- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
yok birinciliği kimseye kaptırmam ayrıca karamele inat ben de hamile değilim :umursamaz:Deniz le yazışla yazışa sanırım sana da geçti karamel.kendine en kötü senaryo teşhisi koymak...
karamelllll geliyorum gidiyorum aynı mevzuuu topiği çok meşgul ediyorsun şekerim:))) hamilesin işte git kan testi yap canımı sıkma. hafta sonuna girmeden öğrenelim. hamile olursan seni kesin dövcemm
yok birinciliği kimseye kaptırmam ayrıca karamele inat ben de hamile değilim :umursamaz:
İyi yaptın arkadaşım ya, yağmur geveze diyor(((((((((((((((((((((((
arkadaşlar :gitme:
doktor gel dedi, olmazsa yarın başlarız ama bugün görmem iyi olur dedi.......
hülya ile alabama varmış açık.kızlar ne var ne yoksunuz?
ben biraz ev topladım.biraz ders çalıştım kan sonucumu aldım biraz damarket alışverişi yaptım bu saat oldu.sonuçlar iyi.şeker yok,az kan düşük çıktı pekmez ye dedi dr,kolesterol da az sınıra yakınmış.ama ilaç kullanacak derecede değil.hiç ilaç vermedi.yürüyüş yapmammı söyledi.2 ay sonra yine bakarız dedi..daha ölmiyeceğim yanii..çok şükür bir tüp daha deneyebileceğimkaydirigubbakcemile2
alabama canım girmemişsin?iyimi moraller?
badenur da daha gelmemiş dr dan
Karamel sen testi erken yapmışsın zaten.Yarın sabah yaparsan casperi görebilirsin canım ben senden ümitliyim canım.Kasık ağrın ne durumda.
Hereda canım senin de gelen giden yok herhalde.hadi hayırlısı içim kıpır kıpır oluyor çift müjde gelecek herhalde.
Alabama arkadaşım ben senin yerinde olsam gider keseyi görürdüm.Benim çok yakın arkadaşım üst üste dış gebelik geçirdi 2 kez.Onun için ben de hamile kalınca dış gebelik olmasın diye hep aklıma düşer.Onun için 5.haftada gidip keseyi görüyordum.Sakın yanlış anlama ben dış gebelik diye değil tedbir anlamında söylüyorum.Yine de kendin bilirsin sen şu anda tam olarak kaç günlük oldun arkadaşım?
son konuşmayla bir hafta geriye çekti ultrason işini. ben şimdi 5 haftalık oluyorum evet 20 nisan da gitseydim 8 hafta olmuyordum ama 7+4 filan oluyordum. hayırlısı inşallah duyarlar denizcim. sen salı günü mü gideceksin hayırlısıyla?alabama seninle aramızda 3 gün var. hafta 6 haftalıkken dr kalp atışını görmeye çağırdı (şu an 5-4 üm) seninki 20 nisana çağırmış. 8. haftada olacaksın çok geç değilmi haftaya hadi onu geçtim 12 nisan haftasına (7 haftalık olacaksın) çok rahat kalp atışını duyarlar artık.
biraz işe gittim geldim eve bi uzatayım ayaklarımı dedim eşim aradı vıdı vıdı konuşup beni sinir etti. eh fena değilim biraz endişeliyim bugün canım.Alabama nasılsın ne yaptın canım sabahtan beri yoksun ortada.
geçmiş olsun canım neyse durumlar iyiymiş yani.hülya ile alabama varmış açık.kızlar ne var ne yoksunuz?
ben biraz ev topladım.biraz ders çalıştım kan sonucumu aldım biraz damarket alışverişi yaptım bu saat oldu.sonuçlar iyi.şeker yok,az kan düşük çıktı pekmez ye dedi dr,kolesterol da az sınıra yakınmış.ama ilaç kullanacak derecede değil.hiç ilaç vermedi.yürüyüş yapmammı söyledi.2 ay sonra yine bakarız dedi..daha ölmiyeceğim yanii..çok şükür bir tüp daha deneyebileceğimkaydirigubbakcemile2
alabama canım girmemişsin?iyimi moraller?
badenur da daha gelmemiş dr dan
şşştt üzümlü kek elma dersem çık armut dersem çıkma.ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
e hadi amaaa.bak kaçacağım bir iki dakikaya.iyi olduğunu söyle bari.
herada karamel hadi hakkınızda hayırlısı ikinizden de son derece ümitliyim. pazartesi ikinizde test yapıyor musunuz? yoksa karamel yarın test yapıyor mu?
ya sana ne yaaaaaa, eğleniyoruz kendi çapımızda allah allah alsanaalsanasmile
ben de sana takılarak eğleniyorum ne var bunda:)alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?