38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Badenur canım dr'una güven canım o öyle diyorsa öyledir.Normal siklüste yumurtalar daha hızlı büyüyor o konuda haklısın da bu iş dışarıdan verilen hormonlarla olduğu zaman durum değişiyor.Bence dr dozu düşürmekle iyi yapmış.Onların yanlışı o zaten hemen yaşına bakıp da yüksek dozla başlıyorlar.Keşke geçen kontrolde düşürseydi dozu.Neyse sen dr kontrolündesin ve güvenmek zorundasın tabi inşallah kaliteleri iyi olsun.Sen önceki denemelerinde cetrotide kullanırken mi çatlıyordu canım?
Ben geçen ay dr'a gitiğimde normal yumurta gelişiminde yumurta 18mm'den sonra çatlamaya geçer dedi ama tüp bebekte 21-22mm'ye kadar büyütüyorlar çünkü arkadan gelenleri de bekliyorlar ya.Bence rahat ol canım.Herşey yolunda.

şuan doktoruma güvenmekten başka çarem yok zaten Hülyacım... çokta üzerine gidip sorgulanmıyor doktorlar... evet 2. denememde cetrotide rağmen, erken çatlamışlar, kullanılabilir hiç yumurta çıkmadı ve dolayısıyla transfer olmadı zaten. 3. denememde, yine cetrotide rağmen önde gidenler işi bozdu, elde edilenlerle ancak 2. kalitede embriyolar oluştu.

yok canım, vallahi sigara yok, aklımdan geçiyor ama bunu kendime yapmıyorum asla. zaten alışkanlığım da yok.

Badenur'cuğum bence takılma büyüklüğüne dr. un onu hesap etmiştir baksana Salı'ya toplarız diyor. O sürede epey büyürler.

Senin bugün kaçıncı gündü, toplanacak Salı kaçıncı gün oluyor

Hülya'cığım benim Dr. un bana dediği ilk düşük başlanıp cevap vermezse yükseltme yapılmaz. O yüzden ilk denemede yüksek başlayacağız sonra düşürmek gerekirse düşürürüz dedi. Belki bu yüzdendir direk yüksekle başlamaları

canım salı tedavinin 12. günü oluyor,
bugün ve yarın düşük dozla iğnelere devam, cumartesi kontrol var...
herhalde pazar çatlatma iğnesi, salı toplama olacak
yine kan alındı bugün akşama da E2 sonucumu söyleyecek.

patikler şekerim sağlık olsun

patikler
canım benimm inanki seninle aynı duyguları paylaşayorum
hepimiz bu yolun yolcuları olarak seninleyiz
allah inşaalah bizede nasip edecek ben inanıyorum yolumuz zor yılmayalım emi olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim destekleriniz için...

Waterss'ında dediği gibi biz bu günler için varız. Hep beraber atlatıyoruz / atlatacağız.

Patikler, cokkk gecmis olsun. Biraz zamana ihtiyacin var toparlanip sonra yine denersiniz umarim.

Badenur, herseyin yolunda gitmesi dilegiyle...

Altinyunus, bolllllllll sanslar! Yedin mi bol bol bugday cimi? Her ne kadar GNC'de toz olarak var haberin olsun, suya karistirilip iciliyor. Vitex bu sefer de aliyor musun?

zarp cım,buğdaylar büyüdü ama yemedim daha doğrusu yiyemedim.vitex kullanmıyorum bu sefer.onun dışında herşey kullanıyorum zaten:))

Patikler'cim,

Seninle üzüldük ama metanetli duruşunla da moral bulduk. Ne yapalım, deneye deneye gelecek bu bebekler hayırlısıyla. Zamanı yakınlaşmıştır umarım ve bu tüp sonrası, bir sürpriz yapıp kendisi gelir belki. ınşallah diyeyim. Eminim bir gün sevinçli haberini de okuyacağım buradan. ınsan üzülüyor elbette ama yine de birşekilde ayağa kalkıp tekrar diyor.

