badenur;gelmişsin.hadi yaz nedir yumurtaların durumu.iyi pişmişler mi?
canım gelgim şimdi o arada telefon çaldı, ancak...
4 gün ilaç tedavisinin ardından yumurtalar altıdan dokuza çıkmış...
ama bana fazla büyümemiş gibi geldiler . Aklımda kaldığı kadarıyla 11 - 10 - 10.5 - 9 - 9 - 8 - 8.5 - 6 - 6 siz ne dersiniz arkadaşlar :uhm: :uhm: :uhm:
doktora durum iyi dedi ama ben biraz küçük mü kalmışlar dedim, o da bu gün bu kadar olurlar, merak etme dedi. E2 için kan aldı, onuda akşam bildirecekmiş. böyle...
HÜLYA
KARAMEL
sağolun şekerler, sayı iyi evet... bu yaşta bu kadarına şükür... ama sanki daha büyümüş olmalılardı... takdım işte...
Yok neden taktın ki şimdi.Bence büyüklüğü gayet normal.6 mm'likleri saymazsan diğerlerinin büyüklükleri birbirine çok yakın zaten.Rahat ol arkadaşım ya.
Bu gün de Hereda yok sabahtan beri işler yoğun herhalde.
doktorda AYNEN senin gibi dedi aslında....birşey itiraf ediyorum, doktor deyince şüpheyle yaklaşıyorum, sizler söyleyince, tamam öyledir o zaman diyorum... sağol arkadaşım.
Adına ben cvp vereyim merak ettirmemek açısından. Bir sıkıntı yok çok şükür, yoğunmuş birazdan gelir. Birde gelip ulennn adına ne cvp veriyorsun dermiş.
hehehe doktor kim kızım, bizler birbirimize yeteriz zemuszemus
transferle, döllemede bir iş yok. koy kültablasına benzer birşeye döllensin.
iş yumurta toplamakta önce onu çözelim derim.
Herkese merhaba, ben de 39 yasindayim. 9 kez mikro denedik ve yakinda 10.ya hazirlaniyoruz. Kisa suren bir ikiz, bir bos ve de bir kimyasal gebeligim var, ondan sonrakilerde de basarili olamadik. Bu sefer hormon dengeleyici olarak Dong Quai ve endoya destek icin L'arginine aliyorum ve de el akapunkturuna basladim. Umarim tum bunlarin faydasi olur. Herkese bol sanslar...opuyorumnanaktan
Evet Badenur o bahsettiğin sonuç E2 gözün aydın.
Patikler canım dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?