Esterya'cım, yardıma ihtiyaç varsa haberim olsun
Arkadaşlar günaydın demeyi unutummmmmmm
hepinizi kucaklıyorum opuyorumnanaktan
ERVERDİ canım, doktordan mutlu dönmeni diliyorum..
DENİZ'cimmmm istediğin belirtiler oldu mu?
günaydın herkeseeee birkaç sayfa geriye bakim geliyimm
ya deniz erverdi yazmış ya bak ben de aynısı yazıyım belki hastaneye gidersin
ayyyyy deniz bunu mu okuyacaktım.çok üzüldüm.yaaa.bir gitsen dr a.bazı hamileliklerde olabiliyor kimisi ne kanamalarla doğuruyor bebeğini.....üzüldüm şimdi...offfff be deniz ben onu gıdısından öpecektim..............
ne olur bi gitsen doktora
deniz bir dr agitsen belki progestan verir...verir işte birşeyler
yok canım. olmayan akıntım kahverengimsi gelmeye başladı. bugün yarın gerçek adetimi olurum herhalde. bu sefer tek duam bari kürtaj olamayayım gerek kalmasın. beta hcg yapsam değerin düştüğü görülür ama ben artmadığını biliyorum gerek yok. hayırlı değilmiş demek baba giderken böyle bir bebek yine de son anda böyle tatsız bir şaka olmasaydı iyi olurdu. ben yine de sizler moralinizi bozmayın diyorum. ben bu sene tüp ile veya tüpsüz kürle + sporun falan yardımıyla ne yapıp edip düşmeyecek bir bebeğe sahip olurdum bu azimle ama bu ilişki içinde gerek yok gerçekten. sağlık olsun.
yok canım. olmayan akıntım kahverengimsi gelmeye başladı. bugün yarın gerçek adetimi olurum herhalde. bu sefer tek duam bari kürtaj olamayayım gerek kalmasın. beta hcg yapsam değerin düştüğü görülür ama ben artmadığını biliyorum gerek yok. hayırlı değilmiş demek baba giderken böyle bir bebek yine de son anda böyle tatsız bir şaka olmasaydı iyi olurdu. ben yine de sizler moralinizi bozmayın diyorum. ben bu sene tüp ile veya tüpsüz kürle + sporun falan yardımıyla ne yapıp edip düşmeyecek bir bebeğe sahip olurdum bu azimle ama bu ilişki içinde gerek yok gerçekten. sağlık olsun.
günaydın canım bugün işe geldim yarım gün gelip öğleden sonra eve geçiyorum. kendimi çok yormamak için. anladım canım bi tuhaflık olduğunu olsun işte hamilenin çizelgesi olmuş çekmiş bi tarafını koparmış gibi oldum insan mutlu oluyo böyle şeylerle. senin de hormon durumundan yanılma olmuş en iyisi galiba ultrasonla bakmak. bu ovulasyon testleri de yalanmı oluyo şimdi kafam da karıştı biraz.Günaydın taze anne.Nasılsın bugün işte misin canım.Ben dün çizelgeni göremiyorum dedim ya sonra da kendimi çok aptal hissettim de.Ben profiline girip ordaki çizelgeden bahsettim oraya bakmaya çalıştım aktif değildi.Ondan bahstmiştim canım.Meğer yazışma syfasındakinden bahsediyormuş herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?