38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ne haber patikler?bugün de bitti.kaldı 2 güncük.

göğüslerden süt gelmesini ben de prolaktın yüksekliğnden diye biliyorum.ben yaşamadım hiç.sende sıkmayıver senden de gelmesinnaniknanik

kızlar size onemli bir haberim var ama ozelden yazabilirim

Son düzenleme:
Günaydın Arkadaşlar,

Herkese iyi haftalar, kolaylıklar diliyorum.... opuyorumnanaktan

Bugün iğnelerimin dördüncü günü, iğnelerle birlikte kasıklarımda hareketlilik olurdu, ama bu sefer hiç birşey yok... neyse yarın kontrolüm var, belli olur artık.

Karamel ve Hereda, peresed'le hamile kalmanızı inanın çok çok istemiştim, çünkü bu tüpte sonuçsuz kalırsa, en azından presed ümidim olacaktı, neyse belki kısmetiniz bir dahaki aya....

PATİKLER şimdi müjde sırası sende canım, sanırım çarşamba belli olacaktı, idrar testi denemeyi düşünüyor musun? ben idrar testi yapmayı sevmem, sonraki günler çok zor geçiyor ondan sonra...

Deniz, özlettin... dilerim iyisindir...

Erverdi'nin kursu var ...

Hülya, alabama, waters, yağmursesi, unuttuğum var mı? hepiniz iyisiniz umarım.

yeni hafta yeni müjdeler getirsin hepimize... yerimseniben

ülen esterya bir iyileşiyim ...elimdesin
kızlar ev süslemeye değil arkamdan çiçek atmaya geliceksiniz heee az iyi olayım dr ideceğim.zor azydım

Evet çarşamba... Ben de sevmem o nedenle yapmayı düşünmüyorum. Sadece meraktan soruyorum, idrar testiyle az çok hangi gün yapılsa belli olabiliyor?

Herkese günaydın kızlar.
Patikler rkadaşım test günün ne zamandı canım.

Kısmetse 7 Nisan... Bakalım hayırlısı...

ülen esterya bir iyileşiyim ...elimdesin
kızlar ev süslemeye değil arkamdan çiçek atmaya geliceksiniz heee az iyi olayım dr ideceğim.zor azydım

Canım çok geçmiş olsun, n'oldu?

Patikler'cim, az kalmış. ıki güne kutluyoruz inşallah. ıdrar testine gerçekten güvenmemek lazım; çok okudum idrar testinde birşey görmeyip gününde kan testiyle hamile kaldığını öğrenen ya da 7. günden itibaren silik de olsa ikinci çizgiyi görebilen.

Badenur'cum, bugün Karamel yarın da sen süper haberlerle dönün doktorlardan inşallah. Ağrılara gerçekten takılma, bazen hiç ağrı hissetmeyebiliyorsun çünkü. Çok rahat, keyifli ve sonu muhteşem tedavileriniz olsun inşallah.

evet doğru söylüyorsun Herada'cım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…