38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ay kızlar size bişi anlatayım.
ben evlenirken yatak örtüsü için bi terzi ile tanışmıştım. neyse kadın 40 ın üstü yaşım demişti ama bence 45 kesin bide kilolu. geç evlenmiş çocuk istiyormuş olmamış tüp denemiş tutmamış. ben de içimden üzülmüştüm sanırım şansı nerdeyse yok diye. kendimi ondan daha şanslı bulmuştum. ay bugn bizim okulda gördüm onu. naptın neettin hamilemisin dedi yok dedim. sen dedim evett 3.5 aylık hamileyim. tüp yaptırdım dedi kadıköy şifa da . dedim kaç yumurtan oluştu bilmiyorum dedi ama üç tane koydular sadece biri tuttu dedi. ay hiç bişi bilmemek aslında belkide daha iyi ne dersiniz?

valla gelirim. ay ben bi titizim manyak oldum artık hergün ev silinip süpürülür mü? eşime devrettim gerçi süpürme işini ben siliyom:)

gösterttin mi kız badenur dr a delikafadulden
ne dedi beğendi mi yomuşlarını.delikafaduldenhadi çabuk gel güzel haberler getir bize.opuyorumnanaktan

ERVERDİcim, öncelikle senin sonuçların iyi çıkmış gözünaydın.... belki biraz kolesterole dikkat etmen gerekebilir.

Ben az önce geldim doktordan... durumlar iyi dedi doktor zemuszemus üç sağda, üç solda yumurta oluşmuş... şu an ölçü vermedi, salı günü akıbetleri daha net belli olurmuş.
İğnelere hemen başladık, hemşire corttttttt diye göbeğime yapıverdi.
sabah 2 doz fostimon, akşam 1 doz merional ile başladık.... toplam 450 doz...
durumlar böyle...
okudum biraz sizlerden yeni bir müjdeye rastlayamadım... ama umutlar var yine..
ben de sonuna kadar umudumu en yüksekte tutmaya çalışıcam , izci sözü ...

karamelim tatlım seni üzdüysem özür dilerim. valla bazen bi espiri yapıyorum isteemden gaf yapmış oluyorum. hani evimi b. götürüyo demiştin ya onun üzerine espiri yapmamlıydım.özür dilerim cidden. benim amacım takılmaktı.hangimizin evi öyle değil ki zaman zaman enerjimiz tükeniyo hiç yapasımız gelmiyor. zaten çalışmak yoruyor. ha ben 3 ile 7 arası eve zaman ayırıyorum ama bazen oluyor ki haftalarca temizlemek içimden gelmiyor.
bu arada yarın geç kalkacağım geldiğim de hamileyim haberini duymak istiyorum. altını da çiziyorum git kan testi yaptır canımı sıkma benim hade:))

bak canım 1 tane olsun kaliteli olsun tutun yeterli. bunu hepimiz öğrendik. inşallah bu sefer sıra sende kaydirigubbakcemile5

erverdi testlerin genelde iyiymiş 1-2 ufak tefek şey için de dikkat edersin....

alabama cirone jel ile biraz kahverengi akıntı gelmesi normalmiş buna takılma. adet olacak gibi hafif ağrı da normal. gebelik belirtisi işte bende olmayan şey. bak esteryada kanama falan da olmuştu devam etti inşallah senin de edecek. randevunu 12 nisana alması da iyi olmuş. inşallah kalp atışını duyarsın o hafta

CANIM;SENİN DE GÖZÜNAYDIN OLSUN.6 YUMURTA NEGÜZEL...OLSUN OLSUN HAYIRLI EVLAT OLSUN.
BAK İZCİ SÖZÜ VERMİŞSİN.SAKIN MORALİ DÜŞÜRMEK YOK TAMAMMI.opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım benim süper haberler kaydirigubbakcemile2 bundan sonra hep iyi moraller diliyorum sana. tek tavsiyem gevşek dur hiçbişiye takılma şeytanı kafandan uzak tut. senin moralini bozmaya çalışacak fikirleri kafana sokmaya çalışırsa o şeytanın toy dötüne yallah tazzik de yolver gitsin.

