- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
badenur ne güzel yazmışsın ya süper valla:)
erverdiciğim moralin iyi maşallah valla
alabama kız hani şu lösemili çocuk için kampanya başlamış dilersen özelden atayım? karamel sana da göndereyim dilersen hereda ya gönderdim.
aklinialirimsmileaklinialirimsmile kızzz sen karambolemi geldin nasıl atladık hamile misin yoksaaa?? ayyyy inşallah.çalışma yok hamişim, adet olmayı bekliyorum, bir gün gecikme var, adetin ikinci günü ayaklarım hiç gitmek istemese de doktora gidip yeni bir tüp çocuk yapacağım.
ALABAMA düzeltme yayınlıyorum canım
çalışma yok hamişim olacaktı
ay noluyooooooooo
H A M İ Ş İ M yazamıyorum
amaaaaaaaaaaaannnn bende 163 e63 üm noolmuş yani.azıcık göbekten zarar gelmezbeden doldurur.hasta olmayalım da 1 2 kilonun lafı mı olur canım.o da bizden olsun.
badenur ne güzel yazmışsın ya süper valla:)
erverdiciğim moralin iyi maşallah valla
alabama kız hani şu lösemili çocuk için kampanya başlamış dilersen özelden atayım? karamel sana da göndereyim dilersen hereda ya gönderdim.
aklinialirimsmileaklinialirimsmile kızzz sen karambolemi geldin nasıl atladık hamile misin yoksaaa?? ayyyy inşallah.
ayyy hiç gülcem yoktu yazamazsın çünkü hamilesin inşalllah bak görüyo musun? ay öldüm gülmemten iyi miiiii ? :CüvCüv:
ben seni benim tüp doktoruna götüreyim çok zayıfsın diye hemen vitamin verir........ moral olur valla..... bana her gidişimde diyet yapmayın bol bol yiyin için diyor......... hemen vitamin yazıyor..... :roflol:
senin tüp dr unun da maşallah gıda toptancılarıyla sözleşimesi var galiba.her gelene onu ye bunu ye:roflol:
ay kızlar iyice kaynadım benim adam arkamda uyuyor sessizde gülmek ne zormuş yahuumidem kasıldı heee.benim yumurta da erkenden çatlamasın bu kadar morale
Kızlar Merhaba,
Amniyosentez sonucum için bugün aradılar , bebeğim sağlıklıymış ,kromozomal bir bozukluğu ve down sendromu yokmuş çok şükür içim rahat etti, darısı başınıza bugün çok yoğun bir gündü sabahtan beri ofis dışında iki müşterideydim bir de ö.sonra ki müşterime giderken aracın biri önüme kırdı sağdan vurdu 3 saat onun için uğraştım . Adam hatalıydı ,Intercity'e gittik ödedi, tutanak falan istemedi çünkü zorunlu trfik sigortası, muayenesi eksikmiş araba bağlanacak diye masrafımı karşıladı, bana da geçici araba verdiler sözleşme gereği, neyse ikinci randevuma gittim oradan eve 18:30 da geldim , bir şeyler yedim ve hemen yazdım biraz sonra bugün olanları okuyacağım bir günüm böyle geçti. Bu arada biz iyiyiz kemerim vardı biraz sarsıldık ama iyiyiz..
Kızlar Merhaba,
Amniyosentez sonucum için bugün aradılar , bebeğim sağlıklıymış ,kromozomal bir bozukluğu ve down sendromu yokmuş çok şükür içim rahat etti, darısı başınıza bugün çok yoğun bir gündü sabahtan beri ofis dışında iki müşterideydim bir de ö.sonra ki müşterime giderken aracın biri önüme kırdı sağdan vurdu 3 saat onun için uğraştım . Adam hatalıydı ,Intercity'e gittik ödedi, tutanak falan istemedi çünkü zorunlu trfik sigortası, muayenesi eksikmiş araba bağlanacak diye masrafımı karşıladı, bana da geçici araba verdiler sözleşme gereği, neyse ikinci randevuma gittim oradan eve 18:30 da geldim , bir şeyler yedim ve hemen yazdım biraz sonra bugün olanları okuyacağım bir günüm böyle geçti. Bu arada biz iyiyiz kemerim vardı biraz sarsıldık ama iyiyiz..
Deniz Bulut bu hafta dr'a gidiyor musun?
canım benim belirtileri boşver. az sert az yumuşak göğüsler dışında hiçbişi yok. geçen düşükte bile daha çok belirti vardı. arada kasık ağrısı vs oluyordu. akşam daha çok uykum geliyor ama o da psikolojik can sıkıntısından sanırım. neyse sen nasılsın? sende nasıl belirtiler?deniz gelmiş gitmiş hamile denizzzz niye sık gelmiyosunnn. ne alemdesin durumlar nedir belirtiler nasıl gidiyo ???
boykilo muhabbetleri yapılmış kızlar valla ben de 165 e 65 im yani ne olacak benim halim bilemiyorum. yuvarlanırken ben de geliyim çığ olsun :)
arada böyle muhabbetler yapcaz tabi karamelim yoksa nasıl bu kadar samimi olabiliriz ki bu muhabbetler de bizi birbirimize yakınlaştırıyor.
Kızlar Merhaba,
Hülya'cım,
Harika, yakalamışsın çizgiyi, erken yapmakla iyi etmişsin, geçen ay ben de şans eseri yakalamıştım, erken başlamakta fayda var testlere. Herşey güzel gönlünce olsun, bu ay uğurlu gelsin sana inşallah.
yok haftaya çağırdı dr ben de en erken haftaya çarş perş gideyim diyorum
canım benim belirtileri boşver. az sert az yumuşak göğüsler dışında hiçbişi yok. geçen düşükte bile daha çok belirti vardı. arada kasık ağrısı vs oluyordu. akşam daha çok uykum geliyor ama o da psikolojik can sıkıntısından sanırım. neyse sen nasılsın? sende nasıl belirtiler?
canım gözün aydın. çok rahatlamışsındır. bundan sonra için rahat kucağına almaya gün sayarsın inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın. kaza için de allah korumuş verilmiş sadakan varmış. hem senin hem bebeğin iyi olmanıza sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?