denizcim eşimin ilk tahlilinde 2 milyon çıkmıştı ve Alman hastanesi hiçbirşey istemeden (rahim filmi ve 2. bir test dahil) hemen başlattı bizi ve ordan hiç memnun kalmadım, sonra Umut tüp bebek rahim filmi istedi sperm testini tekrarlattı ve 35 milyon çıktı hareket biraz azdı ama o şekilde bir deneme ve bir aşılam daha yapıldı bir test daha yapıldı bu defa 7 milyon çıktı şuan ki durumunu bilmiyorum yeniden yaptıracağız bu günlerde
ben olsam yeniden test yaptırıp sayıyı 30 milyonun üstünde görürsem 2-3 ay verebilirdim kendime. tabii rahim uygun yumurta varken tüp yapayım tutmazsa nasıl olsa her ay doğal denemek serbest de diyebilirdim. eşim çinko e vitamini vs içiyordur herhalde
ARKADAŞLAR şimdi sizden yardım istiyorum,
konu çok hassas çok özellllllllllll sengözlerimebaksanab
haftasonu evlilik yıldönümümüz 5. yıl dönümümüz....... :1hug:
şöyle bildiğiniz güzel romantik bir ortam var mı?
güzel bir akşam yemeği, belki biraz dans....
önerilerinizi bekliyorummmm
yazacaksın tabii önce inan buna ben gönülden inanıyorum badecim hepimiz bu duyguyu yaşayacağız er yada geç.vallahi ne hikmetse öyle oldu iki kere......... ama bugün hafif renklenme başladı, 21. günden itibaren kullandığım bir ilaç var, adet başlayınca kes demişti, hafif renklenme var devam edeyim mi dedim, açılıncaya kadar devam dedi....... o ilacıda önde giden yumurtaları engellemek için verdi.... her zaman önde gidenler yüzünden erken çatlama olasılığı oluyor........... aaaaaaaaahhhhhhhh ahhhhhhhh birgün ben de yazabilecekmiyim acaba o kelimeyi gerçekten.........
ya işte sana belirti daha ne istiyosun makarna. kafan niye karışıyo sanırsın ki hamile kalmak istemiyo hamile kalmış haberi yok test yapmış negatif çıkmış ula bu uyku nedir diye soruyo kaydirigubbakcemile3alabama bende de açık duruyor ama bak ben bilgisayarı kitleyip gitmiştim ancak baktım. yani her açık görünene inanma sempatiksalakcinni yaaa 2 gündür bende bir uyku. sabah gelirken serviste uyuyorum akşam giderken uyuyorum. hafta sonu kesin bitti dedim beta hcg yi tekrarlamadım bile korkudan ne gerek var ki diyerek de bu uyku ne şimdikafamçokkarıştı
konuş hülya konuşun kızlar şu denize artık inansın ohooo öyle bebeğin 6 aylık olmasını beklersek bu bizi çıldırtırBak Deniz sen de belirti yok diyordun.Uykudan iyi belirti mi olur arkadaşım.Öyle kötü düşünme artık hamilesin işte.
evet aşılamamda da tüp denemem de de çat gününde hiç şaşmadı.preseed'in kuralı yok arkadaşım. O sadece kayganlaştırıcı o kadar. Yani esas adet günü.
Adet günüde geçti benim dündü, bugünde yok birşey ama testtede yok. Tüp olunca Badenur şaşar dedi , alabama bende olmadı dedi.
Bekliyorum işte.
ay sende çok komiksin karamel güldürdün beni allah da seni güldürsün emikaydirigubbakcemile3dur ben iğrenç birşeyler anlatayımda kus bari :roflol:
olmadı bizde bir çocuk vardı , normal insanı bile öğürtürdü verim numarasını ararsın sırnaşık şeysırnaşık şey
evettt allah yarabbim tüm evreleri görürüm inşallah. darısı başınıza inşallah deniz 5+1 oldum dediya nasıl mutlu oldum.Alabacım senin minik büyümüş çizelgende bir aşama olmuşşş
maşallah
konuş bade sende konuş bu kız çatlakkkDENİZ'cimmm, ben normal hamileliklerde kasık ağrısı yok, olmaz diye biliyorum..... kusmada bu kadar erken olmaz zaten.......... sen hala belirti istiyorsun ya şaşıyorum, elinde kapı gibi kan testi sonucun var........ bundan sağlam şey var mı????? :uhm: :uhm: :uhm:
astoria alışveriş merkezinin altında clementine var şimdi alışverişmerkezimi diyeceksin ama gitmediysen tavsiye ederim ortam çok kaliteli. cuma cumartesi müzik de var. bi gün grekmüzik yapıyor birgün underground tarz dj çıkıyo son zamanlarda ist sos. takılıyomuş.ARKADAŞLAR şimdi sizden yardım istiyorum,
konu çok hassas çok özellllllllllll sengözlerimebaksanab
haftasonu evlilik yıldönümümüz 5. yıl dönümümüz....... :1hug:
şöyle bildiğiniz güzel romantik bir ortam var mı?
güzel bir akşam yemeği, belki biraz dans....
