38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

HANA SELAM
sperm testinde bu kadar değişken değer görmedim valla 35 milyondan 7 milyona bi yanlışlık olmasın yada kabın dışına sperm kaçırıyobilmiyorumkismile
ama sperm sayısı tüp içi yeterli bence o yüzden istememiş olabilirler
tatlım valla yumurta sayında güzel döllendiğine kalitesi çok bozuk değil bide spermin kalitesini artırmak gerek sanırım :tomato:

yani histereskopi sonrası tüpün avantajlı olduğu sana mantıklı geliyor mu...kendi dr.um öyle bişey yok diyor da bilmiyorumkismile

testi yaptıracağız sayı düşükse mecburen tüpe başlayacağız ama iyi çıkarsa da beklemesem mi diyorum eğer ki şuan daha iyi durumdaysa rahim yani Semra Hn. hemen başlamamız için böyle demiş de olabilir mi?

eşim GNC Arginmax Men's ve Zinc Picolinate 22 mg alıyor şuan....ama sigara son sürat devam :1no2:

Badenur nerde oturuyorsunuz avrupa ve anadolu ona göre önereyim şekerim zemuszemus

yazacaksın tabii önce inan buna ben gönülden inanıyorum badecim hepimiz bu duyguyu yaşayacağız er yada geç.

ya işte sana belirti daha ne istiyosun makarna. kafan niye karışıyo sanırsın ki hamile kalmak istemiyo hamile kalmış haberi yok test yapmış negatif çıkmış ula bu uyku nedir diye soruyo kaydirigubbakcemile3

Bak Deniz sen de belirti yok diyordun.Uykudan iyi belirti mi olur arkadaşım.Öyle kötü düşünme artık hamilesin işte.
konuş hülya konuşun kızlar şu denize artık inansın ohooo öyle bebeğin 6 aylık olmasını beklersek bu bizi çıldırtır

evet aşılamamda da tüp denemem de de çat gününde hiç şaşmadı.

dur ben iğrenç birşeyler anlatayımda kus bari :roflol:

olmadı bizde bir çocuk vardı , normal insanı bile öğürtürdü verim numarasını ararsın sırnaşık şeysırnaşık şey
ay sende çok komiksin karamel güldürdün beni allah da seni güldürsün emikaydirigubbakcemile3

Alabacım senin minik büyümüş çizelgende bir aşama olmuşşş
maşallah
evettt allah yarabbim tüm evreleri görürüm inşallah. darısı başınıza inşallah deniz 5+1 oldum dediya nasıl mutlu oldum.

konuş bade sende konuş bu kız çatlakkk

astoria alışveriş merkezinin altında clementine var şimdi alışverişmerkezimi diyeceksin ama gitmediysen tavsiye ederim ortam çok kaliteli. cuma cumartesi müzik de var. bi gün grekmüzik yapıyor birgün underground tarz dj çıkıyo son zamanlarda ist sos. takılıyomuş.

Alabama arkadaşımherkes senin çizelgeden bahsediyor ben neden onu göremiyorum.Bana izin mi yok anlamadım canım.
valla canım benim yazılarımın altında görmen lazım sadece benimkini mi görmüyosun yoksa herkesinkini mi? şu kadarlık hamile olduğumu gösteren ve bebelerin gelişim resimlerinin olduğu bir çizelge. izinle alakalı bişi değil herkes herkesinkini görebiliyor olmalı.

ben anlamadım çift çizgiyi yakaladağı gün ovulasyon oluyosa o günü saymassa yani 19 martı, 20 mart 1 olursa 2 nisan olmuyor mu?
ben sana fikrimi söylüyorum semra hanımı dinle başka herşeye kulağını tıka en sakin halini takın ve regl olur olmaz tüpü çak. hiç ama hiçbirşeye kafanı takma hiçbişiyi kategorize etme hiçbirşeyi sorgulama tedavine başla. hayırlısı olsun hanacım.a.s.

