ayyy hadi çıkıp bebekte kahve içelimmm ne güzel olurrrrHerşey çok güzel olacak filminde Mazhar bir sahnede bağırıyordu 'Ne işim var 'lan benim Bodrum'da' diye. Bugün ben de bu ruh hali içindeyim bu ofiste, 'ne işim var lan benim burada, şeytan diyor topla çantanı git eve uyu, yayıl. Her an yapabilirim tabii, çok bunaldım bugün nedense."
Ya bende bu kahverengi lekelenme konusunda canlı ornegim ama kimse beni kaale almıyor nedense
Alabama'cım,
Allah kabul etsin canım. Herşey yolunda gitti, bundan sonrası da öyle olacak inşallah. En ufak kötü düşünceyi bile hemen kovala aklından gitsin. Elbette bu seviye en zorlayıcı olanı, bariz belirtiler, hamileliği hissetme zaman alıyor ama sen bayağı yol katetmiş olarak kabul et kendini bence. Heyecanla gidip, keyifle çıkacaksın muayeneden inşallah.
Bir haftaya yakın kasık ağrıları filan var, akıntı arttı sanki ama bunu herhangi birşeye yormak yerine inşallah iltihap filan yoktura yoruyorumDaha 4-5 günüm var periyodun gelmesine zaten. Bekliyorum bakalım, çok umutlanarak da değil, umutsuzlukla da değil, ne yaşamamız gerekiyorsa, günü geliyor ve yaşıyoruz zaten. Herşeyin hayırlısı olsun diyeyim.
şimdi ben sana bişi derdim karamel ama hadi neyseee
maç bileti 66 tl
taraftar kartı 35 tl
forma 89 tl
cimcona k.ymak Paha Biçilmez
hehhhehhhhehhhhheh
Valla Alabama süper olur ama bugün bendeki bu yılgınlıkla zor olur :-(( Ancak en yakın zamanda yapalım desem, birkaç kişi daha katılır belki, olur mu ?
kızlar günaydın,
Allah söyletsin tatlım.
Öpme beni kızım ya grip mi yapacaksın beni ama dur sen grip değil bronşittin ama olsun. sempatiksalakcinni senin maçta hep yarım kalmış ama inşallah misafirden sonra tamamdır.
Hülya, bak hiç düşünmedik LH yüksekse yanıltabileceğini ancak hiç tek çizgiye düşmeden devam etmesi lazım tek çizgiye düşüyorsa sorun olmayabilir.
ayyy hadi çıkıp bebekte kahve içelimmm ne güzel olurrrr
Hülyacım, bizide bilinçlendirmiş oldun sağol.... çalışmalar boşuna olmuş ama üzülme.... hormon takviyesi içinde iyi araştırmak gerekli bence... kaş yaparken göz çıkarmasınlar...
Arı sütünü neden sordu? LH'ı yükseltebiliyormuymuş? anlamadım.
Yüksek doz konusunda bende senin gibi düşünüyorum, ama yaşımız gereği yüksek dozla başlıyorlar.....
valla bana uyar ne zaman isterseniz katılmaya çalışırım yeterki işim olmasınnnValla Alabama süper olur ama bugün bendeki bu yılgınlıkla zor olur :-(( Ancak en yakın zamanda yapalım desem, birkaç kişi daha katılır belki, olur mu ?
naniknaniknaniknaniknaniknanik:tomato:ne sinema ne tiyatro nede alemde bir gece
en büyük eğlence fenerbahçe :dance::dance:
ben teklif ettim valla şekerler tekliflere açığımmmmhava çok güzel harika olurdu hihoyyyt
beni hiçççççççççççç çağırmayın gelmem boşuna da ısrar etmeyinlmaz:
eh ben bu kadar boylu poslu hanımın yanında kafayı sıyırırım sora neme lazımmafoldumbensempatiksalakcinni
ay herada valla sen içini rahat tut anacım bu ay olmazsa önümüzdeki ay gelecek bebeğin. sen normal yolla hamile kalacaksınnnnn ben çok inanarak söylüyorum bunu. he evde yayılmak varken işte de olmak kötü tabi. kaçabiliyorsan nooolur kaç gitsin. iş iş iş... :)
Valla kızlar düşünsenize, birkaç aya burada hamile olmayan kalmasa ve biz de görüşmeye karar versek karınlar büyüyünce. Bizi öyle bir arada gören 'n'oluyo' olur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?