38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hoşgeldin Hülya'cım. Senin bu doktor ziyaretiyle yeni birşey öğrenmiş olduk.

Evet arkadaşım hemen sen geldin aklıma benim erken oldu dedinya çift çizgi için.Sen gerçi sabh akşam yapıyordun testi değil mi?Çift çizgilerden sonra çizginin teke dönmesini de görmüşmüydün acaba.

Evet Hülya'cım, bir sonraki gün, ikinci çizgi silikleşmişti ondan sonra da yapmadım zaten. Ancak acaba demeden de duramadım yazını okuyunca. Şu ucuz testlerden var bol miktarda, yine de emin olmak için nisan'da 15. güne kadar yapayım diyorum, ne olur ne olmaz.

O zaman senin iş tamam derim ben.Bu günde adet olmadın müjde geliyor yani Karamelle ikinizden.

Hülya'cım inşallah diyeyim. Karamel beni de çok umutlandırıyor. Bende bir iki güne belli eder kendini, normalde regli başlamadan birkaç gün önce gelen lekelenmeler henüz yok daha, umarım gelmezler de.

Kaldım bir başımaaaaaa amannn amannn hadi bende kaçsın, işimi toparlayayım bari

iyi akşamlar civcivler

Arkadaşlar iyi akşmalarrrrrrrr
kimse kalmamış ama size sormak istediğim birşey var. Yeni tüp öncesi kılı kırk yarıyorum, kafama takılan şeyler var... öncelikle bugün adetim başlar gibi oldu, başlar gibi diyorum çünkü henüz kahverengi lekelenmeler şeklinde. benim hep böyle başlar, şimdi ben bunu birinci gün saymalımıyım. Malum ikinci günde doktora gidilecek. Yoksa tam sökülüp kırmızıyı görünce mi birinci gün oluyor. :uhm: :uhm: :uhm:
Ayrıca daha zihni sinir bir soru daha geliyorrrr peki gece sökülürse, o gece birinci gün sayılacak mı???

:)))))))))))))ben bilmiyorum valla badenurcum. ay sen bu kervanda biraz daha normal denesen olmaz mı:)

geldim badenur geldim canımmmm
sayfaları okuyordum artık akşama yazacağım.ama seni şimdi okudum söyliyeyim.ilk gördüğün damla ilk gün sayılıyor.yani damla bile olsa o gün 1nci gün sayılıyor canım.
şimdi çıkmalıyım.sabah çıktım.daha yeni girdim benim koci geldi gelecekev sabah nasıl bıraktıysam öyle.acilen mutfağa geçip benim açkurtu doyuracak bişeyler yapmam lazım.akşama girebilirim ancak.hoşçakal

şimdi aradı yoldaymış.görüşmek üzere hoşçakal......akşama uğrıyacağım arkadaşımopuyorumnanaktan

Karamel ve Herada sizlerden yarın veya yarından sonra güzel haberler duyacağız inşallah kalbim pır pır, 7 Nisan'da Patikler'in günüydü .Nisan ortası Yağmur sesi'nden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…