önerilerinizi bekliyorummmm
valla canım benim yazılarımın altında görmen lazım sadece benimkini mi görmüyosun yoksa herkesinkini mi? şu kadarlık hamile olduğumu gösteren ve bebelerin gelişim resimlerinin olduğu bir çizelge. izinle alakalı bişi değil herkes herkesinkini görebiliyor olmalı.Alabama arkadaşımherkes senin çizelgeden bahsediyor ben neden onu göremiyorum.Bana izin mi yok anlamadım canım.
ben anlamadım çift çizgiyi yakaladağı gün ovulasyon oluyosa o günü saymassa yani 19 martı, 20 mart 1 olursa 2 nisan olmuyor mu?evet herşeyin profesörüyüm ben sempatiksalakcinni çatlama günü 20 si canım 20+14 olacak ve ben 3 nisan diye ısrar ediyorum ama anlaşabilirim 1 gün önce 1 gün sonra olabilir sengözlerimebaksanab
yok oluyor benim aldırdığım son hamileliğimde göğüs-kasık-akıntı hepsi vardı. demin kasığım sızladı elde var göğüs+kasık+uyku. geriye akıntı+kusma kaldı bir de benim psikopatlığım :dance:
karamel gel kustur beni olmayacak böyle be ya
sıraya geç bebeği öpüp beni dövecek çok adam var bekleyen buyrunnnnnnnnn
ben sana fikrimi söylüyorum semra hanımı dinle başka herşeye kulağını tıka en sakin halini takın ve regl olur olmaz tüpü çak. hiç ama hiçbirşeye kafanı takma hiçbişiyi kategorize etme hiçbirşeyi sorgulama tedavine başla. hayırlısı olsun hanacım.a.s.merhaba güzel anne adayları a.s.
öncelikle sonuç bekleyen arkadaşların güzel haberler vermelerini, hamilelerin sağlıkla kucaklarına almalarını, çalışma ve tedaviye devam eden arkadaşların da tez vakitte mutlu sona ulaşmalarını diliyorum...:Saruboceq:
Beni aranızdan birkaç kişi biliyor ama çoğunuz tanımıyor o nedenle önce kendimi hatırlatayım 40 yaşıma yeni girdim 1,5 yılda 2 tüp bebek, 1 aşılama negatif sonucumuz var. Eşim de sayı ve hareket problemi var ama bazen değerleri düzeliyor benim de artık yaştan dolayı rezerv azlığı ve kalite sorunum var..her iki tedavimde de 7-8 yumurta gelişti 5 tanesi falan döllendi ama tarnsefer edilecek 3 embriyo kaldı geriye...onlar da 5. gün beklenmeden 2.veya 3. günde transfer edildi...(biraz uzun mu oldu ne :uhm: )
neyse en son 22 martta tanısal histereskopi oldum ve bir iki küçük polip alındı, çok küçük bir yapışıklık varmış açıldı ayrıca da rahim yolunda darlık varmış onu da biraz açmışlar ameliyatımı Semra Hn. (memorial) yaptı ve "ilk adetinle başlayalım daha avantajlı olursun çünkü rahim şuan tutunmaya daha elverişli" dedi. kendi dr.um ise (aynı zamanda akrabamız olur) bu şekilde birkaç ay kendiniz deneyin eşinin spermleri uygunsa diyor..Ben de kararsız kaldım kafamçokkarıştı artık yaş da kemale eriyor :icecream: daha fazla zaman kaybetmek de istemiyorum..
Siz ne dersiniz histereskopi sonrası olumlu şeyler yaşayan sonuç alan oldu mu aranızda kaydirigubbakcemile3
HANA SELAM
sperm testinde bu kadar değişken değer görmedim valla 35 milyondan 7 milyona bi yanlışlık olmasın yada kabın dışına sperm kaçırıyobilmiyorumkismile
ama sperm sayısı tüp içi yeterli bence o yüzden istememiş olabilirler
tatlım valla yumurta sayında güzel döllendiğine kalitesi çok bozuk değil bide spermin kalitesini artırmak gerek sanırım :tomato:
merhaba hanımlar.
toplamda 10 kişi var topikte bakalım sesimi duyacak birileri çıkacak mı:)
ya ne çok şey yazıp çizmişsiniz oku oku bitmiyo. bitiremedim tabi ama yazma konusunda sabırsızlandım. dün gece ancak bi kaç saat uyudum bitkinim ki sormayın uyuycam az.
