38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sağol Herada'cığım sana da kolay gelsin.

Esterya oğlanın adını koydum Ömer Fatih ........ soyadıyla da uyumlu kulağa hoş geliyor.

Canlarım, hepinizin adını ayrı ayrı yazmama hiç gerek yok, beni çok merak ettiniz biliyorum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizi hemen bilgilendirmediğim için çok özür dilerim. Akşam 22:00 de sonucu aldım ama maalesef size güzel bir haberim yok. Sonuç negatif. Eve 22:30 gibi vardık. Konu ile ilgili eşimle biraz muhabbet ettik zaman da su gibi akıp geçti. Eğer olumlu bir sonuç almış olsaydım gece 2 bile olsa mutlaka haber verirdim size, ama sonuç olumsuz olduğu için elim heber vermeye yanaşmadı. Neyse önüme bakmam lazım. Geçmiş geçmiştir artık. Tabi kolay değil, onca uğraş, maddi ve manevi insandan çok şey alıp götürüyor ama hayırlısı bu demekten başka birşey gelmiyor elimden. Sizlere de olumlu bir sonuç vererek hamile olma yolunda ilerleyenler için umut olmak isterdim ama üzgünüm yapamadım. Ama siz bana bakmayın içiniz hala umut olsun, umut dolsun... Tekrar söylüyorum Kindersms, Hülya, Erverdi,Badenur, Waterss, Herada, Alabama, Esterya, Karamel, Roniyam, Yağmur, Deniz, Zarpandit hepiniz de iyiki varsınız...

Son düzenleme:
patikler yaaa.canın sağolsun güzelim..biz buradayız üzüntünde sevincinde.inşallah bir daha ya.kendini hazır hissettiğin anda..önemli olan eşinin ve senin sağlıklı olmanız.

Arkadaşım, bizi en iyi yine bizler anlarız... üzüntünü paylaşıyorum... önümüze bakmak lazım demişsin, ne güzel demişsin... bu sefer hayırlısı böyleymiş, önümüzde yeni umutlar var tabikii... :teselli:

Arkadaşım üzüldük ya ne yapalım elimizde değil ki tamamen Allah'a kalmış birşey.Biz elimizden geleni yapıyoruz.Ama iyi toparlamışsın tabi ki önümüze bakıcaz artık yeni umutlar hep olacak canım.Demek ki daha zamanı gelmemiş.Sizin sorun neydi bilmiyorum ama belki de kendiliğinden gelir bebeğin arkadaşım.

Patikler, canım benim kısmet şu an değilmiş. Söyleyecek bir teselli kelimesi yok.

Kızına sarıl ve çabuk toparlan

canım üzüldüm ama senin sağlam duruşunada hayran kaldım. hayırlısını istiyoruz herzaman o yüzden demekki hayırlısı böyleymiş diyip hayırlı zamana doğru yolculuğa devam. canımız saolsun. a.s.

patikler çabuk toparlanmanı dilerim. umut hala var. bakarsın ileride tekrar denersin ve başarırsın. hayırlısı
badenur inşş dr kontrolün çok güzel geçecek. için rahat olsun

patikler yaaa.canın sağolsun güzelim..biz buradayız üzüntünde sevincinde.inşallah bir daha ya.kendini hazır hissettiğin anda..önemli olan eşinin ve senin sağlıklı olmanız.

Sağ olun arkadaşlar....

Patikler, canım benim kısmet şu an değilmiş. Söyleyecek bir teselli kelimesi yok.

Kızına sarıl ve çabuk toparlan

patikler çabuk toparlanmanı dilerim. umut hala var. bakarsın ileride tekrar denersin ve başarırsın. hayırlısı

Sağ olun canlarım...

Patikler, pek yazmıyorum genelde okuyorum.ınan içim sızladı.tam 6 defa olumsuz sonuç alan biri olarak. Nasıl omuzlarımın düştüğünü hatırladım.Ama çok kısa sürdü bu durum.Tekrar kalktım daha da güçlenerek.Dilerim bu süreci sen de kısa süre de atlatırsın.
Bu arada kızlar bugün ilk lucrinimi vuruluyorum.7.deneme başlıyor anlayacağınız.Lütfen dualarınızı benden esirgemeyin.Hepinize sevgiler....

Çok sağ ol canım. Allah sana da inşallah sonucu hayırlı tedaviler kısmet eder. İnşallah bu son olur ve muradına erersin... Yılmamana çok sevindim... :ecrin_bebek:

hayırlısı olsun canım inşallah bu son olsun ve inşallah kucağına bebegini alırsın. allah yardımcın olsun. dualarımız seninle canım.

Çok küçükmüşüm senden..:))) ben Haziran 'da 41 yaşımı bitiriyorum 69'luyum. Ama sen iyi bir yaştasın halen bebek sahibi olabilmek için, umarım uğraşların en kısa zamanda meyvasını verir. Burada olmak, yanlız olmadığını bilmek paylaşmak, öğrenmek çok güzel birimizin diğerine bir faydası oluyor bu bile yeterli bir destek.

Patikler'cim hiç kolay değil maddi ve mannevi yıpratıcı bir durum ama hep beraber bu ortam içerisinde olunca atlatıp kendine gelmen kolay olacak. Önümüzdeki aylara sağlam bakmak gerekir, sağlam durmak lazım. Bir kızın var, ondan güç alarak da atlatacaksın . Ama tedavi, ama doğal destekler bir gün ikinci meleğin de gelir inşallah.

Altınyunus , canım çok uzun ve yıpratıcı bir süreç yaşamışsın inşallah bu son olur ve bebeğine kavuşursun. Topic'e yeni katıldın sanırım hoş geldin ..

patikler
canım benimm inanki seninle aynı duyguları paylaşayorum
hepimiz bu yolun yolcuları olarak seninleyiz
allah inşaalah bizede nasip edecek ben inanıyorum yolumuz zor yılmayalım emi olumunekankayizsmile

az önce doktor kontrolümden geldim, bu üçüncü kontrol, yumurtalar bana göre az gelişiyor yine... ama doktorum, çok kontrollü büyüyorlar diyor. şimdiki boyutları 13 - 13 - 13 - 13.5 - 11.5 - 11- 10 - 8 - 8 olmuş. cumartesi tekrar kontrol var, ilacın dozunu da düşürdü, 450 dozdan, 300 'e indi. günde 1 tane cetrotide eklendi. Salı günü toplayabiliriz dedi. ya arkadaşlar yine takıldım boyutlarına siz ne diyorsunuz... bunlar en fazla kaç mm en az kaç mm olmalıydı ??? :uhm:
bende endometriozis var, dolayısıyla kaliteli yumurta üretemiyorum, sonuçta döllenme ve bölünmede kötü oluyor. Doktora göre yüksek dozda kaliteyi düşürüyormuş bende. ayrıca hızlı büyüyüp erken çatlamaya başlıyorlarmış, daha önce yaşadığımız denemeden sonra bu durumun daha iyi sonuç vereceğini düşünüyor. ama benim neden içim rahat değil ?? herhalde yumurtalar çok küçük kalmış olsa dozajıda düşürmezdi. Fikrinize çok ihtiyacım var. :sm_confused:

güzelimm çok güzel bence değerlerin bunlar 19 mm geçtiğinde ok aslında istenen
20-21 mm arası çatlamaya hazır olgunlaşmış yumurta diye biliyorum
badenurcum sen içini rahat tut ayrıca bu ikon ne şekerim bide sigara mı yakıyosun yoksa mirmirmirmir
harika bence

teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
waterss, bi ara buğday çimiyle ilgili epey soru sormuştum:))pek de yeni sayılmam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…