38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar günaydın erverdicim duanda ismim yok şekerim mafoldumben
bende cumartesi pazar çift çizgiyi görüp çalıştım dün çizgi silik ti bu çatlamış demek değil mi?
ayrıca pressed de kullandım bakalım bakalım nolcak cumartesi-pazar 12.ve 13.günlerdeydi
ufff bekleyelim bakalım neler çıkacak:sinifsinif:

karamelcim ben en son Ocak 2010 da yaptırdım ya normalde 27-28 günde oluyordum valla 32.gün oldum ama malesef tutmamıştı bir sonraki ayda 35.günde oldum hormonlar günleri bozuyor tatlım ama genede bekle bakalım belli olmaz ki kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile :kedi: saol canımm

Eveeeettttt... Bu sefer ümitliydim ama bugün bacaklarıma ara ara adet başlayacakmış gibi hafif ağrılar girmeye başladı. Benim ne zaman bacağıma ağrı girse adet olurum çünkü. üff yaaa.....
güzel işte adet belirtisi bebek belirtisi demektir. zaten vücut adet olmak istiyo şimdi benim gibi düşün amaaaa hamile olduğun içinnn adet olamıyosunnnn yoksa bak bende hala çatlıcakmış gibiyim sanki bi adet olsam vucut rahatlayacak ama güzel bebeğim yada bebeklerim izin vermiyo inşalllah. sende bu belirtileri aynen yaşıyosun ama bebeklerin vucuduna hükmedip engelliyolar moralini bozma bu savaşı bebeklerin kazanacak inşallah canım.

karamelim biliyosun idrara çok güven olmuyo yeterki belirtiler devam etsin du bakalım kırmızılar gelmedikçe umudumuz devam ediyo benim onca tedaviye vs satım hiç değişmez değişmedi çat kartı yerim mesela sende sarkma olcak kesin diye bişi yok. yumurta çatladıktan sonra 14.gün regl olmadıysan inanmaya umut etmeye devam.

hadi hayırlısı inşallah bu ay senden de güzel haberler alırız kinderscim.

topigin güzel hatunları hepinize günaydınnnnn

kızlar yaa bileniniz var mı.ne varsa hepsini boşaltıyorum halaa %96 dolu diyor.nasıl boşalacak bu yaaa:çok üzgünüm:

Ben de giden kutunu sil diyecektim, sonraki mesajında gördüm silmişsin zaten..

40 yaş üstü ile ilgili problemleri bende okumuştumi sen şimdi onları okuyup teşhisini koydun Deniz'cim ama oraları okudukça ben hiç hamile kalamayacağım herhalde diyordum.. Oralarda yazan şeyler her kadının başına gelmiyor bunu da biliyorsun değil mi ? bu yaş bir etken olabilir, direk en önemli engel değil. O nedenle hamile kalmışken o yazılara itibar etme lütfen hiç okuma. Bu sigara içen akciğer kanseri olur gibi bir şey ama o kadar sigara içen var çevrede yıllarca akciğer kanseri mi oluyor hayır, lütfen bu tip yazıları okuma Deniz'cim. Şimdi bekleme zamanı..

Teşekkürler Yağmu rbüyük bir yük kalktı üzerimden bu tabi herşey bitti kesin bir şey olmaz diye bir şey değil ama işin önemli bir kısmı. Maalesef bebek doğduktan sonra yapılan testler de var, onlarda önemli işitme, görme..vb gibi bir de 48 saat anne sütü emdikten sonra topuk kanından alınıp bakılan ve fenilketonürü mü değil mi diye bir test sonucu bekliyorsun, sonra bebek büyürken gelişimini takip ediyorsun Allah korusun otizm var mı diye ? yani bunların sonu bir müddet gelmiyor..Allah hayırlısını versin hepimize.

Evet Deniz'cim rahatladım tabi, darısı sana ,sana da sıra gelecek bu testleri yapacağın günler ve sonuçlarını bekleyeceksin.

Canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun...Hafif atlatmışsın şükür. Bu arada sonucun da hayırlı uğurlu olsun. Artık tam gaz devam inşallah. Allah nazarlardan korusunnnnnnnn.....

Sağol canım teşekkür ederim, senden de inşallah haberler gelecek, regli olma belirtileri normal , çünkü bir gebelik varsa belirti veremeyecek kadar yeni ve vücut regli olma eğilimi gösterir normalde.

Teşekkür ederim, sağol ever sonucu alınca rahatladım. Diğer kaza konusunun da ucuz atlattım, adamın acelesi varmış ama trafik akıyor olsaydı ve biraz daha hızlı olsaydım çok daha kötü olabilirdi, kemerim olmasına ragmen çok daha sert bir çarpışma olurdu.

