Badenur canım tedavin hayırlı olsun.Yarın iyi haberlerle dönersin inşallah.Kasık ağrısı yok demişsin ama benim ilk denememde 7 yumurta toplanmıştı doğru düzgün kasık ağrısı olmamıştı.İkinci denememde ilk günler çok kasık ağrısı olmuştu ben de belki bu kez daha çok yumurta aynı anda büyüyor yorumu yapıyordum sadece 4 yumurtam olmuştu.Yani beni yanıltmıştı.Onun için kasık ağrısına göre yorum yapma canım.Bir de arı sütünü kullanıyor musun canım.Dr yumurta üretimi için çok faydalı demişti üstüne basa basa.
kaçtım dua edin öpüyorum
Kızlar merhaba, biraz önce geldim.
Muayenede solda 4 tane büyük, 2-3 tanede önemsemediği yumurta, sağda ise 4 cm. kistim dr. merhaba dedi. Dr. ilk kez muayene olsanız bu ne derdik kansermi diye korkardık ama takiptesiniz geçen ay yoktu bu ay var demek çatlamayan yumurta yada çatlamış kan içeri akmış dedi. Renkli doplerle baktı içinde kan akımı yok. Sağlık açısından hiç korkma dedi. Sadece bir ay ertelenmiş olduk okadar. Buda birşey tabi.
solda 4 tane yumurta var ama bu yaşta sağ'ı yok sayıp başlamak mantıklı değil dedi. Sağ'da da 2 tane bulsak kardır dedi. Direk solla yapmamızı gerektirecek bir acelemiz yok dedi.
Doğum kontrol hapımı aldım geldim. Bir şekilde abdal'a mı aptalamı malum oluyor. Bu ay tüp olmayacağını biliyordum ama nasıldı önce gebelikle sandım meğer kistleymiş.
Embriologları ise Herbalife Tang Kuei diye bir tablet verdi. 60 tane var sabah akşam içilecek yumurta kalitesini arttırıyormuş. Belkide hayırlısı buymuş yumurta kalitem arttıktan sonra başlarım.
Bugün 3, gün kan bakacak mıyız dedim. Takılma öyle şeylere seni ilgilendirmiyor onlar şimdi git rahat ol adet olunca bekliyorum dedi.
Canım benim ya Dr. yumurta toplamadan çıktı beni gördü hemen elini omuzuma koydu gene stres yaptın bak yanakların kıpkırmızı olmuş dedi.
Embriyologla daha önce karşılaştıktı hoş geldiniz dedi sarıldı öptü. Bitkisel tedavi için ilacı getirdi koşturarak. Valla ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. En azından mutluyum
Mrb arkadaşlar benim fsh ım yakşalık 1,5 ay önce 19.78 di geçtiğimiz hafta tahlil yaptırdım 3,8 e düşmüş.çok sevindim ama kafam da karıştı birden bu kadar düşermi diye.Adetimin 3.günü gittim ama sökülmemiştim ,gerçi doktora sordum sorun değil dedi, yasmin içiyorum sökülmememin nedeni o olabilir mi.birde bu kadar hızlı düşüşü normal mi acaba. bu forumdaki arkadaşlar bilgileriniz benden daha fazladır sizden cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.
mesaj kutusu yine dolmuş!boşaltıyiim dedim olmadı.gönderemiyorum da size.sizde de öyle bir sorun var mı
Berke arkadaşım ben de geçen bu Fsh ile ilgili benim dr'umun yorumunu yazmıştım sanırım görmemişsindir.Fsh bu kadar oynayabiliyormuş dr olarak ben de buna şaşırıyorum diyor.Benim de geçen ay 17,5 çıkmıştı fsh bu ay yapsak 5'e düşmüş olabilir diyor hiç belli olmaz sakın kafana takma diyor bana.Ben diyor bir hastama menapoza girmişsin dedim diyor kadın birkaç ay içinde hamile kalmış geldi bana diyor.Yasmin hiç kullanmadım o konuda bilgim yok ama sanırım yasmin doğum kontrol hapı ve bütün doğum kntrol hapları sökülmeyi geciktirir diye biliyorum ben.
