Kızlar günaydın, ne güzel kaynatmışsınız.
Sabah sizleri okuyarak işe başlamak çok keyifli oluyor.
Erverdi'ciğim amin canım çok sağol duaların için.
Waterss'cığım çok ama çok sevindim. Bu hamilelikten daha sevindirici bir olay bence. Çünkü hamile değilsen değilsindir ama bir sıpa varken sağlıklı olması herşeyden önemli.
Kızlar, benim adet normalde 26 günde bir ama bazen 27-28 olur. Bugün 27 idi test yaptım birşey çıkmadı adette olmadım. Herhalde Badenur'unda dediği gibi Tüpten sonra sarkma olduğu için.
Ama anlayamadım dün akşam kasıktan sonra gögüstede batma oldu ama fosss çıktı demek ilaç etkileri.
Neyse kısmet artık. 1 Nisan'ı beklemedim inanmazsınız diye :çok üzgünüm:
olumunekankayizsmile :kedi: saol canımmalabama ay bu senin tabirlerine de bayılıyorum doğrusu:))
watersciğim valla çok geçmiş olsun gerçekten.ben en çok ta ondan korkuyorum. hadi dikkatlisin de senin dikkatli olman yetmiyor ki!!!elin adamı kütt diye çarpıyor valla bebeğine bir zarar gelmedi ya şükür.
AS sonucuna da çok sevindim. ehh biz zaten biliyorduk :)
güzel işte adet belirtisi bebek belirtisi demektir. zaten vücut adet olmak istiyo şimdi benim gibi düşün amaaaa hamile olduğun içinnn adet olamıyosunnnn yoksa bak bende hala çatlıcakmış gibiyim sanki bi adet olsam vucut rahatlayacak ama güzel bebeğim yada bebeklerim izin vermiyo inşalllah. sende bu belirtileri aynen yaşıyosun ama bebeklerin vucuduna hükmedip engelliyolar moralini bozma bu savaşı bebeklerin kazanacak inşallah canım.Eveeeettttt... Bu sefer ümitliydim ama bugün bacaklarıma ara ara adet başlayacakmış gibi hafif ağrılar girmeye başladı. Benim ne zaman bacağıma ağrı girse adet olurum çünkü. üff yaaa.....
karamelim biliyosun idrara çok güven olmuyo yeterki belirtiler devam etsin du bakalım kırmızılar gelmedikçe umudumuz devam ediyo benim onca tedaviye vs satım hiç değişmez değişmedi çat kartı yerim mesela sende sarkma olcak kesin diye bişi yok. yumurta çatladıktan sonra 14.gün regl olmadıysan inanmaya umut etmeye devam.Kızlar günaydın, ne güzel kaynatmışsınız.
Waterss'cığım çok ama çok sevindim. Bu hamilelikten daha sevindirici bir olay bence. Çünkü hamile değilsen değilsindir ama bir sıpa varken sağlıklı olması herşeyden önemli.
Kızlar, benim adet normalde 26 günde bir ama bazen 27-28 olur. Bugün 27 idi test yaptım birşey çıkmadı adette olmadım. Herhalde Badenur'unda dediği gibi Tüpten sonra sarkma olduğu için.
Ama anlayamadım dün akşam kasıktan sonra gögüstede batma oldu ama fosss çıktı demek ilaç etkileri.
hadi hayırlısı inşallah bu ay senden de güzel haberler alırız kinderscim.kızlar günaydın erverdicim duanda ismim yok şekerim mafoldumben
bende cumartesi pazar çift çizgiyi görüp çalıştım dün çizgi silik ti bu çatlamış demek değil mi?
