38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bizde kaçın kurbağasıyız değilim diyorummmm (((((

ahanda yazın kenara, her piyango gibi buda beni vurdu. Tüp sonrası hamilelik benzeri adet geçikmesi sendromu (bu tanıyı kendim koydum)

Literatüre geçeceğim

Valla Karamel'cim, ben bugün kafayı yedim; 2'de çıkıyorum işten. Kimse tutamaz, sen de kaç, Dragos'ta buluşalım, ben seni bir teste götüreyim, ne dersin??

Valla Karamel'cim, ben bugün kafayı yedim; 2'de çıkıyorum işten. Kimse tutamaz, sen de kaç, Dragos'ta buluşalım, ben seni bir teste götüreyim, ne dersin??

Allah allah dün 17,00 bugün 14,00 olmadı , hehehe sen çık ben 14,00 den sonra patronu arayacağım. Benim popoda boza pişiyor kaçamam

Bence çok iyi fikir arkadaşım gitmişken ikiniz birden yaptırıverin ama.

Ver gazı , ver çoskuyu olmazzzz değilimmmm Allah Allah bak gelmeyeyim oraya.

Bu arada Badenur bol şanş arkadaşım

Hülya'cım, ben bekleyecem daha. Bugün 25. gün henüz. Aynı gün olsaydık, hiç tereddüt etmez bugün zaten yaptırırdım testi.

Karamel, patronun telefonunu vereyim mi ))))))))))

Tamam arkadaşım, gönlün nasıl isterse yeter ki rahat ol sen.

Hülya'cım, kendimce güzel yazdım mesajı sana ama sanki çok höt höt yazmışım gibi geldi sonradan da. Kusura bakmayasın...

Hülya'cım, ben bekleyecem daha. Bugün 25. gün henüz. Aynı gün olsaydık, hiç tereddüt etmez bugün zaten yaptırırdım testi.

Sen bilirsin arkadaşım.Ama kanda 25,günde de betahcg çıkar ama beklemek istiyorsan bekle tabi.O zaman hafta sonu da gelmezse pazartesi yaptırırsın.

Deniz le yazışla yazışa sanırım sana da geçti karamel.kendine en kötü senaryo teşhisi koymak...

Kızlar valla harikasınız, sabah yerlerde olan moralim sizlere laf yetiştirirken yerine geldi. Kendimi gülümseyerek mesaj yazarken buldum.

Sen bilirsin arkadaşım.Ama kanda 25,günde de betahcg çıkar ama beklemek istiyorsan bekle tabi.O zaman hafta sonu da gelmezse pazartesi yaptırırsın.

Aslan Hülya, Herada naberrrrrrrr git yaptır bakimmmm öyle git demek kolay. Gitte göreyim

Karamellllllll. Allah Allah, 25. günde niye gideyim yahu? Sen benden 5 gün öndesin, gitmiyorsun, bi de bana kafa mı tutuyorsun hatun ))

karamelllll geliyorum gidiyorum aynı mevzuuu topiği çok meşgul ediyorsun şekerim:))) hamilesin işte git kan testi yap canımı sıkma. hafta sonuna girmeden öğrenelim. hamile olursan seni kesin dövcemm

HAYAT BıR OYUNA GELMEME OYUNUDUR
Bilge Baykuş Huhucan

Kızlar oyuna gelmeyelim biz hayatı oyuna getirelim.umudumuzu ,ümidimizi kaybetmeyelim.ucunda ölüm yok.hayat var.

BU DÜNYADA MUSıBETLER GELıP BıZı BULMAZ;DURUMU MÜSAıT OLANLAR MUSıBETLERE UĞRAR.
Psikolog Kedi Rahatcan

korku,ümitsizlik.negeaiflik musibetlerine müsait olmayalım kızlar.kabul etmeyelim onları.bizim daha yapacak çok işlerimiz daha alacak çok yolumuz var.öyle değil mi?şimdi çıkmalıyım.sizlere hoş sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…