38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kesinlikle haklısın birtanem. Rahatım, huzurluyum, güveniyorum. Babasının doğumgününde sonuç alacak şekilde ilerliyor herşey sengözlerimebaksanab

Önceden birşeylerin farkına varman çok iyi olmuş. Allah korusun yumurtalarında kalitesizlik görürlerse tedavini olur yumurtanı dondurtursun. Evlilik her yaşta olur önemli değil. Kaliteli donmuş yumurtan olunca hiç korkmadan yoluna devam edersin.

Herşeyde bir hayır var, bilinçlenmen iyi bence

badenur;dr a gitmedim.şimdi biraz daha sakinledim.zaten ağrım da varken bir de muayene.......istemedim.inşallah güzel haber getirisin yarın bize.
giden mesajları silmiyordum ..artık gönderememeye başlayınca siliyorum artık...
insanın ağrısı neredeyse canı da orda arkadaşım..dediin gibi herşey olacağına varır.

Karamel'cim,

Moralinin iyi olmasına sevindim. Bu süreçlerde insan yaşıyor işte ne yaşaması gerekiyorsa. Vardır bir hayır diyelim, gelecek ay olsun. ınşallah babaya süper bir yaş günü hediyesi geliyor diye bakalım gerçekten de.

Canım, yapacak birşey yok. Moralimizi bozsakta bozmasakta iş olacağına varıyor.

Ancak yumurta yok diye ertelense çok daha fazla üzülürdüm. Yıkım bile olabilirdi.

Solda acil durumda yetecek kadar var , sağ'da yumurtlamış kocaman olmuş çatlamamış. Yani yumurtalıklar çalışıyor. Kist nasılsa geçer. Sende atlattın, herkes atlatıyor.

Quality, hoşgeldin arkadaşım. Tedavinde kolaylıklar diliyorum canım. Bazen olabiliyor geç büyüme takma kafana. Asıl olan doktorunun ne dediği, tedaviye devam diyorsa tamamdır, bizler ne desek boş olabiliyor çünkü.

Berke, bir ay ben de Yasmin kullandım ve adet olduğumu gerçekten anlamadım bile. Sökülememesi ondandır. Doktorumu arayınca regli oluyorum desem regli değil bu ne diye sorduğumda, hap yapar, regli oluyorsunuz ama bu şekilde, normal demişti.

karamel geçmiş olsun arkadaşım. şükretki normal kist baksana ben kaç aydır kistle yaşıyorum. şu yumurta kalitesini artırıcı ilaç herkes için uygun bişi mi acaba nie bizim doktorlarımız vermiyor ki bunu?
erverdi esterya kuzum o gizli ve önemli şey nedir ben çok merak ettim bize de yazın daa:)
yeni arkadaşlar hoşgelmişler...
patikler senin kızın da mı var şekerim ben de ilk çocuk için çaba harcıyorsun sanıyordum.cepte bir hazır yane:))

Canım bu ilaç değil öncelikle, bitkisel destek. Embriologları bitkilerle tedavi konusunda bayağı kafa yoran ve bitkilere inanan bir hatun. Nasıl olsa bitkisel destek diye rahat rahat veriyor.

Valla emb. hanım bir kutu verdi. verdi. Önceki yazımda adı var bold yaptımdı al kopyala google nerede satıldığı vardır.

SELAM KIZLARR
Karamel cimhayırlısı oldun ha gayret bakalım önümüzdeki aya inşallah hazırlan güzelim sen
ah güzelim ben ocakta başladım yumurtalar büyümedi diye iptal etti :teselli:
sen gene şanslısın başlammışşın ben 9 gün ilaç aldım bide 1.600 tl yi karnıma verdim geldim

kızlar hafta sonu Çanakkale deydim bir sürü buğday tarlası vardı yeni yeşermiş
eşim seni bırakayımda biraz otlan gel diye dalga geçti benlezemuszemus valla durup toprak allaım biraz dedim ama kısmet olmadı beyefendi duramadı

kinsersms ya onlaar olmaz ki bence . onlar ekilmeden önce ne kadar ilaç yiyorlar bi bilsen bir de gübreler falan. ama başak oluncaya kadar güneş yiyorlar yağmur falan derken kısmen arınıyorlar. keşke onlar olabilse bizde de buğdaydan bol bişi yok

ANLADIM CANIM
BENDE ÇIKIP OTLANAMDIM AMA AKLIMDAN GEÇMEDİ DEĞİL süprizzzzz

Kizlar ben 5.mayis 2009 da 11 haftalik bebegimi kaybettim,kürtajla aldilar sonra 7 ay hamile kalamayinca doktora cok israr ettim tabiki KK sayfalarinda okuduklarimla rahim filmi istedim,gerek yok kanallarinda birsey olsa hamile kalamazdin dedi sonunda ikna ettim cektirdim....sol tüp kapali,sag tüptede cok az gecis oldugu cikti,cok sok oldum ..

