38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kameramelim yalvarsan da öpmem zaten seni.:)çağırmadınız da hani belllkiimmm çağırırsınız die şeettim di:)
ay senin bu fb ile alıp veremediğin ne!!!!!!!!!!!gs nin haline gülmeyen kalmadı sen fb ye gülüyorsunalsanaalsanasmile
heradacım çok mecarelı bir ovülasyon süreci geçirdim. ama çalıştıkla çalışmadık arası bişi oldu. ehh güzel düşünelim güzel olsunkaydirigubbakcemile3

kızlar, tüpten sonra ilacı bırakında gelen kanama adetin 1. günü diye mi sayılıyor.

)

Belki Erverdi gelir birazdan, doktora gidecekti. Güzel haberler getirsin inşallah.

Ben yatsam uyurum bezginliğindeyim vallahi. Eve gitmeye bile üşeniyorum, vahim ötesi. Boşuna değil bir aralar en sevdiğim çizgi karakter bezgin bekir'di.

Hahhaa bezgin bekir benimmmmm kendine başka birşey bulll

bir yandan iş yapıyorum ya 2 tablo arası 300 milyar saptı :))))))) anaaaa

Eli işte gözü oynaşta diye buna mı deniyordu, unuttum ) Kolay gelsin arkadaşım...Bu arada Bekir'liğimi kaptırmam canım, paylaşmayı öğren biraz.

ben evdeyim kıslar:) eşohmanlarımı giydim elimi yüzümü yıkadım. işlerimi yapayım görüşürüz sonra ben yokken birbirinize iyi bakın emi:)karamel işine dön bakem:)))

Eli işte gözü oynaşta diye buna mı deniyordu, unuttum ) Kolay gelsin arkadaşım...Bu arada Bekir'liğimi kaptırmam canım, paylaşmayı öğren biraz.

Eli işte gözü oynaşta o benim işte :) yapmaktan daha zor kontrol etmek

Aman iyi tamam paylaşalım bari :) vereliniortak

Boşvermişliğe devam. Patron 'yorgunum ben' dedi, tamam dedim git dinlen, biz de bugün 5'te kapatıyoruz zaten. ışleri cinler yapsın artık )

Yani patrona yol verip nöbete mi kaldın, yoksa çıkacak mısın ?

Bizim yaz tarifesi 18,00 oldu

Bizim normalde 6 çıkışımız, yaz kış farketmiyor. Kışın siz daha erken mi çıkıyorsunuz? Bugün 5'te kapatıyoruz dedim, o kadar Bizi müşteriler zaten cepten aramayı seviyor, isteyen bulur kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…