- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
ahh watersciğim ben pek ödevimi layıkıyla yerine getiremedim. o yüzden beni bu ay da es geçin noolur:)):kedi:ay sana bir soru sormuştum ama baya bir geride kaldı görmedinmafoldumbenKaramel ve Herada sizlerden yarın veya yarından sonra güzel haberler duyacağız inşallah kalbim pır pır, 7 Nisan'da Patikler'in günüydü .Nisan ortası Yağmur sesi'nden
kızlara iyi akşamlar;bugün sizlerden ayrı kaldım.bu günüm çok doluydu.ama sizler kalbimin bir köşesindeydiniz
bugün dr daydım canım yumurtacım 17.5mm olmuş.ben kendi döngümü spontan çatlayıp çatlamadığını görmek istediğimi söyledim.çatlatma iğnesini istemedim.yoksa bu akşama veriyordu.tabiii herzaman olduğu gibi 36 saat sonrasını hesaplamamı.yarın ödev.ctesi yine takip.rahim kalınlaşmış,uygunmuş.yumurta güzelmiş.ben yumurtanın gününe uyumlu olup olmadığını sordum.uyumluymuş.istenilen bir yumurtaymış.yine beğendi yani yumurtacığımı dr.e2 yaptırmak istedim.yumurtanın doluluğu ile ilgili bilgi almak için.gerek olmadığını söyledi.sanırım anlayabiliyorlar bunu.tüptede birkaç yumurta olduğu için emin olmak istiyorlar.böyle düşünüyorum
bende haberler böylesizler ne yaptınız bakıyiiimm
Arkadaşlar iyi akşmalarrrrrrrr
kimse kalmamış ama size sormak istediğim birşey var. Yeni tüp öncesi kılı kırk yarıyorum, kafama takılan şeyler var... öncelikle bugün adetim başlar gibi oldu, başlar gibi diyorum çünkü henüz kahverengi lekelenmeler şeklinde. benim hep böyle başlar, şimdi ben bunu birinci gün saymalımıyım. Malum ikinci günde doktora gidilecek. Yoksa tam sökülüp kırmızıyı görünce mi birinci gün oluyor. :uhm: :uhm: :uhm:
Ayrıca daha zihni sinir bir soru daha geliyorrrr peki gece sökülürse, o gece birinci gün sayılacak mı???
arkadaşlar günaydın
bugün bana doktor yolu gözüktü... doktorum 2. gün gel demişti...
ayaklarım hiç gitmek istemese de, mantığım zaman aleyhine işliyor diyor..... mantığımın sesine kulak vererek bugün yeni deneme için gitmek zorundayım :a015:
arkama korkularımı aldım, önüme umutlarımı.... sağ ve sol yanımada sizleri.....
erverdi sen elimi tut........ :çok üzgünüm:
anlamadım dün geç satte adetin söküldüyse bugün 1. gün yani yarın 2. gün değil mi? endişelenme. herşey çok güzel gelişecek kaydirigubbakcemile5
canım tüp doktorları memorial vs akşam 5 den sonra adetin sökülürse ertesi günü 1. gün sayıyor. yani akşam 10 da 12 de sökülürse tartışmasız ertesi gün 1. gün sayılıyor. zaten 2. veya 3. hatta kontrolde öne geçmiş yumurta yoksa 4. gün bile tedaviye başlanabileceği için endişe etme.
geldim badenur geldim canımmmm
sayfaları okuyordum artık akşama yazacağım.ama seni şimdi okudum söyliyeyim.ilk gördüğün damla ilk gün sayılıyor.yani damla bile olsa o gün 1nci gün sayılıyor canım.
şimdi çıkmalıyım.sabah çıktım.daha yeni girdim benim koci geldi gelecekev sabah nasıl bıraktıysam öyle.acilen mutfağa geçip benim açkurtu doyuracak bişeyler yapmam lazım.akşama girebilirim ancak.hoşçakal
canım dün akşam 17.30 gibi söküldü.... şimdi 1. gün mü oluyor... yani yarın mı gideyim...
