canımmm;çok sevindim sonucunun temiz olmasına.sağlıkla daalırsın inşallah kucağına.hadi gözünaydın olsun.kaza için çok geçmiş olsun.Allah korumuş seni de bebeğini de.bir sadaka versen...sadaka kazayı belayı deferder derler
erverdi mesaj kutun dolmuşşşş
Kızlar Merhaba,
Amniyosentez sonucum için bugün aradılar , bebeğim sağlıklıymış ,kromozomal bir bozukluğu ve down sendromu yokmuş çok şükür içim rahat etti, darısı başınıza bugün çok yoğun bir gündü sabahtan beri ofis dışında iki müşterideydim bir de ö.sonra ki müşterime giderken aracın biri önüme kırdı sağdan vurdu 3 saat onun için uğraştım . Adam hatalıydı ,Intercity'e gittik ödedi, tutanak falan istemedi çünkü zorunlu trfik sigortası, muayenesi eksikmiş araba bağlanacak diye masrafımı karşıladı, bana da geçici araba verdiler sözleşme gereği, neyse ikinci randevuma gittim oradan eve 18:30 da geldim , bir şeyler yedim ve hemen yazdım biraz sonra bugün olanları okuyacağım bir günüm böyle geçti. Bu arada biz iyiyiz kemerim vardı biraz sarsıldık ama iyiyiz..
hülyacım çift çizgiyi yakalamışsın oh ne güzel uğraştırmadı seni ödevler yapılcak galiba bu akşam. hadi bebek olsun. çokk çalışman lazım bu aralar çoook.
yağmurcum sende çalışıyomuşun silah zoruyla hadi bakalım çok güldüm herifler bizden kaçar oldu hehheh
patikler hadi yarım mart ayına bay baş diyoruz sana da az kaldı inşallah belirtiler de güzelmiş hamilesin galiba allahın izniyle
bade evet hava bugün çok güzel ama yarın kapalıymışş sen napiyon gülüm çalışmaca var mı?
Kızlar Merhaba,
Amniyosentez sonucum için bugün aradılar , bebeğim sağlıklıymış ,kromozomal bir bozukluğu ve down sendromu yokmuş çok şükür içim rahat etti, darısı başınıza bugün çok yoğun bir gündü sabahtan beri ofis dışında iki müşterideydim bir de ö.sonra ki müşterime giderken aracın biri önüme kırdı sağdan vurdu 3 saat onun için uğraştım . Adam hatalıydı ,Intercity'e gittik ödedi, tutanak falan istemedi çünkü zorunlu trfik sigortası, muayenesi eksikmiş araba bağlanacak diye masrafımı karşıladı, bana da geçici araba verdiler sözleşme gereği, neyse ikinci randevuma gittim oradan eve 18:30 da geldim , bir şeyler yedim ve hemen yazdım biraz sonra bugün olanları okuyacağım bir günüm böyle geçti. Bu arada biz iyiyiz kemerim vardı biraz sarsıldık ama iyiyiz..
yok haftaya çağırdı dr ben de en erken haftaya çarş perş gideyim diyorum
canım benim belirtileri boşver. az sert az yumuşak göğüsler dışında hiçbişi yok. geçen düşükte bile daha çok belirti vardı. arada kasık ağrısı vs oluyordu. akşam daha çok uykum geliyor ama o da psikolojik can sıkıntısından sanırım. neyse sen nasılsın? sende nasıl belirtiler?
canım gözün aydın. çok rahatlamışsındır. bundan sonra için rahat kucağına almaya gün sayarsın inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın. kaza için de allah korumuş verilmiş sadakan varmış. hem senin hem bebeğin iyi olmanıza sevindim.
kızlar yaa bileniniz var mı.ne varsa hepsini boşaltıyorum halaa %96 dolu diyor.nasıl boşalacak bu yaaa:çok üzgünüm:
valla denizcim bende de bişiy yok belirti anlamında bildin gibi regl olcakmış gibi sıkıntı sancı ara ara bide göğüslerdeki sarkmış gibi ağrı özellikle sabah kalktığımda ve sütyen olmayınca. sık acıkıyorum iştahlıyım ama benim herzamanki halim :)) önceden yemiyodum tamam tamam yememeye çalışıyodum şimdi yiyorum ama sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. akşam saatleri gaz oluyo işte o kadar sempatiksalakcinni
boşalttıkça mesajları açması lazım bende öyle oluyor. birkaç tane daha sil istersen?
erverdi sen kk den çık tekrar gir düzelir
PATİKLER;şafak 7 değil mi?
yaaa patikler arkadaşım burada hepimiz yazmıyormuyuz.belirtiler aynı adet belirtisiyle aynı olabiliyor diye.hem bak alabama da yazıyor hergün sanki adet olacakmışım gibi diye.ama kendince haklısın bende hep hamileliğe dair bi belirti arardım hep.bir tanıdığım var.geçen yıl hamile idi.hamile kaldığından bu yana hep karnı ağrıyor hep ağrıyordu.eli hep kasıklarında..şimdi maşallah bir tosuncuk oğlu var.hani geçen bebekli bir misafirim var demiştim eren bebek diye.seve seve bir haaal olmuştum.işte.geçen hafta bebekli misafirim boldu.çok mutlu olduğum bir haftaydı.Eveeeettttt... Bu sefer ümitliydim ama bugün bacaklarıma ara ara adet başlayacakmış gibi hafif ağrılar girmeye başladı. Benim ne zaman bacağıma ağrı girse adet olurum çünkü. üff yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?