38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yağmursesi, sağolasın canım. Ne demek benim de hiç ümidim kalmıyor. Hepimiz ümit taşıyoruz ki, hala buradayız ve deniyoruz. Allah, Allah. )

Günaydın arkadaşlar,

Karamel'cim, bak bugünde de yalnız bırakmadım seni; benim de lekelenmeler başladı bugün; vardır bunda da bir hayır diyoruz di mi?

Hay Allah neyse herşeyde bir hayır var. Ovülasyon tuttu, lekelenme tuttu

İnşallah :CüvCüv: sıpalarıda birlikte yaparız

kendimize çalışmışız bebeğe faydası olmamış kaydirigubbakcemile

herada canım senin de lekeler gelmiş yahu. şimdi gördümm hayırlısı olsun canım. preseedle bu aya daha iyi olacak inşallah. benim içinde çok umutlu ve pozitif olman beni güclendiriyor teşekkürler canım arkadan ittiğin için. bugün leke yok çok şükür. dayanamadım bende bi idrar testi yaptım varya ikinci çizgi birinciden önce çıktı nerdeyse ve aynı kalınlıkta çok şükür.bunu saklayacağım hiç atmayacağım. allah hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu ve tamamına erdirsin.

Alabama, sende durum ne doz artınca lekenlenme bittiydi. Bu arada o jel kuruduktan sonra renk değiştiriyor aklında olsun. Bazılarında yeşil gibi bile olmuş , bende sarımtraktı.

ohhh görmemişim bunu , seni rahatlatmıştır bu şimdi daha rahat beklersin kontrol gününü.

:teytey:

kahvaltı hazırlıyorum kızlar eşim yok annesine gitti. kız kardeş burda.eşim olmadığı için hale hanımı erteledim. hem reglinin 2. günü gidersem rezerv hakkında da bilgi edinirim diye. ama reglinin 3. günü cumartesine geliyor o günde hale hanım izinliymiş. cuma günü oldu mecburen. eşimin de gelmesini istiyorum ancak o da okulu ekmesi gerekecek nasıl olur bilmiyorum. bakalım...

Ya kızım sen çıldırtıyorsun beni hem vallahi, hem billahi.

Ne yani eşin olmasın git muayene ol öğren... Ne o 18 lik cahil kız çocuğu gibi eşim olsun eşim olsun.

kötü şeyler duysanda, ne kadar erkekler destek olsada bunun mücadelesi en çok bizi yoruyor. o yüzden kendi kendimize yetmeliyiz. tamam mı

Alabama, sende durum ne doz artınca lekenlenme bittiydi. Bu arada o jel kuruduktan sonra renk değiştiriyor aklında olsun. Bazılarında yeşil gibi bile olmuş , bende sarımtraktı.
evet koyu sarı çok açık kahve rengi gibi. ama tuvalet kağıdına azıcık yani bir leke diil de kılcal bir damar gibiydi minnacık dün öğlenden itibaren iki katı doz kullanıyorumşimdilik yok. belkide ben abartıyor da olabilirim. sadece gözardı etmemek adına endişe duydum. yani bir kanama değil leke değil bunu kesinlikle söyleyebilirim.

aynı durum banada denk geldi cuma akşamı regl oldum cumartesi doktorum şehir dışındaydı pazar zaten yok pazartesi başladı benim tüp maceram doktor satı cumartesi kabul etti ilk iğnemi pazartesi oldum üçüncü gün başladık doktora göre ama bana göre sat 26 şubattı ve 4.gün iğnemi oldum. eşim ilk görüşmeye gelmedi dötüme bile takmadım hatta daha sakin oldum. çünkü gelince vıdı vıdı ediyodu. sadece lazım olduğu gün sperm vermeye geldi o kadar..

kötü şeyler duysanda, ne kadar erkekler destek olsada bunun mücadelesi en çok bizi yoruyor. o yüzden kendi kendimize yetmeliyiz. tamam mı
budurrrrrr sanki çok destek oluyolarda. yerim onların desteğini bol soğanlı cokacimcoook

tekrar gözünaydın canım, artık için rahat etsin, kuruntulara son....
ablamda yeğenimin testini hala saklar... sen de sakla tabii, ilerde herşeyi, bütün bu yaşananları sana hatırlatacak, hoş bir anı olarak.........

Kızlar bir soru ;

Pazartesi Dr. gideceğim ya bakacak kist falan yoksa yumurta yeter sayıdaysa başlayacak ya.

Eğer yumurta 3 ün altındaysa erteliyorlarmış. Böyle birşey başıma gelirse ben klomeni çok kullanmadım ama hep faydasını gördüm 2 gebelikte onla oldu. Klomenle aşılama yapalım mı diyeyim mi ?

arkadaşlar şimdi kafama çok fena birşey takıldı, şimdi bunu kurup durarım. :uhm:
iğnemi göbekten kendim yapıyorum, bugün ikinci iğnem. havasını alayım derken birazı dışarı kaçtı, çok etkisi olurmu? üzüldüm şimdi offf offf..... neye dikkat etsem ille bir aksilik.
zaten şişede de çok azda olsa minik damlalar kalıyor malum...

yok birşey olmaz canım , bu soruyu dr. a sordum birşey olmayacağını söylemişti. Takılma

karamel canım eminim en az 6 tane yumurtan olacak en çok allah ne verdiyse artık. sen şimdi bunları düşünme ama illa fikir istiyorsan neden olmasın destek olacak herşeye bence okey, neden olmasın hayatımmm

badecim o kadar oluyor illaki takma kafana hem havasını alırken hem ben iğnemi olduktan sonra bi kaç kere göbeğimden pıt dışarı bile çıkmıştı. şifa olsun hayatım ben sana ne dedim o şeytanı yolla demedim mi işte o seni ay olmadı ay hata yaptın diye bozmaya çalışıyo yolla gitsin. bozma moralini yahu.

Karamel'cim, dur bakalım arkadaşım ya. Daha yumurta sayısı belli değil, nereden çıktı 3 filan? Bir doktora git, tüp için uygun bir ay değil derse o zaman sorgularsın arkadaşım aşılamayı. Canım benim, rahat ol, yapma böyle şimdiden...

Badenur'cum, arkadaşlar da demiş zaten, içini rahat tut, o kadarcıktan birşey olmaz.

Yağmursesi, gerçekten, ben eşim gelmediği zaman daha rahat oluyorum. Artık o kadar çok konuşuldu ki, kötü bir haber alsam da beni teskin edebilecek, söylenmemiş söz kalmadı. Bakma, herşey bizde bitecek. Lütfen hep en kötüyü kurararak çıkma yola. Güzel şeyler düşün, güzel şeyler olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…