38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Akşam iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum çünkü benim bulunduğum bu mekanda gidebileceğim hiçbir yer yok. Hem zaten diğer denemede, işten çıkmadan 1 saat önce hafif bir kanama olmuştu, yani tutmadığını o şekilde belli etmişti. Bunda da böyle birşey olursa hiç değilse çok heyecanlı gitmemiş olurum tahlile. Yani inşallah olmaz tabi :)

Patikler merhaba, bugün büyük gün ama galiba sonucu yarın görebileceğiz. Neyse bu kadar bekledik yarına bir şey yok bekleriz . Allah sağlıkla tamamına erdirecek güzel, keyifli bir hamilelik nasip eder inşallah.

Kızlar, dün TV de Filiz Akın vardı. Konu kanserdi ama söylediği birşey olumlu düşünceydi. Ben olumlu düşünerek atlattım diyor. Doktoru da olumlu düşünmenin hayatımıza çok güzel etkisi olduğunu anlattı.

Demek ki neymiş hep olumlu, hep olumlu

Selam Arkadaşlar,

Patikler'cim, iyi haberlerini alırız inşallah bugün.

Acayip bir koşturmaca var, giremiyorum bugünlerde. Hepiniz iyisiniz umuyorum.

Akşama doğru girmeye çalışırım.

Hülya'cım, inşallah bu ay güzel haberlerin devamı seninle, Erverdi'yle gelecek.

Karamel'cim, Alabama'cım, öpüyorum kızlar sizi.

Çok baştan savma gibi duruyor bu mesaj ama vallahi öyle değil aslında. Giremesem de aklımdasınız demeye çalışıyorum)

Görüşmek üzere.

Kızlar başka bir bilgi daha Prof.Dr. Derin Kösebay, (jinekolojik onkoloji ) direk kendisine sordum tüp ilaçlarının over kanseri yaptığı şüphesi vardı ancak kanıtlanamadı gönlünüz rahat olsun dedi.

Ben veya siz her iğneyi yapışımızda hep bir endişe içindeyiz. ama galiba bu endişedende sıyrılıp sonuca odaklanabiliriz.

Patikler canım hadi hayırlısı yüzdük yüzdük işin sonuna geldik.Hadi hayırlısı dualarımız seninle canım.

Sağ olun kızlar,

Hepinizi öpüyorum...

düşündürücü sözler;

BU DÜNYADAKı ROLLERı BıTMıŞTı

KENDıMCE BıR-ıKı DOĞRUYU SÖYLEYıP SıZı ÜZMEK ıSTEMEM

YALNIZCA ZAYIFLAR ADALET ıSTER

ıNSANLARI GıTTıĞıNDE KUMLARLA ÖRTÜLMEYEN ŞEHıR,ZAMAN GEÇTıĞıNDE BıTMEYEN ACI YOKTUR

Gödük ve öğrendik ki,atın,koyunun,kartalın,insanın embriyoları birbirine benzer,kölenin ve sahibin embriyoLarı birbirine benzer.kimse sömürülmeye müstehak değildir,efendinin ve müstemleke halkının embriyoları birbirine benzer;BAŞLARI ıRı VE ÖNDE,VÜCUTLARI KIVRILMIŞ BıÇıMDE.ALEMLERıN GÜCÜ ÖNÜNDE,ALEMLER AŞKI ıÇıNDE,DAHA EVRENE ADIM ATARKEN,BıR MEVLEVıı GıBı MÜTEVAZI,EĞıP BAŞINI ÖNÜNE,SABIRLA BEKLER EMBRıYOLAR ANA RAHMıNDE

alın..bir de şiir geliyor

sevgileri yarınlara bıraktınız
çekingen,tutuk,saygılı
bütün yakınlarınız
sizi yanlış tanıdı

bitmeyen işler yüzünden
(siz böyle olsun istemezdiniz)
bir bakış bile yeterken anlatmaya herşeyi
kalbinizi dolduran duygular
kalbinizde kaldı

siz geniş zamanlar umuyordunuz
çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek
yılların telaşlarda bu kadar çabuk
geçeceği aklınıza gelmezdi

gizli bahçenizde
açan çiçekler vardı
vermeye az buldunuz
yahut vaktiniz olmadı

BEHÇET NECATıGıL

Son düzenleme:
selam kızlar bende markete gittim akşam eşimin arkadaşı ve eşi gelecek yemekleri ateşe koydum geldim. erverdi döktürmüşsün canım yine. karamelim filiz akını bende izledim. önemli olan ne biliyor musun bence? herinsan pozitif olması gerektiğini biliyor hemde hayatta herşeye karşı pozitif olabilmek gerekiyor. sadece başına sıkıntı gelince değil genel anlamda pozitif olmak lazım hayatta. ancak bilmek yetmiyor sonuca ulaşanlar pozitif olmaya çalışıyor ve oluyorlar. yani ay olamıyorum diyorsa bir insan bilki olmaya çalışmamış bile çünkü olsa sonuç mutlaka değişir. ek olarak insanlar negatif duygularla kendilerini beslemeyi çok seviyorlar nedense. çözümsüz ama gerçek bu. aman işte sonuçlar hep negatif olursa sende negatif olursun diyenlere ben sen negatifsin o yüzden sana geliyor diyorum ben. çünkü bunu söylerken bile negatif söylüyor anlıyor musun? ayrıca tüm iyi şeyler de tek kişiyi bulacak değil bir tek senmisin benmiyim bu hayatta her iyi şeye layık olan. herkesin başına herşey gelirken iyi ama kendi başımıza gelince NEDEN BENNNNN?

selam kızlar
bende yoğunum bu aralar sık giremiyorum eminim yokluğumu farkedip üzüldünüz
guclubacismile
hepinize kucak dolusu sevgiler şimdi bi okuyayım geçmişi bakalım

kızlarbir bulmaca var.ilgilenen olursa yazağımonunla ilgileniyorum.bulabilirsem.hiç izlemişiydiniz bilmem.
müjde ar ın ntv de bir programı var.kelimeler karışık veriliyor.anlamlı bir paragraf haline getiriyorsun.bulabilirsem ödül varmış.bulan kişi için ister kendi alır ödülü,ister herhangi bir kuruma (öğrenci okutan bir vakıf gibi demiş)hibe eder ..ilgilenirseniz yazarım.bilginize......................kolay değil ama söyliyeyim.kafa yemekteyim şu an.:bbo:

erverdicim ben merak ettim gönderir misin banaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…