merhaba hanımlar.
toplamda 10 kişi var topikte bakalım sesimi duyacak birileri çıkacak mı:)
ya ne çok şey yazıp çizmişsiniz oku oku bitmiyo. bitiremedim tabi ama yazma konusunda sabırsızlandım. dün gece ancak bi kaç saat uyudum bitkinim ki sormayın uyuycam az.
sizlere bir maruzatım var:) benim öğlen hani o akıntı var ya çatlama akıntısı o geldi. ve biz dün eşimle beraber olamadık. o da gelmek üzere eve hemen iştimaya geçsek geç mi kalınmış oluyor yumurta öğlen çatladı gitti?
bu arada uykusuzluk bitkinlik veriyor ya ahh bunun yanında bisürü şey içip yemeye başladığım için yemek yiyemedim öğlen tabi kahvaltı da yapamıyorum ya. neler yaptığımı anlatayım da size görüşlerinizi alayım:kedi:
1.soğan kürüne başladım bugün öğlen içtim akşama da devam edeceğim.( kist için)
2. şu kist için verilen ilaçlara başladım ki bitkisel bunlar birinci ilaç sabah aç karna 3 tane .diğer ilaçta sabah tok karna 3 tane akşam tok karna 3 tane. kısaca 9 tablet ama dediğim gibi bitkisel.
3.sabah aç karna hayıt bir de akşam aç karna hayıt içiyordum 10 gündür ancak şimdi soğan kürüne başladım o da akşam aç karna var şimdi ben ikisini de aç karna içip midemi deleyim mi birini bırakayım mı?ya da birini gece yatmadan acıkıyorum ya kaydırayım mı?
4.omega 3 e başladım yeni.
5.folik asit alıyorum hergün "folbiol" bir tane tablet.
6.akşamları yatmadan bal-polen -arı sütü karışımını bir tatlı kaşığı yutuyorum.
7.öğlen soğan suyunu içtikten sonra "ruşeym" karışımı yoğurdumu yiyorum zaten doymuş gibi oluyorum.
8.çok yakında "buğday çimi"tabletim elime geçecek işallah ona da başlayacağım.
9.malumunuz preseed i her ay en az bir kere kullanıyorum.
10.aslan pençesi çayımı arada bir yapıp içiyorum.
hah işte ben bu kadar şeyi yapmakla başıma iş mi alıyorum. kistim var zaten.önce bundan kurtulmalıyım. bu yaptığım şeylerin bir çoğu kist için zaten. ayy nasıl bir kaos içindeyim anlatamam.
hah bu arada bronşitten dolayı içtiğim antibiyotik dün akşam bitti allahtan bir de o vardı. benim bildiğim antibiyotiğin etkisi kandan 15 gün içinde ancak atılabiliyor. daha damarlarımda anbiyotik dolaşırken uykarıda maddelediğim herhangi bir şeyle reaksiyon haline geçer de kötü bir hastalığım oluşur mu diye de çok endişe duyuyorum. o tabletler bitkisel olduğu için midede çözünüp ince bağırsakta kana karışıyor.antibiyotik karaciğerde çözünüyor.bana bitkiselleri veren bitki bilimciye sordum bişi olmaz dedi.ama konunun muhattabı o değil tabi benim.
bu arada en son yazacağım şeyle ilgili nooolur yorum yapmayın üzülüyorum zaten. sadece madem bu kadar açık yazıyorum bunu da yazmalıyım düşüncesiyle yazıyorum ki tekrar sigara içiyorum. olmuyor olmuyor olmuyor!!!!
hah bronşitim geçti gayet iyiyim.ancak bişiler benim başımı döndürüyor. sanırım tabletler.tabletleri içmesem kist benle yaşamaya devam edecek.off off .allahım isyan etmiyorum da bu zorlu yol beni yoruyor işte...
hepinizi çok öpüyorum...

teşekkür ederim cevabın için evet değerler çok farklı farklı yerlerde yapıldığından mı yoksa eşim işi ve de doğası gereği çok stresli olduğundan mı neden bilimiyorum...

tüp için yeterli olduğundan istememişlerdir diyorsun ama ya yanlışlık varsa diye bir defa daha yapılması gerekmiyor mu yani hadi normalse değerleri o zaman herkese tek testle hemen tüp diyorlar diye düşünüyorum bu da doğru değil...ayrıca başka nedenlerle de oraya güvenmiyorum canım...spermin kalitesi için şu sigarayı bırakması lazım herşeyden önce

TATLIM öğlen çatladıysa yumurta 12-24 saat içinde gidiyo spermlerde 10 satte yumurtaya ulaşabiliyolarmış keratalarr koşşalar ya o yüzden yanılmıyorsam çok sayılı bi zamanın kalmış öğlenden bu saate 4 saat desek koş koş anca yakalarlar olumunekankayizsmile

ben sana fikrimi söylüyorum semra hanımı dinle başka herşeye kulağını tıka en sakin halini takın ve regl olur olmaz tüpü çak. hiç ama hiçbirşeye kafanı takma hiçbişiyi kategorize etme hiçbirşeyi sorgulama tedavine başla. hayırlısı olsun hanacım.

