38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlara iyi akşamlar;bugün sizlerden ayrı kaldım.bu günüm çok doluydu.ama sizler kalbimin bir köşesindeydiniz
bugün dr daydım canım yumurtacım 17.5mm olmuş.ben kendi döngümü spontan çatlayıp çatlamadığını görmek istediğimi söyledim.çatlatma iğnesini istemedim.yoksa bu akşama veriyordu.tabiii herzaman olduğu gibi 36 saat sonrasını hesaplamamı.yarın ödev.ctesi yine takip.rahim kalınlaşmış,uygunmuş.yumurta güzelmiş.ben yumurtanın gününe uyumlu olup olmadığını sordum.uyumluymuş.istenilen bir yumurtaymış.yine beğendi yani yumurtacığımı dr.e2 yaptırmak istedim.yumurtanın doluluğu ile ilgili bilgi almak için.gerek olmadığını söyledi.sanırım anlayabiliyorlar bunu.tüptede birkaç yumurta olduğu için emin olmak istiyorlar.böyle düşünüyorum
bende haberler böylesizler ne yaptınız bakıyiiimm

Karamel ve Herada sizlerden yarın veya yarından sonra güzel haberler duyacağız inşallah kalbim pır pır, 7 Nisan'da Patikler'in günüydü .Nisan ortası Yağmur sesi'nden
ahh watersciğim ben pek ödevimi layıkıyla yerine getiremedim. o yüzden beni bu ay da es geçin noolur:)):kedi:ay sana bir soru sormuştum ama baya bir geride kaldı görmedinmafoldumben

DENıZ BULUT;lütfen progestana devam et.bana geçen hafta gelen eren bebeğin annesi de lekelenmelerle kasık ağrılarıyla geçirdi hamileliğinin ilk birkaç ayını.eli sürekli karnnda kasıklarındaydı.dr ona progestan verdi kullandı.şimdi oğlu var.siz yine önleminizi alın da olacağa engel olamayız tabiii.

ALABAMA;canım senin içinde geçerli.minik kahve lekelerin olmuş.dr a gitsen belki sana da progestan verecek.hem sana birşey soracaktım.sen şimdi crinone jel kullanıyormusun.eğer kullanıyorsan o da içerde kaldığında dışarı öyle hafif kahvemsi şekilde dışarı atıyor kendini.kullandıysan bilirsin.

WATERSS;güzel haberi de aldık.inşallah rahat rahat büyüt bebeğini içinde.hayırlısı ile..

PATıKLER;senin nisan 7 ama 6 da yapsan olmuyormu testi.mart 31 çekmişti de.hiç kaçırmama ben bu günleri.

BADENUR;adet gelmiş..3ncü günü dr da mısın canım.yaz bize.

HERADA KARAMEL;bu 1 günü de hesabınıza katın derim.daha ikinizinde geleni gideni olmamış.yarında 2 nisan.hadi sizlerde güzel haber verin de şenlensin iyice burası

HÜLYA;dr a gitmen ne iyi olmuş.bak bizde sayende bilgilendik.burada her an yeni birşeyler öğreniyoruz.kendimize de pay biçiyoruz.senin cumaya diye tahmin etmiş dr un çatlamasını.benim bugün 17.5mm olmuş.belki aynı olabiliriz seninle.kimbilir?

YAĞMUR SESı;bir yakalayıvermiş kocisini sonra kaçırmış.sonra yine yakalayıvermiş.inşallah bebişini de yakalamıştır

HANA;sende eşinden yana şikayetçiymişsin sigara ve alkol konuusnda.maalesef ki aynı sorun bende de var.alkol gene neyse de şu sigaradan vazgeçemiyor.ah şu irade ah şu irade.bir hakim olabilseler.benim eşim günde 2 paket içiyor(marifetmiş gibi bir de yazıyorum )bir ay daha erteliyormuşsun tedavini.ne zaman başlarsan başla hayırlı olur inşallah sonucu.burada paylaşırız sevincini..biz buradayıza.s.

