38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patikler canim cok uzuldum. Ama senin de dedigin gibi gecmis gecmiste kalmistir, gelecege bakmak lazim. Ben inaniyorum, gonulden isteyen ve bunun icin ugrasan herkes gunun birinde anne olacaktir. Sadece herseyin bir zamani oldugu gibi bunun da zamani var. Uzulme canim. Cok opuyorum

Waters canim az kaldi benim kizin gelmesine. 8-9 hafta kadar. Bana tadini cikart demissin ama inan bana cok zor. Bayagi agirlastim, oturamiyorum bile. Nefes darligim ve carpintim cok fazla oluyor. Dun az daha bayiliyordum ve evde tek basimaydim, cok korktum. Neyse yatinca gecti. Hicbir sey yapamiyorum hep yatiyorum.
Sen nasilsin, hazirliklara basladin mi. Biz daha hic bir sey almadik. Annem dogumuma gelecek o bir seyler almis. Biz daha yatak falan hic almadik. Kari koca cok rahatiz, acelemiz yok, aliriz havasindayiz :))

İnşallah canım inşallah..

Evet devam demekten başka bir çare yok. Sağ ol canım benim.

Ben de çok öpüyorum canım benim. Senin de artık zor günlerin, bebişini kucağına aldığında dünyalar senin olacak inşallah... Biraz daha dayan :)

sağol denizcimmm, yapılabilecek birşey yok bu aşamada, bekleyip göreceğiz, dediğin gibi 3-4 tane kaliteli döllenecek kadar olsa yeterde artar bile... biraz heyecanlanıyorum işte...

canım sağolasın, daha önceki denemelerimde 18-21 mm ulaştığı oldu, ama sonuçta birşeye yaramadılar bu da yaşanmış bir gerçek, şimdi bu kadarlar ama kaliteli olacaklarına inandırmaya çalışıyorum kendimi... herşey şans kısmet...
biraz araştırdım şimdi.... foliküller toplanırken en az 10 mm olanlara kadar alınıyormuş, 16 mm ve üzeri ne kadar çoksa o kadar şanslı oluyormuşuz....

kızlar herkese merhaba
ALTINYUNUS;canım tedavin hayırlı olsunherşey yolunda gider inşallah.bu yolda olan ,hamile kalan ,bebeğini doğuran hepiniz hepimiz dualarımdasınız.merak etmeyin bölünmüyor herkese gidiyor dualar
ALABAMA;sanki daha mı az uğruyor.aman üzümlü kek fazla yormayasın kendini
ZARPANDıT;hoşgelmişsin aramıza.çok aradınmı bu rumuzu?bir anlamı var mı?aramış olabilirsin her rumuzu kabul etmiyor forum.anlamını öğrenmek isterim
BADENUR;herşey yolunda ,kontrol altında arkadaşım.içini ferah tut.

Son düzenleme:
badecim bence büyüklükler gayet iyi zaten hepiniz aynı şeyi konuşmuşsunuz önemli olan kaliteli olması bence büyüklüklere takılma ben inanıyorum ki bu kez çok şanslısın. doktorun belkide çok büyüyüp çatlamasın diye dozu düşürmüştür. şu an içinin rahat olmaması gayet doğal. senin yerinde kim olsa bu duyguları hissedecektir. ama sen yinede herşeyin bu kez çok yolunda olduğunu ve emeklerinin karşılığını alacağını düşün tatlım. dua et bol bol.

son birkaç gündür işe de gidiyorum canım çok sarkıttım işleri o yüzden açık olsam da yazamıyorum. yarın cuma hem tahsilat hem ödeme günü onun hazırlıkları var erverdicim. arada hamile olanlar ne aşamada neler yaşamış onları da okuyorum öyle idare ediyorum. bugün ağzımın içi bi tuhaf hiç tadı yok hamileyim galiba :)

sağol canımcım, bu sefer çok umutlu çıktım zaten yola... halada umudum var tabii... inanıyorum bu sefer şansımın daha fazla olacağına... bugünkü kan testi sonuçlarım gelse daha iyi olucam... doktor aramadı hala ... buna bağlı kuruntular sardı kafamın içini....