sizlere bir maruzatım var:) benim öğlen hani o akıntı var ya çatlama akıntısı o geldi. ve biz dün eşimle beraber olamadık. o da gelmek üzere eve hemen iştimaya geçsek geç mi kalınmış oluyor yumurta öğlen çatladı gitti?
bu arada uykusuzluk bitkinlik veriyor ya ahh bunun yanında bisürü şey içip yemeye başladığım için yemek yiyemedim öğlen tabi kahvaltı da yapamıyorum ya. neler yaptığımı anlatayım da size görüşlerinizi alayım:kedi:
1.soğan kürüne başladım bugün öğlen içtim akşama da devam edeceğim.( kist için)
2. şu kist için verilen ilaçlara başladım ki bitkisel bunlar birinci ilaç sabah aç karna 3 tane .diğer ilaçta sabah tok karna 3 tane akşam tok karna 3 tane. kısaca 9 tablet ama dediğim gibi bitkisel.
3.sabah aç karna hayıt bir de akşam aç karna hayıt içiyordum 10 gündür ancak şimdi soğan kürüne başladım o da akşam aç karna var şimdi ben ikisini de aç karna içip midemi deleyim mi birini bırakayım mı?ya da birini gece yatmadan acıkıyorum ya kaydırayım mı?
4.omega 3 e başladım yeni.
5.folik asit alıyorum hergün "folbiol" bir tane tablet.
6.akşamları yatmadan bal-polen -arı sütü karışımını bir tatlı kaşığı yutuyorum.
7.öğlen soğan suyunu içtikten sonra "ruşeym" karışımı yoğurdumu yiyorum zaten doymuş gibi oluyorum.
8.çok yakında "buğday çimi"tabletim elime geçecek işallah ona da başlayacağım.
9.malumunuz preseed i her ay en az bir kere kullanıyorum.
10.aslan pençesi çayımı arada bir yapıp içiyorum.
hah işte ben bu kadar şeyi yapmakla başıma iş mi alıyorum. kistim var zaten.önce bundan kurtulmalıyım. bu yaptığım şeylerin bir çoğu kist için zaten. ayy nasıl bir kaos içindeyim anlatamam.
hah bu arada bronşitten dolayı içtiğim antibiyotik dün akşam bitti allahtan bir de o vardı. benim bildiğim antibiyotiğin etkisi kandan 15 gün içinde ancak atılabiliyor. daha damarlarımda anbiyotik dolaşırken uykarıda maddelediğim herhangi bir şeyle reaksiyon haline geçer de kötü bir hastalığım oluşur mu diye de çok endişe duyuyorum. o tabletler bitkisel olduğu için midede çözünüp ince bağırsakta kana karışıyor.antibiyotik karaciğerde çözünüyor.bana bitkiselleri veren bitki bilimciye sordum bişi olmaz dedi.ama konunun muhattabı o değil tabi benim.
bu arada en son yazacağım şeyle ilgili nooolur yorum yapmayın üzülüyorum zaten. sadece madem bu kadar açık yazıyorum bunu da yazmalıyım düşüncesiyle yazıyorum ki tekrar sigara içiyorum. olmuyor olmuyor olmuyor!!!!
hah bronşitim geçti gayet iyiyim.ancak bişiler benim başımı döndürüyor. sanırım tabletler.tabletleri içmesem kist benle yaşamaya devam edecek.off off .allahım isyan etmiyorum da bu zorlu yol beni yoruyor işte...
hepinizi çok öpüyorum...
yani histereskopi sonrası tüpün avantajlı olduğu sana mantıklı geliyor mu...kendi dr.um öyle bişey yok diyor da bilmiyorumkismile
merhaba hanımlar.
ya ne çok şey yazıp çizmişsiniz oku oku bitmiyo. bitiremedim tabi ama yazma konusunda sabırsızlandım. dün gece ancak bi kaç saat uyudum bitkinim ki sormayın uyuycam az.
sizlere bir maruzatım var:) benim öğlen hani o akıntı var ya çatlama akıntısı o geldi. ve biz dün eşimle beraber olamadık. o da gelmek üzere eve hemen iştimaya geçsek geç mi kalınmış oluyor yumurta öğlen çatladı gitti?
bu arada uykusuzluk bitkinlik veriyor ya ahh bunun yanında bisürü şey içip yemeye başladığım için yemek yiyemedim öğlen tabi kahvaltı da yapamıyorum ya. neler yaptığımı anlatayım da size görüşlerinizi alayım:kedi:
2. şu kist için verilen ilaçlara başladım ki bitkisel bunlar birinci ilaç sabah aç karna 3 tane .diğer ilaçta sabah tok karna 3 tane akşam tok karna 3 tane. kısaca 9 tablet ama dediğim gibi bitkisel.
