badenur yumurta sayın büyüklükleri çok güzel. inşallah kaliteleri de öyledir. inanıyorum bu sefer olacak. şimdilik herşey çok iyi gözüküyor.
herkesi okuyamadım. herkes iyidir inşş
alabama senin dr kontrolu haftaya değil mi?
patikler inşş sen de pozitif sonucu yarın alıyormuşsun
canım gelgim şimdi o arada telefon çaldı, ancak...
4 gün ilaç tedavisinin ardından yumurtalar altıdan dokuza çıkmış...
ama bana fazla büyümemiş gibi geldiler . Aklımda kaldığı kadarıyla 11 - 10 - 10.5 - 9 - 9 - 8 - 8.5 - 6 - 6 siz ne dersiniz arkadaşlar :uhm: :uhm: :uhm:
doktora durum iyi dedi ama ben biraz küçük mü kalmışlar dedim, o da bu gün bu kadar olurlar, merak etme dedi. E2 için kan aldı, onuda akşam bildirecekmiş. böyle...
hadi hayırlısı az kaldı yarın en büyük haber senden gelecek ve bizi mutlu edecek eminim. yanındayız...günaydın çıtır hatunlar nasılsınız?
patiklercim bravo gerçekten sabırlı kadınmışsın yani vallahi sabrettin ne idrar ne bişi alkışlıyorum seni. yarın ödülünü alacaksın inşallah. bende bir kızın olduğunu bilmiyordum allah analı babalı ömürlü büyütsün inşallah. ve 8 yıl uğraşmışsın birçok badire ve ikinci mutluluğuna kavuşacaksın inşallah.
Alabama'cım evet haklısın çok sabırlıyımdır. Hiçbirisinde önceden test yapmadım.
Ya şu yarın hem gelsin istiyorum hem de gelmesin istiyorum. Sanki olumsuz gibi doğuyor içime. İnşallah yanılıyorumdur. Nebileyim ara sıra hala bacağıma giren hafif ağrılar filan... Neyse bakalım zamanı gelsin göreceğiz hep beraber...:Saruboceq:
canım gelgim şimdi o arada telefon çaldı, ancak...
4 gün ilaç tedavisinin ardından yumurtalar altıdan dokuza çıkmış...
ama bana fazla büyümemiş gibi geldiler . Aklımda kaldığı kadarıyla 11 - 10 - 10.5 - 9 - 9 - 8 - 8.5 - 6 - 6 siz ne dersiniz arkadaşlar :uhm: :uhm: :uhm:
doktora durum iyi dedi ama ben biraz küçük mü kalmışlar dedim, o da bu gün bu kadar olurlar, merak etme dedi. E2 için kan aldı, onuda akşam bildirecekmiş. böyle...
badecim gayet güzel lütfen için rahat olsun bu ikinci kontrol ve daha en az dört gün doz alacaksın bence en az beş tanesi en çok yedi tanesi büyüyecek allahın izniyle ve erverdinin dediği gibi yedi tane yüzde elli şansın olacak inşalllah için rahat olsun çünkü için rahat olursa herşey pozitif gelişiyor. sen kuruntu yaparsan biliyosun hayat seni boş geçmez kuruntu edecek sonuçlar verir. herşey güzel olacak de güzel olsun.
Herkese merhaba, ben de 39 yasindayim. 9 kez mikro denedik ve yakinda 10.ya hazirlaniyoruz. Kisa suren bir ikiz, bir bos ve de bir kimyasal gebeligim var, ondan sonrakilerde de basarili olamadik. Bu sefer hormon dengeleyici olarak Dong Quai ve endoya destek icin L'arginine aliyorum ve de el akapunkturuna basladim. Umarim tum bunlarin faydasi olur. Herkese bol sanslar...opuyorumnanaktan
inşallah faydalarını görürsün canım. peki 9 deneme sonucunda şundan olmuyo diye araştırılmadı mı? yani sorunu tespit etmek mümkün olmadı mı? yada olanlar neden sonuçlanmadı? az bir süreç değil allah yardım etsin inşallah bu son olsun yavruna kavuş inşallah.
haftaya salı gitmeyi planlıyorum sen ne yaptın hiç birşey yazmamışsın canım??badenur yumurta sayın büyüklükleri çok güzel. inşallah kaliteleri de öyledir. inanıyorum bu sefer olacak. şimdilik herşey çok iyi gözüküyor.
