38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hepinizin desteği ile çok iyiyim canım.... kontrolüm yarın 12:00'de... bakalım büyüdüler mi?
sen nasılsın? herşey yolunda mı? :1hug:

Sağolasın Badenur, herşey yolunda sadece yoğun. ıyi haberlerin devamı gelsin inşallah, yarın güzel haberlerini bekliyorum.

selam kızlar patikler işten kaçta çıkıyodu acaba?? benimde akşama misafirim var giremem inşallah sabah alırım güzel haberi.

Herada girmiş çıkmış işleri yoğunmuş.kolaylıklar diliyorum.
Patikleeeeeeeeeeeeerrrrr....hadi bize haberrr veeeerrrrrrr.çabuuuuuuuuuuukkkkkkk.verdin mi kanıııııı......
Bak herkes seni meak ediyooooorrrr.
Alabama senden ne haber?misafirin varmış.çok yorulma..misafirlere naz yap biraznaniknanik

Karamel, guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

Alabama, haklisin, uzun bir surec ve onca deneme...dile kolay...yasadigim o kadar hayal kirikligi da cabasi... Tedavi asamasindaki takviyelerle her sey normal ve uygun gorunuyor ama hala canli-saglikli bir bebegimiz yok. Ben TR'dekiturkbayragi doktorlarin daha arastirmaci-gazeteci olduklarini dusunuyorum. Orada bazi testler yaptirdim ama hic mikro yaptirmadim. Bu forumda surpriz gebelikler varmis, umarim hepimize bulasir.:CüvCüv:

bende geldim patiklere bakayım dedim.. belkide kutlama yapiyordur simdi.. insallahhhhhhhh

kızlar sanırım yarın girecek.umarım hayırlı bir sonuçtur.herkese iyi akşamlar;datlı uykularboshayallersmile

badenur seni görüyorum.yarın kocaman olacak yumurtaların.göreceksin.merak edeceğim..ancak akşama öğrenebileceğim.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…