- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
canım sen sınavına girdin mi? ben sonra gireceksin gibi algıladım, yanlış anlamışım demek... hayırlısı olsun beklediğinden fazlasını alırsın inşallah.... ne zaman sonuçlar açıklanır ?
bi ara baktım topige kimseyi göremedim seni kaçırmışım saat 2 den sonra eşim geldi çıktım canım bilseydim kalırdım seni yanlız bırakmazdım.Haaa bu arada iyi yapmışın sıpalara otur oturduğun yerde demeye , şimdiden şımartma :)
Alabama, bir sen varsın sende başka topictesin gittim bende mucukksss
hoşgeldin erverdicim haberler iyi hadi bakalım çalış hem ders çalış hem bebek için çalış bu aralar çok çalışman lazım çooook. sınavların da iyimiş yarında var dimi başarılar sanaa her konuda. birdahaki ayın stokları ne zaman görünür tam bilemiyorum ama tüp bebekde uzun protokol 21.gün başlıyor baştan baskılama için onu biliyorum demekki o zaman belli oluyor diyebilir miyiz? bilenler daha net söyler ben sadece tahminen konuştum canım.merhaba kızlar kim var kim yok?
ben bugün işlerimi hallettim.bir de üstüne deniz sefası yaptım kendimi ödüllendirdim.heheheheh daha sınavdan önce..bol deniz havası aldım iyotu içime çektim.ama çarptı galiba biraz. gelince yanaklarım kıpkırmızı olmuş.acıcık ta ateş oldum.aman haaa hasta olmıyayım.emeğim boşa gider sonra.eyvahedigeldismile
dr daydım.yumurtam kocaman olmuş Alabamacım21 mm olmuş.tam istenilen gibiymiş.çatlayıp çatlamadığını sordum.göstererek şimdi keseyi görüyoruz dün gece çatlamış olabileceğini söyledi.tam birşey anlamadım.tüpçü değil diye anlamıyormu ne?amaan herneyse toy tötüne tazzik di mi?yarın akşama çalışma verdi.rahim kalınlığı da uygunmuş.yumurtamın güzel geliştiğini tüpte yüksek doz verilmemesi gerektiğini sonuç alınamyacağını ,düşük doz ilaç kullanılması gerektiğini söyledi.menogon ile puregon karışımı olabileceğini söyledi.onda yaptırmıyacağım ki.konuşması sanki o yapıcakmış gibiygi.Allah Allah;bir anlam veremedim
bir daha ki ayın folikül sayısı hakkında konuştum ona göre başlıyayım dedim.adetin 1 nci günü bakarız dedi.e ben onda yapmıyacağım ki.hem ben memorialiin başındaki Semra Kahraman a bizzat görünüp sonra başlamak istiyorum.öyle ya ilk gittiğim gibi belki uygun olmıyacak şartlar
DENİZcim sanki bir kere yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum?sanki adetin 17inci günü diğer ayda oluşabilecek folikül sayısını görebiliyorlar demiştim.bu çarşamba benim 17inci günüm.acaba diyorum düşünüyorum...şimdi bakalım ne diyecek,ona göre çok iyi plan yapmalıyım.bu son şansım benim.
şimdi yazdıklarınıza bakıyiiim.bende böyle...
roniş 30 hafta olmuşsun maşallah sana az kaldı. neden azap yaşıyorsun karnın çok büyüdüğü için mi ?bilmiyorumkismileErverdi canim hadi bakalim, insallah bu ay gelir bebisin. Tupe gerek kalmaz.
Ben iyiyim ama yazdigim gibi artik cok zor nefes aliyorum. Yemeklerden sonra tam bir izdirab yasiyorum. Ama olsun cok sikayet etmiyorum.
sevgiler
oohhh afiyet şeker olsun sana kız çocuğu olsun balıklar zemuszemusKaramel ile Herada kırmızı kartı görmüşler.Üzüldüm....CANLARINIZ SAĞOLSUN.Karamel plan yapmaya bile başlamış.inşallah bir daha.ya
Alabama;lekeler bitmiş.gitmiş.gelmesinler bir daha.kov gitsin.üzümler de dursunlar durdukları yerde.hamileliği sağlamlaştırmışsın ikinci bir testle.sakla sakla.ben kimbilir nelerini saklardım
Badenur;bişeycik olmaz arkadaşım o kadar kaçan ilaçtan.bizim bebekler zorla olacak ya işte oldu mu oluyor.yoksa olacaksa olacak inşallah.her durumda.
