herada canım senin de lekeler gelmiş yahu. şimdi gördümm hayırlısı olsun canım. preseedle bu aya daha iyi olacak inşallah. benim içinde çok umutlu ve pozitif olman beni güclendiriyor teşekkürler canım arkadan ittiğin için. bugün leke yok çok şükür. dayanamadım bende bi idrar testi yaptım varya ikinci çizgi birinciden önce çıktı nerdeyse ve aynı kalınlıkta çok şükür.bunu saklayacağım hiç atmayacağım. allah hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu ve tamamına erdirsin.
Kızlar bir soru ;
Pazartesi Dr. gideceğim ya bakacak kist falan yoksa yumurta yeter sayıdaysa başlayacak ya.
Eğer yumurta 3 ün altındaysa erteliyorlarmış. Böyle birşey başıma gelirse ben klomeni çok kullanmadım ama hep faydasını gördüm 2 gebelikte onla oldu. Klomenle aşılama yapalım mı diyeyim mi ?
Karamel'cim öncelikle tek çizgi konsunda sabah okuyunca üzüldüm ama hemen de silkindim çünkü yapılacak bir çok şey var, klomen kullanınca hamile kaldım diyorsun istersen dr una bir öner bakalım tüpten önceki son deneme için ne diyecek kullanan diğer arkadaşlar daha iyi görüş belirtebilir. Eğer yumurta sayın çok iyi durumdaysa ay bilemdedim yanlış bir şey yazmak istemem bakalım arkadaşlar ve dr un ne diyecekler.
Karamelcim seni anlıyorum, çünkü bende hep kötüyü düşünüp, önceden tedbir kararlar yaratırdım kafamda.. ama inanki bu daha çok yoruyormuş insanı... şimdi seyrine bırakıyorum... çünkü ben ne kadar düşünsemde, tasarlasamda evdeki hesap çarşıya uymuyor misali... ama eğer düşündüğün ihtimal gerçekleşirse de , ben olsam aşılamaya giderdim tabii.
Sağolasın Waterss'çım. Sen nasılsın, yolu yarıladın sayılır hayırlısıyla.
Tüpten önceki son deneme gibi düşünmüyorum birtanem. eğer tüp bu ay uygun değil derse boş geçmemek için demiştim.
Zaten yumurta sayısı iyiyse hiç aşılama düşünmeme bile. Ben aşılamayı B planı olarak düşünmüştüm
waterss, canım her zaman herkese hassasiyetle yaklaşıyorsun, her zaman pozitif ve hep duyarlı... sen hep böyle güzel misin? :1hug:
saol waterscım inşallah diyim. bende senin gibi 20 haftaları görürüm inşallah.
hava ne güzeldi burda kapadı kızlar tv de hava durumu bugün yağmurlu gösterdi şaşırdım sabah ne güzeldi yahu .
amaaan eve kapandım sabah da erken kalktım sıkıldım yanii. .
kimler işte kimler evden konuşuyo karamel senin evde net yok mu ya da sen mi tercih etmiyosun?
kimler işte kimler evden konuşuyo karamel senin evde net yok mu ya da sen mi tercih etmiyosun?
merhaba kızlar kim var kim yok?
ben bugün işlerimi hallettim.bir de üstüne deniz sefası yaptım kendimi ödüllendirdim.heheheheh daha sınavdan önce..bol deniz havası aldım iyotu içime çektim.ama çarptı galiba biraz. gelince yanaklarım kıpkırmızı olmuş.acıcık ta ateş oldum.aman haaa hasta olmıyayım.emeğim boşa gider sonra.eyvahedigeldismile
dr daydım.yumurtam kocaman olmuş Alabamacım21 mm olmuş.tam istenilen gibiymiş.çatlayıp çatlamadığını sordum.göstererek şimdi keseyi görüyoruz dün gece çatlamış olabileceğini söyledi.tam birşey anlamadım.tüpçü değil diye anlamıyormu ne?amaan herneyse toy tötüne tazzik di mi?yarın akşama çalışma verdi.rahim kalınlığı da uygunmuş.yumurtamın güzel geliştiğini tüpte yüksek doz verilmemesi gerektiğini sonuç alınamyacağını ,düşük doz ilaç kullanılması gerektiğini söyledi.menogon ile puregon karışımı olabileceğini söyledi.onda yaptırmıyacağım ki.konuşması sanki o yapıcakmış gibiygi.Allah Allah;bir anlam veremedim
bir daha ki ayın folikül sayısı hakkında konuştum ona göre başlıyayım dedim.adetin 1 nci günü bakarız dedi.e ben onda yapmıyacağım ki.hem ben memorialiin başındaki Semra Kahraman a bizzat görünüp sonra başlamak istiyorum.öyle ya ilk gittiğim gibi belki uygun olmıyacak şartlar
DENİZcim sanki bir kere yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum?sanki adetin 17inci günü diğer ayda oluşabilecek folikül sayısını görebiliyorlar demiştim.bu çarşamba benim 17inci günüm.acaba diyorum düşünüyorum...şimdi bakalım ne diyecek,ona göre çok iyi plan yapmalıyım.bu son şansım benim.
şimdi yazdıklarınıza bakıyiiim.bende böyle...
Sende iyi varsın kaydirigubbakcemile3
Erverdi canım sınavında başarılar diliyorum inşallah güzel notlar gelir.
merhaba kızlar kim var kim yok?
ben bugün işlerimi hallettim.bir de üstüne deniz sefası yaptım kendimi ödüllendirdim.heheheheh daha sınavdan önce..bol deniz havası aldım iyotu içime çektim.ama çarptı galiba biraz. gelince yanaklarım kıpkırmızı olmuş.acıcık ta ateş oldum.aman haaa hasta olmıyayım.emeğim boşa gider sonra.eyvahedigeldismile
dr daydım.yumurtam kocaman olmuş Alabamacım21 mm olmuş.tam istenilen gibiymiş.çatlayıp çatlamadığını sordum.göstererek şimdi keseyi görüyoruz dün gece çatlamış olabileceğini söyledi.tam birşey anlamadım.tüpçü değil diye anlamıyormu ne?amaan herneyse toy tötüne tazzik di mi?yarın akşama çalışma verdi.rahim kalınlığı da uygunmuş.yumurtamın güzel geliştiğini tüpte yüksek doz verilmemesi gerektiğini sonuç alınamyacağını ,düşük doz ilaç kullanılması gerektiğini söyledi.menogon ile puregon karışımı olabileceğini söyledi.onda yaptırmıyacağım ki.konuşması sanki o yapıcakmış gibiygi.Allah Allah;bir anlam veremedim
bir daha ki ayın folikül sayısı hakkında konuştum ona göre başlıyayım dedim.adetin 1 nci günü bakarız dedi.e ben onda yapmıyacağım ki.hem ben memorialiin başındaki Semra Kahraman a bizzat görünüp sonra başlamak istiyorum.öyle ya ilk gittiğim gibi belki uygun olmıyacak şartlar
DENİZcim sanki bir kere yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum?sanki adetin 17inci günü diğer ayda oluşabilecek folikül sayısını görebiliyorlar demiştim.bu çarşamba benim 17inci günüm.acaba diyorum düşünüyorum...şimdi bakalım ne diyecek,ona göre çok iyi plan yapmalıyım.bu son şansım benim.
şimdi yazdıklarınıza bakıyiiim.bende böyle...
Herada Karamel.sağolun teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için.Allah utandırmaz inşallah.benim için büyük bir sınav.asla veremiyeceğim zor bir dersti benim için.bakalım?kendimden en az 70 bekliyorum.yoksa zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?