38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

erkenden bakıyiiim dedim.inşallah sevincinden girmeye fırsatı olmamıştır.bir iki saate yazar

Gunaydın Kızlar,,

bir haber yok ha.. neyse bekleyelim bakalım.

Bu arada ben deniz bulutu da cok merak ediyorum , o kadar sey paylastık neden bize haber vbermiyor ki..Ama ben o lekelenmelerin asla kotu bisi oldugunu dusunmuyorum..

Kızlar gün içi oldukça yoğun olacağım. Okusamda yazamayabilirim dikkat çekmesin diye.

Merkezdekiler geldi vereceğimiz raporu 3 gün öne çektiler sıkıştık.

ınşallah güzel haberler gelir Patiklerden.

Esterya, Deniz ne yazarsak yazalım, ne dersek diyelim. Okusa bile hiçbir cvp yazmıyor. Canı isteyince yazacaktır. Herkes mutlu olduğu şekilde takılsın deyip hepinizi öpüyorum.

günaydın kızlar
patikler umarım güzel haberler verirsin hadi güne güzel başlayalım
karamel kolay gelsin sanada
erverdicimm nasılsın?

günaydın kindersms, günaydın waterss

iyiyim canım.umarım herkes iyidir.patiklerden haber bekliyoruz..

Herkese Günaydın..

Patikler'den bugün heyecanla haber bekliyoum, bu ayın ilk güzel haberini verir bize inşallah.

Badenur'cum, bugün yumurtların istendiği gibi daha da büyümüş olacak, kaliteli yumurtalar olsunlar inşallah. Kontrol'den sonra haberlerini bekliyoruz.

Erverdi, Hülya, Herada
bu ay doğal yoldan deneyen arkadaşlardan hatırımda olanlar daha zaman var haberlerinize bekliyorum arkadaşlarım.
Yamursesi, sen nasılsın ? geçen hafta sonu memorial'e yanlız gitmeyeyim eşimle gideyim diyordun ne yaptın yazdıysan atlamaış olabilirim. Bronşit durumun düzeldi sanırım aman bahar havalarına dikkat etmek lazım.

Alabama'cım
sen de iyisin çok iyi, kendini çok yorma bu dönemlerde keyifli ve sağlıklı bir hamileliğe devam

Deniz Bulut'cum, sen de uğramamışsın iyi misin ? habersiz bırakma bizleri.

Karamel'cim sen de iyisin değil mi? bu ay doğum kontrol hapları ile dinlenme ayı olacak, bir sonraki ay tedavi başlayacak inşallah bu ay aldığın yumurta kalitesini arttırıcı destekler bir sonraki ay kaliteli güzel yumurtları getirecektir.

Kidersms'cim sen nasılsın doğal kürler uyguluyordun yanlış hatırlamıyorsam, Deniz ve diğer arkadaşlardan da çok fayda gören oldu uygun kürler kullandılar durumlarına göre.

Esterya'cım sen nasılsın ? oğluş nasıl, annesini çok tekmeliyor mu ?

Roniyam merhaba senin de az kaldı sayılır, son aylar keyfini çıkart, kızına isim buldun mu ? biz de daha netleştirmedik. Aslında buradaki arkadaşlara da sormak istiyorum fikirlerini almak isim hakkında .

Yeni katılan arkadaşlar gördüm herkese merhaba hoş geldiniz, çok sağlıklı bilgiler alacağınız bir topic' desiniz.

Son düzenleme:
waterscım uygulamadık kür kalmadı ahh ahh bu yumurtalar nasıl kalitel olurlar bilmem ki?
her ay gel diyor doktor bakalım yumurtalara ama varya ben gitmek istemiyorum ki gene üzülücem diye korkuyorum

erverdicim anlamlı cümleler kurdun mu? şekerim

badenur valla yumurta sayında güzel gelişmeleri de güzel e2 değerinde çok güzel maşallah başaracaksın inşallah hadi hayırlısısositososito

günaydın kızlarrrr
haber yok mu ? yok galiba. hadi hayırlı haberler inşallah. birkaç sayfa geriye gidip okuyup geliyorummm.

Kindersms'cim sen sanırım bizden daha gençtin değil mi ? yumurta kalitesini arttırmada dr un ne öneriyor, o çok önemli tabi doğal kürler de destekçi. Açıkçası bu konuda tecrübem çok yok ama buğday çimi hem genel sağlık hem de yumurta kalitesi için alınması gereken bir takviye çok faydasını göreceğine eminim onu sadece bu durum için değil genel sağlık anlamında sürekli kullanmak gerekir.

waterscim biliyormusun biz halen isim bulamadık oglumuza

O konu da ayrıca bir zor, ne zor isim bulmak eğer önceden bir tercihin yok ise değil mi ?

cnaım ben omer ismini cok seviyorum cocuklugumdan beri ama bakalım henuz daha net bisi yok, babası fatih olsun dedi bende ona sıcak bakmıyorum abiside yigit olsun diyor ama iki kuzeniminde cocuklarının adı yigit .. bakalım neler olacak

Günaydın arkadaşlar,

Patikler inşallah sevinçten girecek vaktin olmamıştır. Merakla bekliyoruz. Hayırlı haberler olsun inşallah.

Badenur, doktor randevun süper geçsin umarım. Öğleden sonra bekliyoruz haberlerini.

Karamel'cim, çok kolay gelsin sana.

Ben de fazla kalamıyorum yoğunluktan, herkese selamlar.

ARKADAŞLAR ıNŞALLAH PATıKLER MUTLULUK SARHOŞU OLMUŞTUR
BıZıDE ONDAN ıHMAL ETMıŞTıR :CüvCüv:sırnaşık şey

AHH WATERSCIM BU TOPıĞıN ADI GıBıYıM YANı 38 ıM BıTTıı 39 OLDUM BENDE SıZLER GıBıYıM ARKADAŞIM BELKıDE SEN BENDEN KÜÇÜKSÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…