38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok canım.doğru anlamışsın.bugün okulu buldum.sınav yarın.sonuçlar 1 ay içinde açıklanıyor.dur sende şimdi.daha girmeden sonuçlar...ayyyyy.ben çok heyecanlı bir yapıdayımdır.tüpe bile başlayınca 1 2 kilo veririm.bugün tartıldım dr da 63 üm.şimdi çıkmalıyım.aç kurt birazdan uyanır.bende dişinin kovuğuna sığmama.kalkıyiiim artık.yoksa yat geber yemeği olacakopuyorumnanaktan

badenur yapma bana böyle şeyler.kalıyorum buralarda.çıkmıyorum sonra.ellerine sağlık canımmmmm.şiirin için..kanıma girme benim.şu yemek işi olmasaydı döktürürdüm şimdi sana...........şaka şaka.aklım mutfakta.ne yalan söyliyeyim acıktım da.yemek te yemedim bugün.artık çıkıyorum.boşluk olursa kaçarım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ERVERDİcim yarınki sınavında bol şans o halde... allah zihin açıklığı versin, bugün biraz erken yatıp dinlenmen iyi olur... heyecan yapma sakın........

Haaa bu arada iyi yapmışın sıpalara otur oturduğun yerde demeye , şimdiden şımartma :)

Alabama, bir sen varsın sende başka topictesin gittim bende mucukksss
bi ara baktım topige kimseyi göremedim seni kaçırmışım saat 2 den sonra eşim geldi çıktım canım bilseydim kalırdım seni yanlız bırakmazdım.

hoşgeldin erverdicim haberler iyi hadi bakalım çalış hem ders çalış hem bebek için çalış bu aralar çok çalışman lazım çooook. sınavların da iyimiş yarında var dimi başarılar sanaa her konuda. birdahaki ayın stokları ne zaman görünür tam bilemiyorum ama tüp bebekde uzun protokol 21.gün başlıyor baştan baskılama için onu biliyorum demekki o zaman belli oluyor diyebilir miyiz? bilenler daha net söyler ben sadece tahminen konuştum canım.

Erverdi canim hadi bakalim, insallah bu ay gelir bebisin. Tupe gerek kalmaz.
Ben iyiyim ama yazdigim gibi artik cok zor nefes aliyorum. Yemeklerden sonra tam bir izdirab yasiyorum. Ama olsun cok sikayet etmiyorum.
sevgiler
roniş 30 hafta olmuşsun maşallah sana az kaldı. neden azap yaşıyorsun karnın çok büyüdüğü için mi ?bilmiyorumkismile

oohhh afiyet şeker olsun sana kız çocuğu olsun balıklar zemuszemus

afiyet şeker olsunnnnnnnnnnn...

ee bende bugün sınava girdin hatta 70 alırım filan diyince iyi geçti sandıydımmm yahu
badecim döktürmüşsün sen niye gitmedin evde kaldın bakim?

bu gece ..bu gece kızlar...bu gece kızımı almaya gidiyoruummmmmmmmm

Erverdi'cim çok sevindim. Nasıl dr bu canım yumurta 21 mm diyor ve dün akşam çatlamış olabilir diyor Pazar akşamı ilişki veriyor..deli mi ne ?..

21 mm lik aslan gibi yumurta Cumartesi akşam ve Pazar akşamı değerlendiriyorsun canım..ayy hadi inşallah kızın bu ay gelecek Nazlı kızımız çok uzatma gel artık..

Arkadaslar bugun reglimin 3. gunu ve doktora gittim hormon testlerim yapildi sonuclar asagidaki gibi yorumlarsaniz sevinirim
yas 31
E2 25,95
FSH 6,28
LH 2,56
DHEA 479,1
Prolaktin 10,86

sagda 3 solda 6 folikul goruldu
Bende rezerv azlgi vardi . Bu sonuclar nasil peki?

günaydıııınnnnn
erverdicim kızını aldınmııı?? :))

günaydıınn canım.aldım aldım.ama yarısını.belden üsütünü diğer yarısını da akşama tamamlıyacağız.yapboz gibi yanikaydirigubbakcemile3

senden ne haber?var mı bulantıya da herhangi bir belirti?