ESTERYA;evet canım sakalın yokki dinletesin sesini.senin de o kadar kanaman lekelenmen oldu kaç kere soluğu dr daaldın yüreğin ağzına geldi.ne oldu.maşallah bak seninle şimdi.AH DENıZ AH DENıZ..
benim sakalım da var dinle sen benisırnaşık şey(şeyyy ehemm kem küm şu hormon ilaçları acıcık sakal yap tı da hahahhahahahahahha)kızlar görürseniz korkmayın haaaa ivedik gibi değilimmm..........tek tük onları da cımpışlıyorum

bir ara NEXTME diye bir arkadaş girmişti.Şener Beyi salık vermiştim.gideceğini söylemişti.ses çıkmadı ne yaptı acaba?
bayağı oluyor bir de DENıZATI diye bir arkadaş vardı kız transfere hazırlanıyordu.o arada şu kötü grip peydah olmuştu.o belirtilerin olduğunu yazıp bir daha girmemişti.gelip sağlığından bir haber verseydi.
başka kimler vardı KıNDERSMSS vardı ismi aklıma gelmeyen ama okuyunca hemen hatırlıyacağım arkadaşlar vardır affola.hepimiz için herşey hayırlı ise olsun.
ne çok yazdım yaaa .hepinize iyi geceler.şiimdi dizim'' hause'' u izliyeceğim..........

kız erverdi maşallah sana ne hafıza var valla.ben anında cevap verdim verdim sonra dikaktim dağlıyor. ne güzel yazmışsın böyle. allah senin de gönlüne göre versin...

Kızlar günaydın,

Dün akşam 28,gün olması münasebetiyle test yaptım (sanırım Herada Waterss yapmış dediydi) hem gebelik hem ovülasyon, gebelik testi bembeyaz ne casper ne başka birşey ama ovülasyon da 2. çizgi var. Fakat onunda gebelik belirtisi olmadığı Hülya'nın dr. ile kanıtlanmış oldu.

Sanırım benimki sadece tüp bebek sonrası adet gecikmesi.

Ama Allahın bildiğini kuldan saklayacak değilim ilk kez bu sefer çok heveslendim tamam dedim. Çünkü benim hiç kasık ağrım, batmam falan olmaz, hiç adet belirtim yoktur günü gelince gelir. Bu kadar belirti yaşamak açıkçası umutlandırmıştı.

En çokta tüp'e gerek kalmayacak olması ne güzeldi. Biliyorsunuz ki tüp'te bile umutsuzdum. Bu kadar da üzülmemiştim. Ertesi günü preseed sipariş vermiştim çünkü umutsuz olduğum için hemen toparlanmıştım.

Akşam bozuktum. Babamız "bak deminden beri mutfaktayız 2 saat uğraştık bir tabak yemek için uğraşmasak açtık" dedi. Doğru uğraşmayınca olmuyor. Umudum kırılsa da sanki hiç olmayacak gibi hissetsemde 50 yaşına gelip pişmanlık yaşamamak için devam edeceğim.

Belki bugün Dr. yazarım adet gecikmesini belki de Pazartesiye kadar beklerim. Bende haberler bu kadar :gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
Karamelcim hakkında hayırlısı cnm ama keske gebelik testini bu sabah ilk idrarınla yapsaydın bence..

canım hayırlısı olsun.... inşallah bu sefer muradına erersin....... şu an herşey yolunda gözüküyor, şimdi birazda şansa ihtiyacın... ben sana bol şans diliyorum canı gönülden.......

Erverdi canım hiç gerek yok bence bir gün öncesinde test yapmaya, ben o kpnularda çok sabırlıyımdır. Hem hep şunu düşünürüm, eğer hamile değilsem hiç değilse teste kadar yine bir hamilelik umudu oluyor insanın içinde eğer önceden yaparsan bu mutluluk erkenden bitiyor maalesef.
Bu arada yumoşuna da çok sevindim... İnşallah o yumoş bir bebişe dönüşür canım yaaa..:ecrin_bebek:

Karamel canım ne diyeyimki, maalesef böyle hayal kırıklıklarıyla hepimiz karşılaşıyoruz ama bu demek değil ki herzaman böyle olacak. Dediğin çok doğru yarın öbür gün pişman olmamak için mutlaka umuda devam. Bak herşey güzel olacak inşallah... Bak ne demişler sabreden derviş muradına ermiş...

