38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sağol Erverdi'cim, AS sonucunu almakla önemli bir dönemeci dönmüş oldum..hayırlısı bundan sonrası da sağlıkla geçer inşallah..darısı başına sen de bu aşamalardan geçeceksin inşallah.

Canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun...Hafif atlatmışsın şükür. Bu arada sonucun da hayırlı uğurlu olsun. Artık tam gaz devam inşallah. Allah nazarlardan korusunnnnnnnn.....

eveeeeeetttttttttttttt az kaldı sonuca.........

canım çoook sevindim gözün aydın oh rahat bir nefes aldık sen de almışsındır. bu arada da geçmiş olsun aman dikkat waterscım kendine diil başka araçlara dikkat etcen biliyosun sen ne kadar güvenli kullansanda millet dallama olduğu için güven olmaz. çok geçmiş olsun.

valla denizcim bende de bişiy yok belirti anlamında bildin gibi regl olcakmış gibi sıkıntı sancı ara ara bide göğüslerdeki sarkmış gibi ağrı özellikle sabah kalktığımda ve sütyen olmayınca. sık acıkıyorum iştahlıyım ama benim herzamanki halim :)) önceden yemiyodum tamam tamam yememeye çalışıyodum şimdi yiyorum ama sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. akşam saatleri gaz oluyo işte o kadar sempatiksalakcinni

kızlar yaa bileniniz var mı.ne varsa hepsini boşaltıyorum halaa %96 dolu diyor.nasıl boşalacak bu yaaa:çok üzgünüm:

adet benzeri sancı olması da belirti bende geçen sefer o vardı en azından. şimdi hiç ağrı yok. valla hiç bu kadar belirtisiz hamilelik olmamıştı. ben pek ümitli değilim kendim adına kendimi alıştırdım bu da kromozomu bozuk yumurta olabilir ne de olsa yaş 43 1 ay sonra eyvahedigeldismile

ya deniz sen herşeyi araştırıp şetmesen olmuyo mu bak ne güzel sana süpriz yapmış gelmiş du bakalım ya inşallah hayırlısıyla güzel hamileliktir nerden çıkartıyosun kromozomu bozuk filan teşhislerini. aaaa kızıyorum ama.lmaz:

boşalttıkça mesajları açması lazım bende öyle oluyor. birkaç tane daha sil istersen?

denizcim yeni gelen gelecek mesajları alabilmek için bütün eskileri sildim halaa % 90 dolu diyor anlamadım.nette mi sorun var.önce bende öyle boşaltıyordum.Allah Allah?

alabama ay bu senin tabirlerine de bayılıyorum doğrusu:))

watersciğim valla çok geçmiş olsun gerçekten.ben en çok ta ondan korkuyorum. hadi dikkatlisin de senin dikkatli olman yetmiyor ki!!!elin adamı kütt diye çarpıyor valla bebeğine bir zarar gelmedi ya şükür.
AS sonucuna da çok sevindim. ehh biz zaten biliyorduk :)

kızlar size iyi geceler ben kaçarım.uykum geldi.bugün fazla kaldım pc başında.gözlerim acıdı.herkese tatlı uykular hoşçakalın

Waters canim coook sevindim AS sonucunun iyi cikmasina. Ne guzel rahatlamissindir simdi.
Deniz Bulut bak simdi sana cok kizdim. Ne o bozuk yumurta falan. Ya Allah askina bir kere de pozitif dusun ve kotu sonuclari aklina getirme lutfen. Bak ne guzel bu yasta spontan hamile kaldin, lutfen tadini cikart.

Eveeeettttt... Bu sefer ümitliydim ama bugün bacaklarıma ara ara adet başlayacakmış gibi hafif ağrılar girmeye başladı. Benim ne zaman bacağıma ağrı girse adet olurum çünkü. üff yaaa.....
yaaa patikler arkadaşım burada hepimiz yazmıyormuyuz.belirtiler aynı adet belirtisiyle aynı olabiliyor diye.hem bak alabama da yazıyor hergün sanki adet olacakmışım gibi diye.ama kendince haklısın bende hep hamileliğe dair bi belirti arardım hep.bir tanıdığım var.geçen yıl hamile idi.hamile kaldığından bu yana hep karnı ağrıyor hep ağrıyordu.eli hep kasıklarında..şimdi maşallah bir tosuncuk oğlu var.hani geçen bebekli bir misafirim var demiştim eren bebek diye.seve seve bir haaal olmuştum.işte.geçen hafta bebekli misafirim boldu.çok mutlu olduğum bir haftaydı.

hep böyleyiz biz.neden?her zaman önce kötüsünü düşünüyoruz.neden?niye beynimize bu komut veriliyor acaba?aslında korkularımızı kendimiz yaratıyoruz.güzel düşündüğümüzde hiç korku girmiyor yüreğimize.neden peki.korkuyu biz çağırıyoruz evet biz çağırıyoruz.

iyi düşünelim iyi olsun.amaaaaaaaaaaan biz ne düşünürsek düşünelim zaten yola çıkmıştır o bilinmyen.bu yüzden sabredelim ,bekleyelim görelim.birazdan ezan okunacak senin için dua edeceğim.

ey güzeller uyuyun
ben açtım ellerimi duamı okuyum
nisan 7 de patiklere
şaka gününde karamelle kankasına
gelecekte hülyaya badenura yağmura
başka bekleyen varmıydı kızlar(ona göre uyduracağım da)

burada biraz düşündüm bekledim de

hah tam şimdi hoca başladı
valla burda uydurma muydurma bitti.hepimize ettim Alahım emeklerimizi boşa çıkarma yüzü gülenlerden olalım dedim.hamile olanlara hayılısı ile kucaklarına almalarını bebeği olanlarında birer hayırlı evlat olmasını diledim.Allah kabul eder inşallah.AMıN
ben de gideyim bir saatçık daha uyumaya çalışayım.gözlerim acıdı pc den gözyaşından.çalışmaktan.1 2 soruya bakacağım.öyle .görüşmek üzere uyuyan güzeller..

Kızlar günaydın, ne güzel kaynatmışsınız.
Sabah sizleri okuyarak işe başlamak çok keyifli oluyor.

Erverdi'ciğim amin canım çok sağol duaların için.

Waterss'cığım çok ama çok sevindim. Bu hamilelikten daha sevindirici bir olay bence. Çünkü hamile değilsen değilsindir ama bir sıpa varken sağlıklı olması herşeyden önemli.

Kızlar, benim adet normalde 26 günde bir ama bazen 27-28 olur. Bugün 27 idi test yaptım birşey çıkmadı adette olmadım. Herhalde Badenur'unda dediği gibi Tüpten sonra sarkma olduğu için.

Ama anlayamadım dün akşam kasıktan sonra gögüstede batma oldu ama fosss çıktı demek ilaç etkileri.

Neyse kısmet artık. 1 Nisan'ı beklemedim inanmazsınız diye :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…