Badenur herşey gönlünüzce olsun arkadaşım. Nisan en sevdiğim aylardan, umarım sizlere müjdeli haberler getirsin, hayırlısıyla, sağlıkla. Sen nerede düşünüyorsun denemeyi?
karamel geçmiş olsun şekerim.
ya aynı evham bende de var . göğsümde bir sancı hissediyorum. iki ayrı prof elle muayene etti. geçen şubatta. bu ara sürekli tansyonum düşüyor bugünde yokladı ( gidip ölçtürdüm gene 9/6)bir hep aklıma göğüs geliyor. aslında bişi olsa doktor söylerdi elle muayene ettiğinde ama evham işte.
bununla ilgili bişi anlatayım. iki sene önce. nasıl koltuk altım ağrıyor anlatamam. kesin göğüs kanseriyim diye teşhisi koydum kendime. hemen gittim doktora adam bana dedi ki hiç hayra alamet değil. hemen ultrasyon ve memografi verdi. koştum gittim tıp fakültesine.ultrasyon çekti memografi 40 tan önce önermedikleri için çekmediler.ve en ufak bir kist yağ bezesi hiç bişi çıkmadı. allahım gene ağrıyor göğsüm ve ve ve hani sütyenlerin şu telleri varya o ucundan az çıkmış ve sürekli koltuk altımı deforme etmiş. görüyor musun olanı?boşuna evham yaptım. şükür bişi de çıkmadı.
Yağmursesi arkadaşım hafta sonu anlattığın hikayeden ben de çok etkilendim.İnsanın çocuğuna birşey olması felakaet birşey.Onu kaybetme korkusu insnı mahvediyor canım o duyguyu çok iyi bilirim.Allah hiç kimsenin çocuğuna öyle bir hastalık vermesin.Bizim de burada öyle biri var.Bizim çocuğa eve fzyoterapist geliyor o anlattı.İnsanları da tanıyoruz.Onların da bir çocukları özürlü.Sağlıklı bir de kız çocukları vardı.O da şimdi kanser hastası.anne baba 3 aydır kanserli çocuklarıyla ilik nakli ypılmış.Özürlü çocukları da burada sabah başka bakıcı geliyormuş akşam başka bakıcı.Bu olayı öğrendiğimde fazla zorlamayalım diye düşünmüştüm.yani onlar da sağlıklı bir çocukları olduğuna çok sevinmişlerdir mutlaka ama onu da kanseden kaybetmek üzereler.Üstelik özürlü çocukları da sadece bakıcıların elinde 3 aydır.Korkunç birşey.
:kedi:
bir akşam ben hayal kurup babası maç seyrederken kız olursa sen koy dedim. Zeynep Sude dedi çok hoşuma gitti.
erkek olursa ben Devrim koyacağım ama babamız istemiyor koyamazsın diyor sen öyle san diyorum.
Devrim'i benden başka beğenen de yok.Aslında Mustafa Kemal isterim ama tam söylenmezse anlamı olmaz
Hani bazen neden olmuyor? ben anne olmayı hak etmiyor muyum? diyoruz ya ... hatta kendi adıma tedavilerim olumsuz sonuçlanınca isyan ettiğim oldu.... etrafımdakilere bakıp, benim ondan ne eksiğim var dediğim oldu, insanların bakamayacak kadar çocuk sahibi olmalarına kızdığım, kıskandığım oldu... çocuklarını yetiştirmekten aciz anneleri görüp birde böylelerine allah çocuk veriyor dediğim oldu...
Sonradan yanlışımı farkettim, bir gün tesadüfmüdür bilmiyorum; evden çıktığımda arka arkaya birkaç özürlü çocuk gördüm, annelerinin babalarının o anki çabalarını gördüm, sonra kucağında küçük bir çocuk olan saçları, kaşları dökülmüş, ağzı maskeli genç bir kadın gördüm... o gün öyle bunaldım ki... ders oldu sanki bana... sonradan düşündüm belki de yaşadığım acıdan daha büyük acılar yaşamamak için hakkımda hayırlısı buymuş demeyi öğrendim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?