- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
erverdicim ben merak ettim gönderir misin banaeyvahedigeldismile
valla benim başım ağrıdı.kalktım gündüz hiç izlemediğim tv yi açtım.tasvip etmediğim evlenme programlarından birine baktım.allahım yarabbim birbirini tanımayan 2 insan.hiç tanımadıkları birileri yakıştırıypr onlar.karşıdan şöööyyle bir bakarak.5 dk dinleyerek.daha anlatamıyorım.ondan da geçtimsenin için yazayım.isteyen okur bakar.
Empotansa(veya iktidarsızlığı)uğramayı bir balık yer yataklık,bir atımlık ne örtülü demeli,ya güçsüzü,yüzünde büyük erkeklik sanki iştir,güçlü ülke ister hörgün(hörgün bir kişi özel isim)
.tulhan(bu da öyle özel isim ama bir koyuna verilen isim) kim demeli?altı övünür bir iştir.necdet ki ister bey demeli gibi örtüler empatonsa(engellenme anlamına geliyor)küçüğü,kim sanırlar kierkekler,altı erkeklilkleriyle...........delikafaduldendelikafadulden
ben iki sayfa uğraştım.bir sürü cümle kurdum.ama henüz tam olarak birbirine bağlayamadım.çıkamdım işin içinden:roflol:
canım yaaa.....se daha önceleride çok oluyor uğramıştın buraya.hanikocası kötü davranıyor çocuk istemiyor sen gizli kalmaya çalışıyordun.yanılıyormuyum yoksa?öyle hatırladım seni.o zaman çok üzülmüştüm sana..okudukça kendi acımı unuttum.Allah çok büyük sabır versin sana.inşallah ..inşalah olacak birgün.hepimiz öyle olmasını umuyoruz.sarıyorum seni.......:teselli:
evet,dogru hatirliyorsun.....hamile kaldim ama olmadi...simdi esim ikna oldu...cünkü hamile kaldigimdaki ve 4,5 aylik hamileleigim süresince mutlulugumu,etrafima yaydigim neseyi,her günümü nasil havalarda ucarak gecirdigimi ve sonrasinda hastanede cektigim acilari,yasadigim kirizleri gördü...artik oda ikna olduki bu kadin anne olmak istiyor,zaten arastirma icin onada ihtiyac var,birkez birlikte deneyelim dedi..arkamda is cevirme dedi,herseyi anlatmistim cünkü hamileleigimi ögrenince...simdiki tek tesellim esimin imana gelmis olamsi...insan oglu iste herseyden bir iyi yan cikarmayi basariyor,yoksa nasil yasanilir olur bu hayat.. sevgiyle kel..
geçti hülya geçti.yazdıklarımdan belli olmuyor mu.azıcık acısı var.ama önemli değil.çok şükür şimdi iyiyim.sende ödevler bitti değil mi?ben bir tuhafım.zaten ağrıyla sancıyla buldu beni preesit.fazla ümidim yok.yani heyecanla bekleyiş bile yok.ama tabiii olmasını isterim.
senin işler hafifledi galiba.bu aralar görüyorum seni.yani ismini altta daha çok.
PATİKLER;iş çıkışı gidecekti sonuç kan vermeye.akşam geç saatlerde verir inşallah müjdeyi
KİNDERSMS;ne haber?çıktı mı bişeyler?
Şimdi biraz hafifledi işler sabah bayağı bir karışmıştı ortalık şimdi sakinim.Sen az önce msn'i açtın sanki onu farkettim.Patikler geç vakit vericek haberi de biz bu akşam bir ziyarete gitmemiz lazım geç de olsa bakmaya çalışıcam.Benim ödevler bitti.Crinoneyi kullanıyorum 2 gündür bende de umut yok benim beklediğim zaman olmaz o iş.Bakalım artık.Senin ödev devam ediyor mu ki?sen benden öndeydin aslında.
güzeller
ne ödevi vardı ben yapmadım bana da söyleyin
bide benide msne eklermsiniz
bilmiyorumkismile
erverdiii bu ne bööyle şekerim
lmaz:ANLAMSIZ OLUYOOO YAA
msnim bigisayarı açmamla birlikte açlıyor benim herzaman.haaa şimdi anladım başka bir sürüm var.önce o açılıyor onu kapıyorum eski bir sürüm.onu kapattırmam lazım.onda görmüşsündür.onu kapatıyorum hemen.pek anlaşılmıyor onda .patikler yazarsa eğer bende görürsem tabii.haberini veririm.sende neden umut yok.sen hamile kalabiliyorsun şükür.ben olsam ümitlenirdim.hem düşüğün bir ayağı içerde olur derler.geçen ay kimyasaldı senin...yok yok .ödev mödev kalmadı rahatsızlanınca.artık olduğu kadar.o zamanları değerlendirmeye çalıştık.nasipte varsa göreceğiz.hakkımızda hayırlısı
yaaaaaaaaa yaaaaaaaaa.kafayı yedirten cinsten değil mi?ben on cümle kurabildim.ama paragraf oluşturabilecek şekilde değil.sadece seçerek.sende kaç cümle var?
hülyacım daha 8 gün varda hertarafım gerildi iyice niye böyle oldu anlamadım. üstelik 4 gün önceden başladı...Yağmursesi sen nasılsın canım adet belirtileri diyordun geçen gün adet oldun mu bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?