Deniz bu konuyu konuşmak istemediğin için konuşmayacağım ama ben hala ümitliyim...

arkadaşlar günaydın

bugün bana doktor yolu gözüktü... doktorum 2. gün gel demişti...
ayaklarım hiç gitmek istemese de, mantığım zaman aleyhine işliyor diyor..... mantığımın sesine kulak vererek bugün yeni deneme için gitmek zorundayım :a015:
arkama korkularımı aldım, önüme umutlarımı.... sağ ve sol yanımada sizleri.....
erverdi sen elimi tut........ :çok üzgünüm:

canım tüp doktorları memorial vs akşam 5 den sonra adetin sökülürse ertesi günü 1. gün sayıyor. yani akşam 10 da 12 de sökülürse tartışmasız ertesi gün 1. gün sayılıyor. zaten 2. veya 3. hatta kontrolde öne geçmiş yumurta yoksa 4. gün bile tedaviye başlanabileceği için endişe etme.

anlamadım dün geç satte adetin söküldüyse bugün 1. gün yani yarın 2. gün değil mi? endişelenme. herşey çok güzel gelişecek kaydirigubbakcemile5

canım zaten bu sefer önde giden olmasın diye 21. günden bu yana ilaç kullandım, benim hep şanssızlığım önde gidenlerdi... doktor ille 2. gün gel deyince bende panikledim... acaba 2. günü yanlış mı hesap ediyorum diye.

canım tüp doktorları en azından memorial öyle saymıyor. ne farkediyordur bilmem. 2 kere telefonla sordum eğer damla damla geliyorsa o gün 1. gün değil akşam 5. günden sonra artarsa yine 1. gün değil. özel çapadaki dr öyle saymıyor ama tüp doktorları adet kanamasının söküldüğü yani yoüun gelmeye başladığı günü 1. gün sayıyor

canım dün akşam 17.30 gibi söküldü.... şimdi 1. gün mü oluyor... yani yarın mı gideyim...

doktoruna sor bence gel derse gidersin. ayrıca 2. veya 3. günü başlamak arasında bir fark yok şüphedeysen yarın git nasıl olsa ya 2. günü ya 3. günü olmuş olacak her türlü hesaba göre. erken gitmemiş geç de kalmamış olursun. ama beklemek geriyor biliyorum.

kızlar herkese günaydın
geldim badenur geldim canım
deniz cim ben hiç çapa daki dr a sormadım başlangıç gününü.tüpte tedavi olurken öyle sayıyorlardı.o yüzden öyle diyorum

denizcim, can simidi gibisin vallahi her konuda..... akşam 5'ten sonra söküldüğüne göre o zaman bu benim 1. günüm... randevuyu yarına alayım... birgün daha yırttım......

arkadaşlar, doktorada danışayım, hep beraber içimiz rahat etsin, doktorum 10 gibi geliyor... bakalım o ne diyecek...

inşallah tüpten önce hayatının süprizini yaşarsın inşallah dua ediyorum :Saruboceq:

patikler evet konuşmayalım arkadaşlarımı üzüyorum diye inan daha çok üzülüyorum

ben tüpe başlamadana önce son reglimin ilk günü 26 şubat akşamıidi tedaviye 28 şubatta başladı doktor çünkü akşam olduğum için 27 şubatı sat saydı canım. aynı denizin dediği gibi.

canım hayırlısı olsun yumurtan güzel güzel gelişiyomuş allah tamamına erdirsin inşallah. bu arada ne sorcam ilk kontrole gittiğinde rezerv sayı nasıldı belki söylemişsindir ama şimdi anımsayamadım.

canım umut etmek için elimizde hala verilerimiz var. test bir sonuç değil şu an. önemli olan kasık ağrılarının olması ve buna bağlı olarak henüz regl olmaman. ben senden umutluyum. eşininde elini sıkıyorum çok güzel demiş helal.

hayırlı yolculuklar badecim hepimiz arkandayız canım inşallaha bu yolculukda bebeğin yada bebeklerin sana katılırlar allahın izniyle.

heradacım seninde umutların devam ediyor allahın izniyle. sendede belirtiler devam ve leken bile yok oh negüzel.. maşallah size

beni soracak olursanız dün gelen hafif kahverengi lekeden sonra hastaneyi aradım. devam ederse yarın arayın doktor progestanı bir doz artırabilir dedi. tamam dedim. dün akşam yattım sabah kalktığımda birşey yoktu. erverdinin bahsettiği cironejel miydi neydi onu ben kullanmıyorum. progestan onun muadili değil miydi. değilse o bahsettiği nedir bilmiyorum kızlar. sadece günler geçtikçe insan daha bir stresle acaba diye kendi kendine çok soruyor. acaba değerim ne alemde belkide düşüyor belkide şu an hamile bile değilimdir. diceksiniz ki o zaman regl olman lazım ama benim arkadaşım 8haftalıkken kalp atışı durmuştu buna rağmen kanaması olmadı biraz bekleyip kürtajla aldılar yanlış hatırlamıyorsam. amaan insan düşünmeden duramıyo işte. göğüslerimde de sanki buğün ağrı yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…