- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Ben de Karamele aynı cevabı yazıcaktı sen benden önce yazmışsın canım.Şimdi belirtilerden de bahsetmiş ya bence %99,9 hamile sanki kan testi yaptırmış da hamile değilim diyor.Sen bizi kandırıcağını mı zannediyon kız.Biz kaçın kurasıyız.(Biz de öyle derler de çok bilenler için)
Valla Karamel'cim, ben bugün kafayı yedim; 2'de çıkıyorum işten. Kimse tutamaz, sen de kaç, Dragos'ta buluşalım, ben seni bir teste götüreyim, ne dersin??
Valla Karamel'cim, ben bugün kafayı yedim; 2'de çıkıyorum işten. Kimse tutamaz, sen de kaç, Dragos'ta buluşalım, ben seni bir teste götüreyim, ne dersin??
Bence çok iyi fikir arkadaşım gitmişken ikiniz birden yaptırıverin ama.
Karamel, patronun telefonunu vereyim mi))))))))))
Tamam arkadaşım, gönlün nasıl isterse yeter ki rahat ol sen.
Hülya'cım, ben bekleyecem daha. Bugün 25. gün henüz. Aynı gün olsaydık, hiç tereddüt etmez bugün zaten yaptırırdım testi.
bizde kaçın kurbağasıyız değilim diyorummmm(((((
ahanda yazın kenara, her piyango gibi buda beni vurdu. Tüp sonrası hamilelik benzeri adet geçikmesi sendromu (bu tanıyı kendim koydum)
Literatüre geçeceğim
Sen bilirsin arkadaşım.Ama kanda 25,günde de betahcg çıkar ama beklemek istiyorsan bekle tabi.O zaman hafta sonu da gelmezse pazartesi yaptırırsın.
Deniz le yazışla yazışa sanırım sana da geçti karamel.kendine en kötü senaryo teşhisi koymak...
Karamellllllll. Allah Allah, 25. günde niye gideyim yahu? Sen benden 5 gün öndesin, gitmiyorsun, bi de bana kafa mı tutuyorsun hatun))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?