38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hamiş i m demeye çalışıyodun hamileim çıkıyodu dimi hınzır yazı niyeyse ??

vallahi ne hikmetse öyle oldu iki kere......... ama bugün hafif renklenme başladı, 21. günden itibaren kullandığım bir ilaç var, adet başlayınca kes demişti, hafif renklenme var devam edeyim mi dedim, açılıncaya kadar devam dedi....... o ilacıda önde giden yumurtaları engellemek için verdi.... her zaman önde gidenler yüzünden erken çatlama olasılığı oluyor........... aaaaaaaaahhhhhhhh ahhhhhhhh birgün ben de yazabilecekmiyim acaba o kelimeyi gerçekten.........

Zor şartlarda çalışıyorum kızım, arka masam full mini toplantı var. Yakalanmayayım diye yazmıyorum

Hereda canım inşallah yarın gelmez adetin.Müjdeyi alırız senden de 1 nisanda şaka gibi ama gerçek olur belki.

kızlar herkese merhaba;öpüyorum hepinizi şiş aşağı sarmış dudaklarımla zor açılan gözlerimle.(hani zor açılırsınız ya uykudan;çocuklar bebekler gibi)sabah kanv ermiştim.geçen hafta müsait olamadımhani daha öncede demiştim şeker kolesterol kan sayımı onları yaptırdım.tüp öncesi hazır olsun kendimi bileyim istiyorum

kızlar bir uyumuşum.kafamı toparlayamıyordum.yatarken dedim şööööyle 1 e kadar uyusam ne güzel olur heeeee..hayat bana yarım saat kıyak geçti..öyyyle güzel doymuşum ki uykuya..3 çikolatalı dondurmaya eş tutabilirim

KARAMEL;sanırım sen evde idrar testinde baktın bana da erken gibi geldi.ama preesitin kurallarını siz daha iyi bilirsiniz.en iyisi adet gününü bekleyip olmazsan kanda bakmak gibi geliyor bana

.

alabama bende de açık duruyor ama bak ben bilgisayarı kitleyip gitmiştim ancak baktım. yani her açık görünene inanma sempatiksalakcinni yaaa 2 gündür bende bir uyku. sabah gelirken serviste uyuyorum akşam giderken uyuyorum. hafta sonu kesin bitti dedim beta hcg yi tekrarlamadım bile korkudan ne gerek var ki diyerek de bu uyku ne şimdikafamçokkarıştı

Sağol Herada'cım içim rahatladı çok şükür. AS testi benim için önemliydi. Ben de hepimiz gibi hayırlısını istiyorum Allah'tan, ben bu test Allah korusun olumsuz çıksa çok zorda olsa gerekeni yapacaktım. Geçen gün TV de bununla ilgili bir program vardı ve dr lar biz halen down sendromlu çocukların doğmasına üzülüyoruz taramalarınızı mutlaka yaptırın diye. AS yaptırmadığınız için korkabilirsiniz, düşük kelimesi herkesi ürkütür, ben 2 kez oldum her ikisinde de işini çok iyi bilen dr'lardı araştırınca o dr'ları da buluyorsunuz ve işlem yapılınca görüyorsunuz korkulacak bir şey olmadığını. Her işlemde bir risk vardır, önemli olan hangi riski alacağına karar vermektir. Ama keşke tüm riskleri AS ile öğrenebilseydik ama böyle bir imkan olmadığı gibi , diğer riskler için anne karnında önceden yapılacak bu konuda testlerde yok maalesef .