alabama canım sağolasın ilgin için ben de öyle düşünüyorum bazen denizin dediği gibi de tüp negatif olursa zaten birkaç ay normal deneyeceğiz ama işte maliyet hesabı da girince işin içine insan acaba mı diyor çünkü hepsini biz karşılıyoruz ve histereskopiye bile 2.650-TL verdik..tüp de en az bir 7-8 tutacak
aslında tüp istememin bir nedeni daha var ikiz bebek çok istiyorummm bennnnn :kedi: iki embriyo transfer edilirse bu şansım olacağından diğer türlü olursa tek olacak kesin...
(ben de bir tanesini buldum da iki olsun diye uğraşıyorum

yani histereskopi sonrası tüpün avantajlı olduğu sana mantıklı geliyor mu...kendi dr.um öyle bişey yok diyor da bilmiyorumkismile

ben histeroskopi sonrası yaptırdım ama tutmadı. Dr. umda aaa ne güzel bak hist sonrasına denk geldi falan demedi. Dr. ne diyorsa odur.

Deniz'e katılıyorum herşey normalken tüp yap, sonra kendi denemesi bedava zaten.

Vatandaş, hist sonrası tüp yaptırmıştır tutmuştur mit olmuştur. Ben artık bu işe öyle bakıyorum.

Biri tüpte yatarken sıkıntıdan kabak çekirdeği yemiş tutacağı varmış tutmuş, bakıyorsun bütün KK kabak çekirdeği çitliyor :))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Yağmur, o akıntısı çatladı diye değil çatlıyor diye uluyor yanılmıyorsam öyle olunca bugün geç olmaz.

Gençkene o akıntı ne kadar yoğun gelirdi , bilmezdim ki ne olduğunu ((((

Şimdi azcık

Yağmurseisi arkadaşım sadece o akıntıyla ilgini cevaplıycam çünkü diğerleriyle ilgili bir fikrim yok.O akıntı geldiyse geç kalmamışsınız erken bir vakit çalışma yapın derim ben.Çünkü o akıntı yumurtanın daha orada olduğunu gösteriyor benim hep çatlamadan önce o akıntı görülüyor çatladıktan sonra akıntı da bitiyor arkadaşım.

:roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden

evet katılıyorum sana

YAĞMUR SESİ
ben daha yazını okurken yoruldum.diyecek birşey bulamıyorum.deniz iyi telkinlerde buklunabilir sana bu konuda.bence o kadar çok şeyi karıştırrsan başında döner başka birşey de olabilir.ben biraz çekinik davranıyorum bu konuda.

aman karamel.üzüldüğün şeye bak.bende de istemediğin kadar.ama bi mok olduğu yok

bu akşamı değerlendir apar topar bide dün değil evelsi gün birlikte olmuştunuz değil mi? öyleyse dün akşama 24 saat bu akşama 48 saat oluyor. sperm 36 48 saat yaşıyordu olacağı varsa şartlar müsahit ama sen uzatmalarda bi gol daha atarsan skor garanti. üzme patlıcanı amaaan bu ay da olmayıversin bi dünya şey içip duruyon zaten kist yüzünden. susim susim diyorum ama susamıcam bişi sorabilir miyim sana hamile kalsan sigara içmeye devam mı bırakmaya çalışcam mı yok kızım kesin bırakırım mı ?? bu soruya vereceğin cevaba göre üstüne üstüne yürücem haberin olsun öyle bana baştan acitasyon yapıp acındırma kendini üstüme gelmeyin falan.

bu değerlerle ilgili bişi dicem kızlar farklı yerlerde olması değil farklı kıstaslar kullanılıyor bunu çözmek lazım biruni lab da 25 milyon akademi lab da 85 milyon çıkmıştı eşimin sadece sayı önemli değil tabi hareketlilik ve morfolojide önemli ayrıca benim eşimde sigara içiyor çok eski değil son 10 yıldır içiyor gençliğinde içmiyomuş alkol de var bunların yanında iyi beslenme vitamin desteği vs bunlar da işe yarıyor. evet bırakması lazım ama buna çooook takılma bence çünkü bıraktıramadığın ve her düşündüğün takıntı yaptığın anda kendine zarar veriyorsun. sal gitsin. değiştiremeyeceğin bir şey varsa çok kendine dert etme. tüp tedavide iki yumurtaya iki sağlıklı sperm yeter merak etme doktorlar yada embriyologlar herneyse o iki saglıklı spermi ordan ayıklarlar hanacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…