Badenur'cum..temnnilerin için teşekkür ederim, Allah sağlıkla bir an önce sana da bu duyguyu yaşatsın her şey gönlünce olsun, kalbi temiz güzel arkadaşım..haberlerini takipteyim..

arkadaşım şimdi kan vermekten geldim açtım hemen size bakıyorum.canım benim; isimleri yazarken uyduruyordum düşünüyordum sonra ezan okunmaya başladı hepimize diyiverdim.sende hepimizin içindesin.hepimiz hepimizn içindeyiz

Karamel'cim sağol, ben de sevindim sonuca . Bu arada testi erken yapmışsın neyse artık bekleyelim bakalım. Hiç bir şey çıkmadı derken ikinci çizgi hayalet gibi de olsa yok muydu ? Bekleyip göreceğiz.

Waterss arkadaşım çok geçmişler olsun.Ucuz atlatmışsın gerçekten.Bir de hamilesin insan en çok da onu düşünüyor zaten.Sonucu aldıktan sonra mı kaza oldu onu merak ettim ben de.Hadi onun için de gözün aydın.Şimdi tamam artık rahatlamışsındır ama dediğin gibi o testler takipler doğduktan sonra da bitmiyor.Benim doğuda çalışırken aynı evi paylaştığımız arkadaşımın ilk çocuğu işitme engelliydi.ıkinci çocuğu düşünmedi hiç.Geçen sene 38 yaşında hamile kalmış korunurken tabi aldırmadı doğurdu.Şimdi iki oğlu var.Şimdi doğumdan sonra işitme testi yapıyorlar ya o test yapıldıktan sonra benim bebeğim olduğuna sevindim ben diyor.Bu çocuğu duyuyormuş.ınşallah Allah hiç kimseye öyle şeyler göstermesin diyorum ben.Şu anda gerçekten otizm de çok yaygın.Offffffff ben de nelerden bahsediyorum sana.Sen boşver onları hani sen Deniz'e demişsinya her sigara içen akciğer kanseri mi oluyor diye öyle birşey bu da işte.

Eveeeettttt... Bu sefer ümitliydim ama bugün bacaklarıma ara ara adet başlayacakmış gibi hafif ağrılar girmeye başladı. Benim ne zaman bacağıma ağrı girse adet olurum çünkü. üff yaaa.....
valla ağrı olması iyi birşey. olsun. o hem adet hem de hamilelik belirtisi. benim ilk defa bu hamileliğimde 5+1 oldum en ufak kasık bel ağrısı yok ben de ondan muzdaribim. ilk defa bu sabah bacağımda bir gıdıklanma oldu sevindim. hamilelerin % 90 nında kasık-göğüs ağrısı oluyor. olsun iyi birşey.

herhalde ben ancak bebek 6 aylık olup tatkalar atmaya başladıktan sonra tadını çıkarabilirim. doktoru bekliyorum artık. :sm_confused:

ümit vermek için yazmıyorum testler genelde yanılmıyor ama aklıma geldi ben bu hamileliğimde 26. günü yine ucuz testlerden yapmıştım ve hiçbirşey çıkmamıştı. yine aynı ucuz testlerde 31. günü çok silik (idraraı sadece 1 saat tutmuştum) 2. çizgi çıkmıştı o akşam kan testi 593,6 idi. olmazsa da üzülme hemen ilk denemede doğal olacak diye birşey yok. ama tüp veya doğal olacak ben inanıyorum.

Sağol Roniyam sonucumu aldım çok şükür, sen de bebekte iyisinizdir umarım, son aylar iyice ağırlaşırsın, şişersin, nefes almakta zorlanabilirsin. Beklenen doğum tarihin ne zaman ?

Hadi hayırlısı, tam kurallara uygun çalışmışssın arkadaşım hayırlısı olsun, inşallah bu ay gelir senin bebiş, ümitliyim topiğimiz daha da şenlenecek.

Karamel'cim sağol, ben de sevindim sonuca . Bu arada testi erken yapmışsın neyse artık bekleyelim bakalım. Hiç bir şey çıkmadı derken ikinci çizgi hayalet gibi de olsa yok muydu ? Bekleyip göreceğiz.

yok canım hayalet falan. Bekleyeceğiz yapacak birşey yok. Bu arada çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.

Deniz ne senden ne kendimden rahatlık beklemiyorum. O yüzden ne rahat ol derim ne rahat olabilirim. Bu da bizim yapmız elden ne gelir.

Benimki ucuz ötesi, preseedlerle gelen uyduruk birşey ama aynı marka ovülasyon çift çizgiyi gördü. Benimde geçen sefer 28, gün 160 iken test hayalet ötei silikti. Olabiliyor ama kasık batması var ama gögüsler nanay olduğu için bence yok birşey.