Badenur'cum, Allah anneye babaya kolaylık versin evet herşeyin hayırlısı, ben ilk AS'yi yaptırdığımda 36 yaşındaydım, dr da bize aynı o çifte söylediklerini söyledi. Ben nasıl olabilir kendi kararımı bu konuda kendim vereceğim dedim, dr uma çok güvenirim halen de ona gidiyorum ama bu güven olayını aşıyor en azından benim için o zaman da yaptırdım, çok şükür o da iyi çıkmıştı. Burada herkes çok bilinçli ve Allah'tan hayırlısını istiyoruz hepimiz. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

teşekkür ederimm canımmm ahh ahh inşallah yumurtalarımda sağlıklı ve kaliteli iseyse bıktım bunların kalitesinden neyse bu yaaa olumunekankayizsmile

erverdiiiimm teşekkür ederim şekrimmm

Ay alemsin valla. Ne güldürdün beni ama....

Bak Deniz sen de belirti yok diyordun.Uykudan iyi belirti mi olur arkadaşım.Öyle kötü düşünme artık hamilesin işte.

badenur kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar,
bu sabah kuzenim için Çapa tıp fakültesine gittim, çocuk ünitesinden alınacak sonuçları varmış, zamanım müsait olduğu için ben aldım.
Şu an moralim dibe vurmuş durumda... çok üzgünüm...
orada hep şu cümle vardı dudaklarımda, "allahım vereceksen hayırlısını ver, olmuyorsa hakkımda hayırlısı böyleymiş diyeceğim"
özellikle bir anne içimi parçaladı, yardım istermisiniz diye sordum, elindeki evrakları aldım, o da çocuğu toparladı, onları bir köşeye oturttum, elinde iki tüp kan vardı, kan alıp eline vermişler laboratuvara götür diye, götürüp verdim... çocuk down sendromlu... biraz sohbet edince... gözyaşları ile anlattı, doktor bizi öyle güvendirdiki dedi.... isterseniz yaptırın, olma olasılığı çok düşük demiş... o da daha öncesinde 4 kez düşük yaşamış, düşük tehlikesinden korktuğu içinde doktora güvenip yaptırmamış. Doğum yaptığında 33 yaşındaymış.
Aynı senaryoyu çok yakın arkadaşımda yaşamıştım ben... aynı şey... doktorun sözüne güvendi... şimdi çocuk 8 yaşında, son iki senedir zar zor yürüyebiliyor, henüz tek kelime konuşmuyor, ne anne, ne baba duyabilmişler ağzından, sadece püre tarzı şeyler yiyor zorla, çünkü çiğnemeyi bilmiyor, eline geçirdiği herşeyi yere atıyor, birde ne kadar sevgiyle yaklaşırsan yaklaş ya vuruyor, ya da avazı çıktığı kadar bağırıyor.... üstüne üstlük 40 günlükken eğitmeni vardı, şu an özel bir okula gidiyor, anne baba tüm çalıştığını ona harcıyor... bağışıklık sistemi çok zayıf sürekli hastalanıyor, bağırsak problemi var, 5-6 kez bağırsağından bölümler alındı... uyumayı hiç sevmiyor... bunlar bu vakada görülen şeylermiş... doktorlar en fazla 30 yaşına kadar yaşar demişler, anne babası bu durumu aynen şöyle ifade ettiler "bizden sonraya kalmayacağına çok sevindik"... bu cümleyi hayatımın sonuna kadar unutamam.
üzdüysem affedin...

Badenur cumm ya gerçekten çok üzücü
bende aynı kanıdayım tatlım allah vermesin insan ölemez bile nolcok çocuğum diye
allah ne verirse hayırlısını versin

bu uyku, o uyku :))))

Bakma bende gögüse taktım ama en güzel belirti uyku.

KARAMEL;sanırım sen evde idrar testinde baktın bana da erken gibi geldi.ama preesitin kurallarını siz daha iyi bilirsiniz.en iyisi adet gününü bekleyip olmazsan kanda bakmak gibi geliyor bana .

preseed'in kuralı yok arkadaşım. O sadece kayganlaştırıcı o kadar. Yani esas adet günü.

Adet günüde geçti benim dündü, bugünde yok birşey ama testtede yok. Tüp olunca Badenur şaşar dedi , alabama bende olmadı dedi.

