günaydın kızlarrr
patiklercim hadi hayırlı haberler getir inşallah kaç ta gitcen kan vermeye ay çok heyecanlı
denizkarayurt canım saol teşekkürler bebiş seni çok oyalıyor galiba seyrek gelebiliyorsun. öp mis kokulunu bizim için.
bugün işe gitmedim evdeyim biraz halsizim bi şikayetim yok ama dün yoruldum heralde bugün dinlenmece
Günaydın şekerler,
Canım benim esas sen nasılsın, nasıl gidiyor kuşuşturma :) Delikanlı abi oldu değil mi :)))
hamile halime, hadi bakalım Salı'ya az kaldı. Gitte gör bebişini :)
Patikler canım, dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin.
Patikler merhaba, bugün büyük gün ama galiba sonucu yarın görebileceğiz. Neyse bu kadar bekledik yarına bir şey yok bekleriz . Allah sağlıkla tamamına erdirecek güzel, keyifli bir hamilelik nasip eder inşallah.
Bugün işler kesat gelen giden yok
Patikler canım hadi hayırlısı yüzdük yüzdük işin sonuna geldik.Hadi hayırlısı dualarımız seninle canım.
Selam Arkadaşlar,
Patikler'cim, iyi haberlerini alırız inşallah bugün.
Acayip bir koşturmaca var, giremiyorum bugünlerde. Hepiniz iyisiniz umuyorum.
Akşama doğru girmeye çalışırım.
Hülya'cım, inşallah bu ay güzel haberlerin devamı seninle, Erverdi'yle gelecek.
Karamel'cim, Alabama'cım, öpüyorum kızlar sizi.
Çok baştan savma gibi duruyor bu mesaj ama vallahi öyle değil aslında. Giremesem de aklımdasınız demeye çalışıyorum)
Görüşmek üzere.
herada hülya yoğunmuş kolay gelsin kızlarrr
kızlarbir bulmaca var.ilgilenen olursa yazağımonunla ilgileniyorum.bulabilirsem.hiç izlemişiydiniz bilmem.
müjde ar ın ntv de bir programı var.kelimeler karışık veriliyor.anlamlı bir paragraf haline getiriyorsun.bulabilirsem ödül varmış.bulan kişi için ister kendi alır ödülü,ister herhangi bir kuruma (öğrenci okutan bir vakıf gibi demiş)hibe eder ..ilgilenirseniz yazarım.bilginize......................kolay değil ama söyliyeyim.kafa yemekteyim şu an.:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?