38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar dışarı çıkıp geldim, hava çooookkkk güzelleşmiş, birkaç güne montları ceketleri atarız........ çok giyinmişim terledim, çok gezemedim malesef bu yüzden....

aaahhh aaahhh beklenen şu çift çizgiler, :lepi: ovulasyon testleriyle bütünleştiğimiz günler,
adet tarihleri, çatlayan çatlamayan yumurtalarrrrrrrr, milimetrik hesaplar, gönlü olan olmayan kocalar, sositososito
mutlu eden kasık ağrıları, zemuszemus
olmayan gebelik belirtileriiiiiiiii, operasyonlar, doktorlarrrrrr, hastanelerrrrrr, doğru adresi bulamayan spermler, laelaelaelaelae
umutlar, hayal kırıklıkları.......
yeniden umuda sarılmalar
HEPSİNİ ARTIK GERİDE BIRAKALIM......... hayatımızdan çıktıklarında bunları unutmuş "anneler" olalım...... :CüvCüv:

aaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin arkadaşım aminnnnnnnn
ama ne zaman üç vakte kadar mı? beş vakte kadar mı?
yoksa bütün bunlar bize bir gece kadar yakın mı? bu gece mi? yarın gece mi? gündüz yapsak olmaz mı? ille gece yapınca mı tutuyor??? laelaelaelaelae
biraz sıyırmış gibiyim değil mi???
birazdan fazla belki
çok utanıyorum :smiley-cool:

erverdi canım biraz yoğunluktan ve işyerinde bir işle ilgili sıkıntı yaşadık canım sıkıldı bi müşteriye logo çalışcam diye söz vermiştim onunla uğraştım bide bizim müstakbel gelinin kız kardeşi evleniyo ona davetiye tasarımı söz vermiştim o iş derken kendimi eve zor attım. yani resmen kasık ağrım bana kalk eve git dedi. aslında kkya girmeye niyetliydim ama gelemedim bi türlü. çok merak etmişsin ben bi sorun yok çok şükür. hikayeleri okudum ne derler kader utansın yaşlı teyzeye yaptığından. tüm engelli insanlarımız kardeşlerimize de allah hülya gibi melekler versin inşallah.

karamelcim sakın bize 1 nisanda şaka yapma valla gelirim oraya pataklarım seni bak ilk ne dersen inancam ona göre. bu arada çok doğru yazmışsın ölüm allahın emri ama diğerlerinin gaflet uykusunda oldukları da malesef ki doğru. erverdi eşine söyliyim mi filan diye düşünmüş ya belkide kader ağlarını ördüğü için öncelikle erverdiyi sonrada uykusundan uyanıp kadına yardım etmeyi düşünenlere de elbet biri çıkar ilgilenir diye düşündürttü. belkide matematik kimse umursamadı kadıncağız vefat etti.

herada canım o günden sonra öksürük olmadı çok şükür. belirtilerimle mutlu takılıyorum. sende bize şaka yapma gülüm. gerçi niyetinin ne olduğunu bilmiyorum perşembe günü var mı bi plan test vs yapmayı düşünüyo musun? bu arada kader konusunda söylediklerine katılıyorum bugün bi kadın bahçeye çıkıp ey ahali bana yardım dese ben kalkıp giderim işte bu aldığım ders teeee nerden bana geldi. aynen dediğin gibi. kimbilir kader kimlerin kurtulmasına bu hikayeyle vesile olacak.

waters hastaneyi yarın mı arayacaktın ? inşallah hayırlı huzurlu haberlerini alırız canım.

hülyacım çift çizgiyi yakalamışsın oh ne güzel uğraştırmadı seni ödevler yapılcak galiba bu akşam. hadi bebek olsun. çokk çalışman lazım bu aralar çoook.

yağmurcum sende çalışıyomuşun silah zoruyla hadi bakalım çok güldüm herifler bizden kaçar oldu hehheh

patikler hadi yarım mart ayına bay baş diyoruz sana da az kaldı inşallah belirtiler de güzelmiş hamilesin galiba allahın izniyle

bade evet hava bugün çok güzel ama yarın kapalıymışş sen napiyon gülüm çalışmaca var mı?

çalışma yok hamişim, adet olmayı bekliyorum, bir gün gecikme var, adetin ikinci günü ayaklarım hiç gitmek istemese de doktora gidip yeni bir tüp çocuk yapacağım.

alabama ;doğru ya yarın çarşamba.evet yarın belli olacaktı.hadi hayırlı sonuçlar getir bize waterss

badenur;tatlım iyimisin?
ne üç vakitte ne beş vakitte.Allahın ol dediği vakitte
evet;belki bir gece kadar yakın,belki bin yıl kadar uzak
bu gece olsun bu gece
yarına kalmasın
gündüz mü?
olur olur o da olur
utanma utanma.bak bende sana uydum
her türlü olurdelikafadulden

kız badenur;neeeeeeeeeee gecikme mi.hadii hayırlısı.var ya şenlenecek burası şenlenecek

:roflol: olumunekankayizsmile :roflol: canımsınnnnnn

deniz gelmiş gitmiş hamile denizzzz niye sık gelmiyosunnn. ne alemdesin durumlar nedir belirtiler nasıl gidiyo ???
boykilo muhabbetleri yapılmış kızlar valla ben de 165 e 65 im yani ne olacak benim halim bilemiyorum. yuvarlanırken ben de geliyim çığ olsun :)
arada böyle muhabbetler yapcaz tabi karamelim yoksa nasıl bu kadar samimi olabiliriz ki bu muhabbetler de bizi birbirimize yakınlaştırıyor.

badenur ne güzel yazmışsın ya süper valla:)

erverdiciğim moralin iyi maşallah valla
alabama kız hani şu lösemili çocuk için kampanya başlamış dilersen özelden atayım? karamel sana da göndereyim dilersen hereda ya gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…