38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.berke,quality hoşgeldiniz.a.s.

Teşekkürler erverdi.ben evli değilim ama sizin deneyimlerinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var.Dün bana cevap yazan arkadaşlar oldu.O kadar çok rahatladım ki her an doktoru arayamıyorsun.Sizler sağolun:)))

Ferfecir38 , çok zor zamanlar geçirmişsin bir daha bu acıları yaşamazsın umarım. Hiç de kolay değil yaşanılan deneyimler. Bizim iş yerinde bir arkadaş 36 yaşında ikinci bebeğine doğal yoldan hamile kaldı ve senin gibi 17 haftalıkken ( onun kanaması olmuş 2 gün dr ilaç vermiş ev istirahati ve sonrasında kontrole gidiyor ) kalbi durmuş bebeğin aynı senin yazdığın gibi suni sancıyla aldılar, kız perişan oldu onun halini bildiğim için ne kadar zor bir tecrübe olduğunu gördüm. Yapılan tüm araştırmalarda bir sebep bulunamadı. Çok çok geçmiş olsun umudunu kaybetme, doğal yoldan hamile kalabiliyorsun bu da çok önemli o minik mucizeyi kucağına alıp sıcaklığını duyarsın inşallah. Dr'lar bu durumda ne kadar süre bekledikten sonra hamile kalmana izin veriyorlar ?

Karamel'cim morallinin iyi olmasına çok sevindim..bir ay sonra kaliteli yumurtalarla iyi bir tedav isüreci geçirirsin inşallah.

Karamel'cim senin gibi bazı insanlarda bu kist oluşumunu duyuyorum bünye kist yapmaya yatkın oluyor herhalde, normalde kistler içi su dolu kesecikler ise kendiliğinden dağılıyorlar bu normal bir süreç, şimdi senin ki de bir aylık süreçte doğum kontrol hapı ile dağılacak , bundan sonraki ay tüp denemesi ile inşallah hepsi sona erer , öpüyorum seni :1hug:

Ben iyiyim, kızım da iyi sanırım bu Cuma rutin kontrolüm var sabah'tan. Hareketlerini hissediyorum artık , darısı senin ve diğer arkadaşların başına her gece dualaımda varsınız ismini bildiklerimi ismiyle, rumuzlarını bildiklerimi rumuzlarıyla anıyorum. Bazen araba kullanırken uzun yolum varsa o zamanda aklıma geliyor ve okuyorum.

Son düzenleme:
Teşekkürler erverdi.ben evli değilim ama sizin deneyimlerinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var.Dün bana cevap yazan arkadaşlar oldu.O kadar çok rahatladım ki her an doktoru arayamıyorsun.Sizler sağolun:)))

konuştuğumuz konu sağlık canım, bunun için aramızda olmak için illa evlilik cüzdanı aramıyoruz :)))

Hülyacığım özür dilerim ya gözümden kaçtı yada cevap yazdım sandım. Ne olur kusuruma bakma.

Tamam söz bu kadar negatif olmayı bırakacağım.

:))) yok ben seni anladım öyle kobay falan demedin. :1hug:

günaydın çıtır hatunlar nasılsınız?
patiklercim bravo gerçekten sabırlı kadınmışsın yani vallahi sabrettin ne idrar ne bişi alkışlıyorum seni. yarın ödülünü alacaksın inşallah. bende bir kızın olduğunu bilmiyordum allah analı babalı ömürlü büyütsün inşallah. ve 8 yıl uğraşmışsın birçok badire ve ikinci mutluluğuna kavuşacaksın inşallah.

karamelim heradam nasılsınız kırmızıları atlatıp yine yeniden hırslanıp yola devam değil mi? yaz da geliyo moraller düzeliyo herşey süper olacak inşallah.