Teşekkürler erverdi.ben evli değilim ama sizin deneyimlerinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var.Dün bana cevap yazan arkadaşlar oldu.O kadar çok rahatladım ki her an doktoru arayamıyorsun.Sizler sağolun:)))
badecim gayet güzel lütfen için rahat olsun bu ikinci kontrol ve daha en az dört gün doz alacaksın bence en az beş tanesi en çok yedi tanesi büyüyecek allahın izniyle ve erverdinin dediği gibi yedi tane yüzde elli şansın olacak inşalllah için rahat olsun çünkü için rahat olursa herşey pozitif gelişiyor. sen kuruntu yaparsan biliyosun hayat seni boş geçmez kuruntu edecek sonuçlar verir. herşey güzel olacak de güzel olsun.
badenur yumurta sayın büyüklükleri çok güzel. inşallah kaliteleri de öyledir. inanıyorum bu sefer olacak. şimdilik herşey çok iyi gözüküyor.
Evet Badenur o bahsettiğin sonuç E2 gözün aydın.
Patikler canım dualarımız seninle
sağol canım, E2 değerlerinin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama sizde onaylıyorsanız tamamdır.
PATıKLER yarın büyük gün değil mi???????? unutmuşum vallahi, kendi heyecanım içinde aklımdan çıkmış.... hadi müjdeyi verde , benimde umutlarım artsın....
deniz uğramış kaçmış.bende kaçıyorum kızlar.yemek saati.hoş kalın hoçakalın datlı kalın
PATıKLER; sana da GÜPGÜP GÜPGÜP GÜPGÜP.
hadi hayırlısı az kaldı yarın en büyük haber senden gelecek ve bizi mutlu edecek eminim. yanındayız...
SAĞ OLUN KIZLAR, DUALARINIZI EKSıK ETMEYıN LÜTFEN...:Saruboceq::CüvCüv::
denizzzzzzzzzzz, canımsın... aklımdasın... duygularımı biliyorsun... :1hug:
denizcim, sen güzel diyorsan, sen herşey yolunda diyorsan oldu bu iş... tamam ... rahatladım...
selam arkadaşım nasılsın ?nasıl gidiyor varmı güzel bir gelişme ?bişey sormak istiyorum denizcim sana ve bilen varsa arladaşlara ben biliyorsun tedavi görüyorum klomen kullandım bakalım bu ay hamile kalabilecekmiyim 15 nisan adet tarihim inşallah gelmezde hamile kalırım neyse kafanı şişirdim canım eğer gebe kalamazsam dr ilaçsız aşılama yapacakmış nasıl oluyor dedim bekle dedi bunu ozaman konuşuruz dedi acelesi vardı dr un anlatamadı nasıl oluyor ilaçsız aşılama biliyormusun canım netten araştırdım pek net bilgi bulamadım şimdiden teşekkürler canım:1hug:
çok güzel 7 yumurtan var üstelik belki en küçükler de yetişirse sayı 8 e 9 a çıkar. eğer yni yasa gereği 2 tane konacaksa bakarsın kardeşler için artıp donduracak yumurta bile çıkar. neyse bunu düşünmeyelim ama sayı çok güzel büyüklükler birbirine yakın e2 güzel inşallah döllenme de güzel olacak opuyorumnanaktan
çok güzel 7 yumurtan var üstelik belki en küçükler de yetişirse sayı 8 e 9 a çıkar. eğer yni yasa gereği 2 tane konacaksa bakarsın kardeşler için artıp donduracak yumurta bile çıkar. neyse bunu düşünmeyelim ama sayı çok güzel büyüklükler birbirine yakın e2 güzel inşallah döllenme de güzel olacak opuyorumnanaktan
klomen vs kullanmadan o ay doğal büyüyen yumurtanı takip edip uygun büyüklüğe gelince çatlatma iğnesiyle aşılama deneyecek. bence de böylesi daha iyi. klomen rahmi incelttiği gibi belki o ilaç bile kromozomları bozuyor olabilir. bir de yumurtanı doğal seyrinde takip etsin bakalım. tabii inşş buna gerek kalmadan hamile kal.
günaydın...herkese günaydın..
bugün hava kapalı, yağmurlu.yağmur bereket getirsin.
PATİKLER;bugün senin günün.bu sabah özellikle dua ederken ilk seni söyledim..gün senin günün....güldüğün gün olsun.
Kızlar herkese merhaba,
Çok güzel iki haber duydum. Deniz Bulut'cuğum ve Alabama hamileymişsiniz. Tebrik ediyorum ikiniziz de çokçokçok öpüyorum. Allah tamamına erdirsin. Herada'cığım ile telefonda konuştuğumuzda verdi müjdeyi. Fırsat bulup tebrik edemedim. İnşallah darısı hepinize kızlar.
Bu arada Erverdi, Karemel sizler nasılsınız. Hepinizi çok öpüyorum.
haftaya salı için randevu almadım henüz ama sanırım salı gitcem. inşallah herşey yolundadır bazen hamile olduğumu unutuyorum bazen acaba hamile miyim diyorum bazen de ayy ben hamileyim ne güzel işte ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?