38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamelllll geliyorum gidiyorum aynı mevzuuu topiği çok meşgul ediyorsun şekerim:))) hamilesin işte git kan testi yap canımı sıkma. hafta sonuna girmeden öğrenelim. hamile olursan seni kesin dövcemm

ya sana ne yaaaaaa, eğleniyoruz kendi çapımızda allah allah alsanaalsanasmile

hülya ile alabama varmış açık.kızlar ne var ne yoksunuz?
ben biraz ev topladım.biraz ders çalıştım kan sonucumu aldım biraz damarket alışverişi yaptım bu saat oldu.sonuçlar iyi.şeker yok,az kan düşük çıktı pekmez ye dedi dr,kolesterol da az sınıra yakınmış.ama ilaç kullanacak derecede değil.hiç ilaç vermedi.yürüyüş yapmammı söyledi.2 ay sonra yine bakarız dedi..daha ölmiyeceğim yanii..çok şükür bir tüp daha deneyebileceğimkaydirigubbakcemile2

alabama canım girmemişsin?iyimi moraller?

badenur da daha gelmemiş dr dan

arkadaşlar :gitme:
doktor gel dedi, olmazsa yarın başlarız ama bugün görmem iyi olur dedi.......

gösterttin mi kız badenur dr a delikafadulden
ne dedi beğendi mi yomuşlarını.delikafaduldenhadi çabuk gel güzel haberler getir bize.opuyorumnanaktan

şşştt üzümlü kek elma dersem çık armut dersem çıkma.ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
e hadi amaaa.bak kaçacağım bir iki dakikaya.iyi olduğunu söyle bari.

iki saattir teldeyim kocamla bi iş yüzünden kavga ediyoruz ayyy derdim başımdan aşkın bu adam da amma anlayışsız.
valla kızlar şu lekemsi şey için doktorumu aradım progestanı iki katına çıkarttı yarın da görürsen 12 nisan haftasına bakalım ultrasonla dedi. ağrı varmı diye sordu ağrım yok regl olacakmış gibi çatlamanın dışında dedim. nasıl bir ağrı diye sordum yani dayanamıcak bu doktora gidilcek bi ağrı dersiniz öyle bir ağrı olursa dedi

ohhh iyi .yazmışsın alabama.
hülya;sen akşamüzeri dr a gitmniyecekmiydin?daha burdasın.!

ben kaçıyorum.bugün herkes pek nazlı.hoşçakalıınnnnn.öpüyoruuuuuummmm.cuma saati hepimize dua ettim..güzel haberler gelicek inşallah.hepimizin gönlüne göre diledim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sonuçların iyi çıkmış ne güzel.Vaktin varsa havalar da tam yürüyüş havaları.Ben de çok seviyorum yürümeyi ama hep biryerlere yetişmek zorunda olduğum için hep araba kullanıyoruz işte.

hülyacım doktor ağrın var mı diye sordu benim hiç ağrım yok eğer bu adetolcakmış gibi hissetmek ağrı değilse.zaten doktorda beni haftaya çağırdı son durumdan sonra artık haftaya gideceğim bu lekelenme artarsa hemen gideceğim çünkü doktor belki de iğne ile progestan takviyesini tercih ederiz dedi.

son konuşmayla bir hafta geriye çekti ultrason işini. ben şimdi 5 haftalık oluyorum evet 20 nisan da gitseydim 8 hafta olmuyordum ama 7+4 filan oluyordum. hayırlısı inşallah duyarlar denizcim. sen salı günü mü gideceksin hayırlısıyla?

Alabama nasılsın ne yaptın canım sabahtan beri yoksun ortada.
biraz işe gittim geldim eve bi uzatayım ayaklarımı dedim eşim aradı vıdı vıdı konuşup beni sinir etti. eh fena değilim biraz endişeliyim bugün canım.

geçmiş olsun canım neyse durumlar iyiymiş yani.

şşştt üzümlü kek elma dersem çık armut dersem çıkma.ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
e hadi amaaa.bak kaçacağım bir iki dakikaya.iyi olduğunu söyle bari.

nedense içim sıkılıyo .

herada karamel hadi hakkınızda hayırlısı ikinizden de son derece ümitliyim. pazartesi ikinizde test yapıyor musunuz? yoksa karamel yarın test yapıyor mu?

herada karamel hadi hakkınızda hayırlısı ikinizden de son derece ümitliyim. pazartesi ikinizde test yapıyor musunuz? yoksa karamel yarın test yapıyor mu?

canım inşallah lekelenme artmaz verdiği doz yeterli gelir. Yorma kendini dinlen bol bol. ınşallah güzel devam edecek. Öyle iç sıkıntısı ve kasvet yapma. Endişe edecek birşey olsa dr. un hemen gel derdi.

Valla ben tüp sonrası gecikmeden emin olduğum için (ki bugün 29 gün bitti) bu akşam fortel yada prediktor gibi iyi bir test alıp yarın sabah yapacağım. Muhtemel çift olmayacağı içinde Dr.a hamile değilim niçin gecikti gibi bir bilgi vereceğim. Oda kistten şüphelenip beni çağırır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…