hülyacım sen nasılsın umarım iyisin kırmızıla bitti preseedle çalışıyoruz değil mi? yan oda ziyaretleri başladı mı?aklinialirimsmile

erverdicim sen işi bitirdin kızını aldın şimdi biraz sıkıntı var preesed yüzünden ama o da olsun boşver kızını aldın ya ağrılar geçer inşallah

badecim korkma gülüm kendinden emin git doktora aksi bir şey olmayacak güzel sonuçlarla bize müjdeler vereceksin inanıyorum ben çağırma kötü şeyleri lütfen

ferfecir arkadaşım çok üzüldüm allah yardım etsin sana inşallah birdaha yaşamaz minnacık mucilerine kavuşursun allahın izniyle inşallah. bu düşüklerin sebebini araştıracaklar mı ? bende çok korkuyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğururum.

waterscım sen nasılsın neler yapıyorsun ne hayaller kuruyorsun var mı alışveri vs gibi şeyler. gezmeler satın almalar yoksa daha erken mi?
roniş sık gelemiyor son zamanlar tüm hazırlıklar son hız gidiyordur heralde ronişin 30.haftasıydı değil mi?

yağmurcuk yoğun programa devam mı ne zaman baktırcan kistin ne alemde küçülüp yok olmuştur inşallah regl olunca mı gidiyo bu kistler?

deniz niçin gelmiyorsun seni merak ediyorum arada bi ses ver. en azından herşeyin yolunda olduğunu bilelim. belkide bu süreci burda yaşamak istemiyorsun seni anlıyorum ama 6+1 olmuşsundur doktora ne zaman gidecekti keseleri görmeye yoksa bugün mü gidecektin. inşallah herşey yolundadır.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

Sağol Hülya'cım iyiyiz. Bir kızımızın daha olacağını öğrendik. AS de sonuçlarım iyi çıktı bebekte bir problem yok çok şükür. AS de normalde cinsiyet belli oluyor ama artık yasakmış, rapor edilmiyor. Kilo durumumu, Cuma sabahı ölçünce göreceğim bu sefer dr kontrolünden dr kontrolüne tartılıyorum. 9 Mart'ta 70.5 kilo idim yani 2 kilo almıştım baştan bu yana Cuma günü 20+2 haftada olacağım bakalım ne kadar aldım ben de bilmiyorum. Yazarım.

Sen nasılsın, haftasonu oğluşun ve eşinle güzel havanın tadını çıkarmışsınız iyi yapmışsnız, diğer durum nasıl gidiyor ?

Canım benim Allah Kabul etsin cümlemizin dualarını. Ne güzel hareketlerini hissetmeye başlamışsın

Ben ilk kez kistim oldu değince doktorum kontrolün olmasa anlamazsın ki kist olduğunu ancak böyle takipte ortaya çıkar, her kadında kist olur ve kendiliğinden geçer dedi. Senin dediğin gibi.

canım bence sende kan pıhtılasması sorunu var, bende iki defa bebek kaybettim, su anda tekrar hamileyim fakat kan sulandırıcı igne kullanıyorum ayrıca folik asit kullanıyorum.. bence sende kan pıhtılasma testlerini yaptır ve mutlaka hematolojiye gorun

esterya hoşgeldin canım sen nasılsın benim bir arkadaşımda aynı şekilde iki düşük yaptı ve kan pıhtılaşma olduğu saptandı şimdi ilaçla tedavi oluyor inşallah üçüncüde hamileliği sağlıkla devam eder. sen ikinci den sonra tedavi oldun mu ne kadar sürdü tedavin ve ne kadar zaman sonra üçüncü hamileliğine kavuştun canım?

Alabama'cım teşekkür ederim, iyiyim. Bundan sonra artık 3. çocuk ne düşündüğümden ne de olmayacağı için bu hamileliğimin her anını yaşayayım diyorum ama hayat koşuşturmacası içerisinde hamile olduğumu bile unutuyorum çok şükür benim hamileliklerim hamileymişim gibi geçmez, yani bulantı, koku..vs.. hassasiyetlerim olmuyor. Her türlü işimi kontrollü olmak kaydıyla yapıyorum yere eğilirken karnımı sıkıştırmamak için mutlaka bir dizimi yere koyup yerden bir şey alırım, uzanırken boyumdan yukarısında uzanmam, yatakda bir yandan diğer yana dönerken sakin dönerim, sakin yataktan kalkarım bu ve bunun gibi şeylere dikkat ediyorum.

