38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

amaaaaaaaaaaaannnn bende 163 e63 üm noolmuş yani.azıcık göbekten zarar gelmezbeden doldurur.hasta olmayalım da 1 2 kilonun lafı mı olur canım.o da bizden olsun.

o senin ruhunun güzelliği arkadaşım..........

çalışma yok hamişim, adet olmayı bekliyorum, bir gün gecikme var, adetin ikinci günü ayaklarım hiç gitmek istemese de doktora gidip yeni bir tüp çocuk yapacağım.
aklinialirimsmileaklinialirimsmile kızzz sen karambolemi geldin nasıl atladık hamile misin yoksaaa?? ayyyy inşallah.

ALABAMA düzeltme yayınlıyorum canım

çalışma yok hamişim olacaktı

ay noluyooooooooo

H A M İ Ş İ M yazamıyorum

ayyy hiç gülcem yoktu yazamazsın çünkü hamilesin inşalllah bak görüyo musun? ay öldüm gülmemten iyi miiiii ? :CüvCüv:

amaaaaaaaaaaaannnn bende 163 e63 üm noolmuş yani.azıcık göbekten zarar gelmezbeden doldurur.hasta olmayalım da 1 2 kilonun lafı mı olur canım.o da bizden olsun.

ben seni benim tüp doktoruna götüreyim çok zayıfsın diye hemen vitamin verir........ moral olur valla..... bana her gidişimde diyet yapmayın bol bol yiyin için diyor......... hemen vitamin yazıyor..... :roflol:

AYYYYYYYY YOK AYOL BEN DE BURADA ÇATLADIM GÜLMEKTEN.
HAMİŞ OLAN SENSİN, SENDE BENİM HAMİŞİM'SİN...... SEVGİ KATTIM KELİMEYE.... ELİME YÜZÜME BULAŞTIRDIM.
KASIKLARIM AĞRIDI VALLA GÜLMEKTEN :roflol: :roflol:

kızlar burası çoştu heee.
öyle yağmur öyle.neşemizi bulduk.baksana arkadaş hamileyimi diyor ne diyor sapıtıror bizi de sapıttırıyor.aaaayyyyyyyy iğrendim kendimden ne kadar kötü sözler öylebir de böyle toplum içinde.biber süreceğim kendime

ben seni benim tüp doktoruna götüreyim çok zayıfsın diye hemen vitamin verir........ moral olur valla..... bana her gidişimde diyet yapmayın bol bol yiyin için diyor......... hemen vitamin yazıyor..... :roflol:

senin tüp dr unun da maşallah gıda toptancılarıyla sözleşimesi var galiba.her gelene onu ye bunu ye:roflol:

ay kızlar iyice kaynadım benim adam arkamda uyuyor sessizde gülmek ne zormuş yahuumidem kasıldı heee.benim yumurta da erkenden çatlamasın bu kadar morale

erverdiciğim aman napalım oluyor bazen
ay kızlar gene üç uzman şehit var ya. birinin 2 günlük hiç görmediği bebeği diğerinin üç aylık hamile eşi. allah kimseye evlat acısı vermesin...

kalkarsa yemek diyecek
diyeceğim yok yemek
al sana bir yumurtacık
yap bana bir omletçik

hahahhahahahhahahöldüm gülmekten

ayyyyyyyy.tamam döndük dünyaya tamam bu kadar yeter değil mi kızlarişte biraz uzaklaşınca böyle odu dünyadan.şimdi döneceğiz.haberlere döndük mü ...işte hayat böyle birşey.bir gülmek bir ağlamak.gülmekle ağlamak kardeşmiş zaten.
canlarım ben kaçıyorum.şaka değl gerçekten mutfağa gireyim.öööyle 12 mmlik yumurtayla doymaz benim adam.hepinize sevgilerimi yolluyorum.iyi akşamlar güzeller.ŞEHıTLERıMıZE ALLAHTAN RAHMET DıLıYORUM.durumuma bakacağım.uygunsam kuran okuyacağım.bıcı bıcı olduktan sonra.(sizde de derler mi çocukları yıkamak için öyle derler de)

yok korkma gülebilirsin, yumurtaların kalitesini artırıyormuş gülmek.... sen bilmiyormuydun yoksa :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar Merhaba,

