38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizzzzzzzzzzz, canımsın... aklımdasın... duygularımı biliyorsun... :1hug:
denizcim, sen güzel diyorsan, sen herşey yolunda diyorsan oldu bu iş... tamam ... rahatladım...

canım haberini bekliyordum ama kızkardeşimle benim aney geldiler.bakamadım.sadece kızkardeşim iletini okudu bana.sağolsun beni bilgisayardan bile kıskanıyor zilli.o varken oturmamı istemiyor pc başına.
büyüklükleri çok güzel.6 ları boşver.7 tane kocaman yumurtan olacak.7 tane % 50 şans demek.çok güzell çok.4üncü günde böyle...bence kuruntu yapmak yerine sevinmelisin.bol şanslar

deniz uğramış kaçmış.bende kaçıyorum kızlar.yemek saati.hoş kalın hoçakalın datlı kalın
PATıKLER; sana da GÜPGÜP GÜPGÜP GÜPGÜP.

kızlar geri geldim.eşim mesai kaldı.
alabama;görünmüyorsun?yeni haberler shaftaya salı günü ha!herşey gönlünce olsun.güzel haberler olsun

Teşekkürler erverdi.ben evli değilim ama sizin deneyimlerinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var.Dün bana cevap yazan arkadaşlar oldu.O kadar çok rahatladım ki her an doktoru arayamıyorsun.Sizler sağolun:)))

evli ol olma hepimiz bayanız.dert hepimizin.dertsiz kul yok.elimizden geldiğince bildiklerimizi paylaşmaya açığız burada.takip et çok yararlı olacaktır.

bugün kuzenime gittim şubatta doğum yapmıştı mart başı amerikadan geldi benim tedavime denk geldi gidemedim en sonunda bugün gittim çok şükür. ömer çok güzel bir bebek öyle tatlı ki maşallah bittim. hele annesi süt verirken çıkardığı o sesler yok mu bitiriyo beni. o yüzden şekercim yoktum. haftaya salı için randevu almadım henüz ama sanırım salı gitcem. inşallah herşey yolundadır bazen hamile olduğumu unutuyorum bazen acaba hamile miyim diyorum bazen de ayy ben hamileyim ne güzel işte böyle erverdicim. benim eşimde birazdan gelir daha geç girmeye çalışcam öpüldünüz

sağol canım, içimi rahatlatıyorsunuz, kuruntu yok, kuruntu yok zemuszemus kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşım nasılsın ?nasıl gidiyor varmı güzel bir gelişme ?bişey sormak istiyorum denizcim sana ve bilen varsa arladaşlara ben biliyorsun tedavi görüyorum klomen kullandım bakalım bu ay hamile kalabilecekmiyim 15 nisan adet tarihim inşallah gelmezde hamile kalırım neyse kafanı şişirdim canım eğer gebe kalamazsam dr ilaçsız aşılama yapacakmış nasıl oluyor dedim bekle dedi bunu ozaman konuşuruz dedi acelesi vardı dr un anlatamadı nasıl oluyor ilaçsız aşılama biliyormusun canım netten araştırdım pek net bilgi bulamadım şimdiden teşekkürler canım:1hug:

Evet Badenur o bahsettiğin sonuç E2 gözün aydın.

Patikler canım dualarımız seninle

deniz uğramış kaçmış.bende kaçıyorum kızlar.yemek saati.hoş kalın hoçakalın datlı kalın
PATıKLER; sana da GÜPGÜP GÜPGÜP GÜPGÜP.

denizzzzzzzzzzz, canımsın... aklımdasın... duygularımı biliyorsun... :1hug:
denizcim, sen güzel diyorsan, sen herşey yolunda diyorsan oldu bu iş... tamam ... rahatladım...

çok güzel 7 yumurtan var üstelik belki en küçükler de yetişirse sayı 8 e 9 a çıkar. eğer yni yasa gereği 2 tane konacaksa bakarsın kardeşler için artıp donduracak yumurta bile çıkar. neyse bunu düşünmeyelim ama sayı çok güzel büyüklükler birbirine yakın e2 güzel inşallah döllenme de güzel olacak opuyorumnanaktan

klomen vs kullanmadan o ay doğal büyüyen yumurtanı takip edip uygun büyüklüğe gelince çatlatma iğnesiyle aşılama deneyecek. bence de böylesi daha iyi. klomen rahmi incelttiği gibi belki o ilaç bile kromozomları bozuyor olabilir. bir de yumurtanı doğal seyrinde takip etsin bakalım. tabii inşş buna gerek kalmadan hamile kal.

neeeeeee :sm_cool: kardeş bile öylemiiii? hayallerin boyutu büyüdü sositososito inşallah denizcimmmmm :dance: acayip havaya girdim şimdi alkisalkisalkis

Kızlar herkese merhaba,

Çok güzel iki haber duydum. Deniz Bulut'cuğum ve Alabama hamileymişsiniz. Tebrik ediyorum ikiniziz de çokçokçok öpüyorum. Allah tamamına erdirsin. Herada'cığım ile telefonda konuştuğumuzda verdi müjdeyi. Fırsat bulup tebrik edemedim. ınşallah darısı hepinize kızlar.

Bu arada Erverdi, Karemel sizler nasılsınız. Hepinizi çok öpüyorum.

canım yaaa sağol çok teşekkürler klomen rahmi inceltiyormu?ben 3. defadır içiyordum ama artık içmiyorum bakalım nolacak seninde dediğin gibi inşallah aşılamaya gerek kalmaz hayırlısı hepimiz için canım Allah herkesin gönlünün muradını versin sende durumlar nasıl yazmamışsın:1hug:

günaydın...herkese günaydın..
bugün hava kapalı, yağmurlu.yağmur bereket getirsin.
PATıKLER;bugün senin günün.bu sabah özellikle dua ederken ilk seni söyledim..gün senin günün....güldüğün gün olsun.

teşekkürler DENıZ KARAYURT;iyiyim.yola devam ediyoruz.hayırlısı...

bebeğinle aran nasıl? büyümüştür.

günaydın kızlarrr
patiklercim hadi hayırlı haberler getir inşallah kaç ta gitcen kan vermeye ay çok heyecanlı
denizkarayurt canım saol teşekkürler bebiş seni çok oyalıyor galiba seyrek gelebiliyorsun. öp mis kokulunu bizim için.
bugün işe gitmedim evdeyim biraz halsizim bi şikayetim yok ama dün yoruldum heralde bugün dinlenmece

Günaydın şekerler,

Canım benim esas sen nasılsın, nasıl gidiyor kuşuşturma :) Delikanlı abi oldu değil mi :)))

haftaya salı için randevu almadım henüz ama sanırım salı gitcem. inşallah herşey yolundadır bazen hamile olduğumu unutuyorum bazen acaba hamile miyim diyorum bazen de ayy ben hamileyim ne güzel işte ......

hamile halime, hadi bakalım Salı'ya az kaldı. Gitte gör bebişini :)

Patikler canım, dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…