Patikler, cokkk gecmis olsun. Biraz zamana ihtiyacin var toparlanip sonra yine denersiniz umarim.
Badenur, herseyin yolunda gitmesi dilegiyle...
Altinyunus, bolllllllll sanslar! Yedin mi bol bol bugday cimi? Her ne kadar GNC'de toz olarak var haberin olsun, suya karistirilip iciliyor. Vitex bu sefer de aliyor musun?
Patikler'cim,
Seninle üzüldük ama metanetli duruşunla da moral bulduk. Ne yapalım, deneye deneye gelecek bu bebekler hayırlısıyla. Zamanı yakınlaşmıştır umarım ve bu tüp sonrası, bir sürpriz yapıp kendisi gelir belki. İnşallah diyeyim. Eminim bir gün sevinçli haberini de okuyacağım buradan. İnsan üzülüyor elbette ama yine de birşekilde ayağa kalkıp tekrar diyor.
Altınyunus, sana da bol şanslar arkadaşım. Mükemmel geçsin umarım.
Badenur'cum, hiç takma kafana. Ne güzel boyutları da birbirine yakın, geç filan da değil ayrıca. Gözünü kapa derim arkadaşım, ne kadar üzülsek sıkılsak da (yerli ya da yersiz) gerçekten sonuçta olacak oluyor. İnşallah mükemmel bir şekilde sonuçlanır tedavin ve iki haftaya müjdeli haber verirsin bizlere.
Patikler canim cok uzuldum. Ama senin de dedigin gibi gecmis gecmiste kalmistir, gelecege bakmak lazim. Ben inaniyorum, gonulden isteyen ve bunun icin ugrasan herkes gunun birinde anne olacaktir. Sadece herseyin bir zamani oldugu gibi bunun da zamani var. Uzulme canim. Cok opuyorum
canım hala birbirine yakın 7 yumurtan var. günde 1-2 mm arası büyüyorlar. cumartesiye daha da büyürler. doz düşürmesi de iyi olmuş. 3-4 tane bile güzel büyüyen olsa yeter sana yeterki kaliteli olsunlar. yüksek dozu sürdürse belki hepsi büyüyecek ama bu sefer de hepsinin kalitesi bozuluyor. inşallah bu deneme daha iyi olacak
Badenur'cum, burada yazan arkadaşların deneyimlerinden anladığım kadarı ile yumurta sayın iyi dr 'da yumurtaların kaliteli gelişmesi için dozu düşürerek ayarlıyor. Ben de ilaç dozunun yumurtaları hızlı büyütürken kalitesini düşürdüğünü duydum am bazı bünyelerde yumurta kaliteli üretiebiliyor da döllenme kapasitesi düşük oluyor, dr lar bünyeye ve jinekolojik durumuna göre kısa ve uzun dönem protokoller uyguluyor. Cumartesi günü kontrolünden sonra tam oalrak yumurtama toplama gününü söyler sen merak etme , şu anda anladığım kadarı ile bu dozda gidilirse Salı toplanabileceğini hedefliyor. İçin rahat olsun güzel geçecek yeterli kaliteli yumurta üretilsin.
