38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

badenur;gelmişsin.hadi yaz nedir yumurtaların durumu.iyi pişmişler mi?

canım gelgim şimdi o arada telefon çaldı, ancak...

4 gün ilaç tedavisinin ardından yumurtalar altıdan dokuza çıkmış...

ama bana fazla büyümemiş gibi geldiler . Aklımda kaldığı kadarıyla 11 - 10 - 10.5 - 9 - 9 - 8 - 8.5 - 6 - 6 siz ne dersiniz arkadaşlar :uhm: :uhm: :uhm:

doktora durum iyi dedi ama ben biraz küçük mü kalmışlar dedim, o da bu gün bu kadar olurlar, merak etme dedi. E2 için kan aldı, onuda akşam bildirecekmiş. böyle...

Hadi hayırlısı canım sayı çok iyi, daha 4. gün büyüyecekler tabi böylemi kalacaklar. Kaliteli olurlar inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de seni merak etmiştim canım sayı çok iyi bence bu kez inşallah sorun olmaz da bebeğin sana gelir arkadaşım.

HÜLYA
KARAMEL
sağolun şekerler, sayı iyi evet... bu yaşta bu kadarına şükür... ama sanki daha büyümüş olmalılardı... takdım işte...

HÜLYA
KARAMEL
sağolun şekerler, sayı iyi evet... bu yaşta bu kadarına şükür... ama sanki daha büyümüş olmalılardı... takdım işte...

Yok neden taktın ki şimdi.Bence büyüklüğü gayet normal.6 mm'likleri saymazsan diğerlerinin büyüklükleri birbirine çok yakın zaten.Rahat ol arkadaşım ya.

Yok neden taktın ki şimdi.Bence büyüklüğü gayet normal.6 mm'likleri saymazsan diğerlerinin büyüklükleri birbirine çok yakın zaten.Rahat ol arkadaşım ya.

doktorda AYNEN senin gibi dedi aslında....birşey itiraf ediyorum, doktor deyince şüpheyle yaklaşıyorum, sizler söyleyince, tamam öyledir o zaman diyorum... sağol arkadaşım.

Bu gün de Hereda yok sabahtan beri işler yoğun herhalde.

Adına ben cvp vereyim merak ettirmemek açısından. Bir sıkıntı yok çok şükür, yoğunmuş birazdan gelir. Birde gelip ulennn adına ne cvp veriyorsun dermiş.

doktorda AYNEN senin gibi dedi aslında....birşey itiraf ediyorum, doktor deyince şüpheyle yaklaşıyorum, sizler söyleyince, tamam öyledir o zaman diyorum... sağol arkadaşım.

hehehe doktor kim kızım, bizler birbirimize yeteriz zemuszemus

yeteriz tabii , şu yumurta toplama, transfer kısmınıda kavrasak fena olmaz diyorum...
zaten doktorum, teknik terimler kullanınca, içinden biraz uyuz oluyor galiba, seni yakında buraya alıcam diyor :))

transferle, döllemede bir iş yok. koy kültablasına benzer birşeye döllensin.

iş yumurta toplamakta önce onu çözelim derim.

badenur bence bu yaşta süper bir tane olsun tam olsun hadi bakalım hayırlısıyla işallah bu sefer tamamdır...

Herkese merhaba, ben de 39 yasindayim. 9 kez mikro denedik ve yakinda 10.ya hazirlaniyoruz. Kisa suren bir ikiz, bir bos ve de bir kimyasal gebeligim var, ondan sonrakilerde de basarili olamadik. Bu sefer hormon dengeleyici olarak Dong Quai ve endoya destek icin L'arginine aliyorum ve de el akapunkturuna basladim. Umarim tum bunlarin faydasi olur. Herkese bol sanslar...opuyorumnanaktan

şansın bol olsun inşallah bu sefer başarırsın

arkadaşlar kan testimin sonucu için doktorcuğum aradı, 760 imiş... sanıyorum bu E2 ... ama sanıyorum... doktor cümleye kan testi sonucu 760 çıktı, gayet iyi deyince... o neki diyemedim.

Evet Badenur o bahsettiğin sonuç E2 gözün aydın.

Patikler canım dualarımız seninle

Evet Badenur o bahsettiğin sonuç E2 gözün aydın.

Patikler canım dualarımız seninle

sağol canım, E2 değerlerinin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama sizde onaylıyorsanız tamamdır.

PATİKLER yarın büyük gün değil mi???????? unutmuşum vallahi, kendi heyecanım içinde aklımdan çıkmış.... hadi müjdeyi verde , benimde umutlarım artsın....

badenur yumurta sayın büyüklükleri çok güzel. inşallah kaliteleri de öyledir. inanıyorum bu sefer olacak. şimdilik herşey çok iyi gözüküyor.
herkesi okuyamadım. herkes iyidir inşş
alabama senin dr kontrolu haftaya değil mi?
patikler inşş sen de pozitif sonucu yarın alıyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…