Yağmur sesi;iltifatın için teşekkürler.ama sizlerle aynıyım yaşça.ruhen bakarsan hiç büyümiyeceğim.....yaparsın yaparsın .istersen sende yaparsın.insan yeter ki istesin yapamıyacağı birşey yok.Evet yaa neden eşin yok diye erteliyorsun Hale hanımla görüşmeni.bizde bütün işleri ben hallederim.evde bile.benim eşim ( bu arada aslında eş demek doğru değilmiş,kocaysa kocam karınsa karım denicekmiş doğrusu buymuş tv de bir prof söylemişti.prof muydu?...sanırım)gerçek söylüyorum.bunu kendi de söyler.valla kafam rahat ceketimi aılyorum gidiyorum geliyorum asıyorum yerine..cekette giymez ya öyle misal verir.sadece son aşamada bir de o güzel uyku anlarında yanımda olur.
WATERSS;çok sağol iyi dileklerin için.benim için çok önemli.sayısalım yoktu çok zorlandım.ben sözelciyim.bakalım kendimle yarışımı kazanabilecekmiyim.senin de maşallah 20 haftalık olmuş kızın.ne güzel bir duygudur kimbilir?kız annesi olmak.gönlüm hep kızda.hayırlısı ile kollarına al.sar..
benden böyle kızlar.şimdi gideyim bugün eminönüde kociye uğramıştım.şimdi gideyim tuttuğu balıkları kızartıyiiim.bu akşam geçe kaldım:sm_confused:
badenur yapma bana böyle şeyler.kalıyorum buralarda.çıkmıyorum sonra.ellerine sağlık canımmmmm.şiirin için..kanıma girme benim.şu yemek işi olmasaydı döktürürdüm şimdi sana...........şaka şaka.aklım mutfakta.ne yalan söyliyeyim acıktım da.yemek te yemedim bugün.artık çıkıyorum.boşluk olursa kaçarım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ee bende bugün sınava girdin hatta 70 alırım filan diyince iyi geçti sandıydımmm yahu
badecim döktürmüşsün sen niye gitmedin evde kaldın bakim?
bu gece ..bu gece kızlar...bu gece kızımı almaya gidiyoruummmmmmmmm
bu gece ..bu gece kızlar...bu gece kızımı almaya gidiyoruummmmmmmmm
merhaba kızlar kim var kim yok?
ben bugün işlerimi hallettim.bir de üstüne deniz sefası yaptım kendimi ödüllendirdim.heheheheh daha sınavdan önce..bol deniz havası aldım iyotu içime çektim.ama çarptı galiba biraz. gelince yanaklarım kıpkırmızı olmuş.acıcık ta ateş oldum.aman haaa hasta olmıyayım.emeğim boşa gider sonra.eyvahedigeldismile
dr daydım.yumurtam kocaman olmuş Alabamacım21 mm olmuş.tam istenilen gibiymiş.çatlayıp çatlamadığını sordum.göstererek şimdi keseyi görüyoruz dün gece çatlamış olabileceğini söyledi.tam birşey anlamadım.tüpçü değil diye anlamıyormu ne?amaan herneyse toy tötüne tazzik di mi?yarın akşama çalışma verdi.rahim kalınlığı da uygunmuş.yumurtamın güzel geliştiğini tüpte yüksek doz verilmemesi gerektiğini sonuç alınamyacağını ,düşük doz ilaç kullanılması gerektiğini söyledi.menogon ile puregon karışımı olabileceğini söyledi.onda yaptırmıyacağım ki.konuşması sanki o yapıcakmış gibiygi.Allah Allah;bir anlam veremedim
bir daha ki ayın folikül sayısı hakkında konuştum ona göre başlıyayım dedim.adetin 1 nci günü bakarız dedi.e ben onda yapmıyacağım ki.hem ben memorialiin başındaki Semra Kahraman a bizzat görünüp sonra başlamak istiyorum.öyle ya ilk gittiğim gibi belki uygun olmıyacak şartlar
DENİZcim sanki bir kere yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum?sanki adetin 17inci günü diğer ayda oluşabilecek folikül sayısını görebiliyorlar demiştim.bu çarşamba benim 17inci günüm.acaba diyorum düşünüyorum...şimdi bakalım ne diyecek,ona göre çok iyi plan yapmalıyım.bu son şansım benim.
