38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama'cım gördün mü bak azalacak ve bitecek, hem bebeğinde yerinde duruyor idrartestin bunu kanıtlıyor için rahatlamıştır her şey güzel gelişecek hiç merak etme dualarını eksik etme çok sevindim..

Karamel'cim öncelikle tek çizgi konsunda sabah okuyunca üzüldüm ama hemen de silkindim çünkü yapılacak bir çok şey var, klomen kullanınca hamile kaldım diyorsun istersen dr una bir öner bakalım tüpten önceki son deneme için ne diyecek kullanan diğer arkadaşlar daha iyi görüş belirtebilir. Eğer yumurta sayın çok iyi durumdaysa ay bilemdedim yanlış bir şey yazmak istemem bakalım arkadaşlar ve dr un ne diyecekler.

Herada'cım, senin lekelenmeler başlamış, önümüzdeki aya bakacağız artık hayırlısı ile bu aylarda gelecek senin sıpanda valla doğunca şöyle popolarına popolarına vur annesi çok beklettin beni seni yaraz diye..

Erverdi'cim, öncelikle sınavında başarılar ,sonra da dr dan güzel haberler bekliyoruz, tempon çok yüksek bugün Allah kolaylık versin.

Badenur'cum, sende güzel bir başlangıç yaptın sonrası da iyi gelir inşallah heyecanla bekliyoruz.

Yağmur Sesi, sen bilirsin ama ben de olsam tek giderdim, zaman çok değerli gitmen gerekiyors git hiç bekleme derim eşini..bekle bekle zaman geçiyor.

Hülyacım sen ne durumdasın nasılsın ?

Deniz Bulut'cum sen ve bebiş iyisinizdir umarım , bu sefer son dakika gelen bu bebek 9 ay sonra hayırlısı ile kucağına da gelecek arkadaşım.

peki arkadaşlar, size güveniyorum ve kalanı bana yeter diyorummmmm. konuyu kafamda çıkarıp çöp kutusuna ttım bile, şimdi çöpü boşalt diyorum, bitti...

Karamelcim seni anlıyorum, çünkü bende hep kötüyü düşünüp, önceden tedbir kararlar yaratırdım kafamda.. ama inanki bu daha çok yoruyormuş insanı... şimdi seyrine bırakıyorum... çünkü ben ne kadar düşünsemde, tasarlasamda evdeki hesap çarşıya uymuyor misali... ama eğer düşündüğün ihtimal gerçekleşirse de , ben olsam aşılamaya giderdim tabii.

Tüpten önceki son deneme gibi düşünmüyorum birtanem. eğer tüp bu ay uygun değil derse boş geçmemek için demiştim.

Zaten yumurta sayısı iyiyse hiç aşılama düşünmeme bile. Ben aşılamayı B planı olarak düşünmüştüm

Evet haklısın gardını alarak yaşamak çok yorucu

Sağolasın Waterss'çım. Sen nasılsın, yolu yarıladın sayılır hayırlısıyla.

Ben iyiyim , 20. haftanın içindeyim Çarşamba 20. hafta bitecek yarılandı canım hiç anlamadım nasıl geçti başlarda ilk haftalardaki evhamlar bittikten sonra rahat geçmeye başladı gün içinde hamile olduğumu unutuyorum bile yani bu aylar rahat yani 2.trimester rahat bir dönem. Sen de sakin kafanı takmadığın güzel günler geçir, doğal yolla denemelerinde stressiz, mutlu günler yaşa havalar güzelleşti haftasonlarını değerlendirebilirsiniz. Sonra durumlara göre hareket edersin.

Tamam canım anladım, mantıklı aslında tüpe başlayacak şartlar yoksa o ay için en uygun yöntemi denemek en iyisi.

waterss, canım her zaman herkese hassasiyetle yaklaşıyorsun, her zaman pozitif ve hep duyarlı... sen hep böyle güzel misin? :1hug:

waterss, canım her zaman herkese hassasiyetle yaklaşıyorsun, her zaman pozitif ve hep duyarlı... sen hep böyle güzel misin? :1hug:

Badenur'cum ben de seni kocaman öpüyorum..:1hug: abartıyorsun Badenur'cum. Sen ve diğer arkadaşlarda çok duyarlısınız çünkü paylaştığımız konu çok önemli hepimiz için bir o kadarda özel ve hassas bir konu. Hepimizin yumurtası ve eşlerimizin spermleri var o nedenle bende kendimde olumsuz sonuç aldığım ayda hemen kendimi toparlayıp önüme bakıyordum ne yapabilirim bir sonraki ay, problemim nerede diye araştırıp bulmaya çalışıyordum. Bu ay başarısız olduk diye oturup ağlamak elbette deşarj olmamızı sağlıyor önemli olan bunu uzatmamak ve toparlanmak hep bunu söylemeye çalışıyorum ben. Alabama ve Deniz hepimize umut oldu şimdi de Patikler'den ve sonra sizlerden gelecek güzel haberlerle şenlenecek. Mutlu olmak için mutluluğu paylaşmak gerekiyor ben de hamile arkadaşlarımızın sayısı arttıkça çok mutlu oluyorum ve kendi hamilelik haberimi almışcasına seviniyorum ve hamileliğimi daha mutlu yaşıyorum. Tek başına mutluluk olmuyor.

