38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet doktorum da hem kese hem kalp atışı için 7haftayken çağırdı. ben nisan 20 de gidince 7+2 filan oluyo galiba. bende şimdi gitsem keseyi görsem belki rahatlarım keseyi görmek hamileliğin devam ettiğini gösterir değil mi? yada kan testi yapsam değerin arttığını görsem rahatlarım. neyse vazgeçtim gitmicem varsa var yoksa yok değiştiremem dimi ama. anlaşılan bu işin sonu yok sürekli bi tereddüt mü yoksa razı olup hamilelikten zevk almak mı seçim yapabilmek çok zor.
amin canım amin. doğru söylüyorsun haklısın yaşayınca anlıyor insan ki ben daha çok ucundan yaşıyorum iyi düşün iyi olsun diyip kendi kendime endişelerden uzaklaşmaya çalışacağım.
tamam canım doğrusun . ama insanın bi anı bi anına denk gelmiyo. bi güvenli bi güvensiz. rezervin siyi olmasına da ayrıca çok sevindim.
şu ara tek isteğim bir tarafı deniz arka tarafı tamamen ormanlık yemyeşil bir koyda eşimvekarnımdaki bebeğimle şöyle şezlonga uzanıp kitabımı okumak. hem kendimi hem ruhumu dinlendirmek. bu anın keyfine varabilmek.
arkadaşlar :gitme:
doktor gel dedi, olmazsa yarın başlarız ama bugün görmem iyi olur dedi.......
yahu niye üzülüyoruz tüple umuda yolculuk pozitif sonuç ne güzel işte hayırlısı olsun canım inşallah çok süper yumurtaların vardır.

aklımdan geçmiyor değil ama endişelerimle yüzleşmeye hazır değilim. ya düşüş görürsem yerine beklemeyi tercih ediyorum galiba.
işte aynı senin durumundayım aslında hamile yada değil bu aşamada hiç farkımız yok biliyomusun?

Herada'm şöyle 2 gün daha bekleyeyim bizim prof.lar 2-3 Nisan demişti adet tarihine CADIARZU

Badenur'cum, herşey gönlünce olsun arkadaşım. Çok rahat bir tedavi ve süperrr bir sonuç, haydi inşallah.

Herada'm şöyle 2 gün daha bekleyeyim bizim prof.lar 2-3 Nisan demişti adet tarihine CADIARZU

bugün 2 si benim hesaba göre de yarındı. yarın da olmazsan kan testi yaptır bari. ama acıbademe yaptırma hem pahalı hem geç veriyordu galiba? bu yakada olsan alman (65 lira) veya ist cerrahi (50 civarı) diyeceğim. hemen 45 dakika-1saatte sonucu alıyorsun.

Erverdi çok güzel haberlerle dönmüşsün, maşallah diyeyim. İnşallah Hülya ile aynı zamanda vereceksiniz müjdeyi.

Patikler arkadaşım az kaldı hayırlısıyla. Sen nasılsın?

İyiyim arkadaşım ya... Bekliyorum ne yapayım... gün sayıyorum gün... Umarım sen de iyisindir...

Erverdi çok güzel haberlerle dönmüşsün, maşallah diyeyim. İnşallah Hülya ile aynı zamanda vereceksiniz müjdeyi.

Patikler arkadaşım az kaldı hayırlısıyla. Sen nasılsın?

Sen de Karamel ile inşallah..daha gelen giden yok değil mi?

evet ne güzelmiş hem uygun, hem çabuk. Yok arkadaşım Acıbadem'e gitmem valla.

Acıbadem_Medipol arada 60 TL fark var düşün. 2 side iyi hastane

Yok Erverdi'cim, bir hareket yok daha, gerçi henüz erken. Gelmemesini beklediğim güne daha var

Karamel'cim, ben yakın diye, şu Dragos sahildeki hastaneye yaptırmıştım. Hamilelik testi diye özellikle ilgilendiler ve sonucu 45 dakika sonra emaille almak mümkün olmuştu, bilgine.

evet ne güzelmiş hem uygun, hem çabuk. Yok arkadaşım Acıbadem'e gitmem valla.