HÜLYA;dr a gidecektin,gittin mi?son haberler nedir?

PATıKLER;bugünü sayma.kaldı 2 gün.bence salı da belli olur .ama şimdi kanına girmiyeyim senin.(31 çekmişti ya geçen ay )girmeişsin bu ara...

DENıZ BULUT;kayboldun yine....ortalıklarda yoksun.gelmemenin sebebi kafanı dinlemek olsun.başka birşey olmasında.bebeğin senle dursun..ıNNŞALLAHHH

HERADA,KARAMEL;hava çok güzel bugün.yeni maratona moral depolamak için çok güzel bir gün.durmayın evde.çıkın hayatın tadına varın..

evet..tek başına mutluluk olmuyor..paylaşınca mutluluk oluyor..sevinci de üzüntüyü de..O zaman ancak bir olabiliyorsun.ben de seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum arkadaşım:1hug:

Karamel ve Herada kısmet değilmiş bu ay napalım önümüze bakmaya devam edeceğiz. Siz de bu azim varken kim tutar sizi be!!!!!!
Badenur inşallah herşey yolunda gider... Yolun açık olsun arkadaşım.
Erverdi canım senin de yumurta maaşallah aldı başını gitti ha.. Umarım allah gönlüne göre verir.
Waterss'cim, Alabama, Yağmursesi, Deniz ,Hülya hepinizi kucaklıyorum...

Kızlar evet benim de az kaldı. Halen göğsümde dokununca ağrı var, diğer tüp denememde 1 hafta sonra ağrı tamamen yok olmuştu. Bu sefer yok olmadı ama belkide yakınlaşan adet ağrısıdır kim bilir? Bir de crinone jel ve estrafem midir nedir onların verdiği bir ağrı da olabilir. Bu arada birşey soracağım size, birkaç gün önce göğsümün ucunu sıkasım geldi (ne mazoşistim di mi kaydirigubbakcemile3) bir göğsümden su rengi diğer göğsümden süt rengi sıvı geld. Böyle olan oldu mu hiç aranızda.. Bu büyük br ihtimalle aldığım hormon ilaçlarından kaynaklanıyordur herhalde di mi, ne dersiniz? Bu arada 2 tüp sonucunda 3 kilo aldım kızlar... Of of 52 kg olan ben artık 55'im ve de hiç alışık değilim :)

Hava çok güzel kocam içerde uyuyor kızım da tv seyrediyor... Biraz sonra dışarının tadını çıkarmaya gideceğiz. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum canlar......

Selam kızlar,

Babamız şehir dışında, bende annemle birlikte 31 senelik arkadaşımın ablasına gideceğim. Kaynatırız artık :)

Histeroskopi sonrası ve tüp sonrası ilk adet gayet boldu. Bu sefer gene az, bilemedim valla herhalde durduk yere gene yapışmamıştır. Neyse bugün kafamı takmayayım bari zaten ak mı kara mı yarın belli olacak :=)

ınşallah iyi olur. Hepinize keyifli Pazarlar diliyorum.

Patikler canım seni açık görüyorum az kaldı sabrına kuvvet demekten başka elden birşey gelmiyor. Şimdi yazını okudum aynı anda yazmışısz, o ilaçları bende kullandım onlar ağrı yapmıyor dersem sanırım sana güzel bir haber olur.

Canım sen yazana kadar da ben çıkmışım. İnşallah dediğin gibidir... Çok öpüyorum tatlım...

Patikler'cim ben de böyle bir belirti olmadı, yani göğüslerimden birşey gelmedi halen de gelmedi. İlk hamileliğimde de göğsümden bir şey gelmemişti.

Az kaldı canım, bir iyi haberde sen vereceksin inşallah bize bu hafta.

Ha anlaşıldı demek ki prolaktinin yüksek olmasından kaynaklanan birşey bu...

Bir an evet hamileyim galiba diyorum bir an da yok hayır değilim, e ne de olsa 3-4 ay önceki denememde de negatif sonuçlanmıştı diyorum. Bakalım, göreceğiz... En önemlisi hayırlısı ne ise o olsun diyorum, başka da birşey gelmiyor elden zaten... İşte böyle arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…