Bekliyorum işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu uyku, o uyku :))))

Bakma bende gögüse taktım ama en güzel belirti uyku.

bahar yorgunluğu olmasın :smiley-cool: ben göğüse ama daha çok kasığa taktım. göğüste hafif sızı var kasıkta tık yok diye. bakalım bugün gıdıklanma hissediyorum belki yarın ağrır sempatiksalakcinni valla ben kusmazsam rahat etmiyeceğim :roflol:

dur ben iğrenç birşeyler anlatayımda kus bari :roflol:

olmadı bizde bir çocuk vardı , normal insanı bile öğürtürdü verim numarasını ararsın sırnaşık şeysırnaşık şey

Karamel sen geçen adet gününe bakma canım.Hani çift çizgiyi gördükten sonra üzerine 14 gün say senin adet günün o olacak bu ay.Yumurtlama geç olduğu için adet de geç olacak bu ay ama günü tam olarak çift çizginin görüldüğü günden sonraki 14.gün.

BADENUR

Canım;okudum canım yazını.bende hep dualarımda hayırlısını istiyorum kendim için hepimiz için.bunu kabullendim tevekkül ettim olmayacaksa eğer.olmaması belki olmasından daha hayırlıdır.bizim bilmediğimiz idrak edemediğimiz birşeyler muhakkak vardır.
ne yalan söyleyeyim bazen aklımdan geçer .evet sanki olursa benimde engelli olur diye.olabilir ama .neden olmasın ki.herkes sağlıklı olsun diye dua ederken onlar sağlıksız olsun mu dediler?yooo hayır.bu da öyle yaşanacaktı.yaşanıyor ve de yaşanmaya devam edecek.öyle mi?ne kadar karışık değil mi?aynı geçen''KADER'' konusunda olduğu gibi..hayatta ne ana ne baba ne iş ne eş ne para ne sağlık ne varlık aklınıza ne gelirse hiçbirşeyin garantisi yok.

benim öyle olsa istermiyim,severmiyim.?
isterim severim.belki sağlıklısından daha çok.severimçünkü onların engellerinden dolayı daha çok sevilmeye bakılmaya ilgiye ihtiyaçları var.sevgisi olan yavrusundan vazgeçer mi?belki o anna babann da sınavı bu.kara kargaya bile sormuşlar dünyadaki engüzel yavruyu.''benim yavrum '' demiş.......öyle ama.....

Badenur'cum;senin aklından kazınmayan sözler neydi?''Bizden sonra kalmayacağına çok sevindik''
onlarla birlikte olduğuna üzülmemişler.bunu farklı söylüyorum .elbette yavrularının bu haline üzülürler kim üzülmez ki?kendileri yavrusu yaşadığı sürece yanlarında olacakları için sevinmişler.''Bizden sonra kalmayacağına çok sevindik''.çünkü biliyorlar onlardan başkası daha iyi bakamaz yavrusuna.bu böyle bir sevinç tir.öyle tahmin ediyorum.
'2doktorun sözüne güvendi''...neye ne kadar güvenilir ki?bizlerde dr ların sözlerine güvenerek,inanmak isteyerek başlamıyormuyuz tedavilere..eee ne oluyor? dr lar da bizimle birlikte bekliyorlar sonucu.sonuç kendleri açısından iyi olmadığı zamanlardatıpta % 100 yoktur'' a sığınıyorlar.

bize gelen bebek te birşey yiyemiyordu.sadece mama ya da çorba.bu bebekte mesane de sorun var yumurtalarından ameliyat olması gerekiyor.yatıyor sadece olduğu yerde..ne acı..hepsi bütün bu yavrular için söylüyorum ..çok acı...içimizi karatmadın güzelim,bunlar da hayatın bir parçası.

yazılacak çok şey var.ama burada kalsın bu kadarla kalsın.seni de duyarlı bir insan olduğun için tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…