Acıbadem_Medipol arada 60 TL fark var düşün. 2 side iyi hastane

aman kan testinde kötü olsa ne olacak. kızılaya giderdim ama hafta sonu kapalı akşam kapalı hafta içi kan verip almaya 2 kere işten izin almak lazım gidemiyorum. para verdikten sonra da hızlı biryer olsun bari diyorum

Karamel sen testi erken yapmışsın zaten.Yarın sabah yaparsan casperi görebilirsin canım ben senden ümitliyim canım.Kasık ağrın ne durumda.

Hereda canım senin de gelen giden yok herhalde.hadi hayırlısı içim kıpır kıpır oluyor çift müjde gelecek herhalde.

Alabama arkadaşım ben senin yerinde olsam gider keseyi görürdüm.Benim çok yakın arkadaşım üst üste dış gebelik geçirdi 2 kez.Onun için ben de hamile kalınca dış gebelik olmasın diye hep aklıma düşer.Onun için 5.haftada gidip keseyi görüyordum.Sakın yanlış anlama ben dış gebelik diye değil tedbir anlamında söylüyorum.Yine de kendin bilirsin sen şu anda tam olarak kaç günlük oldun arkadaşım?

hadi inşallah gelmesin seninki, anladım hiç aklıma gelmemişti orası.

tabi canım iyi hast yada klinik ne farkeder, ben sadece fiyat uçurumudan bahsetmek için aynı kalitede hastane ama fiyat farkı 2 katı anlamında yazdım.

alabama seninle aramızda 3 gün var. hafta 6 haftalıkken dr kalp atışını görmeye çağırdı (şu an 5-4 üm) seninki 20 nisana çağırmış. 8. haftada olacaksın çok geç değilmi haftaya hadi onu geçtim 12 nisan haftasına (7 haftalık olacaksın) çok rahat kalp atışını duyarlar artık.

Karamel sen testi erken yapmışsın zaten.Yarın sabah yaparsan casperi görebilirsin canım ben senden ümitliyim canım.Kasık ağrın ne durumda.

ya anlamadımki ben, kasıkta batma devam (ara ara yani) birde bugün gögüs uçlarıma iğne batıyor gibi oluyor. Ama hamile değilim. 40 ından sonra vücudum adette reaksiyon veriyor galiba :1shok:

Karamel ben sana hiçbir şey demiyorum arkadaşım. Yırtınıyoruz burada o kıytırık testten ne çıkar diye. Allah Allah. Hamile değilim diyor, kan testi yaptırana kadar ne kadar eminsin böyle. Gelecem bak oraya...

ya anlamadımki ben, kasıkta batma devam (ara ara yani) birde bugün gögüs uçlarıma iğne batıyor gibi oluyor. Ama hamile değilim. 40 ından sonra vücudum adette reaksiyon veriyor galiba :1shok:

bennim de 40 ıma kadar adete reaksiyon verirdi 40 dan sonra azaltı 41 civarı da bitti :a015: bu arada kuvvetle muhtemel hamilesin :dance:

Ben de Karamele aynı cevabı yazıcaktı sen benden önce yazmışsın canım.Şimdi belirtilerden de bahsetmiş ya bence %99,9 hamile sanki kan testi yaptırmış da hamile değilim diyor.Sen bizi kandırıcağını mı zannediyon kız.Biz kaçın kurasıyız.(Biz de öyle derler de çok bilenler için)

Gel valla kahve içelim ösledim :1hug:yok yok kahve değil 2 lokma yemek veririm işyeri yemeği

yok canım aynı transfer değil tuttuktan sonra yine son adet günü baz alınıyor bebek haftası hesaplamak için. hemen hemen birebir tutuyor da. transfer baz alınmıyor yani.

o zaman demek aynı hesap hep S.A.T.

bennim de 40 ıma kadar adete reaksiyon verirdi 40 dan sonra azaltı 41 civarı da bitti :a015: bu arada kuvvetle muhtemel hamilesin :dance:

gaz vermeyin yaaaaaaaaaa ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…