evet doktorum da hem kese hem kalp atışı için 7haftayken çağırdı. ben nisan 20 de gidince 7+2 filan oluyo galiba. bende şimdi gitsem keseyi görsem belki rahatlarım keseyi görmek hamileliğin devam ettiğini gösterir değil mi? yada kan testi yapsam değerin arttığını görsem rahatlarım. neyse vazgeçtim gitmicem varsa var yoksa yok değiştiremem dimi ama. anlaşılan bu işin sonu yok sürekli bi tereddüt mü yoksa razı olup hamilelikten zevk almak mı seçim yapabilmek çok zor.karamel ovulasyon testinde çıktıysa ümit vardır. prediktor yaptıysan hadi neyse ama ucuz testlerden yaptıysan belli olmuyor. artık bir kan testi yaptırsan. negatife kendini hazırladıysan içinde en ufak bir şüphe varsa ondan kurtulursun adeti de rahat bekleriz
alabama gebelik ve düşük tecrübem çok o nedenle kendim iiçin bir süphem yok ama sana diyeceğim o ki bu gebelik belirtileri gün içinde gelip giden şeyler. yani göğüs ağrısı kasık ağrısı azalıyor yokoluyor ve artabiliyor. çok takılma. sen dersen ben haftaya konuşacağım ama hem sağlıklı (ben aldırmıştım) hem sağlıksız gebelik yaşadığım için farkı biliyorum ne yazık ki. beklemek geriyorsa herhangi bir doktora haftaya kontrole gidebilirsin. benim dr pozitif çıkan 2. testten tam 2 hafta sonra kontrole çağırıyor ve hem kese hem kalp atışı görülüyor bu hafta. beni doğalda da aynı şekilde çağırdı
amin canım amin. doğru söylüyorsun haklısın yaşayınca anlıyor insan ki ben daha çok ucundan yaşıyorum iyi düşün iyi olsun diyip kendi kendime endişelerden uzaklaşmaya çalışacağım.Alabamacım denizcim sizleri cok iyi anliyorum, bende daha onceki dusuklerim nedeniyle o kadar endiseli bir hamilelik yasadım ki, hele birde kanama olunca ..
haftada iki defa dr a gidiyordum daha kısa bir sure oncesine kadar..
Eger o bebegin kaderine dogmak yazıldıysa ne kanama ne de baska birsey buna engel olamaz ama iste biz anneler icimiz durmaz kalbimiz daralır kendi capımızda endiselenip kosturup dururuz. Ben halen acaba oynuyormu oynamıyormu acaba bisi mi oldu stresindne kurtulamadım inanın ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
tamam canım doğrusun . ama insanın bi anı bi anına denk gelmiyo. bi güvenli bi güvensiz. rezervin siyi olmasına da ayrıca çok sevindim.ALABAMA;crinone jel bebeğin tutunması için rahimden içeri verilen bir jel.progestan hap bu jel.bu jel kullanımında da hafif kahve lekeler olabiliyor onu yazmıştım.sen progestan kullanıyormuşsun.
ben bu dr a ilk kontrole gittiğimde rezervimin iyi olduğunu söylemişti.fsh ım 7 8 lerdeydi.
endişelerinle ilgili sana şunu söylüyorum canımm.koy tötöne tazzik.senin sözündü.kız dün hiiheyyytt uleeyyyynn diyen sen değilmiymişsin burada.eeeeeeeeee şimdi ne oluyor bakıyiiim.YILGINLIK YOK DİRENİŞ VAR.
haaaa KERAMEL;sen ki çocuğuna Devrim ismini koymak isteyen birisin.Devrimler kolay yapılmıyor değil mi?kolay elde edilmediği bir gerçek.önünde bir sürü deneme şansın var.önümüz de bahar.yağmur yok çamur yok.bahar dinginliğinde yola devam mis gibi denizin kokusunu içine çekersin. her sabah yüzüne gülümseyen güneşle hayata mücadeleye yeni bir MERHABA dersin.
şu ara tek isteğim bir tarafı deniz arka tarafı tamamen ormanlık yemyeşil bir koyda eşimvekarnımdaki bebeğimle şöyle şezlonga uzanıp kitabımı okumak. hem kendimi hem ruhumu dinlendirmek. bu anın keyfine varabilmek.
yahu niye üzülüyoruz tüple umuda yolculuk pozitif sonuç ne güzel işte hayırlısı olsun canım inşallah çok süper yumurtaların vardır.arkadaşlar :gitme:
doktor gel dedi, olmazsa yarın başlarız ama bugün görmem iyi olur dedi.......
aklımdan geçmiyor değil ama endişelerimle yüzleşmeye hazır değilim. ya düşüş görürsem yerine beklemeyi tercih ediyorum galiba.Kızlar sağolun, öncelikle söyleyeyim o ucuz testlerden yaptım. Hani preseedle ve ovülasyonla beleş verilenlerden.
Alabama'cığım herşey yolunda canım ya bu umutsuzluğu nereden çıkardın sen. Eğer hergün böyle stres yapacaksan yaptır bir kan testi 1000 ni geçmiştir git keseyi gör. ŞArtmı hem keseyi hem kalp atışımı aynı anda görmek varsın birer hafta arayla olsun.
işte aynı senin durumundayım aslında hamile yada değil bu aşamada hiç farkımız yok biliyomusun?Kızlar haklısınızda biliyor musunuz ben hiç sonuçsuz gebelik testi yapmadım. Yani ne zaman kan yapsam hamileydim, ne zaman idrar yapsam silikte olsa hamileydim. Çünkü adetim hep düzenlidir geçince kesindir.
Geçen ay ilk kez bir kanda 0,1 değerini gördüm. Çok zor birşeymiş. İdrarla bir şekilde başa çıkıyorsunda kan testi tam çöküntü. O yüzden düşünmüyorum açıkcası.