badecim bence büyüklükler gayet iyi zaten hepiniz aynı şeyi konuşmuşsunuz önemli olan kaliteli olması bence büyüklüklere takılma ben inanıyorum ki bu kez çok şanslısın. doktorun belkide çok büyüyüp çatlamasın diye dozu düşürmüştür. şu an içinin rahat olmaması gayet doğal. senin yerinde kim olsa bu duyguları hissedecektir. ama sen yinede herşeyin bu kez çok yolunda olduğunu ve emeklerinin karşılığını alacağını düşün tatlım. dua et bol bol.az önce doktor kontrolümden geldim, bu üçüncü kontrol, yumurtalar bana göre az gelişiyor yine... ama doktorum, çok kontrollü büyüyorlar diyor. şimdiki boyutları 13 - 13 - 13 - 13.5 - 11.5 - 11- 10 - 8 - 8 olmuş. cumartesi tekrar kontrol var, ilacın dozunu da düşürdü, 450 dozdan, 300 'e indi. günde 1 tane cetrotide eklendi. Salı günü toplayabiliriz dedi. ya arkadaşlar yine takıldım boyutlarına siz ne diyorsunuz... bunlar en fazla kaç mm en az kaç mm olmalıydı ??? :uhm:
bende endometriozis var, dolayısıyla kaliteli yumurta üretemiyorum, sonuçta döllenme ve bölünmede kötü oluyor. Doktora göre yüksek dozda kaliteyi düşürüyormuş bende. ayrıca hızlı büyüyüp erken çatlamaya başlıyorlarmış, daha önce yaşadığımız denemeden sonra bu durumun daha iyi sonuç vereceğini düşünüyor. ama benim neden içim rahat değil ??herhalde yumurtalar çok küçük kalmış olsa dozajıda düşürmezdi. Fikrinize çok ihtiyacım var. :sm_confused:
son birkaç gündür işe de gidiyorum canım çok sarkıttım işleri o yüzden açık olsam da yazamıyorum. yarın cuma hem tahsilat hem ödeme günü onun hazırlıkları var erverdicim. arada hamile olanlar ne aşamada neler yaşamış onları da okuyorum öyle idare ediyorum. bugün ağzımın içi bi tuhaf hiç tadı yok hamileyim galiba :)kızlar herkese merhaba
ALTINYUNUS;canım tedavin hayırlı olsunherşey yolunda gider inşallah.bu yolda olan ,hamile kalan ,bebeğini doğuran hepiniz hepimiz dualarımdasınız.merak etmeyin bölünmüyor herkese gidiyor dualar
ALABAMA;sanki daha mı az uğruyor.aman üzümlü kek fazla yormayasın kendini
ZARPANDİT;hoşgelmişsin aramıza.çok aradınmı bu rumuzu?bir anlamı var mı?aramış olabilirsin her rumuzu kabul etmiyor forum.anlamını öğrenmek isterim
BADENUR;herşey yolunda ,kontrol altında arkadaşım.içini ferah tut.
badecim bence büyüklükler gayet iyi zaten hepiniz aynı şeyi konuşmuşsunuz önemli olan kaliteli olması bence büyüklüklere takılma ben inanıyorum ki bu kez çok şanslısın. doktorun belkide çok büyüyüp çatlamasın diye dozu düşürmüştür. şu an içinin rahat olmaması gayet doğal. senin yerinde kim olsa bu duyguları hissedecektir. ama sen yinede herşeyin bu kez çok yolunda olduğunu ve emeklerinin karşılığını alacağını düşün tatlım. dua et bol bol.
son birkaç gündür işe de gidiyorum canım çok sarkıttım işleri o yüzden açık olsam da yazamıyorum. yarın cuma hem tahsilat hem ödeme günü onun hazırlıkları var erverdicim. arada hamile olanlar ne aşamada neler yaşamış onları da okuyorum öyle idare ediyorum. bugün ağzımın içi bi tuhaf hiç tadı yok hamileyim galiba :)
badenur canım işallah olumlu sonuç alırsın. sen de çikolata kisti varmış bunu yeni gördüm. kaç tane? kaç mm? ben de üç ay önce öğrendim 2.5 cm. onunla ilgili ilaç içiyorum işallah gider.
watersciğim iyiyim şekerim sen nasılsın? bebek nasıl? 22 nisanda benim de yeğenim oluyor işallah sağ salim gelir:) çok heyecanlı bir şey bu bekleyiş kim bilir anne olunca nasıl heyecanlı olur.
ayy ben bu bebek hanıma ne alsam hediye acaba? bisürü giyimle ilgili şeyler almıştım gördükçe ama başka ne alınır bilmiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?