saol waterscım inşallah diyim. bende senin gibi 20 haftaları görürüm inşallah.

hava ne güzeldi burda kapadı kızlar tv de hava durumu bugün yağmurlu gösterdi şaşırdım sabah ne güzeldi yahu .
amaaan eve kapandım sabah da erken kalktım sıkıldım yanii. .

kimler işte kimler evden konuşuyo karamel senin evde net yok mu ya da sen mi tercih etmiyosun?

İnaşllah göreceksin de geçeceksinde artık güzel günler var önünde tadını çıkar her günün bu senin ilk tecrüben vüducun değişecek , bebeğinin tekmelerini hissedeceksin, ilk gebelik maceralı bir sonraki adımda ne olacak acaba diye geçen güzel bir yolculuk. Şu ilk haftaları atlat hayırlısı ile.

evet haklısın sanırım en riskli dnem ilk 12 hafta. bu oniki haftayı aşabilirsek daha az endişeli olacağım. telefonum hiç susmuyor inanamazsınız ben gizlemiyim herkes dıdının dıdısı bilmesin ama yakın çevrem bilsin bana dua ederler diyip gizlemedim. ama hiç ummadığım bi dünya insan aradı tebrik için ulaaannnn şebo hata mı ettin acaba dedim yani kendi kendime sonra döndüm karnımdaki sıpaya bana bak dedim artık kaçarın kuçarın yok bak beni elaleme rezil etmeyin tutunun orda biyerlere dedim. millete beni rezil etmeyin ulen dedim. :)) annelerinin lafını dinlerler artık veletler.

kimler işte kimler evden konuşuyo karamel senin evde net yok mu ya da sen mi tercih etmiyosun?

ben işteyim canım, evde internet var ama 6 gün bilgisayar başında olunca açıkcası akşam ve pazar aklıma gelmiyor açmak.

Sadece eğer topicten beklediğimiz bir haber varsa o zaman açıyorum.

Haaa bu arada iyi yapmışın sıpalara otur oturduğun yerde demeye , şimdiden şımartma :)

Alabama, bir sen varsın sende başka topictesin gittim bende mucukksss

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar kim var kim yok?
ben bugün işlerimi hallettim.bir de üstüne deniz sefası yaptım kendimi ödüllendirdim.heheheheh daha sınavdan önce..bol deniz havası aldım iyotu içime çektim.ama çarptı galiba biraz. gelince yanaklarım kıpkırmızı olmuş.acıcık ta ateş oldum.aman haaa hasta olmıyayım.emeğim boşa gider sonra.eyvahedigeldismile

dr daydım.yumurtam kocaman olmuş Alabamacım21 mm olmuş.tam istenilen gibiymiş.çatlayıp çatlamadığını sordum.göstererek şimdi keseyi görüyoruz dün gece çatlamış olabileceğini söyledi.tam birşey anlamadım.tüpçü değil diye anlamıyormu ne?amaan herneyse toy tötüne tazzik di mi?yarın akşama çalışma verdi.rahim kalınlığı da uygunmuş.yumurtamın güzel geliştiğini tüpte yüksek doz verilmemesi gerektiğini sonuç alınamyacağını ,düşük doz ilaç kullanılması gerektiğini söyledi.menogon ile puregon karışımı olabileceğini söyledi.onda yaptırmıyacağım ki.konuşması sanki o yapıcakmış gibiygi.Allah Allah;bir anlam veremedim
bir daha ki ayın folikül sayısı hakkında konuştum ona göre başlıyayım dedim.adetin 1 nci günü bakarız dedi.e ben onda yapmıyacağım ki.hem ben memorialiin başındaki Semra Kahraman a bizzat görünüp sonra başlamak istiyorum.öyle ya ilk gittiğim gibi belki uygun olmıyacak şartlar

DENıZcim sanki bir kere yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum?sanki adetin 17inci günü diğer ayda oluşabilecek folikül sayısını görebiliyorlar demiştim.bu çarşamba benim 17inci günüm.acaba diyorum düşünüyorum...şimdi bakalım ne diyecek,ona göre çok iyi plan yapmalıyım.bu son şansım benim.
şimdi yazdıklarınıza bakıyiiim.bende böyle...

Son düzenleme:

Erverdi canim hadi bakalim, insallah bu ay gelir bebisin. Tupe gerek kalmaz.
Ben iyiyim ama yazdigim gibi artik cok zor nefes aliyorum. Yemeklerden sonra tam bir izdirab yasiyorum. Ama olsun cok sikayet etmiyorum.
sevgiler

Sende iyi varsın kaydirigubbakcemile3

Erverdi canım sınavında başarılar diliyorum inşallah güzel notlar gelir.

