erverdi dedi de ben de sölim bari. ben de 14. gün 2 defa 15. gün sabah kullandım preseed ikisinde 2 ölçü diğerinde 3 ölçü ve kasık ağrısından kıvrandım sabaha kadar. toplamda üç aydır kulalnıyorum sanırım 4 ay olmadı diye hatırlıyorum.şimdi preseed bitti gene isteyeceğim ama diğer taraftan endişe duyuyorum sürekli kullanınca başımıza iş satın almayalım ne dersiniz kızlar?
Cok aci cekiyorum,cok göz yasai döküyorum bebeciklerim neden öldüler,ne cikacak arastrirma sonunda...bitecekmi bu acilar bu izdiraplar kolllarima alacakmiyim birgün o minicic mucizeyi..
Bende dogum yapip yavrumu gördügümde bu sefer mutluluktan hickira hickira gözyasi dökecekmiyim,uykusuzlugumum,yorgunlugumun sebebi o mucizeyi büyütmek icin olacakmi,birgün onun bana Anne diye seslendigini duyacakmiyim..Allahim bizi evlat sahibi yap...
Karamel hayırlısı böylesiymiş demek ki, tedaviye yumurtaların kalitesini sağlamlaştırarak başlamak en güzeli bence... Ben çok sevindim.
Canım öyle tabi hayırlısı buymuş, olumsuz sonuçtan hemen 28 gün sonra yeni bir tedaviye başlamayı da hiç istemiyordum açıkcası.
Tabi olumlu cvp güzel olurdu ama diğer olasılık olursa 1,5 ay arayla 2 başarısız tüp çok hırpalardı sanki böyle daha iyi oldu ruhum için
Ama bu sefer tamam diyorum :))))) Umutsuz yaşanmaz mı dimi :)
canın sağolsun kindersms,bir daha ya inşallah...devam..
kızlar 2 litre su nasıl içebiliyorsunuz.ben hiç su içmiyorum.nasıl da yaşıyorum hayret susuz.su hayat çünkü.hap içmek bile iğneden zor geliyor.gayet çok tuzlu ya da tatlı bişeyler yemedikçe susamıyorum.aklıma gelmiyor su içmek.bazen akşamdan sürahi boş kaldıysa diğer akşam sofrayı hazırlarken aklıma geliyor doldurmak.....
dong quai hayıtmış şeker
Canım öyle tabi hayırlısı buymuş, olumsuz sonuçtan hemen 28 gün sonra yeni bir tedaviye başlamayı da hiç istemiyordum açıkcası.
Tabi olumlu cvp güzel olurdu ama diğer olasılık olursa 1,5 ay arayla 2 başarısız tüp çok hırpalardı sanki böyle daha iyi oldu ruhum için
Ama bu sefer tamam diyorum :))))) Umutsuz yaşanmaz mı dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?