gösterttin mi kız badenur dr a delikafadulden
ne dedi beğendi mi yomuşlarını.delikafaduldenhadi çabuk gel güzel haberler getir bize.opuyorumnanaktan
demek kadın şu anda en az 42 falan maşallah
ERVERDİcim, öncelikle senin sonuçların iyi çıkmış gözünaydın.... belki biraz kolesterole dikkat etmen gerekebilir.
Ben az önce geldim doktordan... durumlar iyi dedi doktor zemuszemus üç sağda, üç solda yumurta oluşmuş... şu an ölçü vermedi, salı günü akıbetleri daha net belli olurmuş.
İğnelere hemen başladık, hemşire corttttttt diye göbeğime yapıverdi.
sabah 2 doz fostimon, akşam 1 doz merional ile başladık.... toplam 450 doz...
durumlar böyle...
okudum biraz sizlerden yeni bir müjdeye rastlayamadım... ama umutlar var yine..
ben de sonuna kadar umudumu en yüksekte tutmaya çalışıcam , izci sözü ...
ERVERDİcim, öncelikle senin sonuçların iyi çıkmış gözünaydın.... belki biraz kolesterole dikkat etmen gerekebilir.
Ben az önce geldim doktordan... durumlar iyi dedi doktor zemuszemus üç sağda, üç solda yumurta oluşmuş... şu an ölçü vermedi, salı günü akıbetleri daha net belli olurmuş.
durumlar böyle...
durumlar böyle...
saol canım içime su serptin. inşallah hepimizinki devam etsin :Saruboceq:erverdi testlerin genelde iyiymiş 1-2 ufak tefek şey için de dikkat edersin....
alabama cirone jel ile biraz kahverengi akıntı gelmesi normalmiş buna takılma. adet olacak gibi hafif ağrı da normal. gebelik belirtisi işte bende olmayan şey. bak esteryada kanama falan da olmuştu devam etti inşallah senin de edecek. randevunu 12 nisana alması da iyi olmuş. inşallah kalp atışını duyarsın o hafta
erverdicim ben yazdıydım ama sen gitmişsin gülüm. çalışıyosun dimi hayatım bu aralar yumurtan artık 20 21 olmuştur bugün yarın çatlar ne zaman gitcen doktora bidahaCANIM;SENİN DE GÖZÜNAYDIN OLSUN.6 YUMURTA NEGÜZEL...OLSUN OLSUN HAYIRLI EVLAT OLSUN.
BAK İZCİ SÖZÜ VERMİŞSİN.SAKIN MORALİ DÜŞÜRMEK YOK TAMAMMI.opuyorumnanaktan
canım inşallah lekelenme artmaz verdiği doz yeterli gelir. Yorma kendini dinlen bol bol. İnşallah güzel devam edecek. Öyle iç sıkıntısı ve kasvet yapma. Endişe edecek birşey olsa dr. un hemen gel derdi.
Valla ben tüp sonrası gecikmeden emin olduğum için (ki bugün 29 gün bitti) bu akşam fortel yada prediktor gibi iyi bir test alıp yarın sabah yapacağım. Muhtemel çift olmayacağı içinde Dr.a hamile değilim niçin gecikti gibi bir bilgi vereceğim. Oda kistten şüphelenip beni çağırır sanırım.
hayırlı olsun canım benim süper haberler kaydirigubbakcemile2 bundan sonra hep iyi moraller diliyorum sana. tek tavsiyem gevşek dur hiçbişiye takılma şeytanı kafandan uzak tut. senin moralini bozmaya çalışacak fikirleri kafana sokmaya çalışırsa o şeytanın toy dötüne yallah tazzik de yolver gitsin.
:
CANIM;SENİN DE GÖZÜNAYDIN OLSUN.6 YUMURTA NEGÜZEL...OLSUN OLSUN HAYIRLI EVLAT OLSUN.
BAK İZCİ SÖZÜ VERMİŞSİN.SAKIN MORALİ DÜŞÜRMEK YOK TAMAMMI.opuyorumnanaktan
bak canım 1 tane olsun kaliteli olsun tutun yeterli. bunu hepimiz öğrendik. inşallah bu sefer sıra sende kaydirigubbakcemile5
iki saattir teldeyim kocamla bi iş yüzünden kavga ediyoruz ayyy derdim başımdan aşkın bu adam da amma anlayışsız.
valla kızlar şu lekemsi şey için doktorumu aradım progestanı iki katına çıkarttı yarın da görürsen 12 nisan haftasına bakalım ultrasonla dedi. ağrı varmı diye sordu ağrım yok regl olacakmış gibi çatlamanın dışında dedim. nasıl bir ağrı diye sordum yani dayanamıcak bu doktora gidilcek bi ağrı dersiniz öyle bir ağrı olursa dedi
Kızlar haklısınızda biliyor musunuz ben hiç sonuçsuz gebelik testi yapmadım. Yani ne zaman kan yapsam hamileydim, ne zaman idrar yapsam silikte olsa hamileydim. Çünkü adetim hep düzenlidir geçince kesindir.
Geçen ay ilk kez bir kanda 0,1 değerini gördüm. Çok zor birşeymiş. ıdrarla bir şekilde başa çıkıyorsunda kan testi tam çöküntü. O yüzden düşünmüyorum açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?