Herada Karamel.sağolun teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için.Allah utandırmaz inşallah.benim için büyük bir sınav.asla veremiyeceğim zor bir dersti benim için.bakalım?kendimden en az 70 bekliyorum.yoksa zorr

selam canım, yumurtacığın hayırlı ve de uğurlu olsun, bol şans diliyorum, bizlere hoş bir süpriz yaşatmanı diliyorum canı gönülden... gelecek aya gerek bile kalmaz belki... hayatın bütünü bir mucize değil mi? bu mucizelerden beklenen, özlenen en kısa zamanda hayırlısı ile senin başına gelsin.
Memorial ile daha önce görüşmedim ama genelde hep olumlu şeyler duydum, şu anki doktorun tüp konusunu kendi üzerine alınmış gibi sanki..

canım sen sınavına girdin mi? ben sonra gireceksin gibi algıladım, yanlış anlamışım demek... hayırlısı olsun beklediğinden fazlasını alırsın inşallah.... ne zaman sonuçlar açıklanır ?

Karamel ile Herada kırmızı kartı görmüşler.Üzüldüm....CANLARINIZ SAĞOLSUN.Karamel plan yapmaya bile başlamış.inşallah bir daha.ya

Alabama;lekeler bitmiş.gitmiş.gelmesinler bir daha.kov gitsin.üzümler de dursunlar durdukları yerde.hamileliği sağlamlaştırmışsın ikinci bir testle.sakla sakla.ben kimbilir nelerini saklardım

Badenur;bişeycik olmaz arkadaşım o kadar kaçan ilaçtan.bizim bebekler zorla olacak ya işte oldu mu oluyor.yoksa olacaksa olacak inşallah.her durumda.

Yağmur sesi;iltifatın için teşekkürler.ama sizlerle aynıyım yaşça.ruhen bakarsan hiç büyümiyeceğim.....yaparsın yaparsın .istersen sende yaparsın.insan yeter ki istesin yapamıyacağı birşey yok.Evet yaa neden eşin yok diye erteliyorsun Hale hanımla görüşmeni.bizde bütün işleri ben hallederim.evde bile.benim eşim ( bu arada aslında eş demek doğru değilmiş,kocaysa kocam karınsa karım denicekmiş doğrusu buymuş tv de bir prof söylemişti.prof muydu?...sanırım)gerçek söylüyorum.bunu kendi de söyler.valla kafam rahat ceketimi aılyorum gidiyorum geliyorum asıyorum yerine..cekette giymez ya öyle misal verir.sadece son aşamada bir de o güzel uyku anlarında yanımda olur.

WATERSS;çok sağol iyi dileklerin için.benim için çok önemli.sayısalım yoktu çok zorlandım.ben sözelciyim.bakalım kendimle yarışımı kazanabilecekmiyim.senin de maşallah 20 haftalık olmuş kızın.ne güzel bir duygudur kimbilir?kız annesi olmak.gönlüm hep kızda.hayırlısı ile kollarına al.sar..

benden böyle kızlar.şimdi gideyim bugün eminönüde kociye uğramıştım.şimdi gideyim tuttuğu balıkları kızartıyiiim.bu akşam geçe kaldım:sm_confused:

İYİ AKŞAMLAR arkadaşlar kimsecikler yokmuş... Eşim düğüne gitti yalnızım...
Aşağıdaki şiiri, şiir seven sevmeyen hepinize armağan ediyorum.

Bir gün daha gidiyor ömrümden, ama şikayet etmiyorum
ötelerdeki umutlarımı yudumluyorum, kırmızı renkli kadehte.
Alevi sönse de haşmetli güneşin üşümüyorum...
indirmiyorum hayalimin perdelerini, prangasız çünkü düşlerim.
Yasakları yıldızlara asıyorum, işlediğim tüm yanlışlara af...

Hayal manzaralı bir koy seçiyorum, fener adasının kuytusunda...
ruhumdaki tüm yorgunlukları, denize bırakıyorum.
yaslanıyorum taş koltuğuma, sigara değil,
her nefeste iyotu çekiyorum içime.
tek müzik, martıların vaveylaları,
yüzüme vuran dalgaların eşliğinde.

duvaksız şimdi tepelerim, tüm sırlarım gökyüzünde.
gecede kalıyor kirlenmişlikler, en temizi açılıyor sayfaların sabaha...
bir yeni gelinin kınalı ellerindeki, umutlar sarıyor yüreğimi.
düşen her damlada ıslanıyorum...

Sırılsıklamım şimdi, kendi kıyıma vuran dalgalarla ıslanıyorum,
Yıkıyorum kumdan kaleleri, ben olan kabukları topluyorum sahilden.

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…