38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar herkese günaydın.hepinizi selamlıyorum.sabun köpüğünden baloncuklar gönderiyorum.yakalayıııııınnn. dr agideceğim.umutlarımı da yanıma alarak.seviyorum sizi.hoşçakalıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım amiiiiinn.Allah kabul eder inşallah.ağzına sağlık.bende okuyacağım.ama o ruhu bulamadım bir türlü.bir de uykuma yenik düştüm.dualarımız karşılıklıopuyorumnanaktan

Hülya'cım bu önemli bir bilgi demek FSH yüksek olunca LH de yüksek olabiliyormuş, bunu bilmiyordum. Şimdi USG ile takip edilecek yumurtan değil mi ? sürekli gittiğin güvendiğin bir dr ise verdiği hormonlar kullanılabilir ama Hülya'cım hormonlar çok önemli öyle herkese oynatılmaz , ne hormonu takviyesi yapılacak, neden yapılacak ? senin herşeyini takip eden bir dr ise ve bundan sonra kendini ona emanet ediyorsan kullan derim yok değilse başka dr larında bilgisini alabilirsin.

Herada'cım senin 11. gün çıkmıştı ama öncesinde tüp denemen biteli 2 ay olmuştu değil mi eğer öyle ise aldığın ilaçların etkisi kalmamıştır Mart ayında diye düşündüm. Senin de bugün 15. günün ovülasyondan sonra çok iyi bugünde olmazsa süper olacak sen ve Karamel'den umutluyum bu ay.

Karamel'cim sen henüz regli olmadın değil mi ? bugünü de bir atlatsak..

Allah kabul etsin amin, seninde bu denemende Allah yavrucuğuna hayırlısı ile kavuştursun Patikler'cim. Düşünmüş olman bile yeterli..güzel haberlerini buradan hep beraber okuyalım.

günaydın hanımlar. akşam çalıştık bi tuhaftı herşey ama olsun geçte olsa çalıştık işte.
hülya gerçekten ilginç olmuş demekki doktor arı sütüne güveniyor:)

watersciğim merhaba;
geçmişte bununla ilgili yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı.
bir şey sormak istiyorum hani o akıntı gelince yumurta çatlamış ve artık beraber olmanın da anlamı yok mu demek? ben ovülasyon testi yapmadım.11.ve 13. günler çalıştık.14. gün çalışmadık 15. gün öğlen gibi o akıntı geldi ancak biz gece 24 te ancak beraber olabildik yani akıntıdan 12 saat sonra(( geç kalınmıştı değil mi?

Waterss arkadaşım bu dr'a ilk olarak 2008'deki hamileliğimde gittim.O hamileliğimde kalp atışını alamadık.Ondan sonra tüp bebek denemesine beraber karar verdik.Benim her hikayemi biliyor işte en son histereskopiyi falan.En son kimyasl gebeliği de ben dedim işte histereskopideki dr rahimin biraz ince gördüğünü ondan kaynalknabilir mi acaba diye.Bana verdiği hormonun biri crinone jel (tüp bebekte de veriyorlar progesteron hormonu) yumurta çatladıktan sonra kullanılacak,diğeri de climero fort (östrojen hormonu) oda diğeriyle beraber kullnılacak herhalde.Bunu cuma günü söyliycek sanırım.

Günaydın bayanlar,

Hülya'cım, çok enteresan gerçekten. Haydi hayırlısı diyorum. ınşallah güzel haberler alırız senden.

Karamel'cim, ben senden de müjde bekliyorum vallahi, erken yapılmış kıytırık testi hiç kale almıyorum vallahi.

Deniz Bulut'çum, ellemedim daha merak etme Sana da içini rahatlacak güzel bir bulantı diliyorum, çok olup da zorlamasın seni ama içini rahatlatacak kadar

Waterss sağolasın arkadaşım. Doğru hatırlıyorsun. 10. gün ovulasyon testi sonuç verdi ve bu periyod tüp sonrası 2. periyoda denk geliyor. Dün de yazdım, bundan birşey çıkmaz gibi geliyor, önümüzdeki maçlara bakalım diyorum

Hülyacım, bizide bilinçlendirmiş oldun sağol.... çalışmalar boşuna olmuş ama üzülme.... hormon takviyesi içinde iyi araştırmak gerekli bence... kaş yaparken göz çıkarmasınlar...
Arı sütünü neden sordu? LH'ı yükseltebiliyormuymuş? anlamadım.
Yüksek doz konusunda bende senin gibi düşünüyorum, ama yaşımız gereği yüksek dozla başlıyorlar.....

Sağol canım, allahta gönlüne göre versin senin...... keyfin nasıl? kaç gün kaldı? kendini strese sokmak yok.....

Arkadaşlar günaydın demeyi unutummmmmmm
hepinizi kucaklıyorum opuyorumnanaktan

ERVERDİ canım, doktordan mutlu dönmeni diliyorum..
DENİZ'cimmmm istediğin belirtiler oldu mu?

Karamel hadi ver müjdeyide, tüp yaptırmaktan vazgeçeyim....... yerimseniben

ay durn beaaa , stres yaptırmayın adama :))))))))))))

zaten wc ye gitmekten iş yapamaz oldum. Benim hiç adet belirtim olmaz gününde pıt diye gelir ama şimdi karnım ve kasıklarda basınç var, belim ağrıyor gelecek herhalde

Sağolasın Esterya'cım, herşey yolunda. Bir sıkıntı yok Allah'a şükür. Arada sesleniyorum sana ama konuşamadık. Keyifle geçir kalan günlerini de inşallah. Hazırlıklar başladı mı ufak ufak, anlatmıyorsun valla.

Guzelim inan henuz hazırlıga baslamadık bir liste yaptım ama sanırım 1 mayıstan sonra hararetlenecek hazırlıklar 30. haftayı doldurayım dşiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…