canım kist varmış birdaha ki aya tedavi ertelenmiş hayırlısı olsun kist de önemli değil sanırım. işte herişin bi zamanı var zamanı gelince önünde hiçbirşey duramaz inşallah önümüzdeki ay gelecek bebişin. bu arada merkezde kendini iyi huzurlu hissetmen en önemlisi çünkü başarı önce merkeze güvenmekle başlıyor. hayırlısı olsun tatlım
teşekkür ederim hülya59 cevap yazdığın için. 30 yaşında ve bekar olunca bu fsh birden önem kazandı bende:) benim adet olamama gibi bir sorunum yoktu ayda iki kerede oluyodum.ultrasyonlarda da hiç sorun çıkmadı çok iyi dediler ama işte bu fsh yok mu düşük olduğunu görünce aslında sevindim ama anlattığım gibi işte sonrada kafam karıştı.ama rahatladım anlattıklarından sonra geriye dönüp daha önce yazdığın yazıyıda okudum.tatlil olmadan önce ve sonuçları gösterdiğimde rahatlamak için dr ma sordum sökülmeden test oldum sorun olurmu die ama biraz kafaya takanlardanım. yüksek çıktığı zaman çok stresli zamanlarımdı aile ,iş hepsi üst üstte geldi. belki streslede alakalıdır die düşünüyorum.bu konularda yeni olduğum içinde fazla yorum yapamıyorum.sizleri okuyorum.tekrar teşekkürler.
Karamel'cim,
Moralinin iyi olmasına sevindim. Bu süreçlerde insan yaşıyor işte ne yaşaması gerekiyorsa. Vardır bir hayır diyelim, gelecek ay olsun. İnşallah babaya süper bir yaş günü hediyesi geliyor diye bakalım gerçekten de.
karamel geçmiş olsun arkadaşım. şükretki normal kist baksana ben kaç aydır kistle yaşıyorum. şu yumurta kalitesini artırıcı ilaç herkes için uygun bişi mi acaba nie bizim doktorlarımız vermiyor ki bunu?
kinsersms ya onlaar olmaz ki bence . onlar ekilmeden önce ne kadar ilaç yiyorlar bi bilsen bir de gübreler falan. ama başak oluncaya kadar güneş yiyorlar yağmur falan derken kısmen arınıyorlar. keşke onlar olabilse bizde de buğdaydan bol bişi yok
Cok aci cekiyorum,cok göz yasai döküyorum bebeciklerim neden öldüler,ne cikacak arastrirma sonunda...bitecekmi bu acilar bu izdiraplar kolllarima alacakmiyim birgün o minicic mucizeyi..
Bende dogum yapip yavrumu gördügümde bu sefer mutluluktan hickira hickira gözyasi dökecekmiyim,uykusuzlugumum,yorgunlugumun sebebi o mucizeyi büyütmek icin olacakmi,birgün onun bana Anne diye seslendigini duyacakmiyim..Allahim bizi evlat sahibi yap...
karamel geçmiş olsun arkadaşım. şükretki normal kist baksana ben kaç aydır kistle yaşıyorum. şu yumurta kalitesini artırıcı ilaç herkes için uygun bişi mi acaba nie bizim doktorlarımız vermiyor ki bunu?
erverdi esterya kuzum o gizli ve önemli şey nedir ben çok merak ettim bize de yazın daa:)
yeni arkadaşlar hoşgelmişler...
patikler senin kızın da mı var şekerim ben de ilk çocuk için çaba harcıyorsun sanıyordum.cepte bir hazır yane:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?