Doktor hamile normal yolla hamile kalamazsin artik,kürtaj sonrasi enfeksiyonda olmus,hissetmemis olabilirsin, laparaskopi olacaksin dedi sevk kagidi yazdi..o ay adet olup bittikten sonra amelyat olacaktim...ama adet olmadim 1 hafta gecti stresten sandim neyse test yapim dedim nerdeyse her ay 5-6 testi bosuna zaten yapiyordum.. Bir sok daha yasadim..30 aralikta hamile oldugumu ögrendim..

Doktor HSG cekiminde sag tüpün acilmis ve ordan yumurtlayincada hamilelik olmus demekki dedi...dünyalar tabiki benim oldu..2010 yili benim yilim olacak sandim taki 23 martta bebegim 17 haftaliken kalbinin durdugunu ögrenene kadar,sunu sanciyla dogum yaptim,5 gün hastanede yattim cok ama cokkk acilar cektim..simdi arastiracaklar bakalim ne cikacak..ben Almanyadayim,burda ha diyince kontrollerini yaptiramiyorsun saglik giderlerini devlet karsiliyor ama hersey randevu,doktor onayli olmali,cok zamn kaybettiriyorlar..
Diyecegim o ki hamileleik gecikirse mutla HSG-rahim filmi cektirin--kanallar baktirin ben cektirdigim ay hamile kaldim,ama nasipte yokmus yasimda 39 benim...ama yoluma devam edip mutlaka birgün anne olacagim Allahin izniyle

Cok aci cekiyorum,cok göz yasai döküyorum bebeciklerim neden öldüler,ne cikacak arastrirma sonunda...bitecekmi bu acilar bu izdiraplar kolllarima alacakmiyim birgün o minicic mucizeyi..

Bende dogum yapip yavrumu gördügümde bu sefer mutluluktan hickira hickira gözyasi dökecekmiyim,uykusuzlugumum,yorgunlugumun sebebi o mucizeyi büyütmek icin olacakmi,birgün onun bana Anne diye seslendigini duyacakmiyim..Allahim bizi evlat sahibi yap...

canım yaaa.....se daha önceleride çok oluyor uğramıştın buraya.hanikocası kötü davranıyor çocuk istemiyor sen gizli kalmaya çalışıyordun.yanılıyormuyum yoksa?öyle hatırladım seni.o zaman çok üzülmüştüm sana..okudukça kendi acımı unuttum.Allah çok büyük sabır versin sana.inşallah ..inşalah olacak birgün.hepimiz öyle olmasını umuyoruz.sarıyorum seni.......:teselli:

Evet arkadaşım bir tane 6,5 yaşında kızım var. Ona kavuşmam da çok zor oldu. 8 sene sonra tüp tedavisi sonucunda... Arkasından 3-4 sene geçsin yine olsun diye düşündüm bu seferde böbrekle ilgili çok ciddi rahatsızlıklar geçirdim. Böbreğimi kaybetmek üzereydim, dr.uzun bir müddet çocuğa izin vermedi. İzin verdikten sonra da tabi yaş ilerledi. 4 ay kadar önce tüp denemesi başarısız sonuçlandı. Bakalım şimdi yine denedik. Ama tabi şükür allah bir tane kısmet etti. Hakikaten çok güzel bir duygu, hele 8 sene sonra kavuşunca bu bir mucize diyorsun ve inanamıyrsun. İnşallah allah hepinize anneliği kısmet edecek, buna gönülden inanıyorum...

Karamel hayırlısı böylesiymiş demek ki, tedaviye yumurtaların kalitesini sağlamlaştırarak başlamak en güzeli bence... Ben çok sevindim.

Erverdi tekrar geçmiş olsun canım.

Badenur inşallah güzel haberlerini alacağız arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…