2 hafta önce benim kızın küçülmüşlerini döktüm yeni bebek için kullanacaklarımı ayırdım, vereceklerimi de . Sonra kızımın odasında bir şifonyeri var onun için boşalttım sadece bebek için ayırdım onun için oluşturduğum kızımdan kalma temiz eşyaları yerleştirdim. Yeni olarak hastane çıkışı ve iki tulum aldım, ablasından bayağı bir şey de kaldı bu arada elimde olanların bir listesini çıkardım eksikleri tamamlayacağım.

İlk çocuğumda onu da alayım bunu da alayım aman en iyisi olsun diye bir sürü gerekli gereksiz şey almışım şimdi daha kontrollüyüm, ilkler bir başka oluyor o zaman hiç bir şey düşünmüyorsun şimdi imkan ve kaynakları ablayı da düşünerek kullanmak durmmundayım. Eksiklerin listesi elimde almaya başlayacağım. Ama biraz daha zaman geçsin dedim. Oysa, ilk kızımda 7 aylık hamileyken tüm eksiklerini bitirmiş odasını bile düzenlemiştim. Dünyamda olumsuzluklar yoktu, hamileydim ve doğuracaktım ama şimdi Allah korusun her zaman her şey olabilir düşüncesini ve tecrübelerini bildiğimden biraz daha çekingenim.

Kızım da karnımı seviyor, kucağıma otururken veya yatarken karnıma çarpmamaya özen gösteriyor yani onu istememe adına bir şey yapmıyor. Eğer o konuyu açarsa bahsediyoruz. Hep kendisine yanındayız, seni çok seviyoruz sen de bizim koca bebeğimizsin o da küçük bebeğimiz diyoruz. Eşyaları ayırırken kendi isteği ile verdi, hep ona soruyorum mesela bir hırkasını çekti aldı elimden bunu vermem dedi, tabi canım senin istemediğin hiç bir şeyi vermem sen merak etme dedim. İşte onu da alıştırmaya çalışıyorum. Günler böyle akıp gidiyor.

Ben o kadar çok yazdım ki sen anlat, bir sonraki kontrolün ne zaman, o lekelenmeler geçti değil mi ? merak etme güzel devam edecek. Senin duyguların şimdi çok farklı ve heyacanlıdır, ilklerin heyecanı başka olur.

canım ben 2009 yılında 31 martta ve 1 Agutosta kurtaj yasadım. Bebeklerimin kalpleri atmadı. eylul ayında ceraahpasaya gittim ve testler yapıldı sorunumun kan pıhtılasması oldugu ortaya cıktı kasım ayında folik asit ve coraspirin kullanmaya basla hamile kal gel dediler.

Bende yumurta takibi yaptırdım ve kasım ayında hamile kaldım.. testim pozitif cıkarcıkmaz igneye basladım.. ve Allaha sukur su an icin bir sorun yok..

şu anda iğne kullanıyor musun ?

alemsin beaaa, demek hülya yan oda ziyaretlerine başladı baksen :))))))))))))))
ne var kızım alla allah başladı mı bilmiyoruz soruyoruz başladı mı diye makarna??

