38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

saol hülyacım vallahi sen öyle diyince kalktım gittim suda eriyen c vitamini yaptım içtim.
perşembe günü anladığım kadarıyla 14. günler gelmiş oluyo hadi hayırlısı diyelim :Saruboceq:

Gelişmeleri takip edeceğiz o zaman Badenur'cum.

Deniz Bulut'çum, sen nasılsın, keyifler toparlamıştır diye umuyorum.

selam yağmursesi, bundan 2-3 yıl kadar önce aynı şeyi bende yaşadım, hatta benimkinde telin baskı yaptığı yer beze yapmıştı... günlerce kahroldum... sonra bu durumu farkedince... bir daha onu giymedim, baktım kendiliğinden geçmiş... sanki üzerimden tonlarca yük kalktı... komik ama gerçek işte........

Yağmursesi arkadaşım hafta sonu anlattığın hikayeden ben de çok etkilendim.ınsanın çocuğuna birşey olması felakaet birşey.Onu kaybetme korkusu insnı mahvediyor canım o duyguyu çok iyi bilirim.Allah hiç kimsenin çocuğuna öyle bir hastalık vermesin.Bizim de burada öyle biri var.Bizim çocuğa eve fzyoterapist geliyor o anlattı.ınsanları da tanıyoruz.Onların da bir çocukları özürlü.Sağlıklı bir de kız çocukları vardı.O da şimdi kanser hastası.anne baba 3 aydır kanserli çocuklarıyla ilik nakli ypılmış.Özürlü çocukları da burada sabah başka bakıcı geliyormuş akşam başka bakıcı.Bu olayı öğrendiğimde fazla zorlamayalım diye düşünmüştüm.yani onlar da sağlıklı bir çocukları olduğuna çok sevinmişlerdir mutlaka ama onu da kanseden kaybetmek üzereler.Üstelik özürlü çocukları da sadece bakıcıların elinde 3 aydır.Korkunç birşey.

ah be karamelim daha hiç oralara gelemedim ama eşim ben koycam isim veya isimleri dedi bende iyi dedim şimdilik üstüne gitmiyorum o gün gelsin bi allahın izniyle nasılsa müdahale ederim :)) ama öyle kafamda olan bir isim yok ne yalan söyliyim.

öyle badecim bende elimden geldiğince kendimi şımartmaya çalışıyorum evde takılıp işe gitmeyerek :))

eminim yaza girmeden bu topikte hamile olmayan bayan kalmayacak... innnşşşşaallllah allahım duy sesimi lütfen...

Alabama bizim isimler hazırda çocuk yok piyasada, sen geç kalmışsın (şaka şaka)

Hani bazen neden olmuyor? ben anne olmayı hak etmiyor muyum? diyoruz ya ... hatta kendi adıma tedavilerim olumsuz sonuçlanınca isyan ettiğim oldu.... etrafımdakilere bakıp, benim ondan ne eksiğim var dediğim oldu, insanların bakamayacak kadar çocuk sahibi olmalarına kızdığım, kıskandığım oldu... çocuklarını yetiştirmekten aciz anneleri görüp birde böylelerine allah çocuk veriyor dediğim oldu...
Sonradan yanlışımı farkettim, bir gün tesadüfmüdür bilmiyorum; evden çıktığımda arka arkaya birkaç özürlü çocuk gördüm, annelerinin babalarının o anki çabalarını gördüm, sonra kucağında küçük bir çocuk olan saçları, kaşları dökülmüş, ağzı maskeli genç bir kadın gördüm... o gün öyle bunaldım ki... ders oldu sanki bana... sonradan düşündüm belki de yaşadığım acıdan daha büyük acılar yaşamamak için hakkımda hayırlısı buymuş demeyi öğrendim....

:kedi:

bir akşam ben hayal kurup babası maç seyrederken kız olursa sen koy dedim. Zeynep Sude dedi çok hoşuma gitti.

erkek olursa ben Devrim koyacağım ama babamız istemiyor koyamazsın diyor sen öyle san diyorum.

Devrim'i benden başka beğenen de yok.Aslında Mustafa Kemal isterim ama tam söylenmezse anlamı olmaz

hülyacım ne zor bir durum. allah zorda olanlara yardım etsin. bişiyi çok istersen zaten bir yerden patlıyor ben tecrübelerimle sabitledim.

benim de 1 aya kadar kısmetse yeğenim oluyor adı Zeynep Sultan :)) devrim mükemmel bir isim ancak direk katagorizeye de müsait...

benim kızım olursa NAZLISU ismini çok istiyorum... daha ortada birşey yok ama ismi hazır olsun telaşa gelmesin dimi ? :roflol:

Badenur çok güzel özetlemişsin canım, bende böyle düşünüyorum. Ne zaman çok istesem hep engelli biriyle karşılaştım sonra tövbe dedim. Neyse hayırlısı kabülümdür.

karamelim süper isimler allah çocuklarına bu isimleri koymayı nasip etsin. Devrim diyince hatırladım daha önce de muhabbetti olmuştu galiba. güzel gönlün nasıl istiyorsa öyle olsun canım.

badecim aynen seni gibi çoook düşündüm aynı yerlere geldim aynı sonuçlara vardım. ve hep hayırlısını istedim allah büyük allahın işine karışılmaz allah hepimize güzel yazılar yazsın. zor kaderlerle uğraşanlara da allah sabır versin onları neyle mutlu olacaklarsa o mutluluklarla ödüllendirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…