saol canım içime su serptin. inşallah hepimizinki devam etsin :Saruboceq:

CANIM;SENİN DE GÖZÜNAYDIN OLSUN.6 YUMURTA NEGÜZEL...OLSUN OLSUN HAYIRLI EVLAT OLSUN.
BAK İZCİ SÖZÜ VERMİŞSİN.SAKIN MORALİ DÜŞÜRMEK YOK TAMAMMI.opuyorumnanaktan
erverdicim ben yazdıydım ama sen gitmişsin gülüm. çalışıyosun dimi hayatım bu aralar yumurtan artık 20 21 olmuştur bugün yarın çatlar ne zaman gitcen doktora bidaha

inşallah canım yarın evden çıkmıcam yatcam hep. şimdi biraz daha moralliyim. sabah inşallah senden güzel haberler gelir dualarım seninle. :Saruboceq:

peki tatlım, en tazziklisinden.... :roflol:

bak canım 1 tane olsun kaliteli olsun tutun yeterli. bunu hepimiz öğrendik. inşallah bu sefer sıra sende kaydirigubbakcemile5

doğru söylüyorsun denizcim, çok doğru, sayıyı hiç önemsemiyorum, yeterki kaliteli olsun... yeterki bu sefer hayırlısı ile son olsun.... yeterki bu sefer sıfırı görmeyelim yine...

kız zilli alabama hadi bakalım hayırlısıyla doğur şu bebeğini de kurtulalım senden:))
badenurcum hayırlı olur işallah. bu sefer allah muradına kavultursun canım

Alabama'cım ben de 7. haftada kahverengi lekelenme yaşadım dr um progeston hormonu vermedi sadece istirahat verdi ben de evde 5 gün yattım ve geçti, bazı gebeliklerde olurmuş. Şimdi sen de dr un verdiği ilaçları kullan ve evde dinlen geçer ve sağlıkla devam edersin benim gibi, Esterya gibi onda da olmuştu. içini ferah tut.

Karamel çok umutluyum senden, yarın sabah idrar testi yapacakmışsın idrarda ben reglimi bir gün geçince akşam idrarı ile yapmıştım hayalet çizgi vardı ikinci çizgi olarak fortel erken gebelik testi almıştım, ben o zamanlar onu negatif yorumlamıştım oysa silikde olsa o çizginin belirmesi hamile olduğunu göseriyormuş ama benim aldığım test erken gebelik testi yani beklenen adeten 7 gün önce sonuç verendi, senin ki öyle değilse negatif gibi görebilirsin keşke kan testi yaptırsan kesin olurdu ama kan testine karşı fobin olduğıunu biliyorum.

Herada'cım senden de ümitliyim pazartesi günü kan testi yaptır bari neyse o bilelim..bugün 25. günün olduğunu söylüyorsun 11 ve 12. günler çift çizgi ise 13. gün yumurtan çatlasa 13 +14 =27.gün yani Pazar ya da en geç pazartesi beklenmeyen regli günü sanırım, uykulu kaba bir hesap yapayım dedim. Hayırlısı..bekliyoruz.

Kızlar;

Bu hafta çok yoğundum hep ofis dışı işlerim vardı, çok da yazmışsınız herkesi okuyamadım ama aklımdasınız valla saat 22:00 gözlerim kapanıyor her an yatabilirim. Yarın okumaya çalışacağım hepinizi öptüm. Sevgiler..

aferim badecimm yallah kışt kışt de bol bol :)
yağmurcum ohoooo daha sen çoook beklersin benden kurtulmayı beyninizi yicem haaa bu arada bi ay sonra başlarsın sen ayyy kan testim katlandımı katlancakmı ay keseyi görcemmi ay may zırlarsın gelirsin yanıma görürüm ben seni makarna. ama sen fenerlisin sana can kurban.
waterscım saol canım benim inşallah bende dinlenince geçecek. çok şükür sizler varsınız kendimi çok iyi hissediyorum inanki. sen bak işine gücüne dinlen bebişini dinlendir iyi olun yeter bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…