Kızlar günaydın,
Dün akşam 28,gün olması münasebetiyle test yaptım (sanırım Herada Waterss yapmış dediydi) hem gebelik hem ovülasyon, gebelik testi bembeyaz ne casper ne başka birşey ama ovülasyon da 2. çizgi var. Fakat onunda gebelik belirtisi olmadığı Hülya'nın dr. ile kanıtlanmış oldu.
Sanırım benimki sadece tüp bebek sonrası adet gecikmesi.
Ama Allahın bildiğini kuldan saklayacak değilim ilk kez bu sefer çok heveslendim tamam dedim. Çünkü benim hiç kasık ağrım, batmam falan olmaz, hiç adet belirtim yoktur günü gelince gelir. Bu kadar belirti yaşamak açıkçası umutlandırmıştı.
En çokta tüp'e gerek kalmayacak olması ne güzeldi. Biliyorsunuz ki tüp'te bile umutsuzdum. Bu kadar da üzülmemiştim. Ertesi günü preseed sipariş vermiştim çünkü umutsuz olduğum için hemen toparlanmıştım.
Akşam bozuktum. Babamız "bak deminden beri mutfaktayız 2 saat uğraştık bir tabak yemek için uğraşmasak açtık" dedi. Doğru uğraşmayınca olmuyor. Umudum kırılsa da sanki hiç olmayacak gibi hissetsemde 50 yaşına gelip pişmanlık yaşamamak için devam edeceğim.
Belki bugün Dr. yazarım adet gecikmesini belki de Pazartesiye kadar beklerim. Bende haberler bu kadar :gitme:
KARAMEL;bence adet olmadığın sürece umut vardır.azıcık daha bekle bakalım.idrar testlerinin tam bir güvenilirliği yok.her bünyede değişebiliyor.benim ilk hamileliğimde 1 hafta sonrasında bile çıkmamıştı ancak 15 gün sonra yaptığım testte çıkmıştı.kimilerinini 3 ay bile gözükmediğini duydum.ilginç değil mi?Kızlar günaydın,
Dün akşam 28,gün olması münasebetiyle test yaptım (sanırım Herada Waterss yapmış dediydi) hem gebelik hem ovülasyon, gebelik testi bembeyaz ne casper ne başka birşey ama ovülasyon da 2. çizgi var. Fakat onunda gebelik belirtisi olmadığı Hülya'nın dr. ile kanıtlanmış oldu.
Sanırım benimki sadece tüp bebek sonrası adet gecikmesi.
Ama Allahın bildiğini kuldan saklayacak değilim ilk kez bu sefer çok heveslendim tamam dedim. Çünkü benim hiç kasık ağrım, batmam falan olmaz, hiç adet belirtim yoktur günü gelince gelir. Bu kadar belirti yaşamak açıkçası umutlandırmıştı.
En çokta tüp'e gerek kalmayacak olması ne güzeldi. Biliyorsunuz ki tüp'te bile umutsuzdum. Bu kadar da üzülmemiştim. Ertesi günü preseed sipariş vermiştim çünkü umutsuz olduğum için hemen toparlanmıştım.
Akşam bozuktum. Babamız "bak deminden beri mutfaktayız 2 saat uğraştık bir tabak yemek için uğraşmasak açtık" dedi. Doğru uğraşmayınca olmuyor. Umudum kırılsa da sanki hiç olmayacak gibi hissetsemde 50 yaşına gelip pişmanlık yaşamamak için devam edeceğim.
Belki bugün Dr. yazarım adet gecikmesini belki de Pazartesiye kadar beklerim. Bende haberler bu kadar :gitme:
kızlara iyi akşamlar;bugün sizlerden ayrı kaldım.bu günüm çok doluydu.ama sizler kalbimin bir köşesindeydiniz
bugün dr daydım canım yumurtacım 17.5mm olmuş.ben kendi döngümü spontan çatlayıp çatlamadığını görmek istediğimi söyledim.çatlatma iğnesini istemedim.yoksa bu akşama veriyordu.tabiii herzaman olduğu gibi 36 saat sonrasını hesaplamamı.yarın ödev.ctesi yine takip.rahim kalınlaşmış,uygunmuş.yumurta güzelmiş.ben yumurtanın gününe uyumlu olup olmadığını sordum.uyumluymuş.istenilen bir yumurtaymış.yine beğendi yani yumurtacığımı dr.e2 yaptırmak istedim.yumurtanın doluluğu ile ilgili bilgi almak için.gerek olmadığını söyledi.sanırım anlayabiliyorlar bunu.tüptede birkaç yumurta olduğu için emin olmak istiyorlar.böyle düşünüyorum
bende haberler böylesizler ne yaptınız bakıyiiimm
Alabamacım denizcim sizleri cok iyi anliyorum, bende daha onceki dusuklerim nedeniyle o kadar endiseli bir hamilelik yasadım ki, hele birde kanama olunca ..
haftada iki defa dr a gidiyordum daha kısa bir sure oncesine kadar..
Eger o bebegin kaderine dogmak yazıldıysa ne kanama ne de baska birsey buna engel olamaz ama iste biz anneler icimiz durmaz kalbimiz daralır kendi capımızda endiselenip kosturup dururuz. Ben halen acaba oynuyormu oynamıyormu acaba bisi mi oldu stresindne kurtulamadım inanın ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
nasıl oluyor da vücudun dışı daha bozulmadan içi bu kadar bozuluyor gıcık oluyorumklava:
arkadaşlar :gitme:
doktor gel dedi, olmazsa yarın başlarız ama bugün görmem iyi olur dedi.......
Kızlar sağolun, öncelikle söyleyeyim o ucuz testlerden yaptım. Hani preseedle ve ovülasyonla beleş verilenlerden.
Alabama'cığım herşey yolunda canım ya bu umutsuzluğu nereden çıkardın sen. Eğer hergün böyle stres yapacaksan yaptır bir kan testi 1000 ni geçmiştir git keseyi gör. ŞArtmı hem keseyi hem kalp atışımı aynı anda görmek varsın birer hafta arayla olsun.
Kızlar sağolun, öncelikle söyleyeyim o ucuz testlerden yaptım. Hani preseedle ve ovülasyonla beleş verilenlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?