38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın arkadaşlar.
karamelcim nedense ben halen ovülasyondaki hayeli çizgiye halen güveniyorum. sabırlı ol azcıkkk lütfen

Karamel arkadaşım hiç moralini bozucak bir şey yok canım.İdrarda çıkmaması gayet normal beta hcg'nin.Hatırlıyorsan Waterss arkadaşımız erken gebelik testiyle yaptığı halde çıkmamaıştı ama ovulasyon testinde çift çizgi çıkmıştı.Zaten o preseedin yanındaki gebelik testiyle yaptıysan onun duyarlılığı çok çok düşük.Zaten senin daha önceki gebliklerinde de idrarda çıkmıyordu diyordun ya.Sen şimdi hala adet olmadıysan hamile olma ihtimalin yüksek.Sakın moralini bozma ve bekle canım.

ALABAMA her hamilenin yaşadığı endişeleri yaşıyorsun, en yakın arkadaşımdan biliyorum, hamileliğinin her ayında, her haftasında farklı şeylerden korktu, endişelendi, sonra şunu söyledi "korkudan hamileliğimden hiç birşey anlamadım" .... endişelenmek doğal bir duygu ama kendine güven... olumsuz düşünceler olabilir, ama bunlar sadece düşünce.... gerçek değil...... o düşüncelerinden uzaklaşıp bebeğine stressiz bir yaşam alanı sağla...... korkma...

KARAMEL;bence adet olmadığın sürece umut vardır.azıcık daha bekle bakalım.idrar testlerinin tam bir güvenilirliği yok.her bünyede değişebiliyor.benim ilk hamileliğimde 1 hafta sonrasında bile çıkmamıştı ancak 15 gün sonra yaptığım testte çıkmıştı.kimilerinini 3 ay bile gözükmediğini duydum.ilginç değil mi?

karamel ovulasyon testinde çıktıysa ümit vardır. prediktor yaptıysan hadi neyse ama ucuz testlerden yaptıysan belli olmuyor. artık bir kan testi yaptırsan. negatife kendini hazırladıysan içinde en ufak bir şüphe varsa ondan kurtulursun adeti de rahat bekleriz

alabama gebelik ve düşük tecrübem çok o nedenle kendim iiçin bir süphem yok ama sana diyeceğim o ki bu gebelik belirtileri gün içinde gelip giden şeyler. yani göğüs ağrısı kasık ağrısı azalıyor yokoluyor ve artabiliyor. çok takılma. sen dersen ben haftaya konuşacağım ama hem sağlıklı (ben aldırmıştım) hem sağlıksız gebelik yaşadığım için farkı biliyorum ne yazık ki. beklemek geriyorsa herhangi bir doktora haftaya kontrole gidebilirsin. benim dr pozitif çıkan 2. testten tam 2 hafta sonra kontrole çağırıyor ve hem kese hem kalp atışı görülüyor bu hafta. beni doğalda da aynı şekilde çağırdı

Erverdi haberler çok iyi canım.İnşallah bu ay hayallerin gerçek olur.Yumurtanın içinin dolu veya boş olduğunu onlar anlayabiliyorlar aslında.Benim ilk denememde 7 yumurta toplanmıştı dr kontrolde 6'sının durumu iyi sadece 1'i biraz farklı gibi demişti bana.Daha sonra 6'sı döllenmişti.O bozuk yumurta döllenmemişti.
Ben de bugün akşamüzeri gidicem dr'a bakalım durum ne.Benim akşam da mukus akıntıdan geldi kasığım ara ara ağırdı.Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz ama seninki bir gün önde benden.
Eşlerin sigara konusu herkes de aynı.Dr madem normal deniyeceksiniz eşime 3 ay bari sigarayı bıraksanız çok iyi olur dedi.Eşim de 3 ay bırakırsam bir daha içmem zaten diyor ama eve gelince de neden bırakıcakmışım ki diyor.Gerçi senin eşin kadar çok içmiyor ama bırakmayı da hiç düşünmüyor.
Bir de kızlar biz dün dr'la şu fsh konusunu da konuştuk.Ben artık bu fsh konusunda yorum yapmak istemiyorum diyor çünkü o kadar çok oynuyorki bu fsh diyor.Kadının birine geçen menopoza girmişsin dedim diyor kadın birkaç ay sonra hamile kalmış bana geldi diyor.Benim değer de 17,5tu ya geçen ay bir kaç ay sonra bakarız 5'e düşmüş oalbiyor diyor yani.Yani dr'da bizim gibi düşünüyor söyliyeyim dedim.

Alabamacım denizcim sizleri cok iyi anliyorum, bende daha onceki dusuklerim nedeniyle o kadar endiseli bir hamilelik yasadım ki, hele birde kanama olunca ..
haftada iki defa dr a gidiyordum daha kısa bir sure oncesine kadar..

