Karamel sen geçen adet gününe bakma canım.Hani çift çizgiyi gördükten sonra üzerine 14 gün say senin adet günün o olacak bu ay.Yumurtlama geç olduğu için adet de geç olacak bu ay ama günü tam olarak çift çizginin görüldüğü günden sonraki 14.gün.
birisi daha vardı kim di kimdi haaa bade sendin sende hamişsin diyip duruyodun ya geçen gün hamişim hamişim diye. senin son durumun ne bakim bi söyler misin geçen gün gerçekten karambole geldi şimdi senin beklediğin tarih neydi ne alemdeydin canımm
ay alemsiniz valla. bi kahkaha attım ki, millet bana baktı :)
Hülya çift çizgiyi iki gün gördüm ilk gün mi esas yada o günü 1. mi sayıyoruz ama dur
18 Mart ilk çift
19 Mart 2, çift bir hesaplasana gülüm
bu hesaba ve hülya nın dediğine göre 2 hatta 3 nisanda bile adet olabilirsin. 20 nisanı 14. günü gibi düşünürsen 3 nisanda adet olman gerekir. zaten yumurta 20 nisanda çatlayıp döllendiyse ucuz testlerde çıkmaması çok normal bende de çıkmadı.
Hülya çift çizgiyi iki gün gördüm ilk gün mi esas yada o günü 1. mi sayıyoruz ama dur
18 Mart ilk çift
19 Mart 2, çift bir hesaplasana gülüm
Sende illa kusacam dersen sanada yardımcı olurum. Arkadaş ayrımı yok bende
2 nisan'da adet olman lazım.Olmazsan o zaman test yaparsın canım.
anladım canım ( o zaman 29 güne uzamış oluyor ama önemli değil) daha 2 gün varmış baksana :)
ıki gün çabuk geçer.ıstersen yarın değil de ayın 2'sinde sabah olmazsan öğlen gibi test yapabilirsin.Ben o gün yaptığımda 2.çizgi çıkmıştı ama daha sonra yeteri kadar koyulaşmadı.Benim de geçen sen ilk tüp denememin ikinci beta hcg sonucumu ikiye katlamış haliyle 2 nisan'da almıştım ama sonra devam etmedi işte.
Matematik profesörü olduk beaaa
Bende 18+14 = 31 Mart demiştim. Ama demek yanılmışım Boşverdim olacağı varsa olur. Biz elimizden geleni yaptık.
yok oluyor benim aldırdığım son hamileliğimde göğüs-kasık-akıntı hepsi vardı. demin kasığım sızladı elde var göğüs+kasık+uyku. geriye akıntı+kusma kaldı bir de benim psikopatlığım :dance:DENıZ'cimmm, ben normal hamileliklerde kasık ağrısı yok, olmaz diye biliyorum..... kusmada bu kadar erken olmaz zaten.......... sen hala belirti istiyorsun ya şaşıyorum, elinde kapı gibi kan testi sonucun var........ bundan sağlam şey var mı????? :uhm: :uhm: :uhm:
OHH OHHH MAŞALLAH DENıZ
UYKULAR BASMIŞ SENı
var ya sen sopalıksın hee.sana rağmen herşeye rağmen gelicek bu bebek.bak görüceksin.sonr da ben onun gıdısından öpeceğim.kız olsun kıııııııııııııızzzzzzz
selam hana peki eşinin sperm sonuçları nasıl? sayı morfoloji ileri hareketlilik vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?