Günaydın arkadaşlar,
Karamel'cim, bak bugünde de yalnız bırakmadım seni; benim de lekelenmeler başladı bugün; vardır bunda da bir hayır diyoruz di mi?
günaydın hanımlar...
ayy bi merakla kalkar kalkmaz pc yi açtım. test yaptıranların sonucunu göreyim diye
karamel yaptırmış ama zaten de gelmiş.ne beceriksiz hatunsun sen karamel çalıştım dedin ama hiçte çalışmamışsın sadece bizi kandırmışsın.hep içimdeki ses seni hamile dedi ama hayal kırıklığı yaşattın bana alacağın olsunalsanaalsanasmile
herada canım senin de lekeler gelmiş yahu. şimdi gördümm hayırlısı olsun canım. preseedle bu aya daha iyi olacak inşallah. benim içinde çok umutlu ve pozitif olman beni güclendiriyor teşekkürler canım arkadan ittiğin için. bugün leke yok çok şükür. dayanamadım bende bi idrar testi yaptım varya ikinci çizgi birinciden önce çıktı nerdeyse ve aynı kalınlıkta çok şükür.bunu saklayacağım hiç atmayacağım. allah hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu ve tamamına erdirsin.
evet koyu sarı çok açık kahve rengi gibi. ama tuvalet kağıdına azıcık yani bir leke diil de kılcal bir damar gibiydi minnacık dün öğlenden itibaren iki katı doz kullanıyorumşimdilik yok. belkide ben abartıyor da olabilirim. sadece gözardı etmemek adına endişe duydum. yani bir kanama değil leke değil bunu kesinlikle söyleyebilirim.Alabama, sende durum ne doz artınca lekenlenme bittiydi. Bu arada o jel kuruduktan sonra renk değiştiriyor aklında olsun. Bazılarında yeşil gibi bile olmuş , bende sarımtraktı.
aynı durum banada denk geldi cuma akşamı regl oldum cumartesi doktorum şehir dışındaydı pazar zaten yok pazartesi başladı benim tüp maceram doktor satı cumartesi kabul etti ilk iğnemi pazartesi oldum üçüncü gün başladık doktora göre ama bana göre sat 26 şubattı ve 4.gün iğnemi oldum. eşim ilk görüşmeye gelmedi dötüme bile takmadım hatta daha sakin oldum. çünkü gelince vıdı vıdı ediyodu. sadece lazım olduğu gün sperm vermeye geldi o kadar..kahvaltı hazırlıyorum kızlar eşim yok annesine gitti. kız kardeş burda.eşim olmadığı için hale hanımı erteledim. hem reglinin 2. günü gidersem rezerv hakkında da bilgi edinirim diye. ama reglinin 3. günü cumartesine geliyor o günde hale hanım izinliymiş. cuma günü oldu mecburen. eşimin de gelmesini istiyorum ancak o da okulu ekmesi gerekecek nasıl olur bilmiyorum. bakalım...
budurrrrrr sanki çok destek oluyolarda. yerim onların desteğini bol soğanlı cokacimcoookkötü şeyler duysanda, ne kadar erkekler destek olsada bunun mücadelesi en çok bizi yoruyor. o yüzden kendi kendimize yetmeliyiz. tamam mı
tamambilmiyorumkismile hem sen bana nie kızıyon ki küserim valla.ayaklarım gitmiyo işte:gitme:
herada canım senin de lekeler gelmiş yahu. şimdi gördümm hayırlısı olsun canım. preseedle bu aya daha iyi olacak inşallah. benim içinde çok umutlu ve pozitif olman beni güclendiriyor teşekkürler canım arkadan ittiğin için. bugün leke yok çok şükür. dayanamadım bende bi idrar testi yaptım varya ikinci çizgi birinciden önce çıktı nerdeyse ve aynı kalınlıkta çok şükür.bunu saklayacağım hiç atmayacağım. allah hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu ve tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?