şimdi yazdıklarınıza bakıyiiim.bende böyle...
günaydıııınnnnn
erverdicim kızını aldınmııı?? :))
Badenur'cum ben de seni kocaman öpüyorum..:1hug: abartıyorsun Badenur'cum. Sen ve diğer arkadaşlarda çok duyarlısınız çünkü paylaştığımız konu çok önemli hepimiz için bir o kadarda özel ve hassas bir konu. Hepimizin yumurtası ve eşlerimizin spermleri var o nedenle bende kendimde olumsuz sonuç aldığım ayda hemen kendimi toparlayıp önüme bakıyordum ne yapabilirim bir sonraki ay, problemim nerede diye araştırıp bulmaya çalışıyordum. Bu ay başarısız olduk diye oturup ağlamak elbette deşarj olmamızı sağlıyor önemli olan bunu uzatmamak ve toparlanmak hep bunu söylemeye çalışıyorum ben. Alabama ve Deniz hepimize umut oldu şimdi de Patikler'den ve sonra sizlerden gelecek güzel haberlerle şenlenecek. Mutlu olmak için mutluluğu paylaşmak gerekiyor ben de hamile arkadaşlarımızın sayısı arttıkça çok mutlu oluyorum ve kendi hamilelik haberimi almışcasına seviniyorum ve hamileliğimi daha mutlu yaşıyorum. Tek başına mutluluk olmuyor.
Selam kızlar,
Babamız şehir dışında, bende annemle birlikte 31 senelik arkadaşımın ablasına gideceğim. Kaynatırız artık :)
Histeroskopi sonrası ve tüp sonrası ilk adet gayet boldu. Bu sefer gene az, bilemedim valla herhalde durduk yere gene yapışmamıştır. Neyse bugün kafamı takmayayım bari zaten ak mı kara mı yarın belli olacak :=)
İnşallah iyi olur. Hepinize keyifli Pazarlar diliyorum.
Patikler canım seni açık görüyorum az kaldı sabrına kuvvet demekten başka elden birşey gelmiyor. Şimdi yazını okudum aynı anda yazmışısz, o ilaçları bende kullandım onlar ağrı yapmıyor dersem sanırım sana güzel bir haber olur.
Karamel ve Herada kısmet değilmiş bu ay napalım önümüze bakmaya devam edeceğiz. Siz de bu azim varken kim tutar sizi be!!!!!!
Badenur inşallah herşey yolunda gider... Yolun açık olsun arkadaşım.
Erverdi canım senin de yumurta maaşallah aldı başını gitti ha.. Umarım allah gönlüne göre verir.
Waterss'cim, Alabama, Yağmursesi, Deniz ,Hülya hepinizi kucaklıyorum...
Kızlar evet benim de az kaldı. Halen göğsümde dokununca ağrı var, diğer tüp denememde 1 hafta sonra ağrı tamamen yok olmuştu. Bu sefer yok olmadı ama belkide yakınlaşan adet ağrısıdır kim bilir? Bir de crinone jel ve estrafem midir nedir onların verdiği bir ağrı da olabilir. Bu arada birşey soracağım size, birkaç gün önce göğsümün ucunu sıkasım geldi (ne mazoşistim di mi kaydirigubbakcemile3) bir göğsümden su rengi diğer göğsümden süt rengi sıvı geld. Böyle olan oldu mu hiç aranızda.. Bu büyük br ihtimalle aldığım hormon ilaçlarından kaynaklanıyordur herhalde di mi, ne dersiniz? Bu arada 2 tüp sonucunda 3 kilo aldım kızlar... Of of 52 kg olan ben artık 55'im ve de hiç alışık değilim :)
Hava çok güzel kocam içerde uyuyor kızım da tv seyrediyor... Biraz sonra dışarının tadını çıkarmaya gideceğiz. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum canlar......
Patikler'cim ben de böyle bir belirti olmadı, yani göğüslerimden birşey gelmedi halen de gelmedi. İlk hamileliğimde de göğsümden bir şey gelmemişti.
Az kaldı canım, bir iyi haberde sen vereceksin inşallah bize bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?