38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bu değerlerle ilgili bişi dicem kızlar farklı yerlerde olması değil farklı kıstaslar kullanılıyor bunu çözmek lazım biruni lab da 25 milyon akademi lab da 85 milyon çıkmıştı eşimin sadece sayı önemli değil tabi hareketlilik ve morfolojide önemli ayrıca benim eşimde sigara içiyor çok eski değil son 10 yıldır içiyor gençliğinde içmiyomuş alkol de var bunların yanında iyi beslenme vitamin desteği vs bunlar da işe yarıyor. evet bırakması lazım ama buna çooook takılma bence çünkü bıraktıramadığın ve her düşündüğün takıntı yaptığın anda kendine zarar veriyorsun. sal gitsin. değiştiremeyeceğin bir şey varsa çok kendine dert etme. tüp tedavide iki yumurtaya iki sağlıklı sperm yeter merak etme doktorlar yada embriyologlar herneyse o iki saglıklı spermi ordan ayıklarlar hanacım.

ALABAMA haklı olabilirsin zaten farklı yerlerde farklı kıstaslar uygulanıyor o nedenle değişiyor bu değerler ama bu kadar da farklı olmaması lazım sanki...
sigara konusunda da öyle yapacağım bu gidişle bırakamıyor çünkü olan stresi de artıyor daha zarar veriyor kendine...zaten bu defa ımsı uygulanacak o nedenle spermin iyi seçileceğine inanaıyorum... sen memorial de mi yaptırmıştın canım

yok hanacım ben acıbadem maslakda yaptırdım tüm tecrübelerimi bir aşılama iki tüp allaha çok şükür ikinci tüpde hamile kalabildim. ama memorialde benim için ve çoğunluk için okeydir. acıbademde bir kampanya vardı ikinci deneme indirimliydi eğer olmassa üçüncü bedava olacaktı sadece ilaçlara para verecektim. bu hakkım kaybolmasın diye orada devam ettim. gayetde memnunum.

erverdi canım 20 dak. yeter de ne acelen var yat koy yastığı uzan keyfine bak. valla benim tuvaletim gelmese ben hiç kalkmam yatarım yatabildiğim kadar.

Yağmursesi, canım maşallah bir başladın, pir başladın. Okurken başım döndü valla Ben bitkisel desteği pek almıyorum; buğday çimi hariç, bir de kullandığım bir vitamin var. Soğan kürü yapmıştım doğum kontrol hapıyla kist küçültmeye çalıştığımız ay, işe yaramıştı gerçi ama haptan mı kürden mi bilemiyorum. Dolayısıyla yorum yapamayacağım, bir bilenlerimiz aktarırlar sanırım.

Karamel'cim, yok arkadaşım test filan. Yarın tamam ovulasyon sonrası 14. gün ama periyodumun da 24. günü. Ben hiç 24. gün regli olmadım ki, bir kere o da tutmayan aşılama sonrası erken olmuştum 25. gündü galiba, yoksa 28 ya da 29 günde bir oluyorum. Yapmayacağım o yüzden test... Ben şimdiden önümüzdeki maçlara bakıyorum )

Tabi canım 24. gün yapma ne gerek var. Ben 14+14 =28 diye hesapladım. Adet gününü bekle tabiki

ALABAMA canım önerin için teşekkürler, not aldım, araştırayım, astronomik fiayatları yoksa olabilir...

YAĞMURSESİ canım, bende ilaçların dışında başka takviyeler kullanılması gerektiğine inanıyorum... sen de bunu fazlasıyla yapıyorsun anladığım kadarıyla... ama ben hep şuna dikkat ederim... biri diğerinin etkisini yok etmesin.... o nedenle bir şeye başlamadan önce hep araştırıyorum.... sanada nacizane tavsiyem etkileşimlere de dikkat etmen....