ne güzel yazmışsın zevkle okudum şekercim. benim arkadaşımında ilkoğlundan sonra ikinciye hamileyken aynı duyguları yaşadılar ikincinin gelişini birinciye yavaş yavaş anlattılar ve çok şükür fazla problem yaşanmadan iki biri kabullendi şimdi kankalar maşallah. seninde aynen öyle olacak inşallah çünkü kan bağı öyle kuvvetli ki kardeşini bilecek ve kollayacak e ufak tefek kaçamaklar olur ordada sizin gözünüzü üstünden ayırmamanız gerekiyo. iki arada bi derede çat çut geçirip zarar da verebiliyorlar. bi de seviyorum diye ıgggh sıkıştırmalar filan çaktırmadan oluyo :)) alışveriş konusunda haklısın vallahi bize daha ççoook var ama ne güzel korkusuzca emin alışveriş edebilmek allah nasip eder inşallah. ben iyiyim canım hiçbir belirti yaşamıyorum sadece standart göğüs ve kasık ağrıları dışında ki kasık ağrıları seyrekleşti. lekelenme vs yok çok şükür. haftaya salı günü gideceğim inşallah sorun yoktur. sorun olsa kanama olur diye düşünüyorum yada anormal bişiler olabilir artık neyse o anormal bişiler bilmiyorum ama. ben de inşallah senin gibi geçiririm hamileliğimi içimden öyle olacakmış gibi geliyor. hani öyle kusmalı öğürmeli çok uykulu yorgun değil de belirtisiz yaşayacağım gibi geliyor. inşallah öyle geçer :) aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum annecik işte öyle

anladım canım benim arkadaşım birincide kalp atışı alamadı ikinci de almıştı fakat araya epey zaman girdi daha tedavi oluyorum devam diyor. henüz doktor ona hamile kalabilirsin demedi neyi bekliyorlar bilmiyorum. sen güzel üç ay sonra hamile kalmışsın. arkadaşımdada hamile kalmada sorun yok çok şükür. bakalım o ne zaman doktordan izni alıp kalacak. inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebelerinize.

alemsin beaaa, demek hülya yan oda ziyaretlerine başladı baksen :))))))))))))))

Ben de yazıyı şimdi okudum cevap yazıcaktım senin gözünden de birşey kaçmıyor karamel.Ben bir ara yazmıştım ben oğlumla aynı odada yatıyorum eşim yan odada diye unutmamış Alabama harikasın arkadaşım.Merek etmişsin söyliyeyim yan oda ziyareti akşam sondu.Dr kontrolüm cuma günüydü dr cuma akşam başlayarak hafta sonu düzenli ilişki verdi.Ben bu arada ovulasyon testini hergün yaptım.Pazar günü bilr kıpkırmızıydı ikinci çizgi.Dr geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ya pazartesi günü crinone je kullan dedi.Ben de dün tekrar bir ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi bayağı silikleşmişti biz de akşamı da değerlendirdik.Bu sabah da crinone jeli yaptım.Günde bir tane kullanıcam.12-14.günü gel kanda beta hcg testi bakalım dedi.Ben de adet olursam bu arada dedim crinone kullanırke olmazsın dedi dr'da.

oleyyy olay bitmiş tamamdır oyleyse hadi bakalım şafak sayıyoruz o zaman. unutur muyum şekerim zamanları kaçırabiliyorum ama mevzu ve icraatleri hayatta unutmam aklinialirimsmile 19 nisan şafak mı oluyor yani. hadi hayırlısı sağlıkla sihhatle inşallah canım . yok ondan diil bebekten adet olmayacaksın inşallah.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar;
alabacım ben kist ilaçlarını içiyorum bugün 7. gün regli olacakmış gibi koltuk altlarımda şiş var ama daha 21. gün zaten bu şilik 18. günden beri var. sanırım erkene çekecek.
erverdi şekerim her sabah bir kere bir litre su içmelisin geri kalanını da akşama kadar taamlamalısın toplamda 2 litre. hem cildimiz kuru kalmıyor hem böbrekler için süper.benim de zaman zaman kum olurdu böbrekelrimde gençken ama artık iyi maşallah.
karamelim evet ben de araştırdım ilacın gayet iyi. ben şu kist ilacını bitirince başlayacağım senin ilaca.
esteryaaaaaaaaaaaaaa sana küstüm canım özel meraj yazdımdı görmedin bilem((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…