yetmez dr. en az 30 dk dediydi , onun yalancısıyım
aaaaaaaaaa ben hep 20 dk.........
ondan mı yoksa ??!!
marmara!ya göndermişim de hep bebeleri haberim olmamış
Badenur nerde oturuyorsunuz avrupa ve anadolu ona göre önereyim şekerim zemuszemus
Karamel'cim, yok arkadaşım test filan. Yarın tamam ovulasyon sonrası 14. gün ama periyodumun da 24. günü. Ben hiç 24. gün regli olmadım ki, bir kere o da tutmayan aşılama sonrası erken olmuştum 25. gündü galiba, yoksa 28 ya da 29 günde bir oluyorum. Yapmayacağım o yüzden test... Ben şimdiden önümüzdeki maçlara bakıyorum)
Arkadaşlar hepinize bütün MAÇLARDA SÜPER GOLLER diliyorum......... :lepi:
Şu tüpçüler gözden düşsün..... yaşasın preseed......... birkaç kişiden daha haber gelse, vallahi tüpten vazgeçeceğim, ama elinizi çabuk tutunnnnnnnn
hazır rahim temizken başlayalım diye öyle demiştir sen bilirsin. benim eşin sperm testi almanda 15 milyon memorial da 17 milyon ileri hareketli de çok az % 5 çıkmıştı. ben bu değerlerle nasıl hamile kaldım eski eşi nasıl kaldı diye kafa yerkene kk dan anti depressanların erkeklerde sperm düşürdüğünü okudum. bırakır mısın ilaçları dedim tamam dedi. sonra döndü bana kızdı sen bıraktırttın diye ama ısrar bile etmemiştim. zinc picolinate günde 2 tane ve ace selenyum plus içti günde 2 tane. 2 ay sonra doğal hamile kaldım. ben son 2 senede hiç doğal kalamamı çürük yumurta dışında onun 2 senedir içtiği haplara bağladım. o değerlerle 20 yaşında olsam kalamazdım. sigara için ısrar etme bırakmıyorlar sinirini bozma hiç. testi de hep bir tüp bebek merkezinde yaptırın. onlarınki tutarlı oluyor.yani histereskopi sonrası tüpün avantajlı olduğu sana mantıklı geliyor mu...kendi dr.um öyle bişey yok diyor da bilmiyorumkismile
testi yaptıracağız sayı düşükse mecburen tüpe başlayacağız ama iyi çıkarsa da beklemesem mi diyorum eğer ki şuan daha iyi durumdaysa rahim yani Semra Hn. hemen başlamamız için böyle demiş de olabilir mi?
eşim GNC Arginmax Men's ve Zinc Picolinate 22 mg alıyor şuan....ama sigara son sürat devam :1no2:
ben hiçbir doğal hamileliğimde yatmadım. arada yattıklarımda hiç hamile kalmadım. bu ay bile 3 gün çalışmıştık ama o da zorla neredeyse kavgayla ve ben nasıl olsa olmaz diye 2 dakika falan yattım. olacaksa oluyor valla.45 dakika yatıp kendinize işkence etmeyin derim ya da bari tam uyumadan yapın :roflol:yetmez dr. en az 30 dk dediydi , onun yalancısıyım
Yağmursesi, canım maşallah bir başladın, pir başladın. Okurken başım döndü vallaBen bitkisel desteği pek almıyorum; buğday çimi hariç, bir de kullandığım bir vitamin var. Soğan kürü yapmıştım doğum kontrol hapıyla kist küçültmeye çalıştığımız ay, işe yaramıştı gerçi ama haptan mı kürden mi bilemiyorum. Dolayısıyla yorum yapamayacağım, bir bilenlerimiz aktarırlar sanırım.
Karamel'cim, yok arkadaşım test filan. Yarın tamam ovulasyon sonrası 14. gün ama periyodumun da 24. günü. Ben hiç 24. gün regli olmadım ki, bir kere o da tutmayan aşılama sonrası erken olmuştum 25. gündü galiba, yoksa 28 ya da 29 günde bir oluyorum. Yapmayacağım o yüzden test... Ben şimdiden önümüzdeki maçlara bakıyorum)
deminden beri sayfalarca yazılanları okudum. hepinize bir cevabım vardı ancak nedense alıntı yaptığımda yazdığım mesaj gitmiyor alıntı yapmadığımda ise aklımda hiç biri kalmadı. kafamçokkarıştı
ancak yazmak istediğim en önemli şey bu karamel varya hamile kesin. görürsünüz.hiç eveleyip geveleme karamel sen de biliyorsun bunu...öptüm seni bu sefer:)):içelim:
Kızlar günaydın hepinize, hepiniz ayrı ayrı çok anlamlısınız benim için...
Dün gece ESTERYA, WATERSS, ALABAMA, YAĞMURSESİ, KARAMEL, HÜLYA, RONİYAM, RÜZGAR DENİZ, DENİZ BULUT, HERADA, ERVERDİ, BADENUR, HANA, KİNDERSMS hepiniz için; çocuğu olanlara sağlıklı sahhatli büyütsünler diye, hamile olanlara sağlıkla kavuşsunlar diye, olmayanlara da allah hayırlısıyla nasip etsin diye Yasin okudum. Allah kabul etsin inşallah...
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar...
Kızlar günaydın hepinize, hepiniz ayrı ayrı çok anlamlısınız benim için...
Dün gece ESTERYA, WATERSS, ALABAMA, YAĞMURSESİ, KARAMEL, HÜLYA, RONİYAM, RÜZGAR DENİZ, DENİZ BULUT, HERADA, ERVERDİ, BADENUR, HANA, KİNDERSMS hepiniz için; çocuğu olanlara sağlıklı sahhatli büyütsünler diye, hamile olanlara sağlıkla kavuşsunlar diye, olmayanlara da allah hayırlısıyla nasip etsin diye Yasin okudum. Allah kabul etsin inşallah...
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar...
kızlar günaydın,
Allah söyletsin tatlım.
Öpme beni kızım ya grip mi yapacaksın beni ama dur sen grip değil bronşittin ama olsun. sempatiksalakcinni senin maçta hep yarım kalmış ama inşallah misafirden sonra tamamdır.
Hülya, bak hiç düşünmedik LH yüksekse yanıltabileceğini ancak hiç tek çizgiye düşmeden devam etmesi lazım tek çizgiye düşüyorsa sorun olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?