Arkadaşlar hepinize bütün MAÇLARDA SÜPER GOLLER diliyorum......... :lepi:

Şu tüpçüler gözden düşsün..... yaşasın preseed......... birkaç kişiden daha haber gelse, vallahi tüpten vazgeçeceğim, ama elinizi çabuk tutunnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlar, akşam iyi sohbet olsun yarın sabah güne sizi keyifle okuyarak başlayayım Şeniz

hazır rahim temizken başlayalım diye öyle demiştir sen bilirsin. benim eşin sperm testi almanda 15 milyon memorial da 17 milyon ileri hareketli de çok az % 5 çıkmıştı. ben bu değerlerle nasıl hamile kaldım eski eşi nasıl kaldı diye kafa yerkene kk dan anti depressanların erkeklerde sperm düşürdüğünü okudum. bırakır mısın ilaçları dedim tamam dedi. sonra döndü bana kızdı sen bıraktırttın diye ama ısrar bile etmemiştim. zinc picolinate günde 2 tane ve ace selenyum plus içti günde 2 tane. 2 ay sonra doğal hamile kaldım. ben son 2 senede hiç doğal kalamamı çürük yumurta dışında onun 2 senedir içtiği haplara bağladım. o değerlerle 20 yaşında olsam kalamazdım. sigara için ısrar etme bırakmıyorlar sinirini bozma hiç. testi de hep bir tüp bebek merkezinde yaptırın. onlarınki tutarlı oluyor.

yetmez dr. en az 30 dk dediydi , onun yalancısıyım
ben hiçbir doğal hamileliğimde yatmadım. arada yattıklarımda hiç hamile kalmadım. bu ay bile 3 gün çalışmıştık ama o da zorla neredeyse kavgayla ve ben nasıl olsa olmaz diye 2 dakika falan yattım. olacaksa oluyor valla.45 dakika yatıp kendinize işkence etmeyin derim ya da bari tam uyumadan yapın :roflol:

elleme yağmur sesine. ben de bir dolu şey yaptım hatta erverdi kafayı yedi ama bak devam eder etmez allaha kalmış fakat hamileyim. :CüvCüv:

badenur ben de yarın arkadaşlarıma restaurant sorayım senin için untmazsam inşallah. biz uzun zamandır romantikliği birşey kutlamayı bıraktık :1no2:

yağmur sesi bugün çalıştın herhalde. sanırım akıntıdan sonra bugün de zamanın var. yumurta 1-2 gün sonra çatlıyor.

Son düzenleme:
hazır rahim temizken başlayalım diye öyle demiştir sen bilirsin. benim eşin sperm testi almanda 15 milyon memorial da 17 milyon ileri hareketli de çok az % 5 çıkmıştı. ben bu değerlerle nasıl hamile kaldım eski eşi nasıl kaldı diye kafa yerkene kk dan anti depressanların erkeklerde sperm düşürdüğünü okudum. bırakır mısın ilaçları dedim tamam dedi. sonra döndü bana kızdı sen bıraktırttın diye ama ısrar bile etmemiştim. zinc picolinate günde 2 tane ve ace selenyum plus içti günde 2 tane. 2 ay sonra doğal hamile kaldım. ben son 2 senede hiç doğal kalamamı çürük yumurta dışında onun 2 senedir içtiği haplara bağladım. o değerlerle 20 yaşında olsam kalamazdım. sigara için ısrar etme bırakmıyorlar sinirini bozma hiç. testi de hep bir tüp bebek merkezinde yaptırın. onlarınki tutarlı oluyor.

DENİZBULUT benim eşim de antidepresan kullanıyordu iki yıl önce bıraktı onun çok etkili olduğunu biliyorum benim de normal yolla hamileliklerim var çünkü o zamanlar istemiyorduk :çok üzgünüm:

kızlarrrrrrr ne enterasan günler yaşıyorum valla.dün preseed i fazla fazla kullandım eşim kızdı ne bu vıcık vıcık konsatrem bozuldu dedi sahayı terk etti. bugün fazla fazla preseed kullandım derken telde misafir sinyali ve acil sahayı terk ediş. aha misafirler de yeni gitti. maç gece yarısına kaldı şayettttttttttttt eşimin gönlü olursa.ay anacım ya bu ayı sildim ben komple.başıma gelenlere bakın bi hele...