ınşallah kist vs yoktur. Neyse hakkımızda hayırlısı.

Günaydın arkadaşlar..

Patikler haydi hayırlısı 6 gün gibi kaldı dimi?

Waters geçmiş olsun arkadaşım, gerçekten bir yandan amniyosentezde bişi çıkmadığına sevinip, diğer yandan bööle bişey yaşamak üzücü.

VEE Deniz Bulut bak şimdi, daha önce buğday çimi falan kullanmamıştın, belki acaip kalitali yumurtan vardı ve kolayca kaldın, FSH da düşüktü. ee yumurta kaliteli olunca bence kromozom da da bişey çıkmaz. sen içini ferah tuttttttttttttkaydirigubbakcemile2

Karamel benim de son adetler hep 25 günde oluyordu ama şu kimyasalı yaşadığım ay çatlama 12-13.günler olunca adeti de 28.gün beklemem lazımdı ama ben de senin gibi 25.gün olmayınca test yapmıştım ve hiçbirşey çıkmadı o testte sonra 28.gün tekrar yaptığımda hayalet gibi bir çizgi çıkmıştı.Senin de erken yaptığın için çıkmamıştır canım.

Karamel o preseedin yanındaki gebelik testlerinin duyarlılığı çok düşük ondan kesin eminim canım.Çünkü en son gün sabah evde o testi kullandım hayalet ötesi bir çizgi çıkmıştı hatta dr'a gitmekten bile vazgeçmiştim ama işe giderken bir de eczaneden bir tane alıp yapayım dedim ve o testte bayağı pembe bir çizgi çıkmıştı.Ondan sonra size bahsedip kan testine gitmiştim hatırlarsan.

günaydın hanımlar,
ay ben bu gece çalışamadım yani çalışamadık.eşim istemedi.üstelik ben de preseedle hazırlanmıştım.o da kızıyor bu preseed işine konsantresi bozuluyormuş. ben de sinirlendim yattım ama uyuyamadım. gerildikçe gerildim. 13. gün çalışmıştık 14. gün boş geçti. o akıntıyı da görmedim ya hoş henüz.belkide yumurta yoktu nebilim işte.

Canlar günaydın, hepinize verdiğiniz cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim. Erverdi'cim senin o eşsiz duaların için de ayrıca tabiiki :)
Kindersms inşallah çift çizgilerinin sonucu senin yüzünü güldürür canım...
Bebeksan evet canım 6 gün kaldı...
Deniz'cim herşey güzel olacak merak etme, sen yeterki beslenmene herzamanki gibi dikkat et yeter..
Karamel'cim valla bu işler hiç belli olmaz, inşallah bir sürpriz de sen yaparsın..

Günaydın canım.Arkadaşım 13.gün çalıştıysanız zaten her akşam çalışmanıza gerek yokki.Dr'lar da günaşırı veriyor zaten ödevi.O preseed meselesi bizde de aynı.Bneim eşim de istemiyor onu geçen ay da sadece bir kez kullandık o da çift çizgiyi görmezden önceydi.Onun için fazal kasma canım oluruna bırak bence.

TAMAM GÜZELİMM BENİMM
BENİMDE DUALARIM HEPİNİZLEolumunekankayizsmile

Selam Arkadaşlar,

Waterss'çım, canım önce kocaman bir gözün aydın diyeyim. Sonuç harika, tam umduğumuz gibi. Herşey güzel devam etsin, sağlıkla kucaklamaya az kaldı inşallah.

Sonra da kocaman bir geçmiş olsun. ıyi olmanıza sevindim. Maalesef trafikte herşeyi doğru yapıyor olmak yeterli değil, neyse suçu kabullenmiş de ekstradan iş çıkarmamış. Çok yormamaya çalış yine de kendini.

Alabama'cım, yoğunmuşsun, kolay gelsin. Herşey güzel gelişiyor maşallah. Fırsat buldukça, büyük büyük dinlenmeler diliyorum sana. Test yapmayı düşünmüyorum canım ya. Yarın 14. gün ama periyodumun da 24. günü. Daha zaman var da, istemesem de bir regli gelecek gibi duruyor, bakalım.

Karamel'cim, testlere hiç güvenmemek lazım esasında. Fortel'le bile çıkmıyor, inşallah bir sürpriz olur diyeyim. Moral bozmak yok, regli olsak bile, yola devam

Son düzenleme:

Teşekkürler ilginize, insan bazen çok bunalıyor, konuşacak kimsede olmayınca, ben ACIBADEM'de denemelerim sürüyor. işallah biri beni duyarda yardımcı olur....

Flowere müjdeli haberlerini de alalım inşallah. Halihazırda bir tedavidesin anladığım kadarıyla, ne aşamadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…