Eger o bebegin kaderine dogmak yazıldıysa ne kanama ne de baska birsey buna engel olamaz ama iste biz anneler icimiz durmaz kalbimiz daralır kendi capımızda endiselenip kosturup dururuz. Ben halen acaba oynuyormu oynamıyormu acaba bisi mi oldu stresindne kurtulamadım inanın ..

Allah hepimizin yardımcısı olsun

ALABAMA;crinone jel bebeğin tutunması için rahimden içeri verilen bir jel.progestan hap bu jel.bu jel kullanımında da hafif kahve lekeler olabiliyor onu yazmıştım.sen progestan kullanıyormuşsun.
ben bu dr a ilk kontrole gittiğimde rezervimin iyi olduğunu söylemişti.fsh ım 7 8 lerdeydi.

endişelerinle ilgili sana şunu söylüyorum canımm.koy tötöne tazzik.senin sözündü.kız dün hiiheyyytt uleeyyyynn diyen sen değilmiymişsin burada.eeeeeeeeee şimdi ne oluyor bakıyiiim.YILGINLIK YOK DıRENıŞ VAR.

haaaa KERAMEL;sen ki çocuğuna Devrim ismini koymak isteyen birisin.Devrimler kolay yapılmıyor değil mi?kolay elde edilmediği bir gerçek.önünde bir sürü deneme şansın var.önümüz de bahar.yağmur yok çamur yok.bahar dinginliğinde yola devam mis gibi denizin kokusunu içine çekersin. her sabah yüzüne gülümseyen güneşle hayata mücadeleye yeni bir MERHABA dersin.

alabama progestan/progynex iğne progestan/progynex hap cirone gel hepsi ayni şeyler. dr tüp sonrası iğne pozitiften sonra da prognex hapı vajinal kullanmamı döylemişti günde 3 kere. aşılama sonrası günde 1 kere cirone jel verilmişti. şimdi yine hapı vajinal günde 2 kere kullanmam söylendi. sonuçta hepsi aynı. doktorlar duruma göre dozunu ayarlıyorlar.

Kızlar sağolun, öncelikle söyleyeyim o ucuz testlerden yaptım. Hani preseedle ve ovülasyonla beleş verilenlerden.

Alabama'cığım herşey yolunda canım ya bu umutsuzluğu nereden çıkardın sen. Eğer hergün böyle stres yapacaksan yaptır bir kan testi 1000 ni geçmiştir git keseyi gör. ŞArtmı hem keseyi hem kalp atışımı aynı anda görmek varsın birer hafta arayla olsun.

canım hamileliğin her yaşta ayrı ayrı riskleri var ama keşke 38 yaşında olsam ve sağlıklı 1 yumurtayla hamile kalmış olsaydım. bende 40 yaşına kadar adetler hormonlar akıntılar herşey o kadar düzenliydi ki. nasıl oluyor da vücudun dışı daha bozulmadan içi bu kadar bozuluyor gıcık oluyorum klava:

arkadaşlar :gitme:
doktor gel dedi, olmazsa yarın başlarız ama bugün görmem iyi olur dedi.......

aman git kurtul. kork kork nereye kadar opuyorumnanaktan

kan testi yaptırsana rahat edelim nacizane :kedi:

evet alabama 2. pozitiften tam 2 hafta sonra yani haftaya kalp atışı bile gözükebiliyor. bugün gitsen de keseyi görürsün kalp için erken daha

badenur..inanmıyorum yaaa.o kadar yazdım sana mozilla sürümü çöktü iyimi.olamaz böyle birşey...

Kızlar haklısınızda biliyor musunuz ben hiç sonuçsuz gebelik testi yapmadım. Yani ne zaman kan yapsam hamileydim, ne zaman idrar yapsam silikte olsa hamileydim. Çünkü adetim hep düzenlidir geçince kesindir.

Geçen ay ilk kez bir kanda 0,1 değerini gördüm. Çok zor birşeymiş. ıdrarla bir şekilde başa çıkıyorsunda kan testi tam çöküntü. O yüzden düşünmüyorum açıkcası.

Günaydın arkadaşlar,

Ben yanlış mı okuyorum Karamel'cim, ovulasyon testiyle ikinci çizgiyi görmüşsün, eh o zaman bence korkmadan kan testi de yaptırabilirsin. Bekleyeceğim diyorsan da bence moralini bozmadan beklemeye gayret et güzelim. Gerçekten, ben güzel bir sürpriz bekliyorum senden.

Alabama'cım, herşey süper güzellikte gelişecek, bak göreceksin.

Erverdi çok güzel haberlerle dönmüşsün, maşallah diyeyim. ınşallah Hülya ile aynı zamanda vereceksiniz müjdeyi.

Patikler arkadaşım az kaldı hayırlısıyla. Sen nasılsın?

0.1'e takılma Karamel'cim. Ben de ilk tüpte o sonucu almıştım, şaka gibi yükselmeye tenezzül bile etmemiş demiştim. Ancak o sonucu bir kere gördük, daha kötü hissetmek mümkün değil gibi geliyor bana, hadi cesaret güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…