az önce doktor kontrolümden geldim, bu üçüncü kontrol, yumurtalar bana göre az gelişiyor yine... ama doktorum, çok kontrollü büyüyorlar diyor. şimdiki boyutları 13 - 13 - 13 - 13.5 - 11.5 - 11- 10 - 8 - 8 olmuş. cumartesi tekrar kontrol var, ilacın dozunu da düşürdü, 450 dozdan, 300 'e indi. günde 1 tane cetrotide eklendi. Salı günü toplayabiliriz dedi. ya arkadaşlar yine takıldım boyutlarına siz ne diyorsunuz... bunlar en fazla kaç mm en az kaç mm olmalıydı ??? :uhm:
bende endometriozis var, dolayısıyla kaliteli yumurta üretemiyorum, sonuçta döllenme ve bölünmede kötü oluyor. Doktora göre yüksek dozda kaliteyi düşürüyormuş bende. ayrıca hızlı büyüyüp erken çatlamaya başlıyorlarmış, daha önce yaşadığımız denemeden sonra bu durumun daha iyi sonuç vereceğini düşünüyor. ama benim neden içim rahat değil ??herhalde yumurtalar çok küçük kalmış olsa dozajıda düşürmezdi. Fikrinize çok ihtiyacım var. :sm_confused:
Badenur canım dr'una güven canım o öyle diyorsa öyledir.Normal siklüste yumurtalar daha hızlı büyüyor o konuda haklısın da bu iş dışarıdan verilen hormonlarla olduğu zaman durum değişiyor.Bence dr dozu düşürmekle iyi yapmış.Onların yanlışı o zaten hemen yaşına bakıp da yüksek dozla başlıyorlar.Keşke geçen kontrolde düşürseydi dozu.Neyse sen dr kontrolündesin ve güvenmek zorundasın tabi inşallah kaliteleri iyi olsun.Sen önceki denemelerinde cetrotide kullanırken mi çatlıyordu canım?
Ben geçen ay dr'a gitiğimde normal yumurta gelişiminde yumurta 18mm'den sonra çatlamaya geçer dedi ama tüp bebekte 21-22mm'ye kadar büyütüyorlar çünkü arkadan gelenleri de bekliyorlar ya.Bence rahat ol canım.Herşey yolunda.
güzelimm çok güzel bence değerlerin bunlar 19 mm geçtiğinde ok aslında istenen
20-21 mm arası çatlamaya hazır olgunlaşmış yumurta diye biliyorum
badenurcum sen içini rahat tutayrıca bu ikon ne şekerim bide sigara mı yakıyosun yoksa mirmirmirmir
harika bence
Badenur'cuğum bence takılma büyüklüğüne dr. un onu hesap etmiştir baksana Salı'ya toplarız diyor. O sürede epey büyürler.
Senin bugün kaçıncı gündü, toplanacak Salı kaçıncı gün oluyor
Hülya'cığım benim Dr. un bana dediği ilk düşük başlanıp cevap vermezse yükseltme yapılmaz. O yüzden ilk denemede yüksek başlayacağız sonra düşürmek gerekirse düşürürüz dedi. Belki bu yüzdendir direk yüksekle başlamaları
patikler şekerim sağlık olsun
Çok küçükmüşüm senden..:))) ben Haziran 'da 41 yaşımı bitiriyorum 69'luyum. Ama sen iyi bir yaştasın halen bebek sahibi olabilmek için, umarım uğraşların en kısa zamanda meyvasını verir. Burada olmak, yanlız olmadığını bilmek paylaşmak, öğrenmek çok güzel birimizin diğerine bir faydası oluyor bu bile yeterli bir destek.
Patikler'cim hiç kolay değil maddi ve mannevi yıpratıcı bir durum ama hep beraber bu ortam içerisinde olunca atlatıp kendine gelmen kolay olacak. Önümüzdeki aylara sağlam bakmak gerekir, sağlam durmak lazım. Bir kızın var, ondan güç alarak da atlatacaksın . Ama tedavi, ama doğal destekler bir gün ikinci meleğin de gelir inşallah.
patikler
canım benimm inanki seninle aynı duyguları paylaşayorum
hepimiz bu yolun yolcuları olarak seninleyiz
allah inşaalah bizede nasip edecek ben inanıyorum yolumuz zor yılmayalım emi olumunekankayizsmile
yok canım, vallahi sigara yok, aklımdan geçiyor ama bunu kendime yapmıyorum asla. zaten alışkanlığım da yok.
Patikler, pek yazmıyorum genelde okuyorum.İnan içim sızladı.tam 6 defa olumsuz sonuç alan biri olarak. Nasıl omuzlarımın düştüğünü hatırladım.Ama çok kısa sürdü bu durum.Tekrar kalktım daha da güçlenerek.Dilerim bu süreci sen de kısa süre de atlatırsın.
Bu arada kızlar bugün ilk lucrinimi vuruluyorum.7.deneme başlıyor anlayacağınız.Lütfen dualarınızı benden esirgemeyin.Hepinize sevgiler....
Patikler, cokkk gecmis olsun. Biraz zamana ihtiyacin var toparlanip sonra yine denersiniz umarim.
Badenur, herseyin yolunda gitmesi dilegiyle...
Altinyunus, bolllllllll sanslar! Yedin mi bol bol bugday cimi? Her ne kadar GNC'de toz olarak var haberin olsun, suya karistirilip iciliyor. Vitex bu sefer de aliyor musun?
az önce doktor kontrolümden geldim, bu üçüncü kontrol, yumurtalar bana göre az gelişiyor yine... ama doktorum, çok kontrollü büyüyorlar diyor. şimdiki boyutları 13 - 13 - 13 - 13.5 - 11.5 - 11- 10 - 8 - 8 olmuş. cumartesi tekrar kontrol var, ilacın dozunu da düşürdü, 450 dozdan, 300 'e indi. günde 1 tane cetrotide eklendi. Salı günü toplayabiliriz dedi. ya arkadaşlar yine takıldım boyutlarına siz ne diyorsunuz... bunlar en fazla kaç mm en az kaç mm olmalıydı ??? :uhm:
bende endometriozis var, dolayısıyla kaliteli yumurta üretemiyorum, sonuçta döllenme ve bölünmede kötü oluyor. Doktora göre yüksek dozda kaliteyi düşürüyormuş bende. ayrıca hızlı büyüyüp erken çatlamaya başlıyorlarmış, daha önce yaşadığımız denemeden sonra bu durumun daha iyi sonuç vereceğini düşünüyor. ama benim neden içim rahat değil ??herhalde yumurtalar çok küçük kalmış olsa dozajıda düşürmezdi. Fikrinize çok ihtiyacım var. :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?