3.sabah aç karna hayıt bir de akşam aç karna hayıt içiyordum 10 gündür ancak şimdi soğan kürüne başladım o da akşam aç karna var şimdi ben ikisini de aç karna içip midemi deleyim mi birini bırakayım mı?ya da birini gece yatmadan acıkıyorum ya kaydırayım mı?
7.öğlen soğan suyunu içtikten sonra "ruşeym" karışımı yoğurdumu yiyorum zaten doymuş gibi oluyorum.
hah işte ben bu kadar şeyi yapmakla başıma iş mi alıyorum. kistim var zaten.önce bundan kurtulmalıyım. bu yaptığım şeylerin bir çoğu kist için zaten. ayy nasıl bir kaos içindeyim anlatamam.
hah bu arada bronşitten dolayı içtiğim antibiyotik dün akşam bitti allahtan bir de o vardı. benim bildiğim antibiyotiğin etkisi kandan 15 gün içinde ancak atılabiliyor. daha damarlarımda anbiyotik dolaşırken uykarıda maddelediğim herhangi bir şeyle reaksiyon haline geçer de kötü bir hastalığım oluşur mu diye de çok endişe duyuyorum. o tabletler bitkisel olduğu için midede çözünüp ince bağırsakta kana karışıyor.antibiyotik karaciğerde çözünüyor.bana bitkiselleri veren bitki bilimciye sordum bişi olmaz dedi.ama konunun muhattabı o değil tabi benim.
bu arada en son yazacağım şeyle ilgili nooolur yorum yapmayın üzülüyorum zaten. sadece madem bu kadar açık yazıyorum bunu da yazmalıyım düşüncesiyle yazıyorum ki tekrar sigara içiyorum. olmuyor olmuyor olmuyor!!!!
hah bronşitim geçti gayet iyiyim.ancak bişiler benim başımı döndürüyor. sanırım tabletler.tabletleri içmesem kist benle yaşamaya devam edecek.off off .allahım isyan etmiyorum da bu zorlu yol beni yoruyor işte...
hepinizi çok öpüyorum...
ben histeroskopi sonrası yaptırdım ama tutmadı. Dr. umda aaa ne güzel bak hist sonrasına denk geldi falan demedi. Dr. ne diyorsa odur.
Deniz'e katılıyorum herşey normalken tüp yap, sonra kendi denemesi bedava zaten.
Vatandaşın hist sonrası tüp yaptırmıştır tutmuştur mit olmuştur. Ben artık bu işe öyle bakıyorum.
Biri tüpte yatarken sıkıntıdan kabak çekirdeği yemiş tutacağı varmış tutmuş, bakıyorsun bütün KK kabak çekirdeği çitliyor :))))))))
Yağmur, o akıntısı çatladı diye değil çatlıyor diye uluyor yanılmıyorsam öyle olunca bugün geç olmaz.
Gençkene o akıntı ne kadar yoğun gelirdi , bilmezdim ki ne olduğunu((((
Şimdi azcık
teşekkür ederim hanımlar. gidip hemen çalışayım bariguclubacismile
bu akşamı değerlendir apar topar bide dün değil evelsi gün birlikte olmuştunuz değil mi? öyleyse dün akşama 24 saat bu akşama 48 saat oluyor. sperm 36 48 saat yaşıyordu olacağı varsa şartlar müsahit ama sen uzatmalarda bi gol daha atarsan skor garanti. üzme patlıcanı amaaan bu ay da olmayıversin bi dünya şey içip duruyon zaten kist yüzünden. susim susim diyorum ama susamıcam bişi sorabilir miyim sana hamile kalsan sigara içmeye devam mı bırakmaya çalışcam mı yok kızım kesin bırakırım mı ?? bu soruya vereceğin cevaba göre üstüne üstüne yürücem haberin olsun öyle bana baştan acitasyon yapıp acındırma kendini üstüme gelmeyin falan.merhaba hanımlar.
hepinizi çok öpüyorum...
teşekkür ederim cevabın için evet değerler çok farklı farklı yerlerde yapıldığından mı yoksa eşim işi ve de doğasıgereği çok stresli olduğundan mı neden bilimiyorum...
tüp için yeterli olduğundan istememişlerdir diyorsun ama ya yanlışlık varsa diye bir defa daha yapılması gerekmiyor mu yani hadi normalse değerleri o zaman herkese tek testle hemen tüp diyorlar diye düşünüyorum bu da doğru değil...ayrıca başka nedenlerle de oraya güvenmiyorum canım...spermin kalitesi için şu sigarayı bırakması lazım herşeyden önce
20 dk yetmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?