Altınyunus, sana da bol şanslar arkadaşım. Mükemmel geçsin umarım.

Badenur'cum, hiç takma kafana. Ne güzel boyutları da birbirine yakın, geç filan da değil ayrıca. Gözünü kapa derim arkadaşım, ne kadar üzülsek sıkılsak da (yerli ya da yersiz) gerçekten sonuçta olacak oluyor. ınşallah mükemmel bir şekilde sonuçlanır tedavin ve iki haftaya müjdeli haber verirsin bizlere.

yok canım, vallahi sigara yok, aklımdan geçiyor ama bunu kendime yapmıyorum asla. zaten alışkanlığım da yok.

tamam canım sakın içme
valla bende sigara içen biriydim hemde çokkk
bu başarısız denemelerden sonra arada içtim ama çok kötü yaa bebeklerimiz gelene kadar kesinlikle yok tamamm mı badenurcumolumunekankayizsmile

canım senin de yeni tedavin hayırlı olsun, bu sefer sonu güzel olsun inşallah, benimde 4. denemem... yaşadıklarımız çok zor bir süreç... her seferinde güçlenip ayağa kalkıyoruz, bunu yapabilmekte çok önemli....

Altinyunuscum, ben vitex iciyordum ama biraktim cunku kasik kisimlarinda agri kasilma yapmaya baslamisti. Degerlerimi kesinlikle dengeledi, FSH'yi dusurdu, endo kalinligi bile hemen 7 olmus inanamadim bu kadar etkili olabilecegine....

iyi dileklerin için çok teşekkürler canım... buradaki herkesin biran önce yüzü gülsün hayırlısıyla. vitex hayıt tohumuymuş baktım şimdi, burada deniz arkadaşımız o da çayını içiyordu, ayrıca işe yaradığını pek çok kişiden duydum. senin sorunun neydi?

sevindim zarpcım.ben tam 3 ay kullanmıştım.aslında memelerde ki hassasiyet ve prolaktin hormonu için yazıyor prospektüsünde okursan.ama biz doktorcuklar vitexin diğer faydalarını bildiğimizden atlıyoruz hemen:))

Badenur'cum, burada yazan arkadaşların deneyimlerinden anladığım kadarı ile yumurta sayın iyi dr 'da yumurtaların kaliteli gelişmesi için dozu düşürerek ayarlıyor. Ben de ilaç dozunun yumurtaları hızlı büyütürken kalitesini düşürdüğünü duydum am bazı bünyelerde yumurta kaliteli üretiebiliyor da döllenme kapasitesi düşük oluyor, dr lar bünyeye ve jinekolojik durumuna göre kısa ve uzun dönem protokoller uyguluyor. Cumartesi günü kontrolünden sonra tam oalrak yumurtama toplama gününü söyler sen merak etme , şu anda anladığım kadarı ile bu dozda gidilirse Salı toplanabileceğini hedefliyor. İçin rahat olsun güzel geçecek yeterli kaliteli yumurta üretilsin.

Hülya, Waterss online görüyorum sizi arkadaşlar. Nasılsınız?

Waterss'çım, mesajlarını okudum canım. Büyük kızına da maşallah diyeyim, aralarda ufak tefek kıskançlıklar olacaktır elbet ama ne şanslı, bir yol arkadaşı geliyor ona. Çok isterdim bir kız kardeşim ya da ablam olsun. Ne harika bir hayat hazırlanıyor ikisine de, maşallah diyeyim tekrar tekrar.

canım hala birbirine yakın 7 yumurtan var. günde 1-2 mm arası büyüyorlar. cumartesiye daha da büyürler. doz düşürmesi de iyi olmuş. 3-4 tane bile güzel büyüyen olsa yeter sana yeterki kaliteli olsunlar. yüksek dozu sürdürse belki hepsi büyüyecek ama bu sefer de hepsinin kalitesi bozuluyor. inşallah bu deneme daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…