38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hülya çift çizgiyi iki gün gördüm ilk gün mi esas yada o günü 1. mi sayıyoruz ama dur

18 Mart ilk çift
19 Mart 2, çift bir hesaplasana gülüm

Alabacım senin minik büyümüş çizelgende bir aşama olmuşşş
maşallah

Hülya çift çizgiyi iki gün gördüm ilk gün mi esas yada o günü 1. mi sayıyoruz ama dur

18 Mart ilk çift
19 Mart 2, çift bir hesaplasana gülüm

bu hesaba ve hülya nın dediğine göre 2 hatta 3 nisanda bile adet olabilirsin. 20 nisanı 14. günü gibi düşünürsen 3 nisanda adet olman gerekir. zaten yumurta 20 nisanda çatlayıp döllendiyse ucuz testlerde çıkmaması çok normal bende de çıkmadı.

Matematik profesörü olduk beaaa

Bende 18+14 = 31 Mart demiştim. Ama demek yanılmışım Boşverdim olacağı varsa olur. Biz elimizden geleni yaptık.

canım ERVERDİ'CİM aynen dediğin gibi olmaması belkide olmasından daha hayırlı...... herşeyi özetleyen bu olmuş arkadaşım........ ama kötüyü düşünmeyelim... şu an yaşadığımız şeylere bir de bu örnekler eklenince insan iyice karamsarlığa kapılıyor......... biz bir geçiş dönemindeyiz, zorlu bir dönem, ama aşılmayacak diyede umutlarımızı kurutmayalım, sonu güzel olacak diye düşünelim.... Benim ailemde herkes o kadar doğurganki, 40, 42, 44 yaşında doğuranlar, kürtaj olanlar derken, aklıma hiç gelmedi bir gün bu kadar uğraşacağım...... olsun..... geç olsun, güç olsun, sonu güzel olsun ... HEPİMİZ İÇİN.........

DENİZ'cimmm, ben normal hamileliklerde kasık ağrısı yok, olmaz diye biliyorum..... kusmada bu kadar erken olmaz zaten.......... sen hala belirti istiyorsun ya şaşıyorum, elinde kapı gibi kan testi sonucun var........ bundan sağlam şey var mı????? :uhm: :uhm: :uhm:

OHH OHHH MAŞALLAH DENıZ
UYKULAR BASMIŞ SENı

var ya sen sopalıksın hee.sana rağmen herşeye rağmen gelicek bu bebek.bak görüceksin.sonr da ben onun gıdısından öpeceğim.kız olsun kıııııııııııııızzzzzzz

anladım canım ( o zaman 29 güne uzamış oluyor ama önemli değil) daha 2 gün varmış baksana :)

İki gün çabuk geçer.İstersen yarın değil de ayın 2'sinde sabah olmazsan öğlen gibi test yapabilirsin.Ben o gün yaptığımda 2.çizgi çıkmıştı ama daha sonra yeteri kadar koyulaşmadı.Benim de geçen sen ilk tüp denememin ikinci beta hcg sonucumu ikiye katlamış haliyle 2 nisan'da almıştım ama sonra devam etmedi işte.

tamam canım ozamana kadar gelmezse bakacağız artık, kısmet işte biri gidiyor biri gelsin diye uğraşıyor.

17 Mart kürtajımdı geçen sene, bu sene çalışma günü

ARKADAŞLAR şimdi sizden yardım istiyorum,
konu çok hassas çok özellllllllllll sengözlerimebaksanab
haftasonu evlilik yıldönümümüz 5. yıl dönümümüz....... :1hug:
şöyle bildiğiniz güzel romantik bir ortam var mı?
güzel bir akşam yemeği, belki biraz dans....
önerilerinizi bekliyorummmm

Matematik profesörü olduk beaaa

Bende 18+14 = 31 Mart demiştim. Ama demek yanılmışım Boşverdim olacağı varsa olur. Biz elimizden geleni yaptık.

evet herşeyin profesörüyüm ben sempatiksalakcinni çatlama günü 20 si canım 20+14 olacak ve ben 3 nisan diye ısrar ediyorum ama anlaşabilirim 1 gün önce 1 gün sonra olabilir sengözlerimebaksanab

yok oluyor benim aldırdığım son hamileliğimde göğüs-kasık-akıntı hepsi vardı. demin kasığım sızladı elde var göğüs+kasık+uyku. geriye akıntı+kusma kaldı bir de benim psikopatlığım :dance:
karamel gel kustur beni olmayacak böyle be ya

sıraya geç bebeği öpüp beni dövecek çok adam var bekleyen buyrunnnnnnnnn

merhaba güzel anne adayları a.s.

öncelikle sonuç bekleyen arkadaşların güzel haberler vermelerini, hamilelerin sağlıkla kucaklarına almalarını, çalışma ve tedaviye devam eden arkadaşların da tez vakitte mutlu sona ulaşmalarını diliyorum...:Saruboceq:

Beni aranızdan birkaç kişi biliyor ama çoğunuz tanımıyor o nedenle önce kendimi hatırlatayım 40 yaşıma yeni girdim 1,5 yılda 2 tüp bebek, 1 aşılama negatif sonucumuz var. Eşim de sayı ve hareket problemi var ama bazen değerleri düzeliyor benim de artık yaştan dolayı rezerv azlığı ve kalite sorunum var..her iki tedavimde de 7-8 yumurta gelişti 5 tanesi falan döllendi ama tarnsefer edilecek 3 embriyo kaldı geriye...onlar da 5. gün beklenmeden 2.veya 3. günde transfer edildi...(biraz uzun mu oldu ne :uhm: )

neyse en son 22 martta tanısal histereskopi oldum ve bir iki küçük polip alındı, çok küçük bir yapışıklık varmış açıldı ayrıca da rahim yolunda darlık varmış onu da biraz açmışlar ameliyatımı Semra Hn. (memorial) yaptı ve "ilk adetinle başlayalım daha avantajlı olursun çünkü rahim şuan tutunmaya daha elverişli" dedi. kendi dr.um ise (aynı zamanda akrabamız olur) bu şekilde birkaç ay kendiniz deneyin eşinin spermleri uygunsa diyor..Ben de kararsız kaldım kafamçokkarıştı artık yaş da kemale eriyor :icecream: daha fazla zaman kaybetmek de istemiyorum..

Siz ne dersiniz histereskopi sonrası olumlu şeyler yaşayan sonuç alan oldu mu aranızda kaydirigubbakcemile3

selam hana peki eşinin sperm sonuçları nasıl? sayı morfoloji ileri hareketlilik vs?

denizcim eşimin ilk tahlilinde 2 milyon çıkmıştı ve Alman hastanesi hiçbirşey istemeden (rahim filmi ve 2. bir test dahil) hemen başlattı bizi ve ordan hiç memnun kalmadım, sonra Umut tüp bebek rahim filmi istedi sperm testini tekrarlattı ve 35 milyon çıktı hareket biraz azdı ama o şekilde bir deneme ve bir aşılam daha yapıldı bir test daha yapıldı bu defa 7 milyon çıktı şuan ki durumunu bilmiyorum yeniden yaptıracağız bu günlerde

ben olsam yeniden test yaptırıp sayıyı 30 milyonun üstünde görürsem 2-3 ay verebilirdim kendime. tabii rahim uygun yumurta varken tüp yapayım tutmazsa nasıl olsa her ay doğal denemek serbest de diyebilirdim. eşim çinko e vitamini vs içiyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…