arkadaşım şimdi kan vermekten geldim açtım hemen size bakıyorum.canım benim; isimleri yazarken uyduruyordum düşünüyordum sonra ezan okunmaya başladı hepimize diyiverdim.sende hepimizin içindesin.hepimiz hepimizn içindeyiz
, "allahım vereceksen hayırlısını ver, olmuyorsa hakkımda hayırlısı böyleymiş diyeceğim"
Badenur'cum,
Çok kalp kırıcı, çok üzücü gerçekten. Allah o anne babaya ayakta kalma gücü versin. Tahmin bile edemem sanırım ne kadar zorlu bir hayat mücadelesi verdiklerini, Allah yardımcıları olsun.
Birgün hamile kalabilirsem, AS sonucu olumsuz bile olsa doğururum diyordum; sonra da aklıma geldi, bu yaştan sonra bana birşey olursa bu çocuğa kim, nasıl bakar? O yavruyu öyle gördükçe, onun yaşadıklarından sonra hayatı hayat mıdır diye. Çok zor bir durum. Ah şu doktorlar diyeyim. Kendilerine hiç suç bulmasın o anne babalar bence, o anda tek güvendiğin, hayatını emanet ettiğin insan doktorun, onun sözüne de güvenmeyecekler de kime güvenecekler. Gerçekten kolaylıklar diliyorum, çok zormuş çok cidden.
evet badenur kesinlikle böyle arkadaşım, hep hayırlısını diyoruz illa demiyoruz.
KK da bir topic var "inatla birgün anne olacağım" hep düşünüyorum girip diyeyim ki inatla anne olmayı istemek yerine hayırlısıyla anne olmayı isteyin. Çok yanlış şeyler, inatla, ısrarla, illa diyerek birşey istemek.
Karamel'cim, herkesi bilmem ama bir ara ben de öyle hissettim. Bu kısırlık belasıyla başa çıkmaya çalışırken geçirdiğin duygusal aşamalardan biri bence 'illa' demek. Sonra mantık ağır basıyor, duygular da mantıklı duygular haline gelmeye başlıyor. Gerçekten hayırlısıyla ve sağlıkla demeye başlıyor insan.
toydum dötüne yallah tazzik. sempatiksalakcinni
işte bunlar hayatın gerçekleri evet yakınımıza gelsin istemiyoruz evet sanki bizim başımıza hiç gelmez sanıyoruz evet başımıza gelince bekçi elindeki feneri üstümüze tutmuş gibi patlak gözlerle şok oluyoruz :1shok: o zamanda niye bizim başımıza geldi diyoruz vs vs vs allah başına gelenlere yardım etsin bizim üstümüze düşen varsa ki mutlaka vardır yapacağız. ama başımıza gelmesin diye bol dua edelim kızlar allah bizi böyle dramlarla sınamasın sağlıklı uzun ömürlü akıllı vatana millete hayırlı evlatlar versin. BUNUN HAKETMEKLE BİR ALAKASI YOK. neydi unforgiven filminde bir karede geçiyordu. Bu tamamen şans matematik denk gelme olayı ben bunu korkarak kendime çekmek istemiyorum hiç oralı bile olmuyorum. kışt kışt diyorum napimmm. bunlardan korkarsak koktuğun ot gelir burnunda biter. düşün düşün boktur işin. amaaaaan Herada bu ay hamiş Karamel de hamiş olsun Patikler zaten hamile :)) inşallah ben başka bişi istemiyorum. toydum dötüne yallah tazzik. ne güzel saçma karışık yazdım dimi?sempatiksalakcinni
yoktur telif hakkı kullanabilirsiniz serbest :))canım vallahi, üzmek için, ya da korkutmak için yazmadım, korkunun ecele faydası yok zaten...... herşeyden korkarak yaşayacak olsak ölümü düşünüp karalar bağlamamız lazım.......... Bilelim, bilsekte üstümüze hiç kondurmayalım, ama gereken herşeyi de her ayrıntısıyla yapalım....
sen boşver şimdi içini karartmayayım daha fazla... nasıl yazmışsın bakayım "toydum dötüne yallah tazzik" vlalahi bu cümlenide kullanırım artık... telif hakkı var mıdır?
heradacım onlar bizi bu halleriyle bile beğenmiyolar biliyosun dimi gerçi bizim de beğenilecek pek bi halimiz yok ya neyyyssssseeeeİyi fikir tabii. Çıktığı kabuğu beğenmeyenler misali bize hava atmaya kalkışmasınlar da sonra) Ancak bu gidişle AB diye birşey de kalmayabilir. Durumlar hiç iç açıcı gözükmüyor.
birisi daha vardı kim di kimdi haaa bade sendin sende hamişsin diyip duruyodun ya geçen gün hamişim hamişim diye. senin son durumun ne bakim bi söyler misin geçen gün gerçekten karambole geldi şimdi senin beklediğin tarih neydi ne alemdeydin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?