Amniyosentez sonucum için bugün aradılar , bebeğim sağlıklıymış ,kromozomal bir bozukluğu ve down sendromu yokmuş çok şükür içim rahat etti, darısı başınıza bugün çok yoğun bir gündü sabahtan beri ofis dışında iki müşterideydim bir de ö.sonra ki müşterime giderken aracın biri önüme kırdı sağdan vurdu 3 saat onun için uğraştım . Adam hatalıydı ,Intercity'e gittik ödedi, tutanak falan istemedi çünkü zorunlu trfik sigortası, muayenesi eksikmiş araba bağlanacak diye masrafımı karşıladı, bana da geçici araba verdiler sözleşme gereği, neyse ikinci randevuma gittim oradan eve 18:30 da geldim , bir şeyler yedim ve hemen yazdım biraz sonra bugün olanları okuyacağım bir günüm böyle geçti. Bu arada biz iyiyiz kemerim vardı biraz sarsıldık ama iyiyiz..

canım öncelikle bebeğinin sağlıklı oluşuna çokkkkkk sevindim, gözünüz aydın, allah sağlıkla kucağına almayı ve onunla çokkkk uzun yıllar paylaşmayı hatta büyükanne olmayı nasip etsin, hafiflemişsindir, içindeki tüm korkular akıp gitmiştir. en zoru atlattın, korkular bitti.

Ayrıca çok büyük GEÇMİŞLER olsun, allah korumuş, nazar mı değdi, ne oldu? büyük talihsizlik, ama sana bebeğe birşey olmamış allah beterinden korusun, tabii ister istemez korktun, heyecanlandın...... sakınan göze çöp batar olayı...... okuyrken ben bile heyecanlandım ... öpüyorum yanaklarından... bir iyi, bir kötü şey yaşamışsın... artık hep güzel şeyler olsun.... CANIMSIN...

canımmm;çok sevindim sonucunun temiz olmasına.sağlıkla daalırsın inşallah kucağına.hadi gözünaydın olsun.kaza için çok geçmiş olsun.Allah korumuş seni de bebeğini de.bir sadaka versen...sadaka kazayı belayı deferder derler

Deniz Bulut bu hafta dr'a gidiyor musun?

yok haftaya çağırdı dr ben de en erken haftaya çarş perş gideyim diyorum

canım benim belirtileri boşver. az sert az yumuşak göğüsler dışında hiçbişi yok. geçen düşükte bile daha çok belirti vardı. arada kasık ağrısı vs oluyordu. akşam daha çok uykum geliyor ama o da psikolojik can sıkıntısından sanırım. neyse sen nasılsın? sende nasıl belirtiler?

canım gözün aydın. çok rahatlamışsındır. bundan sonra için rahat kucağına almaya gün sayarsın inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın. kaza için de allah korumuş verilmiş sadakan varmış. hem senin hem bebeğin iyi olmanıza sevindim.

Herada'cım haklısım ben de 8. gün başlamıştım 17. güne kadar yapma niyetindeydim benim de 12. ve 13. gün çift çizgi vardı, yapabiliyorsanız erken başlayın. Herada'cım senin haftaya Salı mı beklenmeyen regi günün. Seni ve Karamel'i heyecanla bekliyorum. Arada kaçırdığım arkadaşlar varsa affola onlarda sürpriz yapabilir.

Hülya'cım kimyasal gebelikten sonra kayma demek sadece ileri değil öne de olabiliyormuş, 8 senin için normalde erken değil mi ama bak öne kaymış, testleri 8. gün başlamakta fayda olabilir. Hayırlı olsun bugün darısı gebelik testinde çift çizgi görmeye.

Deniz'cim sağol, biz iyiyiz biraz kendimi kastığım için kollarım ağrıyor, onun dışında iyiyim. Hafif bir sarsılma oldu. Evet sonucum iyiymiş, darısı sana senin nasıl gidiyor her şey yolunda mı ? haftasonu uzanıp dinlenebildiğin zamanlar yaratabildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…