat ol da rahat olduğunu riskli hareketlerle kendine ispatlamaya çalışma. orta karar takıl yani

badecim birdaha kan testi istemedi doktor direk 19 nisan haftası gel dedi. onun haricinde ekstra bir durum kanama ağrı sancı aşırı bişi olursa hemen ara dedi . bende kendimi arttımı artmadı mı diye artık sıkmıyorum. kendimi hamile ilan ettim sabırla ve sabırsızlıkla 19 nisanı bekliyorum 20 nisan da da gitmeyi planlıyorum allahın izniyle. nedir nediildir o gün öğrencez bakalım hayırlısıyla.

Canım geçmişolsun, vücudumuzda farklı birşey hissedince ister istemez panikliyoruz, bazen çok basit nedenlerle oluşan şeyler, çok korkutuyor, kabus oluyor, ama içini ferah tut.... unutursan daha çabuk geçiyor...
bende abartmayan doktoru seviyorum, doktor sters yaratmamalı, en azından emin olana kadar...

herada karamel inşallah aralık annesi olursunuz kızlar başka bu ara haber beklediğimiz var mı? patiklerin az kaldı gitti iki gün daha oh. o da hamiledir inşallah.

Selam Badenur, iyidir valla, keyif dolu geldi mesajın, sen de gayet iyisin sanırım. Sık gel topiğe, ne zaman bir muhabbet döneceği hiç belli olmuyor

hızlı hızlı okudum biraz, yanlış anlamadıysam, senden ve Karamel'den bir müjde alabiliriz ... hadi o zaman sıradaki müjdeler siz olun... haberler gelsin biran önce... hamile kalmayan kimse kalmasın... 2010 yılı en doğurgan yıl olsun inşallahhhhh............. :lepi:

Valla Karamel'cim, yapmamak lazım diyicem ama kolayına kaçmak olacak. Kendim için benim de aklıma hep en kötüsü gelir de, sevdiklerim söz konusu olunca hiç kıyamam. Zor işimiz zorrrrr.

Hereda arkadaşım siz Karamelle aynı gün çift çizgiyi yakaldınız sanırım.Şimdi ben doğru mu anladım.Siz 14.günü atlattınız mı yani.

Nisan ayında ERVERDİ ve Benim de umuda yolculuğumuz olacak... bu sefer sevinçle başlayıp, mutlu bitirelim bu zor yolculuğu, geçmişteki korkular önümüze çıkmasın, sonu müjdeli bir haber olsun......... HEPİMİZ için hayırlısı olsun........

Alabam canım mide bulantın olduğu zaman sırt üstü yatmak iyi geliyor.Benim bulantım çok oluyor çünkü dr sırt üstü yat iyi gelir diyordu.Yemeği yiyince ilk 3 ay ben hep çıkarmamak için sırt üstü yatıyordum hep.Bu arada ınşallah grip olmamışsındır.Bol sıvı tüket ve c vitamini al hemen canım.

Alabama'cım, Badenur'cum, inşallah diyeyim arkadaşlar. 2010 bu topiğin yılı olsun, anneliği tatmayan kalmasın inşallah.

Hülya'cım, çift çizgiyi aynı gün gördük ama 14. güne daha var.

karamel geçmiş olsun şekerim.
ya aynı evham bende de var . göğsümde bir sancı hissediyorum. iki ayrı prof elle muayene etti. geçen şubatta. bu ara sürekli tansyonum düşüyor bugünde yokladı ( gidip ölçtürdüm gene 9/6)bir hep aklıma göğüs geliyor. aslında bişi olsa doktor söylerdi elle muayene ettiğinde ama evham işte.
bununla ilgili bişi anlatayım. iki sene önce. nasıl koltuk altım ağrıyor anlatamam. kesin göğüs kanseriyim diye teşhisi koydum kendime. hemen gittim doktora adam bana dedi ki hiç hayra alamet değil. hemen ultrasyon ve memografi verdi. koştum gittim tıp fakültesine.ultrasyon çekti memografi 40 tan önce önermedikleri için çekmediler.ve en ufak bir kist yağ bezesi hiç bişi çıkmadı. allahım gene ağrıyor göğsüm ve ve ve hani sütyenlerin şu telleri varya o ucundan az çıkmış ve sürekli koltuk altımı deforme etmiş. görüyor musun olanı?boşuna evham yaptım. şükür bişi de çıkmadı.

canım sen artık içini ferah tut, mutlu mutlu her anının tadını çıkar, kendini şımart, hatta bir günlük tutup, tüm duygularını aktar, ben bunu çok uzun zamandır yapıyorum, taki, bir bebeğim olup kucağıma alana kadar yapmaya devam edicem, şunu farkettimki, ne kadar zamanın tadını çaıkaramadan geçirmişim.... oysa o anlar belki bir daha tekrarı olmayacak anlar... o nedenle tadını fazlasıyla çıkar.

canım ya çıkmasın çıkmasın öyle şeyler cümlemizde ve ailelerimizde, sevdiklerimizde ve kimsede olmasın

Badenur herşey gönlünüzce olsun arkadaşım. Nisan en sevdiğim aylardan, umarım sizlere müjdeli haberler getirsin, hayırlısıyla, sağlıkla. Sen nerede düşünüyorsun denemeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…