canım tüp doktorları en azından memorial öyle saymıyor. ne farkediyordur bilmem. 2 kere telefonla sordum eğer damla damla geliyorsa o gün 1. gün değil akşam 5. günden sonra artarsa yine 1. gün değil. özel çapadaki dr öyle saymıyor ama tüp doktorları adet kanamasının söküldüğü yani yoüun gelmeye başladığı günü 1. gün sayıyor
kızlara iyi akşamlar;bugün sizlerden ayrı kaldım.bu günüm çok doluydu.ama sizler kalbimin bir köşesindeydiniz
bugün dr daydım canım yumurtacım 17.5mm olmuş.ben kendi döngümü spontan çatlayıp çatlamadığını görmek istediğimi söyledim.çatlatma iğnesini istemedim.yoksa bu akşama veriyordu.tabiii herzaman olduğu gibi 36 saat sonrasını hesaplamamı.yarın ödev.ctesi yine takip.rahim kalınlaşmış,uygunmuş.yumurta güzelmiş.ben yumurtanın gününe uyumlu olup olmadığını sordum.uyumluymuş.istenilen bir yumurtaymış.yine beğendi yani yumurtacığımı dr.e2 yaptırmak istedim.yumurtanın doluluğu ile ilgili bilgi almak için.gerek olmadığını söyledi.sanırım anlayabiliyorlar bunu.tüptede birkaç yumurta olduğu için emin olmak istiyorlar.böyle düşünüyorum
ben tüpe başlamadana önce son reglimin ilk günü 26 şubat akşamıidi tedaviye 28 şubatta başladı doktor çünkü akşam olduğum için 27 şubatı sat saydı canım. aynı denizin dediği gibi.Arkadaşlar iyi akşmalarrrrrrrr
kimse kalmamış ama size sormak istediğim birşey var. Yeni tüp öncesi kılı kırk yarıyorum, kafama takılan şeyler var... öncelikle bugün adetim başlar gibi oldu, başlar gibi diyorum çünkü henüz kahverengi lekelenmeler şeklinde. benim hep böyle başlar, şimdi ben bunu birinci gün saymalımıyım. Malum ikinci günde doktora gidilecek. Yoksa tam sökülüp kırmızıyı görünce mi birinci gün oluyor. :uhm: :uhm: :uhm:
Ayrıca daha zihni sinir bir soru daha geliyorrrr peki gece sökülürse, o gece birinci gün sayılacak mı???
canım hayırlısı olsun yumurtan güzel güzel gelişiyomuş allah tamamına erdirsin inşallah. bu arada ne sorcam ilk kontrole gittiğinde rezerv sayı nasıldı belki söylemişsindir ama şimdi anımsayamadım.kızlara iyi akşamlar;bugün sizlerden ayrı kaldım.bu günüm çok doluydu.ama sizler kalbimin bir köşesindeydiniz
Kızlar günaydın,
Dün akşam 28,gün olması münasebetiyle test yaptım (sanırım Herada Waterss yapmış dediydi) hem gebelik hem ovülasyon, gebelik testi bembeyaz ne casper ne başka birşey ama ovülasyon da 2. çizgi var. Fakat onunda gebelik belirtisi olmadığı Hülya'nın dr. ile kanıtlanmış oldu.
Sanırım benimki sadece tüp bebek sonrası adet gecikmesi.
Ama Allahın bildiğini kuldan saklayacak değilim ilk kez bu sefer çok heveslendim tamam dedim. Çünkü benim hiç kasık ağrım, batmam falan olmaz, hiç adet belirtim yoktur günü gelince gelir. Bu kadar belirti yaşamak açıkçası umutlandırmıştı.
En çokta tüp'e gerek kalmayacak olması ne güzeldi. Biliyorsunuz ki tüp'te bile umutsuzdum. Bu kadar da üzülmemiştim. Ertesi günü preseed sipariş vermiştim çünkü umutsuz olduğum için hemen toparlanmıştım.
Akşam bozuktum. Babamız "bak deminden beri mutfaktayız 2 saat uğraştık bir tabak yemek için uğraşmasak açtık" dedi. Doğru uğraşmayınca olmuyor. Umudum kırılsa da sanki hiç olmayacak gibi hissetsemde 50 yaşına gelip pişmanlık yaşamamak için devam edeceğim.
Belki bugün Dr. yazarım adet gecikmesini belki de Pazartesiye kadar beklerim. Bende haberler bu kadar :gitme:
hayırlı yolculuklar badecim hepimiz arkandayız canım inşallaha bu yolculukda bebeğin yada bebeklerin sana katılırlar allahın izniyle.arkadaşlar günaydın
bugün bana doktor yolu gözüktü... doktorum 2. gün gel demişti...
ayaklarım hiç gitmek istemese de, mantığım zaman aleyhine işliyor diyor..... mantığımın sesine kulak vererek bugün yeni deneme için gitmek zorundayım :a015:
arkama korkularımı aldım, önüme umutlarımı.... sağ ve sol yanımada sizleri.....
erverdi sen elimi tut........ :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?