38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

patiklerciğim ben olumsuz tüpü hatırlıyorum da kızın olduğunu hatırlayamadım cidden. işallah çarşamba 2. sinin de yolda olduğunu öğrenirsin. bol bol hergün su içiyorsun değil mi 2 litre gibi

erverdi dedi de ben de sölim bari. ben de 14. gün 2 defa 15. gün sabah kullandım preseed ikisinde 2 ölçü diğerinde 3 ölçü ve kasık ağrısından kıvrandım sabaha kadar. toplamda üç aydır kulalnıyorum sanırım 4 ay olmadı diye hatırlıyorum.şimdi preseed bitti gene isteyeceğim ama diğer taraftan endişe duyuyorum sürekli kullanınca başımıza iş satın almayalım ne dersiniz kızlar?

kızlar herkese günaydın.bugün sağlık diliyorum.herşeyin başı olan sağlığı..insanın acısı nerede ise canı da orada oluyormuş
YAĞMUR SESı;demek sen de benim gibi oldun.şimdi az daha iyiyim.yine de elimi kasıklarımda tutarak geziyorum..sanki bir operasyon sonrası gibi içim.ben işe yarasın diye bol ölçü kullandım.böyle oldu.

PATıKLER;sağol canım.geçecek iyi olacağım.akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş.bizim başka yer çekiyor.bugün son gün..bugün hiç vakit geçmez sana.yarın hayırlı sonuç olsun inşallah

BADENUR,bugün dr dan olumlu haberle gelmeni bekliyor olacağım.

günün güzel ,aydın ve sağlıklı olsun güzeller

Günaydın kızlar,

Yağmur preseed dediğin şey, spermin içinde yüzdüğü bir jel ilaç değil birşey değil. Eğer o aplikatörü kontrolsüz birşekilde çok ittinse içeri kendine zarar vermişsindir.

Ben 3 kere kullandım hiç bir ağrı sızı olmadı.

Daha dikkatli kullan bence fazla içeri itme, sıkınca yat çıkmasın o yeter.

Allah sabır versin canım, bizim yaşadıklarımızdan daha ağır olmuş bebek kaybın. İnşallah herşey yakın zamanda güzel olur

Karamel hayırlısı böylesiymiş demek ki, tedaviye yumurtaların kalitesini sağlamlaştırarak başlamak en güzeli bence... Ben çok sevindim.

Canım öyle tabi hayırlısı buymuş, olumsuz sonuçtan hemen 28 gün sonra yeni bir tedaviye başlamayı da hiç istemiyordum açıkcası.

Tabi olumlu cvp güzel olurdu ama diğer olasılık olursa 1,5 ay arayla 2 başarısız tüp çok hırpalardı sanki böyle daha iyi oldu ruhum için

Ama bu sefer tamam diyorum :))))) Umutsuz yaşanmaz mı dimi :)

Günaydınn
arkadaşlar
Karamelcim tatlım dong quai kullanıyorsun değil mi ?
bende duydum bu ilacı kullandım sanırım valla bi ton ilaç kullandım hatırlayamadım yalnız internetten okuduğumu hatırlıyorum ilacın özelliklerini
inşallah güzel haberler verirsin

kızlar ben de pressed kullandım 12-13-14 günler kırmızıydı yaptık ama ben sanki erken regl olucam galiba hafta sonu arkadaşımın babası vefat etti ona çok üzülmüştüm bu sabahta hafiften kırmızı geldi offf offff

Herkese Günaydın,

Hakikaten umutsuz yaşanmaz Karamel'cim..Bu dünyada sorunsuz insan var mı ki... Hiç sanmıyorum, umutlarımız, isteklerimiz olduğu müddetçe yaşama şevkimiz olur, eğer herşeye sahip olsaydık inan hiçbirimiz yeterince mutlu olmazdık zaten.. Önemli olan Allah umutlarımızı, isteklerimizi duysun ve yerine getirsin...Bu dünyada uğraşmadan hiçbir şey olmuyor ne yazık ki....

Yağmur, evet evet en az 2 litre içiyorum. İnsan alıştıkça da isteyerek içmeye başlıyor...

Erverdi evet beklemek zor gerçekten...sağ ol canım....

kızlar 2 litre su nasıl içebiliyorsunuz.ben hiç su içmiyorum.nasıl da yaşıyorum hayret susuz.su hayat çünkü.hap içmek bile iğneden zor geliyor.gayet çok tuzlu ya da tatlı bişeyler yemedikçe susamıyorum.aklıma gelmiyor su içmek.bazen akşamdan sürahi boş kaldıysa diğer akşam sofrayı hazırlarken aklıma geliyor doldurmak.....

güzelim su içmek susamayı bekleme sakın
sabah tan akşama kadar saat başı 1 bardak su günde 8 bardak su içmen gerek
susamayı beklersen vücutta pek çok minerali yokediyorsun
çay çok içiyor olabirsin sıvı tüketimin çay kahve bitki çayı şeklinde olursa susamassın
ama sakın su içmek susamayı bekleme alışkanlık haline getir sositososito

herkese günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

Erverdi'cim evet bugün kontrolüm var, ne söyleyecek şeklinde korkularım var, daha önce hep beklenenden erken çatlayacak hale geliyordu, yine aynısı olacak diye endişeliyim.

şunu okudunuz dimi kızlar

Herbalife Tang Kuei Plus Tablet'in kadın üreme organlarının daha sağlıklı ve düzenli çalışmasına yardımcı olduğu saptanmıştır. Aynı zamanda adet dönemlerinden önce ortaya çıkan kramp, stres ve uyku bozukluklarının azalmasına yardımcı olur. Sürekli kullanımda tüm bayanların kaslarını rahatlatır ve uyku düzenini sağlamaya yardımcı olur.

Karamel günaydın arkadaşım.sana dün de yazmıştım sanırım gözünden kaçtı.Tüpün bu ay ertelendiği bence de iyi olmuş bunda da bir hayır vardır mutlaka.Benim de ilk tüp denememden sonra hem kistim oldu hem çok adet düzensizliğiyaşadım.Hem çok erken geldi hem de geç.Düzene girmesi 3-4 ayı buldu.Sen şimdi doğum kontrol hapını kullanıyorsun o hem kistini eritir hem de düzene koyar.
Cevabında 1,5 arayla 2 başarısız tüp demişsin sen daha ilk tüpü yaptırdın ikinciyi yaptırmadan negatif neden diyorsun ki hiç anlamadım.Böyle olumsuz olmasan arkadaşım ya.
Ben de dün sana verilen ilacı araştırdım ben de önümüzdeki aylarda kullanabilirim yani.Hem stresini alır hem de yumurta kalitesini arttırır valla harika bir ilaç bence.Sen önce kullan da senden sonuçları alalım.Bu cümle biraz kötü oldu sanki seni kobay yerine koydum gibi ama öyle değil tabi sen biliyorsun.

Waterss arkadaşım günaydın canım.Seni onlıne gördüm de uzun zamandır yazamadım sana.Nasılsın iyimisin arkadaşım.Durumlar nasıl?Senin bebeğinin cinsiyeti belli olmadı daha değil mi?Amniyosentezde aslında cinsiyet tayini yapılıyor diye biliyorum ben ama sanırım açıklamıyorlar.Kilo durumun nasıl?Kontrollü gidiyorsundur sen eminim de fazla kilo da zorluyor son aylarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…