ayrıca pressed de kullandım bakalım bakalım nolcak cumartesi-pazar 12.ve 13.günlerdeydi
ufff bekleyelim bakalım neler çıkacak:sinifsinif:
kızlar yaa bileniniz var mı.ne varsa hepsini boşaltıyorum halaa %96 dolu diyor.nasıl boşalacak bu yaaa:çok üzgünüm:
adet benzeri sancı olması da belirti bende geçen sefer o vardı en azından. şimdi hiç ağrı yok. valla hiç bu kadar belirtisiz hamilelik olmamıştı. ben pek ümitli değilim kendim adına kendimi alıştırdım bu da kromozomu bozuk yumurta olabilir ne de olsa yaş 43 1 ay sonra eyvahedigeldismile
alabama ay bu senin tabirlerine de bayılıyorum doğrusu:))
watersciğim valla çok geçmiş olsun gerçekten.ben en çok ta ondan korkuyorum. hadi dikkatlisin de senin dikkatli olman yetmiyor ki!!!elin adamı kütt diye çarpıyor valla bebeğine bir zarar gelmedi ya şükür.
AS sonucuna da çok sevindim. ehh biz zaten biliyorduk :)
yok haftaya çağırdı dr ben de en erken haftaya çarş perş gideyim diyorum
canım benim belirtileri boşver. az sert az yumuşak göğüsler dışında hiçbişi yok. geçen düşükte bile daha çok belirti vardı. arada kasık ağrısı vs oluyordu. akşam daha çok uykum geliyor ama o da psikolojik can sıkıntısından sanırım. neyse sen nasılsın? sende nasıl belirtiler?
canım gözün aydın. çok rahatlamışsındır. bundan sonra için rahat kucağına almaya gün sayarsın inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın. kaza için de allah korumuş verilmiş sadakan varmış. hem senin hem bebeğin iyi olmanıza sevindim.
Canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun...Hafif atlatmışsın şükür. Bu arada sonucun da hayırlı uğurlu olsun. Artık tam gaz devam inşallah. Allah nazarlardan korusunnnnnnnn.....
canım çoook sevindim gözün aydın oh rahat bir nefes aldık sen de almışsındır. bu arada da geçmiş olsun aman dikkat waterscım kendine diil başka araçlara dikkat etcen biliyosun sen ne kadar güvenli kullansanda millet dallama olduğu için güven olmaz. çok geçmiş olsun.
valla denizcim bende de bişiy yok belirti anlamında bildin gibi regl olcakmış gibi sıkıntı sancı ara ara bide göğüslerdeki sarkmış gibi ağrı özellikle sabah kalktığımda ve sütyen olmayınca. sık acıkıyorum iştahlıyım ama benim herzamanki halim :)) önceden yemiyodum tamam tamam yememeye çalışıyodum şimdi yiyorum ama sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. akşam saatleri gaz oluyo işte o kadar sempatiksalakcinni
kızlar günaydın erverdicim duanda ismim yok şekerim mafoldumben
bende cumartesi pazar çift çizgiyi görüp çalıştım dün çizgi silik ti bu çatlamış demek değil mi?
ayrıca pressed de kullandım bakalım bakalım nolcak cumartesi-pazar 12.ve 13.günlerdeydi
valla ağrı olması iyi birşey. olsun. o hem adet hem de hamilelik belirtisi. benim ilk defa bu hamileliğimde 5+1 oldum en ufak kasık bel ağrısı yok ben de ondan muzdaribim. ilk defa bu sabah bacağımda bir gıdıklanma oldu sevindim. hamilelerin % 90 nında kasık-göğüs ağrısı oluyor. olsun iyi birşey.Eveeeettttt... Bu sefer ümitliydim ama bugün bacaklarıma ara ara adet başlayacakmış gibi hafif ağrılar girmeye başladı. Benim ne zaman bacağıma ağrı girse adet olurum çünkü. üff yaaa.....
Waters canim coook sevindim AS sonucunun iyi cikmasina. Ne guzel rahatlamissindir simdi.
Deniz Bulut bak simdi sana cok kizdim. Ne o bozuk yumurta falan. Ya Allah askina bir kere de pozitif dusun ve kotu sonuclari aklina getirme lutfen. Bak ne guzel bu yasta spontan hamile kaldin, lutfen tadini cikart.