deminden beri sayfalarca yazılanları okudum. hepinize bir cevabım vardı ancak nedense alıntı yaptığımda yazdığım mesaj gitmiyor alıntı yapmadığımda ise aklımda hiç biri kalmadı. kafamçokkarıştı
ancak yazmak istediğim en önemli şey bu karamel varya hamile kesin. görürsünüz.hiç eveleyip geveleme karamel sen de biliyorsun bunu...öptüm seni bu sefer:)):içelim:

Kızlar ben bugün akşamüzeri dr'a gittim bir de baktı ki benim yumurta orada duruyor 13-14 mm olarak.Ben dedim ki ovulasyon testi kullanıyorum çift çizgi çıkıyor 3 gündür diye ama.Dr da benim geçen ay yaptırdığım tahlile baktı ve fsh yüksek olursa Lh'da yükseliyor ve senin test onun için pozitif çıkıyor seni yanıltı şu anda dedi ve cuma günü tekrar çağırdı.Muhtemelen cuma günü çatlamaya geçer dedi bu arada eşinle beraber olma dedi yani biz boşuna çalışmışız.Zaten ben bugün çizgiyi daha koyu bekliyordum ama aynı dünkü gibi çıktı.Rahim kalınlığın da gayet iyi dedi gününne göre.Bir de arı sütü kullanıyormusun dedi bana ben de kullanyorum zaten dedim bir de buğday çimi tableti kullnıyorum dedim onu hiç duymamıştım dedi.Ben o tahlil kağıdının üstüne Esteryanın bahsettiği çakşır otunu not etmişim de oradan açıldı muhabbet.Neyse sizi bilgilendireyim dedim.Hormonlar yüksek olunca yanıltabiliyormuş testler.Hereda sen geldin benim de aklıma senin de bu ay erken oldu diyordunya.Bir de bu ay hormon takviyesi yapalım dedi.Yarın ilaçları alıcam ama kullanıp kullanmaycağımı bilmiyorum.Dr'a tüpten vazgeçtim dedim.O da beni haklı buldu tabi.Şu tüpte kullanılan yüksek doz iğnelerden bahsettik o da hak verdi yüksek dozun kaliteyi bozduğunu.Ben de olur da bir daha tüp denersem siz ne derseniz deyin ben kendim dozumu ayarlıycam dedim güldü tabi siz bayağı uzmanlaşmışsınız dedi.Benden haberler bu kadar.Bu arada yeni güne girmişiz.Herkese iyi uykular.

kızlar günaydın,

Allah söyletsin tatlım.
Öpme beni kızım ya grip mi yapacaksın beni ama dur sen grip değil bronşittin ama olsun. sempatiksalakcinni senin maçta hep yarım kalmış ama inşallah misafirden sonra tamamdır.

Hülya, bak hiç düşünmedik LH yüksekse yanıltabileceğini ancak hiç tek çizgiye düşmeden devam etmesi lazım tek çizgiye düşüyorsa sorun olmayabilir.

Kızlar günaydın hepinize, hepiniz ayrı ayrı çok anlamlısınız benim için...
Dün gece ESTERYA, WATERSS, ALABAMA, YAĞMURSESı, KARAMEL, HÜLYA, RONıYAM, RÜZGAR DENıZ, DENıZ BULUT, HERADA, ERVERDı, BADENUR, HANA, KıNDERSMS hepiniz için; çocuğu olanlara sağlıklı sahhatli büyütsünler diye, hamile olanlara sağlıkla kavuşsunlar diye, olmayanlara da allah hayırlısıyla nasip etsin diye Yasin okudum. Allah kabul etsin inşallah...
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar...

Amin inşallah kabul olur, sağol Allah razı olsun birtanem. Düşünmen bile yeter. Sende çok kıymetlisin.

Canım duaların icin cok tesekkurler Allah razı olsun bende ne tesadufki dun aksam tanıdıgım tanımadıgım evlat isteyeen herkes icin dua ettim, Allah hepimizin hayır dualarını kabul etsin

Karamelcim bende senden bugun hayırlısıyla guzel haberler bekliyorum tatlım..

Topikteki tum arkadaslarıma sevgilerimle :) Kaprisli hamileniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…