kısmet neyse onu yaşayacağım, ötesi yokkkk ...

alabamacım, senin canın ne zaman birşeyler çekecek bakalım... iyi bak bebişe... yorma kendini......

badenur canım işallah olumlu sonuç alırsın. sen de çikolata kisti varmış bunu yeni gördüm. kaç tane? kaç mm? ben de üç ay önce öğrendim 2.5 cm. onunla ilgili ilaç içiyorum işallah gider.
watersciğim iyiyim şekerim sen nasılsın? bebek nasıl? 22 nisanda benim de yeğenim oluyor işallah sağ salim gelir:) çok heyecanlı bir şey bu bekleyiş kim bilir anne olunca nasıl heyecanlı olur.
ayy ben bu bebek hanıma ne alsam hediye acaba? bisürü giyimle ilgili şeyler almıştım gördükçe ama başka ne alınır bilmiyorum:)))

Arkadaşlar iyi akşamlar.Size bişi sorabilir miyim? ılk tüp bebek tedavim olacak ta.Uzun protokol Şu an lucrini kullanıyıorum.Adetin gelene kadar lucrini kullan 2.günü gel dediler. Adet gecikmeleri olabiliyormuş. Adet gecikmesi olursa diğer ilaçları mı kullanacağız ? ( Ben diğer ilaçlarımı Tedavi olacağım ilde bıraktım). Yoksa öteki iğne leri adetten sonra mı kullanıyoruz. ? Ona göre kargoyla istesem mi ki diye düşündüm de.

canım sağolasın... ama benimkiler çukolata kisti değil, myom...

badecim benim canım bişey istiyecek mi bilmiyorum ama acayip iştahım açıldı orası kesin. çok şişko bir hamile olacağım aman napim ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama iştahlısından

badenurcum o miyomlar yumurta kalitesini bozmuyor bildiğim kadarıyla çikolata kisti bozuyormuş
kız zilli alabama bahaneye bak sağlıklı besleniyomuş:)))) ye bakalım ye...
kindersms ya sen nasıl bıraktın bu sigarayı ben beceremiyorum birtürlü halen içiyorum((

günaydın güzeller
opuyorumnanaktan

yağmurunsesi günde 1.5-2 paket içiyordum ben 3 sene önce valla zor oldu ...en büyük avantajım eşim içmediği için evde zaten yasaktı banasigara gündüz depoluyomuşum uuuf iç iç
tatlım gittiğim kadın doğum doktoru sigara paketimi alıp kırdı çöpe attı bunu kullanırsan çocuğu unut dedi
bıraktım ama gene olmadı yaaamafoldumben
şimdi içmiyorum da arada bir arkadaşlarla 1-2 tane içiyorum zor ama bizdeki iradeyle başarırız unutacaksın sigara içtiğini hiç içmemiş gibi olacaksın bir arkadaşım terapiye gitmişti şimdi sigaradan nefret ediyor kaydirigubbakcemile3 sanki içen o değildi

Günaydın canlar,

Kızlar birşey sorucam.. Ben bundan önceki tüp denememde tahlil günümde hafifte olsa regl olmaya başlamıştım. Ama bu sefer hala regl olmadım. Tüp yaptıranlara soruyorum, ne kadar sonra regl olmuştunuz. Hepinizi öpüyorum...

günaydıııınnnnnn
valla yağmurcum ben zaten hep yemeye meğilli bir şişko olarak şimdi daha bir içim rahat yiyorum ama ne hale geleceğimide düşünerek faydalı şeyler yemeye çalışıyorum aburcubur zararlı şeyler yemiyorum vallahi.

Günaydın Kızlar,

Alabama'cım, afiyet şeker olsun, yarasın bebişe.

Patikler'cim, ilaçları kestikten 5 gün sonra regli olmuştum, doktor da o civarlar da regli olursunuz zaten demişti. Birkaç güne başlar senin de sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…