Waters canim coook sevindim AS sonucunun iyi cikmasina. Ne guzel rahatlamissindir simdi.
Deniz Bulut bak simdi sana cok kizdim. Ne o bozuk yumurta falan. Ya Allah askina bir kere de pozitif dusun ve kotu sonuclari aklina getirme lutfen. Bak ne guzel bu yasta spontan hamile kaldin, lutfen tadini cikart.
kızlar günaydın erverdicim duanda ismim yok şekerim mafoldumben
Karamel'cim sağol, ben de sevindim sonuca . Bu arada testi erken yapmışsın neyse artık bekleyelim bakalım. Hiç bir şey çıkmadı derken ikinci çizgi hayalet gibi de olsa yok muydu ? Bekleyip göreceğiz.
valla ağrı olması iyi birşey. olsun. o hem adet hem de hamilelik belirtisi. benim ilk defa bu hamileliğimde 5+1 oldum en ufak kasık bel ağrısı yok ben de ondan muzdaribim. ilk defa bu sabah bacağımda bir gıdıklanma oldu sevindim. hamilelerin % 90 nında kasık-göğüs ağrısı oluyor. olsun iyi birşey.
herhalde ben ancak bebek 6 aylık olup tatkalar atmaya başladıktan sonra tadını çıkarabilirim.doktoru bekliyorum artık. :sm_confused:
ümit vermek için yazmıyorum testler genelde yanılmıyor ama aklıma geldi ben bu hamileliğimde 26. günü yine ucuz testlerden yapmıştım ve hiçbirşey çıkmamıştı. yine aynı ucuz testlerde 31. günü çok silik (idraraı sadece 1 saat tutmuştum) 2. çizgi çıkmıştı o akşam kan testi 593,6 idi. olmazsa da üzülme hemen ilk denemede doğal olacak diye birşey yok. ama tüp veya doğal olacak ben inanıyorum.
yok canım hayalet falan. Bekleyeceğiz yapacak birşey yok. Bu arada çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
Deniz ne senden ne kendimden rahatlık beklemiyorum. O yüzden ne rahat ol derim ne rahat olabilirim. Bu da bizim yapmız elden ne gelir.
Benimki ucuz ötesi, preseedlerle gelen uyduruk birşey ama aynı marka ovülasyon çift çizgiyi gördü. Benimde geçen sefer 28, gün 160 iken test hayalet ötei silikti. Olabiliyor ama kasık batması var ama gögüsler nanay olduğu için bence yok birşey.
İnşallah kist vs yoktur. Neyse hakkımızda hayırlısı.
günaydın hanımlar,
ay ben bu gece çalışamadım yani çalışamadık.eşim istemedi.üstelik ben de preseedle hazırlanmıştım.o da kızıyor bu preseed işine konsantresi bozuluyormuş. ben de sinirlendim yattım ama uyuyamadım. gerildikçe gerildim. 13. gün çalışmıştık 14. gün boş geçti. o akıntıyı da görmedim ya hoş henüz.belkide yumurta yoktu nebilim işte.
arkadaşım şimdi kan vermekten geldim açtım hemen size bakıyorum.canım benim; isimleri yazarken uyduruyordum düşünüyordum sonra ezan okunmaya başladı hepimize diyiverdim.sende hepimizin içindesin.hepimiz hepimizn içindeyiz
Flowere, hoşgeldin arkadaşım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, dertlerimiz ortak. Doğru yere gelmişsin.
En başında doğru ellerde olduğundan emin olman lazım, hepimiz ilk olarak bunu söyleyebiliriz. Fırsat buldukça da lütfen topiğimizi geçmişten başlayarak oku, doktorlar, izlenecek yöntemler, testler, bitkisel destekler, yok yok bu topic'te. Elbette sorularına da cevap vermeye çalışırız. Sen nerede deniyordun, biraz daha anlatırsan yaşadıklarını, eminim hepimiz tecrübelerimizi paylaşıp yardımcı olmaya gayret ederiz sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?