38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar günaydın demeyi unutummmmmmm
hepinizi kucaklıyorum opuyorumnanaktan

ERVERDİ canım, doktordan mutlu dönmeni diliyorum..
DENİZ'cimmmm istediğin belirtiler oldu mu?

yok canım. olmayan akıntım kahverengimsi gelmeye başladı. bugün yarın gerçek adetimi olurum herhalde. bu sefer tek duam bari kürtaj olamayayım gerek kalmasın. beta hcg yapsam değerin düştüğü görülür ama ben artmadığını biliyorum gerek yok. hayırlı değilmiş demek baba giderken böyle bir bebek yine de son anda böyle tatsız bir şaka olmasaydı iyi olurdu. ben yine de sizler moralinizi bozmayın diyorum. ben bu sene tüp ile veya tüpsüz kürle + sporun falan yardımıyla ne yapıp edip düşmeyecek bir bebeğe sahip olurdum bu azimle ama bu ilişki içinde gerek yok gerçekten. sağlık olsun.

ayyyyy deniz yaahastanenin yakınınsan girdim nete bunu mu okuyacaktım.çok üzüldüm.yaaa.bir gitsen dr a.bazı hamileliklerde olabiliyor kimisi ne kanamalarla doğuruyor bebeğini.....üzüldüm şimdi.kendimi yazıcaktım.artık eve dönünce.herkese selamlar.offfff be deniz ben onu gıdısından öpecektim..............

ne olur bir girsen dr a

ya deniz erverdi yazmış ya bak ben de aynısı yazıyım belki hastaneye gidersin
ayyyyy deniz bunu mu okuyacaktım.çok üzüldüm.yaaa.bir gitsen dr a.bazı hamileliklerde olabiliyor kimisi ne kanamalarla doğuruyor bebeğini.....üzüldüm şimdi...offfff be deniz ben onu gıdısından öpecektim..............
ne olur bi gitsen doktora

günaydın herkeseeee birkaç sayfa geriye bakim geliyimm

Günaydın taze anne.Nasılsın bugün işte misin canım.Ben dün çizelgeni göremiyorum dedim ya sonra da kendimi çok aptal hissettim de.Ben profiline girip ordaki çizelgeden bahsettim oraya bakmaya çalıştım aktif değildi.Ondan bahstmiştim canım.Meğer yazışma syfasındakinden bahsediyormuş herkes.

Ama bende kanama geçirmistim hamileligimin ilk gunlerinde belki hatırlarsınız sonra progestan tedavisi olmustum ve gecmisti.. ve sonra devam etti..
Bence muhakkak dr a git sakın ihmal etme

Deniz Bulut'çum,

Sen de biliyorsun zaten, kahverengi akıntı gebeliğin sonlandığı anlamına gelmez ki. Lekenmeleri olup da gebeliği sağlıkla devam eden bir sürü kadın var biliyorsun, sen niye hemen en kötüsünü düşünüyorsun ki. ınat etme, bir görün doktora artık. Lütfen...

deniz bir dr agitsen belki progestan verir...verir işte birşeyler

kızlar dr tel ettiğimde progestan vajinal hap vermişti. arada sabahları koymayı unuttum (aşşamları koydumdu) bugün sabah da koydum ama. bu aşamada onlar da başka birşey yapamıyorlar. neyse haftaya kadar konuşmayalım bu konuyu. kanama olsa da olmasa da son durum nedir diye her şartta haftaya doktora gideceğim ondan sonra konuşalım artık. şu an ne desek boş. hayırlısı. başka formda el muallim hep bol dua ile diye bitiriyordu. bol dua ile :Saruboceq:

Deniz nasıl istersen öyle olsun doktora kadar konuşmayalım. ınşallah hakkında hayırlısı olur.

Deniz arkadaşım kahverengiden birşey olmaz dr'lar kırmızı gelirse tehlikeli diyorlar.Erverdi doğru söylüyor bir dr'a gitsene hemen.

Ya bende bu kahverengi lekelenme konusunda canlı ornegim ama kimse beni kaale almıyor nedense

kahverengi akıntıyı kötüye yormamak lazım, benim duyduğum kırmızı olan kötüye yorulur, bu kadar karamsarlık yapma be arkadaşım......... üzüldüm......... :çok üzgünüm:

günaydın canım bugün işe geldim yarım gün gelip öğleden sonra eve geçiyorum. kendimi çok yormamak için. anladım canım bi tuhaflık olduğunu olsun işte hamilenin çizelgesi olmuş çekmiş bi tarafını koparmış gibi oldum insan mutlu oluyo böyle şeylerle. senin de hormon durumundan yanılma olmuş en iyisi galiba ultrasonla bakmak. bu ovulasyon testleri de yalanmı oluyo şimdi kafam da karıştı biraz.

denizcim seni anlıyorum allah yardım etsin belkide en iyisini yapıyorsun umarım hakkında hayırlısı olur. ben de her wc ye gittiğimde bunu kontrol ediyorum. akıntı olarak herhangi birşey olmadı ama birkaç defa peçeteye açıııık kahverengi ufacık bişiler geldi ama bilemiyorum tabi nedir ne diildir. hayırlısı artık bazen o kadar geriliyorumki regl olarak patlıcam sanıyorum heryer kan revan içinde iiigggghhhh. insan herşeyi düşünüyor. bi kızcaaz vardı ikinci kan testinde 290 dan 60 lara düşmüş bebeğimi kaybediyorum galiba yazmıştı. inşallah kaybetmez. bende onu görünce dedim acaba benimki nedir ne durumdadır belki düştü haberim yok belki 20 sinde gitcem hayal kırıklığı ile döncem insan başına ne gelcek neden gelcek ne zaman gelcek mi yoksa gelmeyecek mi diyemiyorl kimseyle kendini eşleştiremiyorum allaha yalvarıp dua etmekten başka çare yok bugün öğleden sonra eve gidip abdestimi alıp yasin okuycam hem sana hem tüm hamilelere hem kendime. iş hamile kalmakta değilmiş bu levelde de bunu öğrendim. tabi tüm hamile kalmak isteyen dostlarıma da okuyacağım allah kabul ederse. hepimiz allaha emanet

Moralini bozma Alabama'm yapma.

Ne olursa olsun iş olacağına varıyor, hayırlısını istemekten başka çaremiz yok. Şimdiden Allah kabul etsin

karamell herada regl olacak gibi mi hissediyorsunuz hadi inşallah bunlar hamilelik belirtisidir,
bade gelen giden ziyaretcin var mı? sesin soluğun çıkmıyo bu konuda sen ne alemsin ?
patikler canım sen de bizim için özel ve önemlisin az kaldı sende var mı belirti hissiyat ne alemde?
erverdi doktora gitmişsin hayırlısıyla gel inşallah
yağmurumsesim kocanı sonunda yatağa atmışsın hadihayırlısı
esterya emin ol deniz dinliyordur ve sırf kanamayla hamilelikleri devam edenlerin sayesinde o da umudunu taşımaya devam ediyordur. o aramızdaki en bilgili en araştırmacı arkadaşlarımızdan biri en nihayetinde
waters canım sen ilk bariz belirtini ne zaman yaşamıştın evet şimdi hamile olduğumu anladım dediğin bir belirti anlamında soruyorum canım?

heyyyyyyyttttttt uleynnnn dağıtırımmmmmmmm uleyyyyyynnnnnnn keserim asarım heytttttttttt aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırmak istiyorum avazım çıktığı kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…