Kızlar merhaba, biraz önce geldim.
Muayenede solda 4 tane büyük, 2-3 tanede önemsemediği yumurta, sağda ise 4 cm. kistim dr. merhaba dedi. Dr. ilk kez muayene olsanız bu ne derdik kansermi diye korkardık ama takiptesiniz geçen ay yoktu bu ay var demek çatlamayan yumurta yada çatlamış kan içeri akmış dedi. Renkli doplerle baktı içinde kan akımı yok. Sağlık açısından hiç korkma dedi. Sadece bir ay ertelenmiş olduk okadar. Buda birşey tabi.
solda 4 tane yumurta var ama bu yaşta sağ'ı yok sayıp başlamak mantıklı değil dedi. Sağ'da da 2 tane bulsak kardır dedi. Direk solla yapmamızı gerektirecek bir acelemiz yok dedi.
Doğum kontrol hapımı aldım geldim. Bir şekilde abdal'a mı aptalamı malum oluyor. Bu ay tüp olmayacağını biliyordum ama nasıldı önce gebelikle sandım meğer kistleymiş.
Embriologları ise Herbalife Tang Kuei diye bir tablet verdi. 60 tane var sabah akşam içilecek yumurta kalitesini arttırıyormuş. Belkide hayırlısı buymuş yumurta kalitem arttıktan sonra başlarım.
Bugün 3, gün kan bakacak mıyız dedim. Takılma öyle şeylere seni ilgilendirmiyor onlar şimdi git rahat ol adet olunca bekliyorum dedi.
Canım benim ya Dr. yumurta toplamadan çıktı beni gördü hemen elini omuzuma koydu gene stres yaptın bak yanakların kıpkırmızı olmuş dedi.
Embriyologla daha önce karşılaştıktı hoş geldiniz dedi sarıldı öptü. Bitkisel tedavi için ilacı getirdi koşturarak. Valla ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. En azından mutluyum
hadi bakalım taksit taksit diyosun ama preesed rahatsızlık vermiş galiba inşallah şimdi daha iyisindir canım.günaydıınn canım.aldım aldım.ama yarısını.belden üsütünü diğer yarısını da akşama tamamlıyacağız.yapboz gibi yanikaydirigubbakcemile3
senden ne haber?var mı bulantıya da herhangi bir belirti?
e hani meraktan çatladım yani burda oku oku haber göremedimkızlar size onemli bir haberim var ama ozelden yazabilirim
canım kist varmış birdaha ki aya tedavi ertelenmiş hayırlısı olsun kist de önemli değil sanırım. işte herişin bi zamanı var zamanı gelince önünde hiçbirşey duramaz inşallah önümüzdeki ay gelecek bebişin. bu arada merkezde kendini iyi huzurlu hissetmen en önemlisi çünkü başarı önce merkeze güvenmekle başlıyor. hayırlısı olsun tatlımKızlar merhaba, biraz önce geldim.
merhaba hoşgeldin tedavin hayırlı olsun arkadaşım. önemli olan bir tane çok kaliteli yumurtan olması allah büyük bir yumurta bir sperm oldu sana bebek.merhaba arkadaşlar.. Ben de 39 yaşındayım.. ve bugün gonal-f de 11. gün. ve hala yumurtalar yeterince büyümedi... Üstelik çok yüksek doz oldum iğnelerimi. 4 tanecik de yumurtam var.. Hayırlısı ile bi bitse de kurtulsak bu bekleyişten hepimiz... Hepinizi selamlıyorum.. ve hipinize kolaylıklar diliyorum.
Karamel neyse karalar bağlayacak kötü bir şey de değilmiş bir ay bekleme var hem bu süreçte yumurta kaliteni attıracak verdikleri o takviyeyi kullanıp bir daha ki reglinde tam gaz devam edeceksin. Senin de içine doğdu ya da vücunun verdiği belirtileri gözü kapalı anlıyorsun artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?