karamelim tatlım seni üzdüysem özür dilerim. valla bazen bi espiri yapıyorum isteemden gaf yapmış oluyorum. hani evimi b. götürüyo demiştin ya onun üzerine espiri yapmamlıydım.özür dilerim cidden. benim amacım takılmaktı.hangimizin evi öyle değil ki zaman zaman enerjimiz tükeniyo hiç yapasımız gelmiyor. zaten çalışmak yoruyor. ha ben 3 ile 7 arası eve zaman ayırıyorum ama bazen oluyor ki haftalarca temizlemek içimden gelmiyor.
bu arada yarın geç kalkacağım geldiğim de hamileyim haberini duymak istiyorum. altını da çiziyorum git kan testi yaptır canımı sıkma benim hade:))
dövmesene :))))) anammm sen baş maşallahsın ama ne bileyim kadın bizden biri değil ya o yüzden değişik geldi.ne var biz de 43 üz alsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoook
Ben az önce geldim doktordan... durumlar iyi dedi doktor zemuszemus üç sağda, üç solda yumurta oluşmuş... şu an ölçü vermedi, salı günü akıbetleri daha net belli olurmuş.
İğnelere hemen başladık, hemşire corttttttt diye göbeğime yapıverdi.
sabah 2 doz fostimon, akşam 1 doz merional ile başladık.... toplam 450 doz...
durumlar böyle...
okudum biraz sizlerden yeni bir müjdeye rastlayamadım... ama umutlar var yine..
ben de sonuna kadar umudumu en yüksekte tutmaya çalışıcam , izci sözü ...
tamam canım okurum. allah dualarını kabul etsin.alabama;canım felak ile nas surlerini oku boş kaldıkça.kalplere vesvese veren şeytanın şerinden Allah'a sığınırım diyor.bir haset edenin haset ettiği zaman şerinde Allah' sğınırım diyor.bu surelerde.bol bol oku.senin için sonra okuyacağım.
deniz,patikler size de.....
darısı başımıza inşallah canım. allah sana yardım etsin son ayların az kaldı bebeğine kavuşmana. ne güzell çoğu gitti azı kaldı ronişcim allaha emanet olun.Kizlar selam. Bayagi yazmissiniz. Acikcasi okuyamadim. Umarim herkes iyidir. Anladigim kadariyla Deniz bulut ve alabamanin kanamasi olmus. Hepimiz biliyoruzki normal olabilir. o yuzden caninizi hic sikmayin. Defneyi hatirlayin, kizcagiz ne cok kanamisti, bebegim gidiyor diye aglamisti. Simdi kizi kollarinda. Insallah sizin de oyle olucak.
Ben iyiyim ama artik bayagi agirlastim. Nefes almam bayagi zor, bazen de carpintilarim oluyor.
Hepinize sevgiler
kızlar günaydın,
hiç üzmedin beni merak etme, ben senin şaka yaptığını anlamıyor muyum.
dövmesene :))))) anammm sen baş maşallahsın ama ne bileyim kadın bizden biri değil ya o yüzden değişik geldi.
hadi hayırlısı 6 yumurtada güzel büyür inşallah.
Kızlar güveninizi boşa çıkardım. Güzel bir heberin yok maalesef. Sabah 05,15 de baş ağrısıyla uyandım dedimki şimdi wc ye gitsem sabah 07, 00 de konsantre kalmaz. Sabah ezanıyla testi yaptım. (Prediktör) tabiki tek çizgi.
Herşeyin hayırlısı diyoruz. Şimdi sıradakileri alalım ilk sonuçlar Herada ve Patiklerden gelecek.
Bu arada 2-3 Nisan diyen Prof. Dr. Hülya ile Ord. Prof. Deniz Bulut'u kutluyorum. Ahanda şimdi başladı.
Herhalde reglden 3 saat önce test yaparak tarihe geçtim. İNşallah o kasık ağrıları bol yumurta müjdecisi olur.
Ama öyle güzel zamana geldiki iş açısından en kritik zamanı yırtmış oldum buda stressiz bir başlangıç demektir.
Pazartesiye rand alayım artık.
Hülya;dr a gidecektin akşamüzeri bende bugün gideceğim.hadi hayırlısı ikimiz için de.
kızlar bugün giremiyeceğim şimdiden herkese iyi hafta sonları diliyorum.az sonra dr a gideceğim.sonra sınava gireceğim okulu bulacağım.oradan mahmutpaşaya çarşıya ineceğim.mısır çarşısının peynirleri çok güzeldir.tavsiye ederim. çanakkale ezine.biraz da alışveriş yaparım.zevklidir çarşıda alışveriş.istikametim;çapa,çemberlitaş,kapalı çarşı,mahmutpaşa eminönü ve son durak evim.ev öylece duruyor.hadi bana başbaş.hoşçakalıııınnnnnnn
ben yazana kadara gelmiş kırmızılar tüh neyse karamelim hayırlısı olsun inşallah boll yumurtaların olsun canım benim. pazartesi tüp için mi gidiyorsun canım?
HERKESE ıYı DıLEKLERı ıÇıN TEŞEKKÜR EDıYORUM....
ıYıKı VARSINIZ.... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?