38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bağırrrrrrrrrrr , bende bağırayımmmmmmmmmmmmmm

haydiiiiiiiii re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbom bom

Alabama'cım,

Allah kabul etsin canım. Herşey yolunda gitti, bundan sonrası da öyle olacak inşallah. En ufak kötü düşünceyi bile hemen kovala aklından gitsin. Elbette bu seviye en zorlayıcı olanı, bariz belirtiler, hamileliği hissetme zaman alıyor ama sen bayağı yol katetmiş olarak kabul et kendini bence. Heyecanla gidip, keyifle çıkacaksın muayeneden inşallah.

Bir haftaya yakın kasık ağrıları filan var, akıntı arttı sanki ama bunu herhangi birşeye yormak yerine inşallah iltihap filan yoktura yoruyorum Daha 4-5 günüm var periyodun gelmesine zaten. Bekliyorum bakalım, çok umutlanarak da değil, umutsuzlukla da değil, ne yaşamamız gerekiyorsa, günü geliyor ve yaşıyoruz zaten. Herşeyin hayırlısı olsun diyeyim.

Herşey çok güzel olacak filminde Mazhar bir sahnede bağırıyordu 'Ne işim var 'lan benim Bodrum'da' diye. Bugün ben de bu ruh hali içindeyim bu ofiste, 'ne işim var lan benim burada, şeytan diyor topla çantanı git eve uyu, yayıl. Her an yapabilirim tabii, çok bunaldım bugün nedense."

şimdi ben sana bişi derdim karamel ama hadi neyseee
maç bileti 66 tl
taraftar kartı 35 tl
forma 89 tl
cimcona k.ymak Paha Biçilmez

hehhhehhhhehhhhheh

heradacım sen pozitif ol allahın izniyle tüm bu belirtiler inşallah bebek belirtisi olsun. allah korusun niye iltihap olsun en kötü regl olursun en iyi bebeğin gelmiştir annesinin reglini engelliyordur amin inşallah

ayyy hadi çıkıp bebekte kahve içelimmm ne güzel olurrrr

Valla Alabama süper olur ama bugün bendeki bu yılgınlıkla zor olur :-(( Ancak en yakın zamanda yapalım desem, birkaç kişi daha katılır belki, olur mu ?

Ya bende bu kahverengi lekelenme konusunda canlı ornegim ama kimse beni kaale almıyor nedense

okuyorum canım da ben pek inanamadığım için. inşallah seninki gibidir diyeyim. a.s.haftaya kadar susuyorum ve progesteronu kullanıyorum artık

canım hep senin bize dediğin gibi iltihap vs değil bebektir belki. neden olmasın. inşallah karamel ile sen peşpese müjdeyi verirsiniz bu ay :CüvCüv:

şimdi ben sana bişi derdim karamel ama hadi neyseee
maç bileti 66 tl
taraftar kartı 35 tl
forma 89 tl
cimcona k.ymak Paha Biçilmez

hehhhehhhhehhhhheh

ne sinema ne tiyatro nede alemde bir gece
en büyük eğlence fenerbahçe :dance::dance:

Hepinize iyi günler a.s.

Denizcim hiç moralini bozma canım senin için dua ediyorum...:Saruboceq:

Patikler beni de düşünmüş unutmamışsın çok sağol...Allah sana da pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

Benim durumlara gelince histereskopi sonrası 2 haftaya kadar kanama olabilir demişlerdi yok denecek kadar az oluyordu bazı günler ama bugün baya regl oldum sanki ama daha 22. günümdeyim hoş 24-25 günde oluyordum ama bu da çok erken değil mi? Yani başlayacaksak bu ay benim yarın dr. gitmem gerekiyor ama bazı işlerim var ve onları halletmem gerek kafamçokkarıştı hemen bir karar vermek zorunda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum..sanırım bu ay daha bekliycem

Valla Alabama süper olur ama bugün bendeki bu yılgınlıkla zor olur :-(( Ancak en yakın zamanda yapalım desem, birkaç kişi daha katılır belki, olur mu ?

Yok öyle yılgınlık, bezginlik vs.

Bak arkadaşın kafayı sıyırdı birde sen sıyırma :)))

Evet karamel haklısın.Ben de şimdi cumayı bekliyorum.Dr'un dediğine göre testi de yapıcam.Deneme maksatlı.Diğer önümüzdeki aylarda tekrar yanılmamak için.

Badenur arkadaşım hamile kalmak istiyorsan arı sütü kullan anlamında dedi o.Lh'yı yükseltmiyor yumurta kalitesini arttırıyor.Ben en son 2008'de hamile kaldığım dönemde de arı sütü kullanıyordum.

valla bana uyar ne zaman isterseniz katılmaya çalışırım yeterki işim olmasınnn

ne sinema ne tiyatro nede alemde bir gece
en büyük eğlence fenerbahçe :dance::dance:
naniknaniknaniknaniknaniknanik:tomato:

hava çok güzel harika olurdu hihoyyyt
ben teklif ettim valla şekerler tekliflere açığımmmm

beni hiçççççççççççç çağırmayın gelmem boşuna da ısrar etmeyinlmaz:
eh ben bu kadar boylu poslu hanımın yanında kafayı sıyırırım sora neme lazımmafoldumbensempatiksalakcinni
ay herada valla sen içini rahat tut anacım bu ay olmazsa önümüzdeki ay gelecek bebeğin. sen normal yolla hamile kalacaksınnnnn ben çok inanarak söylüyorum bunu. he evde yayılmak varken işte de olmak kötü tabi. kaçabiliyorsan nooolur kaç gitsin. iş iş iş... :)

Yağmursesi, sağol canım ya, inşallah diyeyim. Normalde en dayanamadığım söz bana 'sana demedim mi' denmesi. ınşallah ve inşallah diliyorum ki, hayırlısıyla, sen de bana bunu söylersin )

Valla bu gidişle bir saate kalmaz kaçacam, burada kalsam da benden bugün işe bir hayır gelmez Sen nasılsın, keyifler iyi di mi, öyle ya da böyle ödevler yapıldı çünkü

Valla kızlar düşünsenize, birkaç aya burada hamile olmayan kalmasa ve biz de görüşmeye karar versek karınlar büyüyünce. Bizi öyle bir arada gören 'n'oluyo' olur herhalde.

kız çıtır, sanki çağırdıkta gelmem diyorsun alsanaalsanasmile

gelme tabi orda birde beni öpersin falan sırnaşık şey işim yok birde grip ay pardon üşütük olurum

Valla kızlar düşünsenize, birkaç aya burada hamile olmayan kalmasa ve biz de görüşmeye karar versek karınlar büyüyünce. Bizi öyle bir arada gören 'n'oluyo' olur herhalde.

düşünmesi bile çok hoş, hamileler ayaklandı :) polis biber gazıyla gelirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…